-
μια 3.30 ειναι οτι καλυτερο για τετοιου υψους τιμες και ασε τους αρχαριους της Αουντι να παιδευονται μπας και βγαλουν αμαξι της προκοπης
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
μια 3.30 ειναι οτι καλυτερο για τετοιου υψους τιμες και ασε τους αρχαριους της Αουντι να παιδευονται μπας και βγαλουν αμαξι της προκοπηςΗ 330 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 50 χιλιαρικάκια, και ΔΕΝ είναι hatchback. Τι σχέση έχει με το παρόν τόπικ, μόνο εσύ το ξέρεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μια 3.30 ειναι οτι καλυτερο για τετοιου υψους τιμες και ασε τους αρχαριους της Αουντι να παιδευονται μπας και βγαλουν αμαξι της προκοπης
Η 330 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 50 χιλιαρικάκια, και ΔΕΝ είναι hatchback. Τι σχέση έχει με το παρόν τόπικ, μόνο εσύ το ξέρεις
Οση σχέση εχει και το S3 με το Type-R....
Σε οποιαδήποτε διαδρομή, το Type-R θα μείνει πίσω από τον...αρχάριο, αλλά έτσι για να τον ...μειώσουμε λίγο, ας ρίξουμε και μια 330 στο τραπέζι να γουστάρουμε!Hondaaaaaaa ρεεεεε!
Παρεπιμπτόντως, πολλά τα λεφτά για το S3, αλλά αν κάποιος μπορεί να φτιάξει κάτι καλύτερο και φθηνότερο, καλώς να έλθει! Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο! Το δε Type-R μόνο σε καμιά πίστα θα καταφέρει να είναι πιο γρήγορο από τα υπόλοιπα Hot-Hatches κι αυτό το συζητάμε... Πάντως, σίγουρα στο Μπουρνάζι παρκαρει πρώτο τραπέζι-δρόμο ά-ν-ε-τ-α!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως, σίγουρα στο Μπουρνάζι παρκαρει πρώτο τραπέζι-δρόμο ά-ν-ε-τ-α!Ένα S3 για μένα...σε μαύρο
-
Πάντως, σίγουρα στο Μπουρνάζι παρκαρει πρώτο τραπέζι-δρόμο ά-ν-ε-τ-α!Γρηγόρη χθες μου απάντησες σε κάποιο άλλο τόπικ ότι εγώ υπερασπίζω την βλακεία. Ίσως να έχεις δίκιο...με το συγκεκριμένο ποστ εσύ τι ακριβώς κάνεις με την βλακεία;; Την υμνείς; Την αναβαθμίζεις; Την θεοποιείς ή μήπως την ανακαλύπτεις ...και πάλι;;;
Αυτό για να καταλάβεις ότι εύκολα κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς.Συγνώμη για το off-τοπικ από όσους διαβάζουν.
Πάντως μεταξύ των 2 και εγώ s3 θα έπαιρνα γιατί είναι πιο πολιτισμένο. Ακριβώς όμως με βάση αυτή την λογική με τόσα χρήματα θα αγόραζα κάτι άλλο που θα μου έδινε λιγότερο γκάζι μεν μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια δε. Κάποιο άλλο ακριβό γερμανικό αυτοκίνητο δηλαδή.
-
Εγω θα τα οδηγούσα και τα δυο,πριν αποφασισω.Αν το S3 μοιαζει οδηγικα με Sportback A3QTFSi,τοτε ουτε δευτερη ματια δε θα του έριχνα.
-
Πάντως το S3 απεναντι στο νεο sti συμφωνα με 4Τ μια χαρα τα καταφερνει,και απο θεμα επιδοσεων/οδικης συμπεριφορας/τιμης φυσικα, οποτε αναμεσα στα 2 δυσκολα θα επελεγα το sti που δεν μου αφησε την εντυπωση του απολυτου οπλου οπως το προηγουμενο, γι αυτο προεκυψε και η συγκριση με το αουντι.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πάντως, σίγουρα στο Μπουρνάζι παρκαρει πρώτο τραπέζι-δρόμο ά-ν-ε-τ-α!
Γρηγόρη χθες μου απάντησες σε κάποιο άλλο τόπικ ότι εγώ υπερασπίζω την βλακεία. Ίσως να έχεις δίκιο...με το συγκεκριμένο ποστ εσύ τι ακριβώς κάνεις με την βλακεία;; Την υμνείς; Την αναβαθμίζεις; Την θεοποιείς ή μήπως την ανακαλύπτεις ...και πάλι;;;
Αυτό για να καταλάβεις ότι εύκολα κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς.Συγνώμη για το off-τοπικ από όσους διαβάζουν.
Πάντως μεταξύ των 2 και εγώ s3 θα έπαιρνα γιατί είναι πιο πολιτισμένο. Ακριβώς όμως με βάση αυτή την λογική με τόσα χρήματα θα αγόραζα κάτι άλλο που θα μου έδινε λιγότερο γκάζι μεν μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια δε. Κάποιο άλλο ακριβό γερμανικό αυτοκίνητο δηλαδή.
Κοίτα Σπύρο, ειλικρινά, νομίζω πως σε εκείνο το ποστ έχω δίκιο, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έγραψε το σχόλιο που ανέφερε ο lkar ως βλακεία, όλο κάτι τέτοια σχόλια κάνει, οπότε δεν θεωρώ πως τον αδικεί. Το ότι εσύ τον υποστήριξες, ΔΕΝ σε κάνει προφανώς βλάκα, απλώς αλληλέγγυο στον τη βλακεία φέροντα, λόγω...απλής αντιπάθειας στη ...ζωή και το έργο του lkar!
Tώρα, για την...μπουρναζιώτικη εμφάνιση του Type-R , κακώς με ψέγεις τώρα, αφού τα έχω ξαναπεί και παλιά! Ειλικρινά, είναι πέρα για πέρα υπερβολικό, για μένα από όσα πωλούνται as-is από την αντιπροσωπεία, με εξαίρεση το Leon+βόδι-κιτ, το Type-R είναι εμφανισιακά καγκούρικο!
IMHO και μόνον εννοείται!
Φυσικά, αν αυτό σου φαίνεται βλακεία εσένα, το δέχομαι!
Αλλά επειδή αυτή είναι η γνώμη μου, να μην την πω; Νομίζω πως έχω εκφραστεί θετιικότατα για την εμφάνιση και το εσωτερικό του απλού Civic, μπορώ λοιπόν να έχω μια διαφορετική γνώμη για το Type-R.
Αυτά και χωρίς κανένα πρόβλημα με εσένα γενικότερα! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πάντως το S3 απεναντι στο νεο sti συμφωνα με 4Τ ...Το νέο wrx εννοείς φαντάζομαι...
Με το νέο STI δε νομίζω καν να υπάρξει θέμα για σύγκριση...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Πάντως το S3 απεναντι στο νεο sti συμφωνα με 4Τ ...
Το νέο wrx εννοείς φαντάζομαι...
Με το νέο STI δε νομίζω καν να υπάρξει θέμα για σύγκριση...
Οχι το νέο STI εννοεί και αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο, θα δεις πως νικητής ανακυρήσσεται πανηγυρικά το S3...
Μπορεί σε τεχνικές προδιαγραφές το Subaru να είναι πολύ μπροστά, στο δρόμο πάντως αποδεικνύεται διαφορετικό το πράγμα. Βέβαια, αν κάποιος θέλει μια καλή βάση για βελτιώσεις, παίρνει το Subby, αλλά αν κάποιος θέλει τετρακίνητο hatch που πάει αέρα παντού και πάντα, με ποιοτικό εσωτερικό και μούρη παντού και πάντα, παίρνει S3 και δεν ασχολείται καν με το STi. Είναι και φθηνότερο επιπλέον (αυτό είναι και το πιο ωραίο! ).
-
Η 130i πάντως στο Fight Club το 'τάισε' το STI.
-
Έχω την εντύπωση πως ήταν WRX και όχι STI Νίκο!
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως ήταν WRX και όχι STI Νίκο!Σωστά
-
και αναρωτιόμουν πότε θα πέσει η συζήτηση της bmw στο τραπέζι
μα καλά ειναι δυνατον νοήμων άνθρωπος να πιστευει οτι μια 130 θα τάιζε (....) το STI ????
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? μα είναι ωραία στον παραδεισο εχει και κουνιες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και αναρωτιόμουν πότε θα πέσει η συζήτηση της bmw στο τραπέζιμα καλά ειναι δυνατον νοήμων άνθρωπος να πιστευει οτι μια 130 θα τάιζε (....) το STI ????
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? μα είναι ωραία στον παραδεισο εχει και κουνιες
Και αναρωτιόμουν πότε θα χωνόσουν σα τη .....
-
αρα το έκανες επίτηδες
για επάγγελμα τα κάνεις τα οφ τοπικ
παντως για το παράλληλο σύμπαν επιμενω, υπαρχει σίγουρα
το STI σπόρια για περιστέρια για μια 130i
HOUSTON DO U READ ME??
-
Οι 4Τ πάντως προτιμούν GTi Edition 30 από WRX και - από ό,τι φαίνεται - S3 από STi...
Περίμενα περισσότερα από το STi...
_
-
Οχι το νέο STI εννοεί και αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο, θα δεις πως νικητής ανακυρήσσεται πανηγυρικά το S3...
Ακριβώς την αντίθετη εντύπωση αποκόμισα από το συγκεκριμένο άρθρο.
Το STi έχει καλύτερο κράτημα, πολύ πιο εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης, πλήρη εξοπλισμό και γυρνά καλύτερα στην πίστα. Προσφέρει και μεγαλύτερους χώρους.
Το STί είναι πρακτικά και παραμετροποιήσιμο πλήρως όσον αφορά την οδική συμπεριφορά του στο όριο. Αν δε, βάλουμε και τα δύο στο δρόμο με στροφές για έναν άτυπο αγώνα αντοχής όταν το S3 θα έχει ψήσει τα φρένα του λόγω των συνεχών παρεμβάσεων του ESP το STi θα πάει ακόμα.
Το γεγονός των 55,000 Ευρώ που ζητά η εδώ αντιπροσωπία για το STi είναι το σκάνδαλο.
-
Και για να μην ξεφεύγουμε από το topic. Τι σχέση μπορεί να έχει ένα ατμοσφαιρικό δίλιτρο των 200 ίππων που είναι εξ ορισμού και πιο αργό στη πίστα από τον προκάτοχο του με ένα όχημα των 265 ίππων δίλιτρο turbo.
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
-
πάρε 130i να εισαι μπροστά απο ολους
και δε χρειάζεται να ανησυχεις για το αν 8α ψηθουν τα φρένα. εχει αερόστατα κ αλεξισφαιρο γιλέκο οποτε 8α εισαι φουλ καλυμενος
ουφ γελασαμε και σημερα
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R