-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Εγω ο Γρηγορόπουλος γκρινιάζω για τις μειωμένες συμμετοχές στα ιστορικά, γιατί ενω θα μπορούσαν να ανέβουν αλλα 10 αυτοκίνητα, δεν ανεβαίνουν γιατί είναι γνωστό ότι ο καθένας κάνει ότι 8έλει σε φάρδος φτερών αναρτήσεις φάρδος ζαντών κτλ. Και αυτό δεν είναι ευθύνη δικιά μου που θα μπορούσα να τρέξω αλλά δεν τρέχω.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν θ ανέβουν 2 τζαπόνια με τις πόρτες και αν θα έρθουν δίπλα στους 1000 στάνταρ θεατές άλλοι 2000 για να δούν αυτούς.Με ενδιαφέρει ότι εκτός Ριτσώνας που θα έχει καμια 140αριά συμμετοχές, στις υπόλοιπες θα επαναληφθεί το 3 και ο κούκος και το 'απ το κακό στο χειρότερο'. Του χρόνου να φέρουμε ιάπωνες ντρίφτερς , τον Βατάνεν με το 405 του pikes peak και μπαλέτο με ρωσίδια! Εκεί να δείς κόσμος που θα έρθει για να δεί την ανάβαση.Βρε συ, τυχαία είπα το όνομα και δεν αναφερόμουν σε εσένα, απλά από τα λόγια σου πιάστηκα, όπως και από άλλων προλαλησαντων...
Έρχεσαι στα λόγια μου όμως. Αν αρχίσετε τα 'ωχ αδερφέ, πού να τρέχω με τους μαϊμουδιάρηδες', είναι λογικό οτι δε θα μαζευτείτε ποτέ.
Αν όμως ήσασταν ενωμένοι και θα διώχνατε τους μαϊμουδιάρηδες και θα γεμίζατε το βουνό κάθε φορά.
Και βέβαια σε ενδιαφέρει λοιπόν, εσένα και όλους τους συναθλητές σου.Όπως (θα πρέπει να) σε ενδιαφέρει που θα έρθουν και οι άλλοι 2000 έξτρα θεατές. Από αυτούς, έστω και ένα 10% να γουστάρει, έχεις ένα σεβαστό ποσό μελλοντικών σίγουρων θεατών σε επόμενους αγώνες. Απλό μάρκετινγκ είναι.
Αλλά να σου πω και κάτι? Πόσα πιτσιρίκια 20-22 ετών ξέρουν τον Αγγελίδη πχ? Τι θα καταλάβουν αν τους πει κάποιος 'θα έρθει ο Αγγελίδης με τη Μερτσέντα'? Ενώ αν τους πεις θα έρθει ο κύριος ανταγωνιστής του Καζάμα, θα σου πουν μέχρι και τι χρώμα σώβρακο φοράει.
-
Σου είπα πως δεν με ενδιαφέρει γιατί τα 20-22 που θα έρθουν για τον Καζάμα θα λένε αντε να περάσει ο μπάρμπας με τον Κολοκοτρώνη να δούμε τον Θεό - Καζάμα και δεν θα ξαναπατήσουν στο βουνό. Καλή κίνηση, και συμφωνώ με όσα λές , αλλά θα προτιμούσα να υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος να ξαναέρθει κόσμος στα βουνά. Πικρία είναι αυτό δεν είναι γκρίνια.
-
Μια χαρα το βρισκω το happening αυτο ...μα καλα τι εχετε παθει μερκοι ... να κραξετε,αμα ζητησουν εισητηριο,το καταλαβαινω... στο Αthens tuning show πληρωνετε ευχαριστως να τους δειτε,τωρα που θα ανεβουν το βουνο,'μεταφεροντας' λιγο απο το κλιμα των δικων τους αναβασεων στη ψαροκωσταινα,τι σας χαλαει δλδ ??????...
Αφηστε να το δουμε,πρωτα...ξερολες ολοι... .Η δικη μου ενσταση ειναι γιατι να μην καλεσουν ΕΛΛΗΝΕΣ χεραδες του 'παρελθοντος',δοξα το θεο εχουμε αρκετους -Ιαβερη,Μοσχου,Αγγελιδη,γιατι οχι Τζιγκερ-.
Β. -
Το ίδιο θα μπορούσαν να πουν και για τον Αγγελίδη ή τον Μπολολιά:
'άντε να περάσουν τα σαράβαλα να δούμε τον Μαύρο να κάνει πάντες'
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα καταλάβουν τι βλέπουν.
Εσύ για ποιους προτιμάς να τρέξεις για τους πρώτους ή για τους δεύτερους? -
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
...Η δικη μου ενσταση ειναι γιατι να μην καλεσουν ΕΛΛΗΝΕΣ χεραδες του 'παρελθοντος',δοξα το θεο εχουμε αρκετους -Ιαβερη,Μοσχου,Αγγελιδη,γιατι οχι Τζιγκερ-.
Β.Σε αυτό απαντά ο ταύρος δυο ποστ πιο πάνω.
-
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
Μια χαρα το βρισκω το happening αυτο ...μα καλα τι εχετε παθει μερκοι ... να κραξετε,αμα ζητησουν εισητηριο,το καταλαβαινω... στο Αthens tuning show πληρωνετε ευχαριστως να τους δειτε,τωρα που θα ανεβουν το βουνο,'μεταφεροντας' λιγο απο το κλιμα των δικων τους αναβασεων στη ψαροκωσταινα,τι σας χαλαει δλδ ??????...
Αφηστε να το δουμε,πρωτα...ξερολες ολοι... .Η δικη μου ενσταση ειναι γιατι να μην καλεσουν ΕΛΛΗΝΕΣ χεραδες του 'παρελθοντος',δοξα το θεο εχουμε αρκετους -Ιαβερη,Μοσχου,Αγγελιδη,γιατι οχι Τζιγκερ-.
Β.Αν αναφέρεσαι σε εμένα διάβασε πρώτα αυτά που γράφω.
btw στο athens tuning show δεν πήγα οπότε δεν πλήρωσα για να δώ κανέναν. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ίδιο θα μπορούσαν να πουν και για τον Αγγελίδη ή τον Μπολολιά:
'άντε να περάσουν τα σαράβαλα να δούμε τον Μαύρο να κάνει πάντες'
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα καταλάβουν τι βλέπουν.
Εσύ για ποιους προτιμάς να τρέξεις για τους πρώτους ή για τους δεύτερους?Είπες πολύ σωστή κουβέντα τώρα.
Θα προτιμούσα να τρέξω για τους δεύτερους και για πάρτη μου. Δυστυχώς όμως είμαι αναγκασμένος από κάποια γεγονότα να το κάνω αυτό, από του χρόνου και μετά.
Πάντως είμαι περίεργος να δώ τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η κίνηση... -
Για εμενα παντως,που πηγαινω εδω κ πολλα χρονια Ριτσωνα,αλλα κ οπου αλλου μπορω,δε με χαλαει καθολου να τους δω να ανεβοκατεβαινουν τη Ριτσωνα με το πλαϊ...Οπως ειχε γινει χαμος οταν ειχε ερθει ο Αγγελιδης με τη mercedes κ χωματινα λαστιχα κ την ανεβαινε με τις παντες κ πιο πισω ο Σκαλτσας,που τοτε δεν τον ενιαζε το πρωταθλημα,κ την ανεβαινε επισης με το πλαϊ...Γουσταρω!!!
-
Αν γίνει γνωστή παραέξω από τον μικρόκοσμό μας, είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα...
Πολύ κρίμα που είναι μάλλον αδύνατο να είμαι εκεί...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Κι εμένα στην αρχή κάπως μου ήρθε στραβά αλλά μετά θυμήθηκα αυτό που ακουγόταν παλαιότερα το να κάνουν δηλαδή στα ενδιάμεσα κενά του αγώνα περάσματα μερικοί θεαματικοί Έλληνες οδηγοί (Σκαλτσάς, Αγγελίδης κ.λ.π. ) για να κάνουν τον κόσμο να μείνει στις θέσεις του και να μην ξεκινά ο αγώνας με ΧΧΧΧΧ θεατές και στο τέλος να υπάρχουν στο βουνό ΧΧΧ.
και τον Αγγελίδη
λιγο οφ τοπικ
οταν ο Αγγελιδης ειχε κανει προταση να παει στο ΟΑΚΑ τη πρωτη χρονια
για να προσφερει θεαμα, εξω απ τα πλαισια του αγωνα .
τοτε ειχε φαει πορτα απ τους αρχοντες του σποραπο τοτε νομιζω δεν εχει ξανατρεξει
-
Παιδες δεν νομιζω να εχει εισιτηριο(το καλο που τους θελω)!Γιατι το ειδαμε κι αυτο στην φιλικη αναβαση Βαρναβα Ελεος....
Καλη κινηση ακουγεται αυτη με τα τσακαλια τους Ιαπωνες...για να δουμε την προβολη του αγωνα λοιπον μπας και αλλαξει κατι στο δαπανηρο γαμωαθλημα που διαλεξαμε για χομπυ....
Και καλως η κακως λιγοι θεατες ειναι αυτοι που θα εκτιμησουν τις σωστες γραμμες του οποιουδηποτε αγωνιζομενου!Παντιλικια θελει ο κοσμος βρεεε!Μαυρο,Αγγελιδη,Σκαλτσα,Πατσουρεα κλπ....
-
Οταν καποιος κανει καλο/γρηγορο περασμα κερδιζει τα ευσημα του κοσμου,αλλα οπως κ να το κανουμε περισσοτερο το χαιρεται ο ιδιος...οι παντες εχουν αλλη χαρη,πως να το κανουμε;;;Κ εγω με το corsa οταν πηγαινω στις Σερρες γουσταρω να στριψω τεζα την Κ13 ή να βγω οσο το δυνατον καλυτερα απο το πρωτο εσακι,την Κ5 κ οπου αλλου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι απ'εξω δεν εχει κανενα ενδιαφερον να με δει καποιος να στριβω...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Οταν καποιος κανει καλο/γρηγορο περασμα κερδιζει τα ευσημα του κοσμου,αλλα οπως κ να το κανουμε περισσοτερο το χαιρεται ο ιδιος...οι παντες εχουν αλλη χαρη,πως να το κανουμε;;;Κ εγω με το corsa οταν πηγαινω στις Σερρες γουσταρω να στριψω τεζα την Κ13 ή να βγω οσο το δυνατον καλυτερα απο το πρωτο εσακι,την Κ5 κ οπου αλλου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι απ'εξω δεν εχει κανενα ενδιαφερον να με δει καποιος να στριβω...E,οχι,οσο να ειναι εχει κανονικα ενδιαφερον .
Μην φτασουμε σε σημειο που τα ισοπεδωνουμε ολα. -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Οταν καποιος κανει καλο/γρηγορο περασμα κερδιζει τα ευσημα του κοσμου...Μπα, σπάνια συμβαίνει αυτό. Το κάνουν λίγοι συνειδητοποιημένοι θεατές και όχι ο κύριος όγκος, ο οποίος εντυπωσιάζεται μόνο από γλιστρήματα και ήχο. Αν το αυτοκίνητό σου κάνει βαβούρα και στριγγλίζουν τα λάστιχα θα σε χειροκροτήσουν και θα ζητωκραυγάσουν. Αν είσαι αθόρυβος και αποτελεσματικός, σιγή...
-
Έκλεισαν οι συμμετοχές για την ανάβαση της Ριτσώνας: σύνολο 196 συμμετοχές
-
Πολλές καλές συμμετοχές !!!!!!!!!!!! Γενικά στην Α βλέπω τρομερές μάχες !!
Θα χαρώ να δω και τον Καιτατζή (υιό) μετά απο καιρό !!!!
Ελπίζω μόνο να μας κάνει καλό καιρό
-
...εγω σημειωνω Σωτηρχο,που δεν τον βλεπουμε σε αναβασεις τα τελευταια χρονια ..καθως και αρκετοι αξιολογοι αλλοι,
που τρεχουν μια στο τοσο,ή και καθολου,πλεον,βλεπε Αγγλουπας-Τζεκος ...
Αψογα,το Σαββατο παντως θα μας πιασει η νυχτα...Καλο αγωνα σε ολους
Β. -
Ο χρήστης Ερμής έγραψε:
Έκλεισαν οι συμμετοχές για την ανάβαση της Ριτσώνας: σύνολο 196 συμμετοχέςΓΚΟΥΛΠ!!! :yikes::yikes:
-
Ρεκόρ και στα ιστορικά με 36 συμμετοχές!
-
196 συμμετοχες.Ειδες τι κανει ο γιαπωνεζος;
Χωρις πλακα τωρα.
Προβλεπω κοσμοπλημμυρα τη Κυριακη.
Πρεπει η λεσχη να προσεξει παρα πολυ για την ασφαλη παρακολουθηση μιας και ενα ατυχημα ειναι το τελευταιο που χρειαζονται οι Ελληνικοι Αγωνες.Μη πατε το Σαββατο.Θελω να'μαστε λιγοι.
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...