-
φταίει ο ΟΤΕ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πριν απο 2 μερες εφαγα την πρωτη μου ξενερα με το forza motorsport 2, οταν πηρα να οδηγησω το S2000 .. απογοητευτηκα.. το μονο κοινο που εχουν με το πραγματικο αυτοκινητο στον τροπο λειτουργιας του μοτερ ειναι η δυναμη ψηλα.. Η κλιμακωση ειναι τελειως λαθος, οι αλλαγες συναγωνιζονται σε ταχυτητα, αυτες ενος smart, ενω οι σχεσεις ειναι απιστευτα απλωμενες με αποτελεσμα να εισαι σχεδον παντα εκτος vtec point...
απο την αλλη, με το Golf V GTI κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!! (μωρε, λες?)Αφού είναι γνωστό ότι οι Γερμαναράδες της VAG εξαγοράζουν τους πάντες για να φαίνονται ανώτερα τα προϊόντα τους
-
μιλαμε, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ πως παει το εργαλειο!
-
Παιδια sorry για το ολιγον offtopic ξερει κανεις τι γινεται με το dc++ προσπαθω να μπω μεσα σε hubs αλλα κατι γινεται με τα ports ασχολειται κανεις για να με διαφωτισει?
-
Για σκανάρισμα και ΟCR τι θα προτείνατε;
-
ένα γρήγορο σαρωτή και abbyy finereader
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
υπάρχει περίπτωση μια γραμμή isdn να έχει θόρυβο λόγω ελαττωματικού splitter ή φταίει το netmod? μου το είχαν αλλάξει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο. Είναι ικανός επίσης αυτός ο θόρυβος να ρίξει το noise margin στη dsl ?
- Δοκίμασες να δώσεις γραμμή στο router κατευθείαν απο τη πρίζα του τοίχου; Δες τότε το noise margin.
Προφανώς αν είναι το ίδιο, το πρόβλημα είναι στη γραμμή.
2)Βγάλε απο το splitter το netmod και άσε το router. Έλεγξε το noise margin. Αν είναι το ίδιο, φταίει το splitter, αλλοιώς φταίει το netmod.
καλή τύχη
ή netmod ή γραμμή. πήρα μέχρι και άλλο splitter αλλά τα ίδια. Κάλεσα ήδη το 121
`Εκανα και αίτηση αναβάθμισης στα 8 - Δοκίμασες να δώσεις γραμμή στο router κατευθείαν απο τη πρίζα του τοίχου; Δες τότε το noise margin.
-
Σαν βιαστικός, αγόρασα από τον Γερμανό, ένα πακέτο Διαχείρισης Τηλεφώνου, επειδή ήθελα το ΒΤ dongle που είχε στο πακέτο, και δεν είχε ΒΤ μόνο του!
Εγκατέστησα και απεγκατέστησα το πρόγραμμα.
Τώρα μπορώ να δω το ΒΤ (Mobile Action MA-730) αλλά δεν μπορεί να το δει ούτε η ΝΟΚΙΑ Suite Ούτε τα ΒΤ Settings των ΧΡ!!!!
Καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Υπαρχει τροπος να σωθουν δεδομενα απο φορμαρισμενο δισκο;Φιλος φορμαρε τοσο τον σκληρο του PC οσο και τον εξωτερικο δισκο (ηταν φουλ στους ιους) και μετα διαπιστωσε οτι δεν διαβαζεται το CD που ειχε παρει backup.
Αν έκανε quick format ναι, γίνεται να ανακτηθούν, αλλά θέλει ειδικό software.
-
ήθελες bluetooth stick για το pc π.χ. για να μεταφέρεις εικόνες απ'το κινητό και να το διαχειρίζεσαι ??
Σε τέτοια περίπτωση υπάρχουν σκέτα bluetooth usb sticks κι εγώ έχω κάτι χρόνια ένα Level One class 1.1 το οποίο έχει αποδειχτεί κορυφαίο και σε xp και σε Vista (toshiba chipset)
O Γερμανός (κάθε τύπου ) είναι παράδειγμα προς αποφυγή
στο θέμα τώρα:
έχει κάποιο πρόγραμμα δικό του για να κάνεις pair τη συσκευή? μήπως το χεις ήδη connected και γι'αυτό δε το βλέπουν τα άλλα προγράμματα? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπαρχει τροπος να σωθουν δεδομενα απο φορμαρισμενο δισκο;
Φιλος φορμαρε τοσο τον σκληρο του PC οσο και τον εξωτερικο δισκο (ηταν φουλ στους ιους) και μετα διαπιστωσε οτι δεν διαβαζεται το CD που ειχε παρει backup.
Αν έκανε quick format ναι, γίνεται να ανακτηθούν, αλλά θέλει ειδικό software.
GetDataBack λέμε, δίχως δεύτερη σκέψη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σαν βιαστικός, αγόρασα από τον Γερμανό, ένα πακέτο Διαχείρισης Τηλεφώνου, επειδή ήθελα το ΒΤ dongle που είχε στο πακέτο, και δεν είχε ΒΤ μόνο του!Εγκατέστησα και απεγκατέστησα το πρόγραμμα.
Τώρα μπορώ να δω το ΒΤ (Mobile Action MA-730) αλλά δεν μπορεί να το δει ούτε η ΝΟΚΙΑ Suite Ούτε τα ΒΤ Settings των ΧΡ!!!!
Καμιά ιδέα?
τι να σου πω τωρα κι εσενα!!
(στο The Mall πηγες? ειχε κινηση? σκεφτομαι να παω.. ) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σαν βιαστικός, αγόρασα από τον Γερμανό, ένα πακέτο Διαχείρισης Τηλεφώνου, επειδή ήθελα το ΒΤ dongle που είχε στο πακέτο, και δεν είχε ΒΤ μόνο του!Εγκατέστησα και απεγκατέστησα το πρόγραμμα.
Καμιά ιδέα?
Βγαλτο και βαλτο παλι χωρις το δικο του προγραμμα,να κανει εγκατασταση με οδηγους απο τα win.ΚΑλου κακου βαλτο σε αλλη usb θυρα.
-
Απεγκατέστησα το πρόγραμμα.
Διέγραψα (και έκανα reboot) το Blyetooth Manager που δεν μου έδινε δυνατότητα απεγκατάστασης.
Αλλαξα δύο ports.Τώρα βλέπω μεν το εικονίδιο για ΒΤ των ΧΡ, αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω σύνδεση!
Ρε γμτ! Υπάρχουν διαφορετικά είδη ΒΤ συσκευών? Νόμιζα ότι απλά ο κατασκευαστής του προγράμματος το έδινε μαζί με το πρόγραμμα!
Το ΒΤ έχει εγκατασταθεί κανονικά από τα ΧΡ αλλά δεν δουλεύει!!!
-
Mε δεξι κλικ δεν μπορεις να κανεις ληψη αρχειου?
-
Οχι Βασίλη!
-
κουκο, φαινεται οτι λειτουργει κανονικα, αλλα δε συνδεεται με το τηλεφωνο?
συνδεεται με το τηλεφωνο, αλλα δεν κανει μεταφορες αρχειων? -
Γίνεται κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να το δώ πουθενά εκτός από το system!!
-
Αλλαξα dongle. Τώρα ανοίγει η επιλογή send file!
edit. OK!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμιά ιδέα?
Μη το ψαχνεις.... Στον Γερμανο αυτα τους εχουν πει να σπροξουν, αυτα σπροχνουν.
Ειχα παει πριν απο 2-3 χρονια και ειχα ζιτησει ενα ΒΤ-USB dongle....
Με κοιταζαν λες και μιλαγα κινεζικα.....
Ανταπτορακι για ΒΤ μεσω USB για να συνδεσω το κινητο μου τους λεω....
Μου δινου ενα Mobile Action κατι.... Το οποιο για να δουλεψει ηθελε δικους του drivers και software.... Και τα υπολοιπα προγραμματα δεν το εβλεπαν... Ουτε κανο το PC Suite της Nokia....
Το πακεταρεις, τους το πας πισω κ αν σου πουν τιποτα πες τους ξεκαθαρα....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΙΤΗΣΑ!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ PC Suite ΤΗΣ Nokia ΝΑ ΚΑΝΩ BACK UP ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΟΥ!!
Αν δεν καταλαβουν οτι εκαναν λαθος και σου αρχησουν τα μα το ανοιξατε και τα σχετικα.... Βγαλε το κινητο και πες οτι η το αλλαζουν η κανεις κατγγελεια στο ΙΝΚΑ....Συνηθως ζιτανε συγνωμη πριν βγαλω το κινητο.....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]