-
Περί στησίματος και αποτελεσματικότηας, παραθέτω το εξής απόσπασμα από τη δοκιμή των τελευταίων 4Τ (σ.142):
Ο χρήστης 4Τ Φεβρουαρίου έγραψε:
To μεν SΤi κερδίζει αυτό που χάνει εξαιτίας των μεγαλύτερων κλίσεων του αμαξώματός του χάρη στο δυνατότερο κινητήρα που διαθέτει, το δε S3, όντας εξίσου αποτελεσματικό και συγκριτικά πιο φιλικό σε αποζημιώνει... ψυχολογικά, λόγω των πιο σφιχτών αναρτήσεών του. Από εκεί και πέρα τώρα, όσον αφορά τα επιμέρους γνωρίσματα τους στην πίστα, αξίζει να σταθούμε στην -όλως περιέργως- πιο 'παιχνιδιάρικη' ουρά του γερμανικού χάτσμπακ στο άφημα του γκαζιού καθώς και στην εντονότερη υποστροφή του ιαπωνικού μοντέλου στα πιο σφιχτά 'Κ' της πίστας.Δεν τίθεται βέβαια θέμα ως προς το ποια τετρακίνηση θα διάλεγα εφ' όλης της ύλης, αλλά σίγουρα το στήσιμο του νέου S3 δεν είναι βαρετό (κι ας μην του επιτρέπει το Haldex να κάνει τα πλασαρίσματα ενός STi ή ΕVO).
Fight Club:
s3: 1.37.1
130i: 1.37.9
typer: 1.39.9Με τον ίδιο οδηγό;
Δε βγάζεις άκρη έτσι. Και με τον ίδιο να ήταν την ίδια μέρα και στις ίδιες συνθήκες δεν αποτελεί εγγύηση ότι οι παραπάνω χρόνοι είναι και για τα 3 αυτοκίνητα τα πραγματικά τους όρια ή, έστω, εξίσου κοντά σε αυτά. Ο χρόνος που αναφέρουν πως έγραψαν οι 4Τ με το S3 ήταν κατά 0.5' μικρότερος (1:36.6') από αυτόν που αναφέρεται πιο πάνω. Αν αυτός που τον έγραψε το σκίζει κάθε μέρα όλη μέρα επί μια εβδομάδα και το μάθει καλύτερα, ποιος ξέρει πόσο θα τον ρίξει (το ίδιο ισχύει και για τα άλλα φυσικά)...
Για την ιστορία και μόνο, ο χρόνος που φέρεται να είχε γράψει το παλιό S3 στο 'Fight Club' ήταν 1:41.1' ενώ το παλιό Impreza STi 2.5 είχε μετρηθεί το 2005 στο 1:35.2' και το παλιό TypeR στο 1:39.35' (Drive, 3/2006, σ.125). Τώρα, ποιές είναι οι πραγματικές τους δυνατότητες... -
Oι πραγματικες τους δυνατότητες στην πίστα,σιγουρα δεν θα φανούν μεσα απο τα γυρολόγια του ντραιβ παιδες.Τα αποτελέσματά τους ειναι εντελώς κουκουρούκου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ANΟΥΣΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ TYPE-R KAINOYΡΓΙΟΥ,ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S3,AΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΥPE-R ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΧΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
εδω μεσα θα ακουστουν τα παντα τελικα...το typer το καινουριο ειναι χειροτερο απο το παλιο σε αναρτηση χρονους εμφανιση(καλα αυτο ειναι γουστο) δηλαδη παντου...επισης δε μπορω να ακουω περι καλυτερων εσωτερικων...ειπαμε να λεμε ο,τι θελουμε αλλα οχι κι ετσι...!!!δεν υπαρχει χοντα με καλο εσωτερικο,τουλαχιστον καλυτερο απο audi απο hyundai ισως.. θα συμφωνησω με την αποψη οτι δεν εχουν καμια σχεση αυτα τα 2 αυτοκινητα,το typer ανηκει στη κατηγορια των gti cupra και mazda 3 mps απο τα οποια διασυρεται..δεν ξερω γιατι χαιροντα οι χοντακιδες που στροφαρουν στις 8500-9000 rpm...δε νομιζω οτι κανεις αλλος ενδιαφερεται γαι αυτο τη στιγμη που υπαρχει εδω και 10ετιες μια εφευρεση που λεγεται ΤΟΥΡΜΠΟ!!!η οποια δινει περισσοτερα αλογα πιο πολλη ροπη και ναι μπορει να μην κανει τον ηχο των 9000 στροφων αλλα με ενα προγραμμα μονο δινει τα +50 αλογακια στο gti τα οποια για να παρει το ταπερ πρεπει να ξεφραγκιαστεις και μεχρι εκει θα φτασει το πολυ αντε 260...ενω το αλλο μπορει να δωσει πολυ περισσοτερα..πανε οι εποχες που λεγατε bye bye gti τωρα σας πατανε τα 1600αρια με τουρμπο.... και οσο επιμενουν ατμοσφαιρικα αυτο θα γινεται εκτος και αν βαλουν V6 sto typer kai v8 στο s2000
οσο για τις σουμπες(το wrx το απλο ειναι αισχρο οχημα) και τα evo ειναι rally replicas δεν εχουν επισης καμια σχεση με το s3 ειναι αμαξαρες δε μπορω να το αμφισβητησω φυσικα αλλα μη μου πει κανει οτι ειναι καθημερινα αυτοκινητα!!!!αν ειναι το 2ο ή 3ο αυτοκινητο σου για να κανεις τη καυλα σου,τοτε ναι μαλιστα αλλα προτιμω να τρωω 2 καροτσες στο φαναρι(πραγμα που διορθωνεται) μπορει να τρωω καποιο σημαντικο ξυλο στις στροφες αν ο αλλος εχει χερια αλλα τουλαχιστον θα ειμαι στη κυριλλα μου και θα ξερω οτι εδωσα ενα σκασμο λεφτα για να παρω ενα all-around αυτοκινητο που ειναι ικανοποιητικα γρηγορο,ανετο ποιοτικο με καποιο κυρος και στον εκτος λιμανακιων/βουτας κοσμο,και δεν τα εδωσα για να παρω ενα αυτοκινητο με σημα ιδιο του κλιματιστικου μου...εκτιμω παρα πολυ τους τυπαδες με τα evo/sti αλλα δεν το παιζω σκληροπυπηνικος και αναρωτιεμαι και ποσοι απ'αυτους ειναι πραγματικα...EXEIS MΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΣΥ,ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ Π$#@$ΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥPE-R...
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ TYPE-R EXEI TO KAΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GT-Ι,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GTi...ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DRIVE MAIOY TA ΛΕΝΕ(ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ S3 EXEI THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΦΡΕΝΑ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΥΤΗ) ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΥΤΟI KAI OI MONOI ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ,ΤΟ ΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΣΑΝ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ,ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝΕ,ΔΙΑΜΕΛΗΣΑΝΕ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΚΛΕΦΤΗΣ,Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΥΠΟΓΕΙΟΣ,ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ,Ο ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ....
με ενα προγραμμα μονο δινει τα +50 αλογακια στο gti τα οποια για να παρει το ταπερ πρεπει να ξεφραγκιαστεις και μεχρι εκει θα φτασει το πολυ αντε 260...ενω το αλλο μπορει να δωσει πολυ περισσοτερα..
AKYΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑΠΕΡ ΜΕ 276 ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ R-SPEC,DEMO CAR THΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗ8Ω ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ Η΄ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙΣ..
ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΔΙΑΣΥΡΜΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΩΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΚΑΖΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ(ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ....) ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ Η' ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ...
-
-
ΜICHAEL-ΑΜΟΤΤ EIΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝGELA KAI ZAΛΙΣΤΗΚΕΣ?
-
οχι, αλλα μαλλον ειδε το 'ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...'
-
Οχι, απλα ειδα οτι γραφεις με κεφαλαια, δεν χρησιμοποιεις σημεια στιξης και επισης δεν ξανακοιτας τι εχεις γραψει, με τα αναμενομενα αποτελεσματα βεβαια..!
-
Ε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
EXEIS MΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΣΥ,ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ **ΠΟΡΩΣΗ **ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ Π$#@$ΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥPE-R...
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ TYPE-R EXEI TO KAΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GT-Ι,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GTi...ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DRIVE MAIOY TA ΛΕΝΕ(ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ S3 EXEI THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΦΡΕΝΑ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΥΤΗ) ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΥΤΟI KAI OI MONOI ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ,ΤΟ ΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΣΑΝ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ,ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝΕ,ΔΙΑΜΕΛΗΣΑΝΕ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΚΛΕΦΤΗΣ,Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΥΠΟΓΕΙΟΣ,ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ,Ο ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ....
με ενα προγραμμα μονο δινει τα +50 αλογακια στο gti τα οποια για να παρει το ταπερ πρεπει να ξεφραγκιαστεις και μεχρι εκει θα φτασει το πολυ αντε 260...ενω το αλλο μπορει να δωσει πολυ περισσοτερα..
AKYΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑΠΕΡ ΜΕ 276 ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ R-SPEC,DEMO CAR THΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΔΙΑΣΥΡΜΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΩΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΚΑΖΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ(ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ....) ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ Η' ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ...
Ενώ η δική σου τοποθέτηση είναι νηφάλια και αντικειμενική ε?!
-
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CARCASS?AN 8A BΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ REUNION
-
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CARCASS?AN 8A BΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ REUNIONΘα βγαλουν καινουριο δισκο οταν εσυ θα παρεις Audi...
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΟΥΝΤΙ,ΙΣΑ ΙΣΑ,ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ.
-
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.- Ναι αλλά τα Ελληνικά έχουν τόνους, δεν είναι λεπτομέρεια αυτό
- Τα κεφαλαία στο Internet σημαίνουν 'φωνάζω' --> ΦΩΝΑΖΩ
-
α οκ,sorry,εγώ δεν φωνάζω...
-
ANΟΥΣΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ TYPE-R KAINOYΡΓΙΟΥ,ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S3,AΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΥPE-R ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΧΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
εδω μεσα θα ακουστουν τα παντα τελικα...το typer το καινουριο ειναι χειροτερο απο το παλιο σε αναρτηση χρονους εμφανιση(καλα αυτο ειναι γουστο) δηλαδη παντου...επισης δε μπορω να ακουω περι καλυτερων εσωτερικων...ειπαμε να λεμε ο,τι θελουμε αλλα οχι κι ετσι...!!!δεν υπαρχει χοντα με καλο εσωτερικο,τουλαχιστον καλυτερο απο audi απο hyundai ισως.. θα συμφωνησω με την αποψη οτι δεν εχουν καμια σχεση αυτα τα 2 αυτοκινητα,το typer ανηκει στη κατηγορια των gti cupra και mazda 3 mps απο τα οποια διασυρεται..δεν ξερω γιατι χαιροντα οι χοντακιδες που στροφαρουν στις 8500-9000 rpm...δε νομιζω οτι κανεις αλλος ενδιαφερεται γαι αυτο τη στιγμη που υπαρχει εδω και 10ετιες μια εφευρεση που λεγεται ΤΟΥΡΜΠΟ!!!η οποια δινει περισσοτερα αλογα πιο πολλη ροπη και ναι μπορει να μην κανει τον ηχο των 9000 στροφων αλλα με ενα προγραμμα μονο δινει τα +50 αλογακια στο gti τα οποια για να παρει το ταπερ πρεπει να ξεφραγκιαστεις και μεχρι εκει θα φτασει το πολυ αντε 260...ενω το αλλο μπορει να δωσει πολυ περισσοτερα..πανε οι εποχες που λεγατε bye bye gti τωρα σας πατανε τα 1600αρια με τουρμπο.... και οσο επιμενουν ατμοσφαιρικα αυτο θα γινεται εκτος και αν βαλουν V6 sto typer kai v8 στο s2000
οσο για τις σουμπες(το wrx το απλο ειναι αισχρο οχημα) και τα evo ειναι rally replicas δεν εχουν επισης καμια σχεση με το s3 ειναι αμαξαρες δε μπορω να το αμφισβητησω φυσικα αλλα μη μου πει κανει οτι ειναι καθημερινα αυτοκινητα!!!!αν ειναι το 2ο ή 3ο αυτοκινητο σου για να κανεις τη καυλα σου,τοτε ναι μαλιστα αλλα προτιμω να τρωω 2 καροτσες στο φαναρι(πραγμα που διορθωνεται) μπορει να τρωω καποιο σημαντικο ξυλο στις στροφες αν ο αλλος εχει χερια αλλα τουλαχιστον θα ειμαι στη κυριλλα μου και θα ξερω οτι εδωσα ενα σκασμο λεφτα για να παρω ενα all-around αυτοκινητο που ειναι ικανοποιητικα γρηγορο,ανετο ποιοτικο με καποιο κυρος και στον εκτος λιμανακιων/βουτας κοσμο,και δεν τα εδωσα για να παρω ενα αυτοκινητο με σημα ιδιο του κλιματιστικου μου...εκτιμω παρα πολυ τους τυπαδες με τα evo/sti αλλα δεν το παιζω σκληροπυπηνικος και αναρωτιεμαι και ποσοι απ'αυτους ειναι πραγματικα...EXEIS MΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΣΥ,ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ Π$#@$ΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥPE-R...
Καλύτερα να μην αναφέρεις καν τα Leon Cupra και Mazda 3 mps συγκριτικά με το Type-R, γιατί το τελευταίο δεν ξέρει που να κρυφτεί σε σχέση με τα 2 αυτά αυτοκίνητα. Και πραγματικά τη σχέση έχουν τα demo cars με αυτά που μπορεί να κάνει ένας απλός άνθρωπος για να βελτιώσει λίγο το αυτοκίνητό (φίλτρο - πρόγραμμα - εξάτμιση) του είναι ένα άλλο θέμα. Να δω πόσα άλογα θα πάρει ένα Type R με ΦΠΕ και πόσα ένα από τα τουρμπάτα που αναφέρθηκαν. Ειδικά με το Golf δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης στη βελτίωση του μοτέρ. Μη λέμε ότι να ναι. Αν λοιπόν προτιμήσει κανείς το Type R ναι, θα έχει το καλύτερο τιμόνι. Μπράβο. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να έχεις τα καλύτερα φρένα - ανάρτηση - κινητήρα. Ο οδηγός του Type R θα είναι παντού πιο αργός από Mazda 3 mps και Leon Cupra (που είναι και στα ίδια λεφτά) και και πολύ πιο αργός από ένα S3 (που είναι πολύ ακριβότερο). Και μη μου πείτε τώρα ότι αν είναι χεράς ο άλλος θα του περάσει από πάνω εξαιτίας των μαγικών του χεριών. Γιατί ένας αντίστοιχος χεράς οδηγώντας τα τουρμπάτα της παρέας θα ταν πολύ πιο γρήγορος.
-
ετσι για την ιστορια ειμαι 24 χρονων εχω ενα s3 δεν εχω τιποτα με τα χοντα γενικα..εχω γραψει παλιοτερα οτι το ταπερ το το παλιο ειναι γαμω τα αμαξακια,θεωρω το καινουριο μεγαλη αποτυχια ομως,μιας και ειναι πιο βαρυ με τα ιδια ακριβως αλογα και ημιακαμπτο αξονα απο κει που χε πολλαπλους συνδεσμους και τα εσπαγε...οσο για την αξιοπιστια επειδη γνωριζω για 3 s2000 με σπασμενους κινητηρες ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου για το ποση αξιοπιστια μπορει να προσφερει ενα μοτερ που στροφαρει στο θεο..οσο για το τιμονι και το κιβωτιο συμφωνω μαζι σου,αλλα αυτα που λες εχουν να κανουν με αισθηση περισσοτερο παρα ουσια και οπως προειπα δεν το παιζω σκληροπυρηνας...
ακομη ξαναλεω σχετικα με μια αναφορα,που δε θυμαμαι αν ηταν δικη σου, περι καλυτερου εσωτερικου δεν εχει κανενα χοντα καλυτερο εσωτερικο απο κανενα αουντι... επισης επειδη κι γω διαβαζω κυριως drive μεταξυ αλλων περιοδικων σε παραπεμπω στο θαψιμο που εριξαν κυριως για τον ημιακαμπτο και παρα τις προσπαθειες να το εκθειασουν στη συνεχεια(μεχρι και απελπιδα προσπαθεια στο fight club εκαναν με τα semi slick!!!)νομιζω οτι ενα νοημων ον μπορει να αποκωδικοποιησει τα λογια τους,οτι δηλαδη το αυτοκινητο ειναι μαπα...επισης αν θες σε παραπεμπω σε fifth gear & top gear...τελος σχετικα με το αν ειμαι καφρος θα ηθελα να σε πληροφορησω οτι δε μπορω να μπερδεψω το καφρικο ποδοσφαιρο με τη τα αυτοκινητα γιατι πολυ απλα σιχαινομαι το ποδοσφαιρο μιας και μου φαινεται τελειως ανουσιο και gay(προσωπικη αποψη) προτιμω να βλεπω F1....
δε νομιζω οτι ειμαι τοσο παθιασμενος και παροτι μιλαω ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεωρω οτι μπορω να στηριξω τα επιχειρηματα μου μιας και στον τομεα αυτοκινητα εχω κανει καποιο σχετικα εκτεταμενο διαβασμα...
Η διαφωνια μου με τη χοντα και διαφορες αλλες εταιρειες ειναι οτι δε μου αρεσουν τα πολυστροφα ατμοσφαιρικα μοτερ θεωρω οτι τα τουρμπατα ειναι καλυτερα...
Και πριν απο 6 χρονια μπορει to type-r και το s2000 να κατατροπωναν τους γερμανους,τα πραγματα ομως δεν ειναι ετσι πια...τα νουμερα σε οποιαδηποτε μετρηση και συγκριτικο μιλανε απο μονα τους...τωρα αν κι εσυ θες να το πας σαν τους αλφιστι και να μου μιλας με επιχειρηματα καλυτερης αισθησης στο τιμονι τοτε φιλε μου ΝΑΙ!!!!θα διαφωνησω φανατικα μαζι σου..... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα αν κι εσυ θες να το πας σαν τους αλφιστι και να μου μιλας με **επιχειρηματα καλυτερης αισθησης στο τιμονι **τοτε φιλε μου ΝΑΙ!!!!θα διαφωνησω φανατικα μαζι σου.....Ωπα...κατσε τωρα, γιατι το τιμονι του S3 ειναι λιαν επιεικως
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
τωρα αν κι εσυ θες να το πας σαν τους αλφιστι και να μου μιλας με **επιχειρηματα καλυτερης αισθησης στο τιμονι **τοτε φιλε μου ΝΑΙ!!!!θα διαφωνησω φανατικα μαζι σου.....
Ωπα...κατσε τωρα, γιατι το τιμονι του S3 ειναι λιαν επιεικως
ναι ειναι ειναι χειροτερο και απο cupra που εχω οδηγησει πολυ χειροτερο απο s2000 ακομα και απο το c2 μου ειναι χειροτερο...μονο opel και huyndai πρεπει να το ξεπερνανε σε ασχημια και δε λεω οτι δε με χαλαει καπως οταν θελω να τρεξω...
αλλα ποιος χεστηκε????τη δουλεια του την κανει τελεια και δε με ενοχλει οταν πηγαινω αμεριμνος στη δουλεια μου πληροφοροντας με για το καθε ανουσιο χαλικακι...παντως σε στιγμιαια σπιναρισματα τροχων και σε συγκεκριμενες ανωμαλιες οφειλε να ειναι καλυτερο και πιο πληροφοριακο παρολα αυτα για αουντι ειναι καλο και στο κατω κατω ο στοχος του αυτοκινητου ειναι να πηγαινεις γρηγορα καπου και κυριως ατσαλακωτος και καθημερινα αυτο μου φαινεται πολυ χρησιμο ειδικα απο οταν σταματησε να με πονα η μεση μου εξαιτιας των ανουσια σκληρων αναρτησεων που ειχε το προηγουμενο μου αυτοκινητο...καντε ενα ταξιδακι σε s2000 και ελατε να μου μιλησετε μετα...θα βγειτε ζαβοι απο μεσα αλλα θα σας μεινει η αισθηση........ -
Γούστα ειναι αυτα φιλε μου.Υπάρχει φορουμας που ξαναβρηκε το χαμογελό του μολις πούλησε το γκολφ τζιτιάι του και πήρε το s2000.
Μπορει καποιος άλλος να πουλήσει το s2000 και να αγορασει καντιλακ ελντοραντο στεισιον βαγκον του '68 και να χαμογελαει κι'εκεινος.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γούστα ειναι αυτα φιλε μου.Υπάρχει φορουμας που ξαναβρηκε το χαμογελό του μολις πούλησε το γκολφ τζιτιάι του και πήρε το s2000.Μπορει καποιος άλλος να πουλήσει το s2000 και να αγορασει καντιλακ ελντοραντο στεισιον βαγκον του '68 και να χαμογελαει κι'εκεινος. :iconcool:
Αυτός μάλλον θα ήμουν εγώ!
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R