-
Κι εγώ διαθέτω την κάρτα της γυναίκας μου
(ειλικρινά το λέω ) -
Η γυναίκα σου το ξέρει;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Το έχω κάνει!!!
εχεις ξεπερασει καθε οριο εγκαθετοτητας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η γυναίκα σου το ξέρει;Ό,τι χρήμα μπαίνει στο σπίτι περνάει από μένα ...Μην παίρνουμε και πολύ αέρα (η Στέλλα φέρνει σπίτι 4-5 φορές περισσότερο χρήμα από μένα )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:ysterical:
Το έχω κάνει!!!
εχεις ξεπερασει καθε οριο εγκαθετοτητας...
-
Oι γρηγορότερες microsd είναι οι class 4;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και...Αυτή η τηλεόραση είναι ΟΚ για τα ψηφιακά-πως-τα-λέγατε?
Η KDL-32S3000 είναι η ίδια με αυτή και έχει και καλωδιακό δέκτη.
Αυτή την τιμή την βρίσκεις και από Ελλάδα. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λινουξάδες (ubuntu) μια βοήθεια:πώς μπορώ με το vlc player να δω ταινία divx με .srt υπότιτλους; Δοκίμασα αλλά δεν μου τους βγάζει.
έκανα αυτό που κάνω με τον media player classic 6.4 στα xp...τα έβαλα στον ίδιο φάκελο και οι υπότιτλοι είχαν το ακριβές όνονμα της ταινίας...
ok έβγαλα άκρη.
Τελικά κατάφερα με τα χίλια ζόρια λόγω κάποιου προβλήματος να περάσω το Ubuntu στο laptop του πατέρα. Ενθουσιασμένος.
Πήρε τα πάνω και το μηχανάκι...εξοικειώθηκε αμέσως. Μπράβο τους πάντως. Εχουν πολύ καλή δουλειά τα μαστόρια. Σε λίγα χρόνια θα έχουν σεβαστό ποσοστό. Αφού κατάφερε ο 60 χρονος πατέρας μου να προσαρμοστεί...
-
Ο καθενας με τον πονο του:
Μεταξυ Canon, Epson και HP, εχετε αποψη για το ποια εχει τα φτηνοτερα αναλωσιμα σε εκτυπωτες (πολυμηχανηματα) inkjet;
Μην κερδισω 30 Ε στην αγορα και τα πληρωσω στα μελανια... -
ότι κ να πάρεις θα στον πιάσουν μετά με τα μελάνια.
-
Cannon με ξεχωριστά μελάνια είναι η ιδανική λύση. Τα HP παίζουν στα ίδια λεφτά αλλά δεν έχουν ξεχωριστά μελάνια, τα Εpson είναι τα ακριβότερα νομίζω.
-
Elladistan ή tzatzikistan που λέει και ο Λεωνίδας .
Το kaspersky internet security εδω το βρίσκω 54 ευρώ. Ο αδελφός μου στην γερμανία με τρεις άδειες το πήρε με 35 ευρώ.
-
Elladistan = χώρα στην οποία 'πιάστηκε' να χρηματίζεται η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
από εκεί κ πέρα τα λόγια είναι περιττά.
βεβαια είμαστε κι εμείς λίγο πρόβατα επι του καναπέως ...
-
Leopard @ macbook, just works..
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
α, ναι;Leoptard
-
Ψάχνω έγχρωμο laser για αρκετή χρήση στο γραφείο (μποσούρες περισσότερο) μέχρι 500-600
-
[quote='cmarin']Ψάχνω έγχρωμο laser για αρκετή χρήση στο γραφείο (μποσούρες περισσότερο) μέχρι 500-600
-
δουλεύετε τον γιατρό ορέ?
plotter είναι ό,τι πρέπει για brochures -
ανα τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως όταν παρακολουθώ εικόνες μου κρασάρει ο windows explorer.
καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]