-
Ούπς! Σόρρυ, δεν το ξερα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Browser Speed Tests: Firefox 7, Chrome 14, Internet Explorer 9, and Opera 11.51
http://lifehacker.com/5844150/browser-s ... 9-and-moreΑν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τα test, φαίνεται ότι ο Opera είναι ο καλύτερος* browser αυτή τη στιγμή, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post.
- Στα windows ο Opera είναι υπερηχητικός. Στο mac μετά την αναβάθμιση σε Lion, ο Safari φαίνεται ελαφρώς καλύτερος. Ίσως χρειάζεται μια επανεγκατάσταση.
-
http://techout.gr/software/ο-firef ... E%B9-linux
Θα πρεπει να εχουν κανει πολυ καλη δουλεια για να ξαναγυρισω στον FF μιας και λογω ασταθειας του 7 εδω και ενα μηνα ειμαι με chrome αρκετα ευχαριστημενος.Aν δεν καταφεραν να κανουν εμφανεις τις αλλαγες δε νομιαω να υπαρχει νοημα να ξαναγυρισω.
-
Σταθερότατος ο 7 φίλε μου. Παίζει να σου την κάνει κάποιο addon.
-
O 7 ήταν σταθερός, μέχρι που έγιναν κάποια update των winXP και κράσαρε συνέχεια.
Μόλις έβαλα τον 8 και ως τώρα είναι σταθερός. Για να δούμε.edit: 2 μέρες μετά, κανένα κόλλημα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://techout.gr/software/ο-firefox-8-διαθέσιμος-τώρα-για-windows-mac-και-linuxΘα πρεπει να εχουν κανει πολυ καλη δουλεια για να ξαναγυρισω στον FF μιας και λογω ασταθειας του 7 εδω και ενα μηνα ειμαι με chrome αρκετα ευχαριστημενος.Aν δεν καταφεραν να κανουν εμφανεις τις αλλαγες δε νομιαω να υπαρχει νοημα να ξαναγυρισω.
Μετά από πολλά χρόνια με FF (από release 1.0.κάτι νομίζω) ξαφνικά έπαψε να παίζει Flash. Τι upgrade (7.0.1 --> 8.0b) τι downgrade (7.0.1 --> 6.0.?) τι αλλαγή στη Flash (11.1.153 --> 10.3.? καθώς και εκδόσεις 32/64 bit μια και έχω Windows 7 64), τίποτα δεν έπιασε. Εχοντας βαρεθεί και την ιστορία 'major release κάθε 3 και λίγο χωρίς σοβαρή διαφορά από την προηγούμενη) είπα να δώσω μια ευκαιρία στον Chrome. Μέχρι στιγμής καλός φαίνεται, για να δούμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σταθερότατος ο 7 φίλε μου. Παίζει να σου την κάνει κάποιο addon.+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σταθερότατος ο 7 φίλε μου. Παίζει να σου την κάνει κάποιο addon.Kι ομως δεν μου την εκανε κανεναν addon γιατι απλα δεν βαζω addons .Bεβαια στο ενα μηχανιμα εχω μονο λεξικο αλλα στο αλλο τιποτα, αλλα και στα 2 αρκετα ασταθης και πολυ τραβηγμα μνημης.Ισως να υπαρχουν αλλοι παραγοντες που να το επηρεαζουν τι να πω...
-
βγήκε και ο αλεπους 8.
-
To γράφω παραπάνω, με γλίτωσε από πολλά κρασαρίσματα.
Από την άλλη, κατά λάθος εγκατέστησα στο Ubuntu τον Aurora (Firefox) 9.0.2a.
Δεν διακρίνω διαφορές από τον 7 ή τον 8, αλλά πάει πολύ καλά και είναι συμβατός με τα βασικά extension που χρησιμοποιώ. -
Μεχρι στιγμης καλος και σταθερος ο 8. Επισης δεν τραβαει μνημη (η τουλαχιστον τραβαει λιγο ποιο κατω απο τον chrome).Μετα απο καμποση ωρα με 7 tabs ειναι στο 41% σε 4GB.
Aπο ταχυτητα δεν καταλαβα αν αλλαξε κατι, και ουτε θα καταλαβω δηλαδη. -
Σε mac os x:
Όντως ο Firefox 8 είναι πολύ σταθερός, αλλά στο rendering είναι πιο αργός από τον κορυφαίο IMHO Opera, όπως και από τον Chrome και τον Camino. Ο οποίος Opera καταφέρνει και κρατάει ανοιχτά πολλαπλά tabs με flash για αμέτρητες ημέρες. Τα σκήπτρα της αθλιότητας τα κατέχει ο Safari.
-
279MB o ff8
241MB o opera11.5μια χαρά τα πάει ο αλεπούς.
όμως η ταχύτητα και γενικά το ui του opera είναι ελκυστικότατα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βγήκε και ο αλεπους 8.Εμένα γιατί δεν με ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
279MB o ff8
241MB o opera11.5μια χαρά τα πάει ο αλεπούς.
όμως η ταχύτητα και γενικά το ui του opera είναι ελκυστικότατα.
426ΜΒ ο chrome 15 ... παραβάρυνε ή είναι ιδέα μου;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
βγήκε και ο αλεπους 8.
Εμένα γιατί δεν με ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση;
πας εργαλειοθήκη μενού -> Βοήθεια -> Περί firefox
και αυτόμάτως θα σου κάνει την αναβάθμιση, αν δεν έχει γίνει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. -
Μιας και για κανα μηνα δουλευα τον Chrome παρατηρησα πως οταν τον ανοιγα μετα απο το ανοιγμα του υπολογιστη εκανε αυτοματως refresh ολα τα tabs που ειχα ανοιχτα ενω ο ff δεν το κανει, υπαρχει καποια ρυθμιση η γενικα δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα??
-
Εδω και λίγες μερες μπήκα στον κόσμο του Google Chrome καταργώντας τον ΙΕ απο εποχής ... Netscape τον έλεγαν? Δεν θυμαμαι!
Ευκολο μενού και ωραία η χρήση απευθείας να μου ανοίγει τις σελίδες που μπαινω τακτικά! Μ' αρεσε! -
Σε σύγκριση με τον IE σε ότι και να πήγαινες καλύτερο είναι...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σε σύγκριση με τον IE σε ότι και να πήγαινες καλύτερο είναι...
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;