-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι πάλι! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε μάγκες όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι λέει ο σοφός λαός. Με αυτή τη λογική ένας τύπος που τον είχε βρίσει ένας μηχανόβιος κάτι χρόνια πριν τον έκλεισε στις μπαριέρες της Κηφησίας και έχασε και τα δυο του πόδια (ο μηχανόβιος).
Δεν είναι λογική αυτή λες και παίζουμε videogame. Αν μπορείς να τον βρεις και να τον σαπίσεις στο ξύλο ή να του κάνεις μύνηση ή ακόμα καλύτερα να του σπάσεις το μηχανάκι ναι αλλά να τον εμβολίσεις έτσι στην ψύχρα είναι ανεπίτρεπτο να το σκεφτόμαστε καν.Αν εχει τσακωθει με τον πισω σου και του κανε ζημια και παει να την κανει....
Δεν παθαινει τιποτα με αυτα τα χιλιομετρα.
Κανα χερι η ποδι θα σπασει. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλα εσυ ή εισαι μαλακας ή τον παριστανεις .-
Να σε ενημερωσω οτι αυτο στο δικαστηριο ειναι απο προκληση σωματικων βλαβων απο αμελεια μεχρι οτι τον σκοτωσες με ενδεχομενο δολο. Το πιθανοτερο ειναι οτι τπτ κακο για εσενα δεν θα γινει στο δικαστηριο παρα μονο θα πληρωσει η ασφαλιστικη σου και θα φας καποια μηνακια με εξαγορα, παρολα αυτα το οτι με τοση ευκολια κληνεις λιγο την πορεια σου να ριξεις την μηχανη κατω επι τουτου με τρομαζει για την κοινωνια μας.
Πας καλα;;;
Εκανε διηθηση, επεσε στον πισω σου και θα σου πουν οτι εφταιγες κιωλας;;;;;
Εχασε την ισοροποια του ... ΤΕΛΟΣΗμουνα απολυτα σιγουρος οτι ΕΣΥ ειδικα (και καποιοι ακομη) θα ησασταν μαζι μου...
@ratanplan: Δεν 'οπλοφορω' οταν ειμαι στο δρομο με το αυτοκινητο, αλλα κατι τετοιοι το χρειαζονται. Μου εχει τυχει με τη νταλικα (οταν εκανα αυτο το επαγγελμα) να παιξω ξυλο με οδηγο διτροχου ο οποιος κανοντας διηθηση αναμεσα σε εμενα και αλλο φορτηγο, αγνοωντας το οτι σε τετοιο οχημα τα τυφλα σημεια ειναι περισσοτερα, ηρθε και στηθηκε ακριβως μπροστα μου σε σημειο που για να τον δω επρεπε να σκυψω (αν και τον εχω εντοπισει ηδη). Με το που πρασινιζει το φαναρι μαρσαρω ελαφρα για να καταλαβει οτι εκει που ειναι δε φαινεται αλλα δεν το βλεπω να φευγει μπροστα. Λιγα δευτερολεπτα μετα και αφου σκυβωντας προσπαθουσα να δω που βρισκεται καταλαβα οτι ειχε αφησει το μηχανακι ακριβως εκει που ηταν και βρισκοταν στο παραθυρο χτυπωντας την πορτα μου και βριζοντας διαρκως. Οταν εφτασε το υβρεολογιο σε μαναδες και οικογενειες κατεβηκα κατω και αρχισε το ματς. Πιστευεις οτι αυτος ο τυπος καταλαβαινει διαφορετικα? Και υπολογισε και τα νευρα της στιγμης διοτι ενω τωρα δεν θα σκεφτομουν κατι αναλογο καθημενος χαλαρα στην πολυθρονα εκεινη τη στιγμη (αμεσως μετα δηλαδη) αμα με ρωτουσες θα σου ελεγα οτι μετανιωσα που δεν του χαρισα τη διαδρομη Θεσσαλονικη - Καβαλα απο τον προφυλακτηρα του Scania... -
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. Δεν μου έχει τύχει οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Απλά είμαι αντίθετος σε αυτή την λογική mad max να κυνηγήσεις για να εμβολίσεις τον άλλο.
Και ο Αλβανός (Αλβανός ήταν τώρα που το θυμήθηκα) που τον έβρισε ο άλλος προφανώς δεν ήθελε να του προκαλέσει μόνιμη αναπηρεία αλλά να τον κάνει να φάει τα μούτρα του για να πάει από πάνω να γελάει και να του πουλήσει μαγκιά. Αλλά τελικά ο άλλος βρέθηκε με -2 πόδια. -
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Καλα εσυ ή εισαι μαλακας ή τον παριστανεις .-
Να σε ενημερωσω οτι αυτο στο δικαστηριο ειναι απο προκληση σωματικων βλαβων απο αμελεια μεχρι οτι τον σκοτωσες με ενδεχομενο δολο. Το πιθανοτερο ειναι οτι τπτ κακο για εσενα δεν θα γινει στο δικαστηριο παρα μονο θα πληρωσει η ασφαλιστικη σου και θα φας καποια μηνακια με εξαγορα, παρολα αυτα το οτι με τοση ευκολια κληνεις λιγο την πορεια σου να ριξεις την μηχανη κατω επι τουτου με τρομαζει για την κοινωνια μας.
Πας καλα;;;
Εκανε διηθηση, επεσε στον πισω σου και θα σου πουν οτι εφταιγες κιωλας;;;;;
Εχασε την ισοροποια του ... ΤΕΛΟΣΗμουνα απολυτα σιγουρος οτι ΕΣΥ ειδικα (και καποιοι ακομη) θα ησασταν μαζι μου...
@ratanplan: Δεν 'οπλοφορω' οταν ειμαι στο δρομο με το αυτοκινητο, αλλα κατι τετοιοι το χρειαζονται. Μου εχει τυχει με τη νταλικα (οταν εκανα αυτο το επαγγελμα) να παιξω ξυλο με οδηγο διτροχου ο οποιος κανοντας διηθηση αναμεσα σε εμενα και αλλο φορτηγο, αγνοωντας το οτι σε τετοιο οχημα τα τυφλα σημεια ειναι περισσοτερα, ηρθε και στηθηκε ακριβως μπροστα μου σε σημειο που για να τον δω επρεπε να σκυψω (αν και τον εχω εντοπισει ηδη). Με το που πρασινιζει το φαναρι μαρσαρω ελαφρα για να καταλαβει οτι εκει που ειναι δε φαινεται αλλα δεν το βλεπω να φευγει μπροστα. Λιγα δευτερολεπτα μετα και αφου σκυβωντας προσπαθουσα να δω που βρισκεται καταλαβα οτι ειχε αφησει το μηχανακι ακριβως εκει που ηταν και βρισκοταν στο παραθυρο χτυπωντας την πορτα μου και βριζοντας διαρκως. Οταν εφτασε το υβρεολογιο σε μαναδες και οικογενειες κατεβηκα κατω και αρχισε το ματς. Πιστευεις οτι αυτος ο τυπος καταλαβαινει διαφορετικα? Και υπολογισε και τα νευρα της στιγμης διοτι ενω τωρα δεν θα σκεφτομουν κατι αναλογο καθημενος χαλαρα στην πολυθρονα εκεινη τη στιγμη (αμεσως μετα δηλαδη) αμα με ρωτουσες θα σου ελεγα οτι μετανιωσα που δεν του χαρισα τη διαδρομη Θεσσαλονικη - Καβαλα απο τον προφυλακτηρα του Scania...Μαλλον κοιμαται ο 'αλλος'
-
Εν βρασμω μπορει να εκανες διαφορα...απο την πολυθρονα σου να λες ριξτον κατω...ε το θεωρω μαλακια.
Αλεξ, αστο ρε μαν, αν τον προλαβο στο φαναρι (και αν σταματησει στο φαναρι) και αν μπορω θα του σπασω τα μουτρα, αν οχι την πατησω, εν δυναμει δολοφονος ρε φιλε? Ε οχι μαλακια δεν ειναι?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. Δεν μου έχει τύχει οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Απλά είμαι αντίθετος σε αυτή την λογική mad max να κυνηγήσεις για να εμβολίσεις τον άλλο.
Και ο Αλβανός (Αλβανός ήταν τώρα που το θυμήθηκα) που τον έβρισε ο άλλος προφανώς δεν ήθελε να του προκαλέσει μόνιμη αναπηρεία αλλά να τον κάνει να φάει τα μούτρα του για να πάει από πάνω να γελάει και να του πουλήσει μαγκιά. Αλλά τελικά ο άλλος βρέθηκε με -2 πόδια.Δεν μιλαμε για λογικη mad max σε καμια περιπτωση. Ουτε και κυνηγιεμαι με τον καθε ενα στο δρομο ουτε και πλακωνομαι στο ξυλο με το παραμικρο παρα σε καποιες σπανιες περιπτωσεις συνδυασμου πολλων νευρων και πολυ μεγαλης καφριλας απο τον αλλο. Και φυσικα το προβλημα μου ειναι ο συγκεκριμενος και οχι ο καθε ενας αλλος που οδηγει μηχανακι επειδη το ιδιο οδηγουσε και ο μακακας που με εκνευρισε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εν βρασμω μπορει να εκανες διαφορα...απο την πολυθρονα σου να λες ριξτον κατω...ε το θεωρω μαλακια.Αλεξ, αστο ρε μαν, αν τον προλαβο στο φαναρι (και αν σταματησει στο φαναρι) και αν μπορω θα του σπασω τα μουτρα, αν οχι την πατησω, εν δυναμει δολοφονος ρε φιλε? Ε οχι μαλακια δεν ειναι?
Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που ζει Αθηνα ή Θεσσαλονικη και να μην εχει υποστει παρομοιο σκηνικο. Οταν μου εξυσε ετσι μηχανακι το αυτοκινητο και δεν μπηκα στον κοπο να τον κυνηγησω (αν και δεν θα καταφερνα και πολλα μεσα στην κινηση), οταν αργοτερα πηγα στην τροχαια με τις πινακιδες του ανακαλυψα οτι ηταν κλεμμενο. Το αποτελεσμα, δυο πορτες και ενα φτερο σε μολις βαμμενο αυτοκινητο να θελουν ξανα βαψιμο (συν την ταλαιπωρια). Δεν ειμαι τοσο χαλαρος λοιπον οσο νομιζεις διαβαζοντας οτι συμβαινει και στους γυρω μου (μια μικρη κοινωνια ειναι και το forum και μαλιστα εως και παρεα αν αναλογιστεις τα κοινα ενδιαφεροντα και κοινα βιωματα).
Υ.Γ: Ανεχομαι τη διηθηση εφοσον τα αυτοκινητα ειναι ακινητοποιημενα και υπαρχει επαρκης χωρος να γινει. Ο επομενος που θα κανει κατι τετοιο στο δικο μου αυτοκινητο θα υποστει τις παραπανω συνεπειες (οχι απαραιτητα να τον χτυπησω, ισως απλα να τον κλεισω για να τον αναγκασω να σταματησει, αλλα δεν υποσχομαι)...
Over and out.
-
Επειδή δε σας έχει τύχει να σας κάνουν τιμονιά ενώ είστε με το μηχανάκι και δεν μπορείτε να μπείτε στην ψυχολογία, θα σας το θυμήσω λίγο, μπας και το αποφύγετε όταν σας περάσει από το μυαλό...
-
Κοιτα κωστα βγαλε και εσυ λιγο παρωπιδες. Οταν σου εκανε τιμονια εσενα ο αλλος ειχε 100% αδικο, το να γδαρεις 2 αμαξια και να σου κανει καποιος τιμονια την ωρα που πας να φυγεις, δεν νομιζω να εχεις το θρασος να το γραψεις εδω μεσα...δεν παιρνω καμια πλευρα, θεωρω την τιμονια μαλακια, αλλα χαλαρωσε και παρε θεση πανω σε αυτο που λενε τα παιδια, και οχι γενικα στην τιμονια.
-
ρε συ...
με την καμια δε δικαιολογώ τον μαλάκα που έκανε το γδάρσιμο
Αλλά μια τιμονιά σε ένα δίκυκλο είναι εν δυνάμει δολοφονία.
Αξίζει για τα μέταλλα? -
Εν βρασμω μπορει να εκανες διαφορα...απο την πολυθρονα σου να λες ριξτον κατω...ε το θεωρω μαλακια.Αλεξ, αστο ρε μαν, αν τον προλαβο στο φαναρι (και αν σταματησει στο φαναρι) και αν μπορω θα του σπασω τα μουτρα, αν οχι την πατησω, εν δυναμει δολοφονος ρε φιλε? Ε οχι μαλακια δεν ειναι?
Ρε συ....
Δεν παθαινει τιποτα....
Κανα χερι θα σπασει...
Ποσα χιλιομετρα να μαζεψει απο σταση, μεσα σε 10 μετρα;;;;
Δεν σου λεω να πας να τον σκοτωσεις οπως εκανε ο αλβανος στο παραδειγμα του Eddie, ο οποιος αν δεν κανω λαθος την εκανε για αλβανια μερια πριν το δικαστηριο. Απλα να τον κλησεις για να μη μπορει να την κοπανησει.Και να το θεσω ποιο απλα....
Γιατι βγαζουν τις πινακιδες απο τις μιχανες;;;;
Για να κανουν οτι θελουν και να μη μπορεις να τους βρεις.
Εγω οταν κανω μαλακιες στο δρομο, εχω τις πινακιδες στη θεση τους.Αν περιμενεις να σταματησει μιχανη σε φαναρι και να περιμενει να ρθεις να του ζητησεις τα ρεστα.... Πρωτα θα δεις τον Χρηστο να ερχεται και να μας βαζει δεξια κ αριστερα Του... Και μετα καπου στο πληθος θα ναι κ αυτος.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να εκνευριστώ με αυτό που μου συνέβη εμένα και δύο φίλων μου.Ζώο ο οδηγός της 500άρας της φωτογραφίας
Κινούμενοι επί της Ομήρου στη Νέα Σμύρνη ψάχναμε για θέση. Βλέποντας μια γυναίκα να μπαίνει σε ένα αμάξι ανάψαμε τα αλάρμ και περιμέναμε να βγει για να παρκάρουμε. Αυτή έκανε κανα δίλεπτο να βγει, οπότε είχα ήδη βγει από το αμάξι και περίμενα απ' έξω. Βγαίνοντας η γυναίκα με το Corsa βλέπω τη Mercedes Που πετάχτηκε από το πουθενά και πήγε να χωθεί στη θέση. Λέω στον οδηγό ότι περιμένουμε να μπούμε και μου απαντάει ότι και αυτός ψάχνει να παρκάρει. Μπαίνω μπροστά στο αυτοκίνητό του και αυτός ξεκινάει και με χτυπάει υποχρεώνοντάς με να κάτσω στο καπώ του για να μη χτυπήσω Το τραγικό είναι ότι δε σταμάτησε αλλά συνέχισε να κάνει μπροστά με μένα πάνω στο καπώ μέχρι να παρκάρει κανονικά.
Πραγματικά τα είδα όλα. Κατέβηκα κάτω και εκνευρισμένος του άνοιξα την πόρτα και του είπα: 'Πας καλά; Κατάλαβες τι έκανες μόλις τώρα;'
Αυτός βγήκε έξω και άρχισε να μου λέει τα κλασσικά: 'Είχα έρθει πρώτος, κτλ' (ψέματα δηλαδή). Ήρθε και η γυναίκα που μόλις είχε ξεπαρκάρει και είπε ότι βγήκε για να παρκάρει η Mercedes στη θέση της (λες και τους ανήκε η θέση).
Απευθυνόμενος ξανά στο λαλάκα τον ξαναρώτησα αν κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν εξωφρενικό και ότι οριακά δεν τον πήρε ο διάολος και αυτόν και το αμάξι του. Μου απάντησε ότι το πρόσεξε ότι του μιλάω ευγενικά και ότι γι' αυτό μου μιλούσε και αυτός ευγενικά και δε με χτύπησε και ότι στην ηλικία μου δεν είναι πράγματα αυτά. Καλά, εκεί τα πήρα εντελώς, του είπα ότι αν με είχε χτυπήσει θα τον ισοπέδωνα μετά και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δε θα έβγαζε πουθενά η κουβέντα.
Σηκωθήκαμε και φύγαμε και παρκάραμε 20 μέτρα μετά.
Καλή πρωτοχρονιά λοιπόν στο ζώο με την 500άρα και ελπίζω η νέα χρονιά να του φέρει λίγο περισσότερο μυαλό.Υ.Γ. Αφενός χαίρομαι που έχω υπομονή και δεν αντιδρώ απότομα εύκολα, αφετέρου όμως μερικές φορές θα έπρεπε να είναι στη θέση μου κάποιος που να τα εκνευρίζεται πιο εύκολα και να τους βάζει στη θέση τους κάτι τέτοιους λαλάκες. Εγώ αποφάσισα ότι δεν άξιζε να ασχοληθώ άλλο και ότι ένα ζώο δυστυχώς παραμένει ζώο ό,τι και αν του πεις.
....Κ αλλη μυνηση, για επιθεση αυτη τη φορα.....
Ρε συ....
Οταν βγαινεις, παιρνε κανα τηλεφωνο....
Θα χεστουμε στο ταληρο σε μια βδομαδα με σενα! -
Ρε Αντρεα, εχω διαβασει 4-5 σκηνικα που πας να κανεις κατι αλλα δεν σου βγαινει ρε συ. Αν ξεκινας κατι με μαγκια να το τελειωνεις ετσι οποιες να ειναι οι συνεπειες, μην ξεκινας μαγκας και καταληγεις κοτα.Δεν ειναι αντιμετοπηση 'κοτα' αλλα ανωτεροτητας....
'Νταξ ρε φιλε, καταλαβα ποσο μαλακας εισαι κ απαξιω να ασχοληθω με σενα'
Αρνειται με λιγα λογια να πεσει στο επιπεδο του καθε .... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εν βρασμω μπορει να εκανες διαφορα...απο την πολυθρονα σου να λες ριξτον κατω...ε το θεωρω μαλακια.
Αλεξ, αστο ρε μαν, αν τον προλαβο στο φαναρι (και αν σταματησει στο φαναρι) και αν μπορω θα του σπασω τα μουτρα, αν οχι την πατησω, εν δυναμει δολοφονος ρε φιλε? Ε οχι μαλακια δεν ειναι?
Ρε συ....
**Δεν παθαινει τιποτα....
Κανα χερι θα σπασει... **:iconcool:
Ποσα χιλιομετρα να μαζεψει απο σταση, μεσα σε 10 μετρα;;;;Άλεξ... το υπογράφεις αυτό?
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος??
Εδώ εχουν σκοτωθεί ή έχουν μείνει ανάπηροι ενώ ήταν σταματημένοι, επειδή τους γλίστρισε το πόδι και έσκασαν σε πεζοδρόμιο/κολωνάκι/ταμπέλα.
Όσα δε φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή... -
Συγνωμη, μονο εγω θεωρω οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο τα εξης δυο σκηνικα:
α) κλεινω καποιον εν κινησει με καποια Χ χιλιομετρα και τον στελνω στις μπαριερες, επειδη με εβρισε.
β) κλεινω καποιον που μολις ξεκιναει να την κανει, επειδη μου εκανε ζημια, και φευγει πονταροντας στο οτι ειναι μηχανη ή/και δεν εχει πινακιδες.
Sorry αλλα οποιος κανει το 2ο, του αξιζει ΟΤΙ και αν παθει. Επεσε προσπαθωντας να φυγει... . Και του αξιζει οχι τοσο για τις λαμαρινες (που στην τελικη εγω προσπαθω να τον κυνηγησω να μου φτιαξει την ζημια), αλλα γιατι αμα την κανει ετσι με το μηχανακι επειδη γρατζουνισε ενα φτερο, θα την κανει με το μηχανακι ή με το αυτοκινητο οταν θα σκοτωσει και καποιον πεζο ή αλλο μηχανακι. Καλυτερα αυτος παρα καποιος αλλος.
taurus
Στην μλκια που σου ειχε κανει ο αλλος, ειχα ανεβασει 2bar πιεση (την μικρη) οταν διαβαζα το ποστ σου και ηθελα να ειμαι εκει να του σπασουμε μαζι τα μουτρα. Εκει ειχες δικιο. Αλλα αυτη η λογικη 'μην ακουμπατε το μηχανακι ΟΤΙ παπαρια και αν κανει γιατι μπορει να χτυπησει' με αφηνει παγερα αδιαφορο. Ειδικα απο την στιγμη που δεν την υιοθετει ο ιδιος ο μηχανακιας... -
Ρε συ... ο άλλος είναι ανεγκέφαλος, μαζί σου! Εσύ όμως τι είδους θεός είσαι, για να αποφασίσεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει?
-
Παίδες, ψυχραιμία!
Αυτό είναι που όλο και περισσότερο λείπει από τους εποχούμενους.
Καταλαβαίνω την οργή του kacey, αλλά συμφωνώ με τον taurus. Αν το ρίχναμε όλοι στην αυτοδικία, τότε σωθήκαμε....
-
Έχετε δει παιδί 3 ετών όρθιο στο μπροστινό κάθισμα; Κι όμως μια μαμά το είχε αφήσει να κάθετε έτσι...
-
Πάμπολλες φορές...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]