-
Ειναι δυνατον εστω κ ΕΝΑ ατομο να την πατησει με το παραπανω email, που ειναι τιγκα στα ορθογραφικα κ συντακτικα λαθη? Αν ναι, καλα να παθει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι δυνατον εστω κ ΕΝΑ ατομο να την πατησει με το παραπανω email, που ειναι τιγκα στα ορθογραφικα κ συντακτικα λαθη? Αν ναι, καλα να παθει.Προφανώς αυτοί που θα την πατήσουν δεν ξέρουν καλύτερη ορθογραφία ή συντακτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προστατευτούν.
-
δεν ξερω εαν το γνωριζεται, αλλα αυτο το site ειναι αφιερωμενο σε ιστοριες 'καταστροφης' scammers. του εχουν κανει πολλες ζημιες, απο το να τους φανε ορισμενα χρηματα, μεχρι να τους καταστρεψουν οικονομικα (οταν καποιος ειναι απληστος την παταει)
http://www.419eater.com/html/letters.htmη αγαπημενη μου ιστορια ειναι αυτη http://www.419eater.com/html/RoadToChadDarfur/ οπου καταφερε να στειλει 3 scammers σε αλλη χωρα σε εμπολεμη ζωνη (δεν ξερουμε τελικα οι 2 απο τους τρεις τι απεγιναν). γενικοτερα εαν τα διαβασετε θα δειτε οτι η 'αντεπιθεση' ειναι οργανωμενη.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Παιδια γει σας.
Εκανα μαι βλακια, πηγα και υπεγρψα συμβολαιο γαι αδινατισμα στο κεντρο αδυνατισματος Νιου ...μπιιιππ (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα).
Συνολο 420 ευρω, εδωσα τα 20, υπεγραψα, αλλα θελω να το ακυρωσω.
τι κανω;Πες τους οτι μετανοιωσες .
Απο το φορουμ τι περιμενεις να ακουσεις;
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Παιδια γει σας.
Εκανα μαι βλακια, πηγα και υπεγρψα συμβολαιο γαι αδινατισμα στο κεντρο αδυνατισματος Νιου ...μπιιιππ (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα).
περιμενω καμια λυση.
πιστευω αν τους πω απλα οτι το μετανιωσα, θα μου πουν υπογραψατε θελουμε τα 400 ευρω.Την παροιμια με την υπογραφη και το πουλι την εχεις ακουστα;
-
Εντός 30 ημερών μπορείς να το ακυρώσεις και παίρνεις πίσω μεχρι και το τελευταίο ευρώ. Μετά τις 30 μέρες με μια μικρη επιβαρυνση. Λεπτομέρειες το μεσημέρι γιατί είμαι από κινητό εκτός αν με προλάβει αλλος
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Παιδια γει σας.
περιμενω καμια λυση.
πιστευω αν τους πω απλα οτι το μετανιωσα, θα μου πουν υπογραψατε θελουμε τα 400 ευρω.Την παροιμια με την υπογραφη και το πουλι την εχεις ακουστα;
Ναι.
Τι να κανω , την πατησα.Το συμβολαιο δεν γραφει κατι επανω;
-
Μπες et.gr και δες το φεκ 2122/2007 τεύχος β
-
Σου εκαναν ενα τεστ μεταβολισμου?
Σου ειπαν μια αρχικη τιμη καπου στο χιλιαρικο,αλλα επειδη ηταν εκει η οικ. διευθυντρια και ειδικα για εκεινη την μερα θα σου εκαναν καλυτερη τιμη 420? -
Αν τωρα που εδωσες τα 420 δεν εχεις να φας,το προγραμμα θα ειναι επιτυχημενο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν τωρα που εδωσες τα 420 δεν εχεις να φας,το προγραμμα θα ειναι επιτυχημενο20€ εδωσε αλλα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Μου παν ότι η υπηληλος που με ειχε αναλαβει, χρεωθηκε τα προιοντα που αγορασε για μενα. νιωθω τυψεις.
Κι εινε η πρωτη φορα που τους ακυρονουν σιμβολαιοακριβως ετσι ειναι, με συγκινησες πρωινιατικα και με κοιτανε περιεργα στο γραφειο
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Σου εκαναν ενα τεστ μεταβολισμου?
Σου ειπαν μια αρχικη τιμη καπου στο χιλιαρικο,αλλα επειδη ηταν εκει η οικ. διευθυντρια και ειδικα για εκεινη την μερα θα σου εκαναν καλυτερη τιμη 420?ε βεβαια ειχαμε και τεστ μεταβολισμου.
Ναι χιλια και κατι και κατεβηκε στα 423. Ηταν η τελευταια μερα της προσφορας .Τελικα πηγα κι εκανα δηλωση υπαναχωρησης μου παν θα με παρουν τηλ να μου πουν να παω να παρω το εικοσαρικο, μεχρι τριτη. ελπιζω να ξεμπλεξα.
Μου παν ότι η υπηληλος που με ειχε αναλαβει, χρεωθηκε τα προιοντα που αγορασε για μενα. νιωθω τυψεις.
Κι εινε η πρωτη φορα που τους ακυρονουν σιμβολαιο -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Ναι χιλια και κατι και κατεβηκε στα 423. Ηταν η τελευταια μερα της προσφορας .Μου παν ότι η υπηληλος που με ειχε αναλαβει, χρεωθηκε τα προιοντα που αγορασε για μενα. νιωθω τυψεις.
Κι εινε η πρωτη φορα που τους ακυρονουν σιμβολαιοΚαταλαβαίνεις το μοτίβο φαντάζομαι, ε;
-
Εγω θα το αφηνα το 20αρικο για την λιγη ωρα που ξοδεψαν για μενα,fair.
Αλλα το σημαντικο ειναι να κλεισει το συμβολαιο. -
You have unclaimed Conformable Bank Draft worth 1,000.000 Great Britain Pounds with FedEx Couriers UK,You have been given 5 working days to File for(claim) your unclaimed parcel. Contact us with your Full name/Cell Phone No/Residential Address. Contact Person: Mr.Jonathan Robert +44-703-596-6943 direct your information to (enquiries_fedexdelivery@kimo.com)
(Υπάρχει στ' αλήθεια κόσμος που τσιμπάει σε τέτοιες πίπες?)
Edit
+
MY NAME IS MR. PAUL DOUGLAS OF TELEX/COMPUTER DEPARTMENT OF CBN I AM SENDING THIS PRIVATE EMAIL BASED ON THE CONFIDENTIALITY OF THE TRANSACTION PLEASE, I WILL LIKE TO ADVISE IF AFTER GOING THROUGH MY PROPOSAL AND YOU DO NOT ACCEPT IT KINDLY KEEP IT TO YOU
+
*Congratulations! You have been awarded USD$1,000,000.00 each amongst Five (5) recipients as charity donation from the Rothschild Foundation. Contact Payment officer: Mr. Well Paulson Contact Information: well_p@mail2Consultant.com *
+
telex 91,000usd Dear Sir,
Kindly find attachment of the payment copy .
HSBC TRANSFER UNIT
JERRY GRAINΤι έγινε σήμερα, ρε παιδιά, μας πήρανε χαμπάρι?
-
Hi!
For me it not habitually to communicate with people through the Internet, but anyhow I have seen yours profile and I want to get acquainted... I from Russia.
That you think of it... Give me please a fast reply on my e-mail: Bukion@yandex.ru I shall wait a fast reply from you and I can write to you the answer and send the photo (if you, certainly, are interested in acquaintance to me)...
See u soon...
Olga.Και:
*
Dear Sir/Madam,There is an ongoing offer for the supply of your products to the Government of Ghana under the ECOWAS Contract Procurement Board and in a large quantity. I am an agent and my interest for every business I do is my commission and as a commission agent, I will try to make sure I do everything possible to make sure the supply contract is award to your company.
My commission should come to me as soon as you receive your sale value from the organization and this commission is usually 2% of the total invoice value.
Meanwhile it may interest you to know that the organization makes advance payment of 70% by t/t and the remaining 30% to be paid by t/t before the shipment/supply, all payments to be confirmed by your bank.
Hoping to hear from you.
Regards,
Mr. Dennis Boamah*
Παρόμοια μέιλ έρχονται από την Γκάνα κ την Νιγηρία, τι απάτη παίζει, ξέρει κανείς? -
-
Τελευταία διαφημίζουν 2-3 διαφορετικές κάρτες υγείας όπως αυτή: http://karta.ygeiaonline.gr/ η οποία κοστίζει περίπου 100 ευρώ και με αυτή μπορείς να κάνεις κάποιες δωρεάν εξετάσεις ή κάτι τέτοιο.
Η όλη φάση μυρίζει απο μακριά σαν αυτη την κάρτα με τα ξενοδοχεία πρίν κάποια χρόνια: http://www.patris.gr/articles/12778?PHP ... VBD9jf7C2o
-
Εχει ασχοληθει κανείς με worldventures;;;Πολύ καλό για να είναι αληθινό νομίζω...
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία