-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Απο χθες πεφτει η πεφτει η DSL καθε μιση ωρα
κοιτανε στο συστημα....
-Ναι βλεπω οτι το δηλωσατε και χθες ..... 9 φορες.... Μα το συστημα μας βγαζει οτι ειναι on user requestΜπορείς να δηλώσεις στο router να αποσυνδέει τη σύνδεση όταν δεν χρησιμοποιείται, γιατί σε μερικές χώρες υπάρχουν πακέτα με χρονοχρέωση και στο dsl. Αυτή η επιλογή υπάρχει συνήθως με ένα κουτάκι που γράφει 'on demand' απο διπλα σε ένα δυο routers που είδα... Μήπως είναι και σε σένα τσεκαρισμένο κατά λάθος;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμένα πάλι είχε μαμηθεί στα disconnects εχθές, ξαναπήρα οτενετ να δω τι γίνεται (είχαν πει θα προωθήσουν βλάβη) και σήμερα το πρωί με πήραν από οτε και μου ρίξαν στο καπάκι τη ταχύτητα στα 4mbit. Για να δούμεΑυτο λεω... disconnects
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
-Απο χθες πεφτει η πεφτει η DSL καθε μιση ωρα
κοιτανε στο συστημα....
-Ναι βλεπω οτι το δηλωσατε και χθες ..... 9 φορες.... Μα το συστημα μας βγαζει οτι ειναι on user requestΜπορείς να δηλώσεις στο router να αποσυνδέει τη σύνδεση όταν δεν χρησιμοποιείται, γιατί σε μερικές χώρες υπάρχουν πακέτα με χρονοχρέωση και στο dsl. Αυτή η επιλογή υπάρχει συνήθως με ένα κουτάκι που γράφει 'on demand' απο διπλα σε ένα δυο routers που είδα... Μήπως είναι και σε σένα τσεκαρισμένο κατά λάθος;
Και μετα απο 1 χρονο που εχω το router τσεκαριστικε μονη της χθες;
Ασε που οταν δεν το χρειαζομαι, εχω συνδεση, ενω με το που παω να τραβηξω δεδομενα, πεφτει η συνδεση. -
το dsl link πέφτει Αλέξανδρε ή μόνο το internet? Τι WAN ρυθμίσεις έχεις ?
-
Otenet στα 768/192, εγγύηση...
Πρακτικά μηδενικές διακοπές (450 ώρες και 38 λεπτά σύνδεσης αυτή τη στιγμή, ήτοι ~19 μέρες...) και συνεχές σερφάρισμα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα
Ελπίζω αναβαθμίζοντας τη γραμμή/σύνδεση μια από αυτές τις μέρες να μη μαμηθούν όλα
-
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... Εμένα χτύπα ξύλο η 4αρα μου είναι πιο σταθερή και από την 768 που είχα
-
Συγνώμη, αλλά αυτή δεν είναι λογική!
Σαν να έχει κάποιος Golf με 75 ίππους και να αισθάνεται περίφημα γιατί δεν καίει λάδια ο κινητήρας και δεν βγάζει μηχανικά προβλήματα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαν να έχει κάποιος Bravo και να αισθάνεται περίφημα γιατί δεν καίει λάδια ο κινητήρας και δεν βγάζει μηχανικά προβλήματα.παίδες εξαρτάται απ'την απόσταση που έχετε απ'το κέντρο, κοινώς downstream attenuation
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαν να έχει κάποιος Golf με 75 ίππους και να αισθάνεται περίφημα γιατί δεν καίει λάδια ο κινητήρας και δεν βγάζει μηχανικά προβλήματα.Καλά μωρέ... πλάκα έκανα
Λογικό είναι η πιο χαμηλή παρεχόμενη ταχύτητα να πάει φέτες...
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... Εμένα χτύπα ξύλο η 4αρα μου είναι πιο σταθερή και από την 768 που είχα
Εγώ θα την αναβαθμίσω σε 2 Mbps
παίδες εξαρτάται απ'την απόσταση που έχετε απ'το κέντρο, κοινώς downstream attenuation
ADSL Link Downstream Upstream
Connection Speed 768 kbps 192 kbps
Line Attenuation 17 db 5 db
Noise Margin 31 db 31 db -
Ανδρέα εσύ χτυπάς 8ρα, μη σου πω και παραπάνω, άνετα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Otenet στα 768/192, εγγύηση...Πρακτικά μηδενικές διακοπές (450 ώρες και 38 λεπτά σύνδεσης αυτή τη στιγμή, ήτοι ~19 μέρες...) και συνεχές σερφάρισμα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα
Ελπίζω αναβαθμίζοντας τη γραμμή/σύνδεση μια από αυτές τις μέρες να μη μαμηθούν όλα
1 μεγάμπιτο από Φορθνετ...1+ χρόνο τώρα ..ούτε μία διακοπή.
θέλω να αλλάξω να πάω Οτενετ...αλλά σκέφτομαι το ρητό ότι δουλεύει δεν το πειράζεις... -
8άρα μπορεί να χτυπάει η γραμμή μου... ο πατέρας μου που πληρώνει όμως δε νομίζω να χτυπάει 8άρα
Αυτή τη στιγμή δίνουμε 20,5
-
εδώ δύσκολα χτυπάει 22 αυτός που μένει δίπλα στο dslam. Εσύ το πολύ 16-18 και ζήτημα αν θα ναι σταθερό. Να έχεις υπόψιν ότι για κάθε 2mbit έχεις πάνω κάτω μείωση 6dB noise. Αν πέσεις κάτω από 7 έχεις πρόβλημα σταθερότητας. Το παραπάνω είναι άκρως θεωρητικό
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
1 μεγάμπιτο από Φορθνετ...1+ χρόνο τώρα ..ούτε μία διακοπή.
θέλω να αλλάξω να πάω Οτενετ...αλλά σκέφτομαι το ρητό ότι δουλεύει δεν το πειράζεις...Συγγνώμη, αλλά σε 1+ χρόνο δεν έχει πέσει μια φορά το ρεύμα;
Εμένα είναι 19 ημέρες online γιατί μια στο τόσο ή θα τραβηχτεί το καλώδιο στον καθαρισμό, ή θα υπάρξει κάποια διακοπή στο ρεύμα, ή ...μιλάω για disconnect που να οφείλεται στην εταιρεία όχι στην ΔΕΗ...
-
Α, τέτοιο disconnect ούτε γω είχα καιρόοοοο τώρα...
-
γιατί ο Βάγκνερ τι έχει νομίζεις; ανα μισή ώρα διακοπή ΔΕΗ...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το dsl link πέφτει Αλέξανδρε ή μόνο το internet? Τι WAN ρυθμίσεις έχεις ?Μια το dsl link μια το internet, μια και τα δυο μαζι, μια το router τραβαει επανεκκινηση....
Δεν την παλευει η Τελλας αυτες μερες....
Οι ρυθμησεις δεν φταινε σε τιποτα....
Δεν τις εχω πειραξει/αλλαξει προσφατα. Ειναι καθαρα θεμα Τελλας!! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978142&product=1017454
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=878677
Κάποια γνώμη για αυτούς τους δύο;
Αυτόν...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1028901
Στους 'οικονομικούς' εκτυπωτές όπου και αν έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι η ποιότητα των Canon είναι καλύτερη. Οι HP πλεονεκτούν στα ακριβά μοντέλα, ενώ Epson προσωπικά δε θα έπαιρνα ποτέ...
Καλός ο Canon (από χαρ/κά τουλάχιστον - από ποιότητα φωτογραφιών όλοι ίδιοι μου φαίνονται εδώ και χρόνια, άσχετα τι ανάλυση ισχυρίζονται πως έχουν) αλλά γιατί δε θα έπαιρνες Epson? Κακή εμπειρία?
Για τον Epson θα συμφωνήσω κι εγώ γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες για τους εκτυπωτές της συγκεκριμένης φίρμας (Αν και στο φωτογραφικό χαρτί έχει κορυφαία ποιότητα). Ήθελα μόνο να μου το επιβεβαιώσει κάποιος οπότε σε ευχαριστώ.
Τον Canon δε τον είχα δει γιατί πήγα κατευθείαν στους φωτογραφικούς εκτυπωτές και δε κοίταξα στους inkjet.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Otenet στα 768/192, εγγύηση...Πρακτικά μηδενικές διακοπές (450 ώρες και 38 λεπτά σύνδεσης αυτή τη στιγμή, ήτοι ~19 μέρες...) και συνεχές σερφάρισμα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα
...Η αλήθεια να λέγεται. Σε δύο συνδέσεις που έχω κανένα πρόβλημα. Έχω ξεχάσει τι θα πει αποσύνδεση.
...
Για να λέμε και τα περίεργα του Ο.Τ.Ε. όμως, ο τελευταίος λογαριασμός για τη μια σύνδεση μου ήλθε με τις μειωμένες τιμές των νέων παγίων αλλά η αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για τον Epson θα συμφωνήσω κι εγώ γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες για τους εκτυπωτές της συγκεκριμένης φίρμας... Ήθελα μόνο να μου το επιβεβαιώσει κάποιος οπότε σε ευχαριστώ.Τον Canon δε τον είχα δει γιατί πήγα κατευθείαν στους φωτογραφικούς εκτυπωτές και δε κοίταξα στους inkjet.
Όσον αφορά τους Epson η κακή μου εμπειρία περιορίζεται στο συνεχές βούλωμα των κεφαλών τους όταν έμεναν αχρησιμοποίητοι για ένα διάστημα (όχι υπερβολικό). Αντίστοιχο πρόβλημα δεν έχω παρατηρήσει ούτε κατά διάνοια στον Canon που έχω ~2,5 χρόνια τώρα, ούτε στον HP που είχα πριν. Βέβαια στον HP χάλασε ο μηχανισμός τροφοδοσίας του χαρτιού...
Σε 2 γνωστά καταστήματα μου είπαν ότι στην κλίμακα των 100
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]