-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει αυτό το Silverlight της MS?Λειτουργικό είναι ή browser?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει αυτό το Silverlight της MS?Λειτουργικό είναι ή browser?
Ειναι κατι σαν το Flash αλλα φτιαγμενο απο την Μικρομαλακη....
Ετοιμαστειτε για νεες τρυπες στον explorer..... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
οutpost=επι πληρωμή
το comodo καλό αλλά ΣΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ @@ ...έλεος δηλ πας να κάνεις κάτι τσουπ παραθυράκι. Και δεν μειώνεται το κακό...Επίσης πολύ δύσχρηστο στο να το σετάρεις. Η 3 που κυκλοφορεί τώρα απογοήτευσε πολύ κόσμο και τον έκανε να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που έφυγε από την 2.4
το Webroot είναι συμπαθητικό και διακριτικό. Ελαφρύ δεν σε πρήζει, σου παρέχει αυτά που πρέπει να σου παρέχει.
ούτως ή άλλως έχω και του router. Αυτό το ήθελα μόνο για να τσεκάρει και τα εξερχόμενα πακετάκια...
Αν κανεις disable το defence+ του comodo και το βαλεις σε training mode ειναι μια χαρα.
Το outpost στη δωρεαν μορφη του απλα απενεργοποιει ορισμενα χαρακτηριστικα (μετα απο 30 ημερες). Δες λεπτομερειες στο site.
-
ok θα ρίξω μια ματιά και στο Outpost.
αλήθεια που λέει ότι δουλεύει και μετά τις 30 μέρες;
-
Στο PC του υιού (μοντέλο του 2000, DELL) θέλω να αυξήσω την μνήμη. Το έχει ρημάξει με ανοιχτά 70 παράθυρα MSN και 25 τρις τραγούδια!!!
Πήγε στο Πλαίσιο για να βρει μνήμη αντίστοιχη της Kingston KVR133X64C3/512 που έχει επάνω (έχει και μια Κορεάτικη no-name, αλλά αυτή μάλλον ποτέ δεν φόρτωσε!).
Του είπαν ότι δεν έχουν πια τέτοιες! Ισχύει? Αν ναι, που θα μπορούσα να βρω?
-
Ναι, είναι υπερβολικά παλιός τύπος μνήμης για να μπορέσεις να βρείς εύκολα καινούριο.
Υπάρχει πάντως ένα τεμάχιο στο Amazon.co.uk αν ενδιαφέρεσαι.EDIT: This item can only be delivered within the UK
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο PC του υιού (μοντέλο του 2000, DELL) θέλω να αυξήσω την μνήμη. Το έχει ρημάξει με ανοιχτά 70 παράθυρα MSN και 25 τρις τραγούδια!!!Πήγε στο Πλαίσιο για να βρει μνήμη αντίστοιχη της Kingston KVR133X64C3/512 που έχει επάνω (έχει και μια Κορεάτικη no-name, αλλά αυτή μάλλον ποτέ δεν φόρτωσε!).
Του είπαν ότι δεν έχουν πια τέτοιες! Ισχύει? Αν ναι, που θα μπορούσα να βρω?
δες από εδώ τι έχει...πέρα από αυτό που έγραψες.
http://www.crucial.com/index.aspx ...οι ίδιοι πουλάνε και μεγάλη ποικιλία μνήμης.
-
To skroutz.gr βγάζει μια trascend στο πλαίσιο πάντως... [link1, link2]
-
Ψάχνω για να αλλάξω τον δίσκο που φορά το λαπτοπι μου.
τώρα φορά έναν 20αρη toshiba απλό IDE πώς λέγονται.
τρέχει στις 4200rpm [τα ζώα μου αργά προφανώς] και θέλω έναν 7200rpm να του βάλω ανεξαρτήτου χωριτικότητας...έστω κ μικρής.any help?
έχω toshiba s1400-503 (με 512ΜΒ RAM όμως)
-
Ευχαριστώ παίδες
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ψάχνω για να αλλάξω τον δίσκο που φορά το λαπτοπι μου.τώρα φορά έναν 20αρη toshiba απλό IDE πώς λέγονται.
τρέχει στις 4200rpm [τα ζώα μου αργά προφανώς] και θέλω έναν 7200rpm να του βάλω ανεξαρτήτου χωριτικότητας...έστω κ μικρής.any help?
αυτός κάνει;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αυτός κάνει;
Ναι... λογικοτατα δεν θα εχεις προβλημα. Καλυτερα ομως δες το ΠΛΑΙΣΙΟ τι εχει και προμηθευσου απο εκει... ετσι αν στην απιθανη περιπτωση που υπαρξει προβλημα, απλα να τον επιστρεψεις.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αυτός κάνει;
Πολύ πιθανόν. Συνήθως δεν χρειάζεται να λύσεις όλο το φορητό για να αλλάξεις το δίσκο, αλλά είναι κάτω από ένα καπάκι με 2 βίδες είτε κάτω από το CD/DVD ή στην άλλη μεριά του μηχανήματος.
Άνοιξε και δες τι δίσκο έχεις ακριβώς τώρα και θα δεις αν κάνει αυτός.Πάντως αν τον χρησιμοποιείς τακτικά με τη μπαταρία να έχεις υπόψιν σου οτι με τον γρηγορότερο δίσκο θα μειωθεί κατά τι η διάρκειά της.
-
Λοιπόν:
ξέρω που είναι ο δίσκος...τον έχω αλλάξει ήδη μία φορά. Αλλά δεν γράφει πολλές πληροφορίες. Μετράω μόνο 44 πινάκια (22+22) και ξέρω ότι γενικά είναι IDE ή κάτι τέτοιο.
αυτόν είχα πριν...πρέπει να κάνει.
όχι δεν χρησιμοποιώ μπαταρία και το πλαίσιο δεν έχει ποικιλία, μόνο τους πολύ καινούριους έχει.
-
Στα καλά καθούμενα κι ενώ μου κρασάρισε το Flight Simulator 2004 στον desktop υπολογιστή (P4@2.8GHz, 1.5GB RAM, Radeon X850XT 256 MB DDR3, 120GB IDE, XP Professional SP2) πήγα να ανοίξω ένα error report που το σύστημα δημιουργεί αυτόματα. Καθώς πάω να ανοίξω νέο παράθυρο με τη σύνοψη του error report, κολλάει το μικρό παράθυρο...Ctrl+Alt+Del δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, οπότε κάνω hardware reset κι εκεί βλέπω ότι στην πρώτη οθόνη, μετά την εμφάνιση του τύπου επεξεργαστή στη γραμμή Memory test δεν υπήρχε το ποσό της RAM (1.5GB) αλλά κενό, ενώ συνάμα το σύστημα δε συνέχιζε για το φόρτωμα των Windows...
Μετά από 2-3 λεπτά εμφανίστηκε η υπόλοιπη αρχική οθόνη με τα λοιπά στοιχεία (συσκευές IDE, ποσότητα RAM κλπ) και εκκίνησε κανονικά. Σε επανεκκίνηση μου έκανε πάλι τα ίδια ακριβώς αλλά τελικά ξεκίναγε. Θεωρώντας πως ίσως κάτι παίχτηκε με τα memory DIMMs άνοιξα το κουτί και πειραματίστηκα αφαιρώντας τα και βάζοντας άλλα των 256ΜΒ που είχα εφεδρικά. Η ίδια κατάσταση δυστυχώς: Το σύστημα αργεί αρκετά να προσπεράσει το memory test (2-3 λεπτά αντί 1 δευτερόλεπτο κανονικά), αλλά μετά εκκινεί κανονικά...Έκανα και clear CMOS με το σχετικό jumper μπας και γίνει κάτι αλλά ουδέν...Το σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί ακριβώς όπως περιέγραψα...Να υποθέσω ότι πάω σιγά σιγά για πλήρη αχρήστευση της Motherboard ελέω προβλήματος memory controller πχ, και κατά συνέπεια για παροπλισμό του τωρινού PC μου;Καταρχας κατεβασε ενα παναλαφρο freeware το οποιο λεγεται cpu z (http://www.cpuid.com/cpuz.php), καντο εκει extract στο dekstop (ουτε install δεν χρειαζεται) και δες αν σου αναγνωριζεi τη memory και αν στα timings τα frequency ειναι σωστα διοτι αν δεν ειναι παιζει και να υπολειτουργει το συστημα.
Δευτερον, βγαλε ολα τα memory stick, ξαναβαλτα, restart. Αν υπαρχει ξανα προβλημα ή αν ακουγεται καποιος ηχος στην αρχη προερχομενος απο το motherboard λογικα τοτε κατα 99% χρειαζεται restart το Bios, το οποιο γινεται manually ακουμπωντας 2 πηνειακια με ενα σιδερακι (απλα βαλτο αναμεσα τους και ακουμπησε τα και τα 2 μαζι) καπου στην ακρη του motherboard εκει που λεει CMOS (δεν ξερω αν εκανες το ιδιο btw οπως αναφερεις).
Ανοιγεις το pc παλι. Αν υπαρχει ακομα προβλημα τοτε λογικα ειναι προβλημα στα memory stick, λιγο δυσκολο να ειναι στο motherboard αν και δεν αποκλειεται (παρολα αυτα λες οτι εβαλες αλλα sticks και παλι τα ιδια χμμμ...)ZA=διάβασα πολλά παράπονα για αυτό στα φόρα
Τι διαβασες ακριβως διοτι εγω το εχω ποσα χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα (σε συνδυασμο με το AVAST)
-
Εχει περασει η ξαδερφη μου το Norton Internet Security λογω spybots,worms,κτλ χωρις αποτελεσμα.
Λιγο πριν το format,κι εχοντας δοκιμασει μεχρι τωρα avast! κι Antivir εις ματην τι προτεινετε?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Λοιπόν:ξέρω που είναι ο δίσκος...τον έχω αλλάξει ήδη μία φορά. Αλλά δεν γράφει πολλές πληροφορίες. Μετράω μόνο 44 πινάκια (22+22) και ξέρω ότι γενικά είναι IDE ή κάτι τέτοιο.
όχι δεν χρησιμοποιώ μπαταρία και το πλαίσιο δεν έχει ποικιλία, μόνο τους πολύ καινούριους έχει.
ΑΤΑ-6 είναι και οι 2, άρα κάνει.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λοιπόν:
ξέρω που είναι ο δίσκος...τον έχω αλλάξει ήδη μία φορά. Αλλά δεν γράφει πολλές πληροφορίες. Μετράω μόνο 44 πινάκια (22+22) και ξέρω ότι γενικά είναι IDE ή κάτι τέτοιο.
ΑΤΑ-6 είναι και οι 2, άρα κάνει.
merci Σταύρο.
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]