-
Το γνωστό δίλημμα:
Αυτοκίνητο για κοπέλα, για αστική χρήση κυρίως (και για μερικά συντομα ταξιδάκια σε απόσταση 150-200χλμ., 1 φορά το μηνα περιπου), με πολυ περιορισμένο μπάτζετ και χωρις οδηγικες ανησυχιες.
Ζητουμενο η ασφαλης οδικη συμπεριφορα, η φτηνη συντηρηση και η αξιοπιστια. Λογω διασυνδεσεων σε αντιπροσωπειες, εχει καταληξει σε αυτα τα δυο. Το Fiesta βγαινει 1k ακριβοτερο (προσοχη: με τον κινητηρα 1.3 -για τον οποιο διατηρω τις επιφυλαξεις μου, οχι με τον 1.25) και συγκεκριμενα γυρω στα 10,5k (το Getz περιπου 9,5k).
Μεταχειρισμενα και υπερβασεις του μπατζετ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.
Τι λετε; -
Το γνωστό δίλημμα:
Αυτοκίνητο για κοπέλα, για αστική χρήση κυρίως (και για μερικά συντομα ταξιδάκια σε απόσταση 150-200χλμ., 1 φορά το μηνα περιπου), με πολυ περιορισμένο μπάτζετ και χωρις οδηγικες ανησυχιες.
Ζητουμενο η ασφαλης οδικη συμπεριφορα, η φτηνη συντηρηση και η αξιοπιστια. Λογω διασυνδεσεων σε αντιπροσωπειες, εχει καταληξει σε αυτα τα δυο. Το Fiesta βγαινει 1k ακριβοτερο (προσοχη: με τον κινητηρα 1.3 -για τον οποιο διατηρω τις επιφυλαξεις μου, οχι με τον 1.25) και συγκεκριμενα γυρω στα 10,5k (το Getz περιπου 9,5k).
Τι λετε; -
Το γνωστό δίλημμα:
Τι λετε; -
Ρε!! Πουλάς το Focus κιόλας?
-
Δεν ειναι για μενα εγκαθετε Για κοπελα ειναι λεμε
Καμια ιδεα; -
Fiesta. Για να είσαστε ασορτί...
-
Δεν ειναι το μωρο μου Αλλη ειναι
-
Α! Ε τότε....Getz!
-
Fiesta. ΜΟΝΟ για την πεθερά σου (ή για καμμιά στριμμένη στη δουλειά) Getz.
-
Fiesta.
Πολύ καλή συμπεριφορά, αν είναι το 3θυρο που φτιάχνεται στη Γερμανία αντί του 'ισπανικού' 5θυρου (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό) θα είναι ακόμα καλύτερα από θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας ενώ η -ξεπουλάω, διαλέχτε- Ford με τις προσφορές σε service κλπ νομίζω είναι πιο οικονομική ως λύση.
Γενικά πιο αυτοκίνητο από πολλά μικρά. Θυμάμαι από το 1,25 που είχα ως εταιρικό ότι μπορεί να ήταν ελαφρώς ψόφιο αλλά σε σύγκριση με το Yaris 1,0 που είχα πριν ένιωθα ότι έμπαινα σε λιμουζίνα.
Το 500ράκι γιατί αποκλείστηκε; -
Ίσως γιατί δεν έχει όρεξη να ψάχνει με το φανάρι του Διογένους για σοβαρή αντιπροσωπεία με το μπάχαλο δίκτυο της Fiat Group...
-
Το ξέχασα...
Άσε που θα χάσει τα φρένα στο 3ο φρενάρισμα και θα ζητάει τα ρέστα μετά απ'τον Asimov... -
Το 500αρακι θα ειναι πολυ ακριβο...
-
Εξαρτάται από την έκδοση...
-
Panda; Δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχω ακούσει από παντού τα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Ανάμεσα στα 2 για μένα μακράν το Fiesta. -
Το φιεστα 1.3 πώς πάει;
Το 1.4 νομίζω ότι είναι οριακό. Οδηγώ ένα συχνά και αυτή την αίσθηση έχω. Το Getz επίσης πολύ αργό. Κατά τα άλλα σε περίπτωση που δεν μας ενδιαφέρει η οδική συμπεριφορά νομίζω ότι το Fiesta δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα.
@νδρέας
-
ποιο εννοειτε με το 1.3?
τεσπα, γκετζ 1.1 με τπτ.......
-
Αμα ειναι παλια γκομενα που σε ειχε χωρισει πες της να παρει Getz ή οτιδηποτε απο Κορεα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιο εννοειτε με το 1.3?τεσπα, γκετζ 1.1 με τπτ.......
το 1300
Στην φθηνη εκδοση φοραει τον 1300 που φορουσαν τα ΚΑ οριν τα σταματησουν.
Βασικα αν και δεν εχω δει το γκετζ σε 1100, θα ελεγα να μην παρει το φιεστα. Πες της να δει το παντα 1200, βγαινει καπου στα 10κ+
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα ειναι παλια γκομενα που σε ειχε χωρισει πες της να παρει Getz ή οτιδηποτε απο Κορεα..Αμα ηταν παλια γκομενα που με ειχε χωρισει, δε θ' ασχολιομουν τωρα με το τι αυτοκινητο θα παρει
Λοιπον, μιλαμε για το 1.3 (οχι το 1.25), αυτο με τον κινητηρα του ΚΑ. Οπως ειπα, εχω τις επιφυλαξεις μου, ακριβως γιατι φοραει αυτον τον αρχαιο κινητηρα.... Αλλαζει κατι αλλο στο στησιμο του αυτοκινητου;
To Panda αποκλειστηκε λογω μεγεθους. Θελει κατι καπως πιο ευρυχωρο.
Getz 1.1 ή Fiesta 1.3;