-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
geolibγια τι να κοιτάξω ; ...δώσε μου μία βοήθεια...(plugin)
Επειδή μπορεί να τα είχες αγοράσει απο την αρχή και να μη το πρόσεξες τότε, δες τον τροπο με τον οποίο ενεργοποίησες αρχικά το προϊόν αν έχει μέσα επιλογή 'Lame mp3 encoder' και 'mp3PRO plugin'. Απο τα δύο καλύτερο το πρώτο γιατί είναι ελεύθερος ο κώδικάς του και δεν διατρέχεις άλλους κινδύνους.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έβαλα Office 2007 σήμερα (πού έσκισα και τον φορητό). Υπάρχουν Proofing tools για το 2007?
Ωπα... βαλε οπισθεν... ριξε uninstall, και κατεβασε την σωστη εκδοση (ακα Ελληνικο Office 2007)
Λοιπον, πας στο e-mule γραφεις στο search 'office greek' και κατεβαζεις ειτε μονο τα proofing tools, ειτε ολοκληρο το Office GR.
Αν καπου κωλυεσαι πες...
Ωπα, πρέπει να έχεις ελληνικό office? Δεν θέλω... Υπάρχει άλλη λύση?
Υπάρχει. Κάνεις εγκατάσταση το office language pack GR.
Αν Μπορείς να κάνεισ υπομονή μέχρι τη Δευτερά το φορτόνω σε κάνα rapid και σου στέλνω το λινκ.
-
Καλη ιδεα το Rapid Λουκα... το βαζω να κατεβαινει το Proofing tools του 2007 και το σηκωνω... γιατι ως την Δευτερα...
-
Παρακαλείται κάποιος να εξηγήσει στον άχρηστο κορσέρ ότι το raid με 3-4-5-ν δίσκους είναι μια χαρά ασφαλές για το backup του γιατί όταν του τα λέει το κακό κιντ διαμαρτύρεται..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρακαλείται κάποιος να εξηγήσει στον άχρηστο κορσέρ ότι το raid με 3-4-5-ν δίσκους είναι μια χαρά ασφαλές για το backup του γιατί όταν του τα λέει το κακό κιντ διαμαρτύρεται..Παρακαλεισαι να πας να πνιγεις... Εγω backup σε σκληρους δεν θα παρω στον αιωνα των αιωνων Αμην...
DATA SAFETY FIRST...Βεβαια, τυγχανει να αγνοεις αθλιε ποσο καλα μπορουν να τηγανιστουν οι σκληροι απο μαλακιες του ρευματος... και ειδικα κεραυνοπτωσεων...
Ασε με εμενα να ειμαι ο χαζος και ασφαλης της υποθεσης...
btw... μου βρηκες BLURAY RECORDER σε λογικοτερη τιμη, η θα σου φερω κανα πλατανι στο κεφαλι?
-
UPS my friend, UPS. Bluray δεν πρόκειται καν να κοιτάξω να σου βρω γιατί το θες για ΗΛΙΘΙΟ λόγο.-
-
corsair
Demetriades
geolib
manoskείσαστε αρχηγοί και ευχαριστώ, περιμένω λίνκ στο ραπιντ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
UPS my friend, UPS. Bluray δεν πρόκειται καν να κοιτάξω να σου βρω γιατί το θες για ΗΛΙΘΙΟ λόγο.-Εχω UPS, αλλα δεν ξες τι εστι κεραυνοπτωση...
Ξερω γω τι ζηταω....Αλλωστε οι σκληροι τελειωνουν και μαλιστα γρηγορα... Δεν εχω σκοπο να μαζευω obsolete hardware foreva...
@Cmarin...
Σε λιγο θα ξεκινησω να ανεβαζω στο rapid τα proofing, αφου τσεκαρω πως μας κανουν. Αργα το βραδυ θα εχω ποσταρει το λινκ... διακριτικα παντα... -
Ναι ναι, να μαζεύεις dvd.
-
Kido, έχεις line-interactive ups;
Αsimov, η συγκεκριμένη υλοποίηση της NGΙ για την χαρτογράφηση της ελλάδας είναι κορυφαία, ειδικά σε σχέση με τις άλλες ντόπιες και μη χαρτογραφήσεις. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι όποιος μπορεί και είναι ικανοποιημένος από το προϊόν (κακώς που η NGI δεν δίνει demo) καλό θα είναι να το αγοράσει και νόμιμα το πακέτο, όπως άλλωστε εξήγησε και o spike.
-
Τα proofing tools ειναι στο 50% του ανεβασματος στο ραπιντ (γι αυτο και εχασα το MSN, ειναι max out το upload μου). Ειναι virus free, και απο οτι ειδα ειναι τα proofing του office 2003. Εχει ενα αρχειακι exe. Το τρεχουμε, κανει install και λογικα και το office07 θα εχει ελληνικο proofing.
Υπομονη ακομα 22 λεπτα...
-
χttp://rapidshare.com/files/69998877/Office_2007_Proofing___Greek.rar.html
-
Τελικά είναι του 2003 ή του 2007;
Είναι παραπλανητικό το όνομα του αρχείου; (όχι από εσένα, από αυτόν που το έφτιαξε...)
-
μεσα οταν ξεκινας το setup φαινεται να ειναι του 2003, αλλα ομως δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. Το 2007 θα δει τα proofing και θα τα οικειοποιηθει...
Προφανως αυτος που ονομασε ετσι το αρχειο, το εκανε με σκοπο οχι να παραπλανησει... οχι με την κακη εννοια.
την απολυτη αληθεια την περιμενουμε απο τον cmarin...
-
Ένα UPS που απλά να κρατάει ανοιχτό το PC στις μ#^%#^#3ς στιγμιαίες διακοπές ρεύματος πόσο κοστίζει;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ένα UPS που απλά να κρατάει ανοιχτό το PC στις μ#^%#^#3ς στιγμιαίες διακοπές ρεύματος πόσο κοστίζει;απο 80 μεχρι και 300 ευρω... αναλογα τι εχει να σηκωσει και κατα ποσο πραγματικα θες να μπορει να επεμβαινει στις μικροδιακοπες
-
Επειδη είμαι άσχετος από UPS τι έννοεις πόσο να επεμβαίνει; Να μη σβήνει ο υπολογιστής, δλδ να μένουν ανοιχτά τα τρέχοντα προγράμματα.
-
Επειδή λέτε για UPS και τι φοβερή ασφάλεια που προσφέρουν απλά να σας πω ότι στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου τα έπαιξε ένα επαγγελματικό UPS πολλών χιλιάδων
-
Eυχαριστώ corsair κατεβάζω....
Το διακριτικό ήταν το (χ)
-
Εχω windows vista και θελω να αγορασω ενα tv-tuner-radio. Εχετε κατι να μου προτεινετε? Θελω να εχει ραδιοφωνο, τηλεκοντρολ, και αν γινεται να πιανει και ψηφιακη τηλεοραση!
Και φυσικα να συνεργαζεται με τα σβηστα!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]