-
ελεγα και εγω...... θα μεινει κανα τοπικ απειραχτο.....ολο και καποιος θα εμπαινε να εκθεσει τα βιωματα του στην συγχρονη αυτοκινηση
-
ναι ναι με καταλαβες εγω ειμαι!!!!!!!!! danke.
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
ελεγα και εγω...... θα μεινει κανα τοπικ απειραχτο.....ολο και καποιος θα εμπαινε να εκθεσει τα βιωματα του στην συγχρονη αυτοκινησηγια ποιον παει αυτο?
-
Ενταξει για να ειμαι δικαιος θα συμφωνησω με τον vargas μονο στο οτι το s3 δεν εχει συμπεριφορα καθαροαιμου 4κινητου αλλα μεχρι εκει. 'Προσθιοκινητο' δεν ειναι σε καμια περιπτωση!!!! Γινεται αισθητη η μεταφορα της ροπης με μια αλλαγη στη συμπεριφορα του αυτοκινητου αλλα αν το συνηθισεις αυτο το περιμενεις και δε σε τρομαζει. Ειναι πιο εμφανες σε γλυστερους δρομους με μικρες ταχυτητες (2η-3η) οπου αρχικα διωχνει μουτρα και μετα υπερστρεφει. Αυτο ομως ρε παιδια γινεται μονο με το γκαζι (υποστροφη-υπερστροφη ισχυος) και ειναι ελεγχομενο και σαφως καλυτερο απο την αντιδραση καθαροαιμου προσθιοκινητου αφου καταληγεις με ελαφρια υπερστροφη την οποια αντιμετωπιζεις. στα πολλα που μπαινει στην εξισωση και η αδρανεια και το ζυγισμα του αυτοκινητου το s3 ειναι μια χαρα. Για να μην αναφερω εκκινηση σε χαλια δρομους οπου εκει δεν παιζεται. Αν εχει τυχει σε κανενα να προσπαθει να περασει απεναντι με το type-r σε διασταυρωση την ωρα που ερχεται καθετα το αστικο, την ωρα που σπινιαρει για να ξεκινησει και να προλαβει, θα πει μεσα του 'γιατι δεν πηρα το s3?'
-
-
το γιατι ο haldex μπαινει στα α3 και tt πιστευω πως ολοι γνωριζουμε το λογο τωρα το αν ειναι καλος η οχι πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενης γενιας ουτε στις αποτομες αντιδρασεις ουτε στην αρνηση να παρεχει τη δυναμη πισω εφοσον το ζητησεις(μεχρι καποιο οριο παντα) επισης εχει σαφως χαμηλοτερες απωλειες απο torsen 280 στροφαλο,250 τροχους θυμηθειτε αν θελετε τις απωλειες του rs4...απο την αλλη υπαρχει βεβαια το evo,ειδικα το τελευταιο,το οποιο ουτε απο απωλειες καταλαβαινει ουτε απο στροφες αλλα το αυτοκινητο δεν εχει σε καμια περιπτωση τη χρηστικοτητα του s3 και δε νομιζω οτι θα οτι εμενα τουλαχιστον(που πηρα s3) θα μου χρησιμευε να εχω ενα ημιαγωνιστικο αυτοκινητο με οτι εξοδα,καταναλωσεις,θορυβο,ασχημη ποιοτητα εσωτερικου,τεραστιες φτερουγες στη πλατη μου αυτο συνεπαγεται,οσο για την 130 που ναι και στην ιδια κατηγορια ας θυμηθει καλυτερα ο φιλος μας την ακομα πιο φθηνη λυση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ!! διαφορικου(γιατι στην αρχοντοbmw πρεπει να σκασεις πανω απο 90χιλιαρικα για να εχεις σωστο διαφορικο) και ας του θυμησω επισης οτι ενα φθηνιαρικο εκει αμαξακι της πλακας καπου στο 1,5 mil χρησιμοποιει haldex(με αναποδη διαταξη βεβαια για πιο πισωκινητη συμεριφορα) αλλα τι ξερουν μωρε αυτοι οι ασχετοι αυτοκινητο 1000 αλογων φτιανει αλλωστε καθε μερα ο καθενας τι να ξερουν αυτοι....!!!!
και τελειωνω με το 'ταπερ' το οποιο αποτελει ενα κορυφαιο παραδειγμα οπισθοδρομησης του αξιζει μαλιστα ενα μπραβο που ναι παντου χειροτερο απο το προηγουμενο σε στροφες ευθειες λακουβες και προκειμενου τα περιοδικα να πουν κατι καλο μη χασουν και τις διαφημισεις μιλανε για θεικα τιμονια θεικα κιβωτια και διαφορα αλλα θεικα χριστιανικα ενω το αυτοκινητο ειναι μια κουρ@δ@ και μιση και κοροιδευουν τον κοσμακι συν οτι εχουμε και το σαρακακη να μας το πουλαει 35 k αν ειναι ποτε δυνατον!!!!
και επειδη πολλοι το παιζουν σκληροπυρηνες στα λογια οταν σκαει η ωρα να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη προτιμουν εκτος απο την ταχυτητα,την ποιοτητα τη φιλικοτητα την ανεση και τελοςπαντων να το παιζουν κιολας με κυριλλε αυτοκινητο βγειτε στο δρομο και δειτε ποσα ταπερ(καινουρια) κυκλοφορουν ποσες 130 ποσες gta(για να την πουμε και στους φιλους αλφιστι ) και ποσα s3 καλη η θεωρια αλλα αλλο η πραγματικοτητα.... -
τι αντικειμενικοτητα.....
προφανως το αγγλικο οτοκαρ δεν ξερει τι λεει κ τι γραφει που το εβγαλε κορυφαιο hot hatch .... -
Ήρεμα παιδιά.
Έχει σημασία τι ζητάει ο καθένας. (αν και πάλι πιστεύω ότι η σύγκριση typeR-S3 είναι άδικη ως προς το 1ο).
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του μωβ moderator. (:lol:)
Αλλά και για να έρθουμε στην πρακτική πλευρά του θέματος, ρε συ vargas, πες ότι είχες αυτή τη στιγμή τα λεφτά για το S3 ή TypeR και διάλεγες το δεύτερο.ΟΣΟ σκληροπυρηνικός και θα θες να λες ότι είσαι, όταν στα στροφιλίκια (γιατί εκεί και καλά υπερέχουν οι σκληροπυρηνικοί) σε προσπεράσει αέρα το S3, πώς μπορείς να λες ότι εκεί που θεωρητικά υπερέχει το TypeR, το S3 να φανεί κλάσης ανώτερο?
Θα μου πεις τότε ότι έχει σημασία η αίσθηση-διαδρομή και όχι το τέρμα?Να σου θυμίσω στην αρχή ότι το S3 το έλεγες πισωκίνητο και 265 άλογα με πίσω κίνηση είναι πολλά κτλ-κτλ και εν μέρει το καταλαβαίνω γιατί είναι κάπως αγχωτικό (προς επικίνδυνο) για τους ελληνικούς-γυαλί δρόμους μας.Παρακάτω γράφεις για 265 άλογα σε προσθιοκίνητο (καλά, πώς άλλαξες πεπείθηση ξαφνικά?) ότι είναι επικίνδυνο.Αυτό γιατί?Επειδή μπορεί να χαζοσπινιάρει?Επειδή μπορεί να γίνει τι?
Άσχετο:το αμάξι του πατέρα μου είναι πισωκίνητο με 240 άτια.Σε πληροφορώ ότι μια χαρά το χώνω-πάω στο δρόμο-στροφές κι έχω κάνει να ιδρώσει το αφτί πολλών σκληροπυρινικών με S2000, typeR, GTi κτλ κι ας μην είμαι χεράς.(το παραδέχομαι ότι δεν είμαι και κανένας γαμάτος οδηγός)
Όταν όμως η κ@υλα θα περάσει, θα έχεις πονοκέφαλο μετά από δύσκολη μέρα στη δουλειά κτλ και θες μία ξεκούραστη επιστροφή ή όταν πας ταξίδι με το έτερον ήμισυ, πίστεψέ με το σκλυροπυρηνικό αμάξι θα σε κουράσει, θα σε εκνυερίσει γιατί κάνει θόρυβο και κοπανάει.
Ακόμα κι αν πάει λίγο πιο αργά ένα πιο soft αμάξι, καλύτερη επιλογή το να πάρεις αυτό παρά το σκληροπυρηνικό, γιατί πόσες φορές θα πας πουτ@ν@ στο δρόμο και πόσες φορές θα μετρήσει το +0,1sec της πίστας που μπορείς να εκμεταλλευτείς?
Και για να γυρίσω στο θέμα μας, το S3 (κακά τα ψέματα) τα κάνει όλα καλύτερα από το TypeR. Πιο γρήγορο, πιο δυνατό, πιο άγριο, πιο πολυτελές, πιο άνετο σε ταξίδια, πιο ξεκούραστο όταν θες να πάς χαλαρά...ΟΚ, ίσως να μην έχει την πόρωση στις 8.000rpm και το πολεμικό κούμπωμα στις ταχύτητες. Κερδίζεις όμως σε όλους τους άλλους τομείς όπου και θα το οδηγείς (και το χαίρεσαι) στο 90% των περιπτώσεων το αμάξι.ΥΓ:Τέσπα...Δεν θέλω να σε πείσω ότι εγώ λέω το σωστό κι εσύ το λάθος ή το αντίθετο, γιατί έτσι όλοι θα αγόραζαν S3 και όχι R32, TypeR, GTi, S2000,SLK κτλ.
ΥΓ2:Και η 335 πισωκίνητη με 300+ άλογα είναι στον πίσω άξονα.Ακόμα κι αν δεν έχεις τα χέρια, πιστεύω ότι το ESP θα σε 'σώσει' τις στιγμές που πρέπει. (γι'αυτό άλλωστε υπάρχει )
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
τι αντικειμενικοτητα.....
προφανως το αγγλικο οτοκαρ δεν ξερει τι λεει κ τι γραφει που το εβγαλε κορυφαιο hot hatch ....κοιτα μην το παμε τι λενε οι αγγλοι γαιτι στο fifth gear για παραδειγμα το εκραξαν το αυτοκινητακι και αναρωτιοντοuσαν οπως και γω γιατι ειναι τοσο χειροτερο απο το ιαπωνικο η ακομα χειροτερο κραξιμο στο top gear http://youtube.com/watch?v=KfqN_DDkppc αν εχεις ορεξη...παντα συμπαθουσα τα παλιο ταπερ ειδικα απεναντι στο παλιο gti(θυμησου τη διαφημιση bye bye gti!!!) αλλα το καινουριο ειναι ενα οχι τοσο καλο αυτοκινητο και μαλιστα πιο ακριβο...αλλα οπως προανεφερε και ο παραπανω φιλος μετραει η ποιοτητα γτ οταν τελειωσουν τα στροφιλικια δε θες να σε ποναει η μεση σου οσο αδερφιστικο και αν ακουγεται αυτο οταν θα πηγαινεις στη δουλεια σου η γυρνας απο αυτη με νευρα...ναι το s3 δεν εχει τιμονι με αισθηση αλλα ειναι ξεκουραστο και αν θες να τρεξεις πιστεψε με δε θα χασεις απο συναισθημα μια χαρα θα το απολαυσεις απο την αλλη αν θες να ταξιδεψεις με τουλαχιστον 150 160 δε θες την αισθηση και τον ηλιθιο θορυβο του κινητηρα να σου σπανε τα @@@δια...επισης καλοι χρησοι οι αγγλοι αλλα εχουν πει τεραστιες πιπες κατα καιρους οπως για την φανταστικη τρομεροτητα των aston εναντι αλλων supercars η σε ενα απο μεταφραση αρθρο που διαβαζα στο περασμενο drive ελεγαν οτι το νεο skyline ριχνει σε ποιοτητα στη carrera,αλλα οχι στο r8... ο,τι να ναι τα παλικαρια και ας μη ξεχασω σε μια εκπομπη fifth gear για το καλυτερο hatchback οπου cupra και mps αποκλειστηκαν αμεσως μαλλον λογο σηματος και μειναν st και gti με το ετσι θελω...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
P.S: Δεν εχω προβλημα με τετρακινητα η τα πισωκινητα, τα προσθιοκινητα με 265 αλογα ομως ....ειναι λιγο επικινδυνα κατα την γνωμη μου
Kαι αυτά ποιά είναι; το S3;
βγειτε στο δρομο και δειτε ποσα ταπερ(καινουρια) κυκλοφορουν ποσες 130 ποσες gta(για να την πουμε και στους φιλους αλφιστι ) και ποσα s3 καλη η θεωρια αλλα αλλο η πραγματικοτητα....
Σκληρό πορνό...δεν είναι να λογοπιάνουμε τέτοια πράματα...
-
μπερδευτηκα μ αυτα που διαβαζω, τετρακινητα κ πισωκινητα ειναι τα αυτοκινητα που προτιμω. το ταπερ ειναι η εξαιρεση γιατι στριβει οσο λιγα. Για τα αουντι οτι κ να μου πειτε δεν πειθομαι, εχω μεγαλη εμπειρια απ το γκρουπ κ πιστεψτε με ποτε δεν ηταν καλη....ΤΤ, πασσατ, οκταβια ρς, κ τα 3 τραγικα τιμονια......Το αουντι ειναι προσθιοκινητο κ τον ξερετε καλα, κ 265 ps σε προσθιοκινητο κ μαλιστα αουντι..........
p.s: οταν το s3 με περασει αερα στις στροφες δεν θα χαλαστω καθολου, εχει 65 ps παραπανω κ μονο που θα ασχοληθει μαζι μου ειναι τουλαχιστον αστειο.... -
Μην δινετε τροφη στο τρολακι(αθελα του βεβαια λογω ανικανοτητας)
αφηστε τον να λεει οτι θελει...
τζαμπα κανετε τα νευρα σας κροσια...α να σου πω και το πολο που εχω ακαμπτο εχει αρα εχω type r?τι μας λες ρε βαργκας αγορι μου....
-
τελικα οι Ιαπωνες κοντραρουν στα ισα τους Ιταλους σε οπαδισμο.
-
ratanplan
- ταπερ
-
εγω δεν ειρωνευτηκα κανενα , εσεις μου την πεσατε ολοι μαζι γιατι τολμησα ν αμφισβητισω το αουντι....Ε αφου ειναι ετσι τρεχτε να παρετε s3 , το απολυτο αυτοκινητο..........
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
βγειτε στο δρομο και δειτε ποσα ταπερ(καινουρια) κυκλοφορουν ποσες 130 ποσες gta(για να την πουμε και στους φιλους αλφιστι ) και ποσα s3 καλη η θεωρια αλλα αλλο η πραγματικοτητα....
Σκληρό πορνό...δεν είναι να λογοπιάνουμε τέτοια πράματα...
Λένε κάτι οι πωλήσεις για την 'ποιότητα' του αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Το αουντι ειναι προσθιοκινητο κ τον ξερετε καλα, κ 265 ps σε προσθιοκινητο κ μαλιστα αουντι..........Στo Haldex II εχει μονιμη τετρακινηση.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το αουντι ειναι προσθιοκινητο κ τον ξερετε καλα, κ 265 ps σε προσθιοκινητο κ μαλιστα αουντι..........
Στo Haldex II εχει μονιμη τετρακινηση.
τι ξερεις κι εσυ...
-
οι δοκιμαστες της πολυθρονας δε λειπουν ποτε!!!
-
to haldex 2 δεν εχει μονιμη τετρακινηση ειτε το θελετε ειτε οχι , διαβαστε κ τα φορουμ της αουντι....
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R