-
Ο Firefox απ ότι φαίνεται κάνει το δικό του DNS caching. Για το μέσο χρήστη αυτό δέν είναι πρόβλημα, όμως αν συντηρείς κάποιο website ή μεγάλο δίκτυο και κάνεις αλλαγές, ο Firefox μπορεί να σου βγάλει την ψυχή.
Πχ Έχω ένα site στο domain.gr. Κάποια στιγμή έφτιαξα ένα subdomain, πχ sub.domain.gr αλλά τελικά δέν μου άρεσε και το έσβησα. Απο τότε όταν έγραφα στη μπάρα 'domain.gr' για κάποιο ανεξήγητο λόγο με πήγαινε στο 'https://domain.gr'. Αν μετά έγραφα χειροκίνητα http://domain.gr με πήγαινε στο sub.domain.gr, το οποίο πλέον δέν υπήρχε
Υπάρχουν δύο λύσεις γι αυτό: κατεβάζουμε το DNS Flusher ή εναλλακτικά ακολουθούμε τη λύση που γράφει εδώ: http://www.kahunaburger.com/2009/03/18/ ... n-firefox/
-
.... ερ'ωτηκση ....
Μετα από την παρακολούθηση μερικών- αρκετών βιντεο στο youtube o Chrome μ@μιέτ@ι ΕΝΤΕΛΩΣ ...
Πρέπει να κάνω επανεκκινηση τον υπολογιστεί για μπορέσω να συνεχίσω το σερφαρισμά ...
Μπορεί κανείς να βοηθήσει ?
-
Έχεις addons επάνω?? Για αρχή μπορείς να τον κάνεις ένα re-install (υποθέτω έχεις ήδη καθαρίσει cookies). Aν στο συνεχίσει άλλαξε browser. Kαι γω έτσι κάνω, αν δω ότι μαλακίζεται ο FF πάω στον chrome και το αντίστροφο.
-
.... δεν έχω addons .... έχω καθαρίσει κκουκκις .... κρίμας ( μάλλον θα κόψω το γιουτουμπα .... )
-
Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον παίζει o flash player. Όπου κλασσικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, περιμένεις μέχρι να βγει μια έκδοση που να μην σου εμφανίζει προβλήματα. Αυτό στο κανει και με αλλους browsers?
-
.... δεν σκεφτηκα να χρησιμοποιήσω άλλους browsers ( ζντόιιιιιιγκκκκ !!!! )
-
Δεν ξέρω τι τους ήρθε, αλλά ο τελευταίος Opera που δοκίμασα (15.0) είναι εντελώς πετσοκομμένος.
Πού είναι τα bookmark, πώς εισάγονται bookmark από άλλα προγράμματα, πού είναι βασικές ρυθμίσεις;
Ούτε για κινητά δεν κάνει πια, πολύ απλουστευμένος.Ξέρει κανείς τίποτα;
Άλλο τώρα: επειδή μου την έσπασε η NSA google, είπα να δοκιμάσω αυτόν τον duck duck go
Μια χαρά ως πολύ καλό φαίνεται, όχι σε επίπεδο google, αλλά έτσι κι αλλιώς με τις πληρωμένες καταχωρήσεις/αποτελέσματα έχει αρχίσει να χαλάει πολύ το γκουγκλάρισμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω τι τους ήρθε, αλλά ο τελευταίος Opera που δοκίμασα (15.0) είναι εντελώς πετσοκομμένος.
Πού είναι τα bookmark, πώς εισάγονται bookmark από άλλα προγράμματα, πού είναι βασικές ρυθμίσεις;
Ούτε για κινητά δεν κάνει πια, πολύ απλουστευμένος.Ξέρει κανείς τίποτα;
Άλλο τώρα: επειδή μου την έσπασε η NSA google, είπα να δοκιμάσω αυτόν τον duck duck go
Μια χαρά ως πολύ καλό φαίνεται, όχι σε επίπεδο google, αλλά έτσι κι αλλιώς με τις πληρωμένες καταχωρήσεις/αποτελέσματα έχει αρχίσει να χαλάει πολύ το γκουγκλάρισμα.
Ο όπερα άλλαξε το layout engine σε webkit -και μάλλον πήρε κι αλλα μαζί της αυτή η αλλαγή-. Αυτό ξέρω μόνο.
Βαλέ firefox ρε χαμένε και ασε τις παπαριές.
-
φφ έχω, αλλά καμιά φορά θέλω κι άλλο browser για διάφορες δουλειές.
Μιλάμε όμως για εντελώς μάπα έκδοση του opera, ούτε ο 5 δεν ήταν τόσο σκέτος... Αναγκαστικά γύρισα στον 12.16. -
Στο google chrome δε μου βγάζει τους σελιδοδείκτες στη γραμμή σελιδοδεικτών εκτός και αν ανοίγω νέα καρτέλα..
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;