-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προς πεφωτισμένους χρήστες του Firefox:
Εντάξει, κόψτε κάτι.Εγώ που δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο, προφανώς είμαι έιτε άσχετος είτε ηλίθιος.
Αυτό το αντιμαικροσοφτιακό μένος, έχει καταντήσει πλέον γραφικό.
+οο
Η ψηφοφορια τι νοημα αραγε εχει; Αφου ξερουμε ποσο χρησιμοποιειται το καθε τι..
ότι νόημα έχει η ψηφοφορία ...ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα...
Αφού ξέρουμε ο ανεγκέφαλος οπαδός τι θα ψηφίσει... -
Η ψηφοφορία έχει, σαφώς, νόημα, πέρα από οπαδικά!
Δείχνει τι χρησιμοποιούν οι χρήστες αυτού του Φόρουμ.
-
παντως δεν καταλαβαινω γιατι τον Opera πρεπει και καλα να τον μαθεις
εχει κουμπακι New Tab , ενω κρατα τις προηγουμενες σελιδες μονος του οταν τον κλεινεις.
-
-
-
αν κανει λεει......
-
Σιγά τα σάλια!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Σιγά τα σάλια!ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην μου θυμωνεις ματια μου....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Σιγά τα σάλια!
ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην μου θυμωνεις ματια μου.......Καλά ηρεμώ...
-
Στην Pub το λιγότερο
-
-
I.E.7 γιατί είναι ο μόνος που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιω λόγω δουλειάς.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
I.E.7 γιατί είναι ο μόνος που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιω λόγω δουλειάς.Kai o Firefox έχει ένα όμορφο 'add-in' που λέγετα 'IE-tab'.. δοκιμάστε το!
-
Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει ξαναποστάρει, αλλά υπάρχει μια σειρά από ρυθμίσεις-'τρικ' που μπορούν να κάνουν τον firefox αισθητά πιο γρήγορο. Ας σημειωθεί βέβαια πως τα αποτελέσματα είναι πιο ορατά και αξιολογίσιμα με dial-up σύνδεση
Ρίξτε μια ματιά:
Ξεκινάμε πηγαίνοντας τον κέρσορα στην address bar του Firefox [CTRL + L για τους mouse-haters] γράφοντας: about:config και πατώντας το Enter. Αυτό θα μας φέρει στην configuration screen του αγαπημένου μας φυλλομετρητή! Στο πεδίο filter γράφουμε: network.http ώστε να φιλτραριστούν μόνο οι ρυθμίσεις που θέλουμε να “πειράξουμε”!
-
Ξεκινάμε κάνοντας double click στο entry network.http.pipelining ώστε από false να γίνει true!
-
Έπειτα με διπλό κλικ στο entry network.http.pipelining.maxrequests θα μας εμφανιστεί παραθυράκι για να θέσουμε την τιμή της συγκεκριμένης ρύθμισης. Μια λογική τιμή θα ήταν το 15 -μπορείτε να πειραματιστείτε από το 10-15 και να αποφασίσετε-, πατάμε OK και συνεχίζουμε!
-
Επόμενη ρύθμιση που θα πειράξουμε είναι το network.http.proxy.pipelining που όμως και στην πρώτη ρύθμιση αρκεί ένα double click ώστε να γυρίσει σε true
-
Τέλος, θα προσθέσουμε μια νέα ρυθμίση. Κάνοντας δεξί κλικ στον κενό χώρο -οπουδήποτε- θα μας εμφανιστεί το ανάλογο menu επιλογών και θα επιλέξουμε New > integer θέτοντας ως preference name -στο πρώτο παράθυρο- το κείμενο: nglayout.initialpaint.delay. Πατώντας OK ο FF ζητάει και το value της νέας ρύθμισης το οποίο θα είναι 0
-
-
Ωραίος!
-
Γάτος ο μαστρο-Μήτσος...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
I.E.7 γιατί είναι ο μόνος που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιω λόγω δουλειάς.
Kai o Firefox έχει ένα όμορφο 'add-in' που λέγετα 'IE-tab'.. δοκιμάστε το!
Δυστυχώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον ΙΕ7 ως υπορουτίνα σε ορισμένες εργασίες του δεν αναγνωρίζει άλλο explorer και το σύστημα μου βαράει μπιέλα...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Kai o Firefox έχει ένα όμορφο 'add-in' που λέγετα 'IE-tab'.. δοκιμάστε το!
Δυστυχώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον ΙΕ7 ως υπορουτίνα σε ορισμένες εργασίες του δεν αναγνωρίζει άλλο explorer και το σύστημα μου βαράει μπιέλα...
Καημένε.... δε σ' αφήνει ο Μπιλάκος να ξεφύγεις με τίποτα....
BTW, έχεις δοκιμάσει το add-in που σου λεώ? Επειδή είναι παραμετροποιήσιμο, πιθανόν να σου κάνει. Εκτός και αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς καλεί τον ΙΕ χωρίς να σε ρωτήσει.....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δυστυχώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον ΙΕ7 ως υπορουτίνα σε ορισμένες εργασίες του δεν αναγνωρίζει άλλο explorer και το σύστημα μου βαράει μπιέλα...Δηλαδή οτι καλεί τον default browser αλλά απαιτεί να είναι αυτός ο IE7;
Ή μήπως τρέχει μέσα στον browser; Αν το δεύτερο και δυσκολεύεσαι να το τρέξεις αν δεν είναι αυτός ο default browser, κάτι γίνεται.Αν το πρώτο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν το πρώτο...
ειδικα πριν μερικα χρονια , ΠΟΛΛΑ προγραμματα χρησιμοποιουσαν ΜΟΝΟ explorer στα διαφορα update τους κ.λ.π. αν δεν δουλευε ο explorer δεν δουλευαν και τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;