-
Μια συνάδελφος έχει ένα Πούντο του 2001 1242 κ.ε. Το αμάξι μια χαρά δεν της έχει βγάλει προβλήματα πέραν των απανωτών συμβάντων αλλαγής μπαταρίας. Κάθε χρόνο σχεδόν αλλάζει και μπαταρία. Προφανώς θα είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα, καμιά διαρροή κλπ Το θέμα είναι ότι στην τελευταία αλλαγή μπαταρίας ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ τα χιλιόμετρα στο κοντέρ(ηλεκτρονικό). Ενώ είχε κανονικά περίπυ 73.000 τώρα γράφει...350 που κοίταξα και σήμερα. Τώρα με ρωτάει πως να επαναφέρει τα χιλιόμετρα...Για το τελευταίο δεν λέω τίποτα
Απλά ρωτάω πως μπορεί μια αλλαγή μπαταρίας να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. -
Μια συνάδελφος έχει ένα Πούντο του 2001 1242 κ.ε. Το αμάξι μια χαρά δεν της έχει βγάλει προβλήματα πέραν των απανωτών συμβάντων αλλαγής μπαταρίας. Κάθε χρόνο σχεδόν αλλάζει και μπαταρία. Προφανώς θα είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα, καμιά διαρροή κλπ Το θέμα είναι ότι στην τελευταία αλλαγή μπαταρίας ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ τα χιλιόμετρα στο κοντέρ(ηλεκτρονικό). Ενώ είχε κανονικά περίπυ 73.000 τώρα γράφει...350 που κοίταξα και σήμερα. Τώρα με ρωτάει πως να επαναφέρει τα χιλιόμετρα...Για το τελευταίο δεν λέω τίποτα
αυτά γράφονται στη 'ROM' του εγκεφάλου, οπότε εκεί θα έγινε ζημιά...
-
Kαπου εκανε τσαφ!
-
Μάλλον την άκουσε ο εγκέφαλος stereo όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω.
Δεν ξέρω εάν σηκώνει καμιά πατέντα να προστεθούν με διαγνωστικό μηχάνημα.
Υπόψιν μπορεί να λέω και λαμακίες για το δεύτερο. -
Oπως τα χιλιόμετρα,έτσι δεν μπορούν και να προστεθούν;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Oπως τα χιλιόμετρα,έτσι δεν μπορούν και να προστεθούν;Ναι
-
Καλά, χιλιόμετρα συνήθως αφαιρούνε, δεν προσθέτουνε...Πάντως θα έχει πλάκα, να πας αν το δώσεις και να του πεις του άλλου, ξες δεν έχει τόσα χλμ, αλλά +70.000
-
Πας και λες πάρε 70000χλμ από το αυτοκίνητό μου και βάλτα στο Punto της κυρίας....
-
' Πωλειται FIAT Punto , μοντελο 2001, ατρακαριστο, σαν καινουργιο με μολις 350χλμ (ολογραφως: 'τριακοσια πενηντα'). Εχει γινει το μεγαλο σερβις, ιμαντες κτλ...'
-
Στο δικο μου πουντο ειχα αλλο προβλημα,την ακουσε στερεο ο πινακας οργανων και απο χιλιομετρα το γυρισε σε μιλια......
Μετα απο λιγο αλλαξα πινακα οργανων επειδη οι δεικτες του χορευαν συνεχεια..... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μετα απο λιγο αλλαξα πινακα ορεγανων επειδη οι δεικτες του χορευαν συνεχεια.....Εχει τέτοιο πίνακα το φίατ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μετα απο λιγο αλλαξα πινακα ορεγανων επειδη οι δεικτες του χορευαν συνεχεια.....
Εχει τέτοιο πίνακα το φίατ?
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι άλλαξε ολόκληρο το καντράν...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
' Πωλειται FIAT Punto , μοντελο 2001, ατρακαριστο, σαν καινουργιο με μολις 350χλμ (ολογραφως: 'τριακοσια πενηντα'). Εχει γινει το μεγαλο σερβις, ιμαντες κτλ...' -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μετα απο λιγο αλλαξα πινακα ορεγανων επειδη οι δεικτες του χορευαν συνεχεια.....
είπα κι εγώ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
είπα κι εγώ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Oregano
Κολοκύθια με τη ρίγανη ο πίνακας δηλαδή... -
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
είπα κι εγώ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Oregano
Κολοκύθια με τη ρίγανη ο πίνακας δηλαδή...ποιος πίνακας, όλο το punto
-
Μόνο με αλλαγή μπαταρίας δέν γίνεται να μηδενιστούν ξαφνικά τα χιλιόμετρα. Μπορεί να είδε τον κάτω πίνακα τον μικρό με την ροδέλα που μηδενίζει τα χιλιόμετρα όταν θέλει.
Μηδενισμός χιλιομετροδείκτη