-
μάλλον για το αλλιώς είμαι
Σ'ευχαριστώ πολύ! -
Got it.... καλο torrent-το!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:iconcool: μάλλον για το αλλιώς είμαι
Σ'ευχαριστώ πολύ!Μόνο πρόσεξε τις version. Η 3.0 είχε προβλήματα και στην 5.0. όσο και να έψαξα δε βρήκα το 'μαγικό' κουμπάκι 'Automix' (θα δεις και θα καταλάβεις).
Προτίμησε την 2.0 ή την 4.0.
-
-
Κοίτα εδώ για virtual dj
http://www.download.com/3120-20_4-0.htm ... j&tag=srchτο OtsTurntables είναι δωρεάν. Από τορρεντάδικα φοβάμαι να κατεβάσω προγράμματα (μόνο ταινίες, μουσική κλπ).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κοίτα εδώ για virtual dj
http://www.download.com/3120-20_4-0.htm ... j&tag=srchτο OtsTurntables είναι δωρεάν. Από τορρεντάδικα φοβάμαι να κατεβάσω προγράμματα (μόνο ταινίες, μουσική κλπ).
γιατί? το torrent είναι torrent, με ότι αυτό συνεπάγεται.....
Υπάρχει και το παλιο, καλό eMule-αράκι....
(Και όχι το Lime-...... τίγκα στο virus!)
-
δωρεάν πού μπορώ να το βρω?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θέλω μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς. ( == στείλε πμ )
το διπλό == πάει όταν θες να κάνεις evaluation
υπάρχει κανα πρόγραμμα που να μπαίνει στο context menu και να κάνει resize αυτόματα μια εικόνα? για να μη μπαίνω photoshop/paint κτλπ ?? α και να δουλεύει στα vista
up
-
Γιατί το τόρρεντ το έχει ανεβάσει άγνωστος και δεν ξέρω αν είναι 'πειραγμένο' το πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
δωρεάν πού μπορώ να το βρω?Το OtsTurntables το δίνει η εταιρεία που το γράφει δωρεάν. Άνοιξε το παραπάνω λινκ που τα έχει όλα.
-
Τότε.... 'Δαίδαλος'!
-
Θέλω μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς. ( == στείλε πμ )
το διπλό == πάει όταν θες να κάνεις evaluation
υπάρχει κανα πρόγραμμα που να μπαίνει στο context menu και να κάνει resize αυτόματα μια εικόνα? για να μη μπαίνω photoshop/paint κτλπ ?? α και να δουλεύει στα vista
up
Υπάρχει ενσωματωμένο στα windows όταν επιλέγεις το send as mail (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ).
-
Ένας φίλος είχε γράψει ένα script, σε php νομίζω, που έκανε ακριβώς αυτή την δουλειά.
-
.... mia ερωτησουλα κυριοι ...
Απο τον Δεκεμβριο δεν εχω μπει καθουλου στο msn και πριν απο 2 μερες εκανα φορματ ... εχω χασει τις επαφες μου στο msn ?
Ean οχι πως μπορω να τις ενεργοποιησω ?
(Το hotmail μου ειχε δημιουργηθει μονο και μονο για το msn αλλα μαλλον θυμαμαι τους κωδικούς του )
Thnx in advance
-
δε χανονται...
-
δε χάνονται οι επαφές σου, αλλά μπορείς να κάνεις forgot password και ο θεός βοηθός. και καλό είναι να το κάνεις άμεσα πριν κλειδώσει ο λογαριασμός σου
έχω isdn + dsl otenet. Θέλω ν'αλλάξω τη γραμμή σε PSTN. Τι θα πληρώσω?
-
έχω isdn + dsl otenet. Θέλω ν'αλλάξω τη γραμμή σε PSTN. Τι θα πληρώσω?Νομίζω γύρω στα 30, είχα ρωτήσει παλιά για να βάλω φορθνετ.
-
Τα σπασμενα για οσους πηγαν σε εναλακτηκους
-
thnx mates
-
δε σκοπεύω να φύγω από ΟΤΕ άμεσα αλλά μ'έχει κουράσει η isdn
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]