-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρώτα έβαλες Ubuntu + μετά mac?Έβαλα πρώτα Vista, μετά Xubuntu και μετά Tiger στο φορητό.
Όταν είδα ότι το Xubuntu δεν χαμπάριαζε, επανεγκατέστησα το Xubuntu διαγράφοντας την προηγούμενη εγκατάσταση. Πάλι δεν είδε το Grub το Tiger.
Ίσως η σωστή σειρά είναι Vista> MacOS> Ubuntu. Άλλη φορά. -
Μάνο είναι σε διαφορετικούς δίσκους τα 3 λειτουργικά?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο corsair απάντησε: κάνε format!!Ο Corsair θεωρωντας πως εχει να κανει με τυπικως εξυπνο ατομο σου ειπε να κανεις RESTORE θεωρωντας αυτονοητο πως εχεις παρει κανα 2 Image του συστηματος με Acronis η Norton....
Ειχε λαθος ομως ο Corsair... λανθασμενα σε θεωρουσε εξυπνο
Τωρα φαε το φορματακι μπας και σου γινει μαθημα
-
Ροζούλη, βάλε mac ρε, just works.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο corsair απάντησε: κάνε format!!
Ο Corsair θεωρωντας πως εχει να κανει με τυπικως εξυπνο ατομο σου ειπε να κανεις RESTORE θεωρωντας αυτονοητο πως εχεις παρει κανα 2 Image του συστηματος με Acronis η Norton....
Ειχε λαθος ομως ο Corsair... λανθασμενα σε θεωρουσε εξυπνο
Τωρα φαε το φορματακι μπας και σου γινει μαθημα
έχω κρατήσει Image
@kid
σε λίγο θα μου πεις να πάρω κ nokia... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάνο είναι σε διαφορετικούς δίσκους τα 3 λειτουργικά?Στον ίδιο δίσκο (μιλάμε για φορητό).
Αν ήταν σε διαφορετικούς, θα έλεγα απλώς να εκκινήσει το σύστημα από τον άλλο δίσκο και τέλος.
Δοκίμασα και με το Acronis Disk Director που έχει ενσωματωμένο υποπρόγραμμα για boot, αλλά αυτό που υποστηρίζει μέχρι και solaris, ούτε καν ήξερε τι είναι το Mac.
Ντεν μπειράζει, τα το μπρω αν γκίνεται. -
Θα σου έλεγα να ξαναπεράσεις τον grub, αλλά αφού έκανες εκ νέου εγκατάσταση δεν ξέρω τι να πω..
Όπου έψαξα στο google για triple boot σύστημα, μόνο για επανεγκατάσταση του grub έλεγαν..
-
Μου έδωσες μια ιδέα του τι να ψάξω.
http://cybernet1.blogspot.com/2006/10/h ... -os-x.html
'Use Disk Utility to set it up: In the installer, select Utilties>Disk Utility. In disk utility select the FAT32 partition and then the Erase tab. Select it to erase as FAT32, then as HFS+ (Journalling) with the label of anything. Do the HFS formatting twice. Then exit Disk Utility.'
Αυτά δεν τα έκανα ακριβώς έτσι. Ετοίμασα ένα partition σε FAT32 (το NTFS δεν το έβλεπε καν το disk utility) και μετά το φορμάρισα σε HFS+ (Journalling) μία φορά μόνο. Θα ξαναδοκιμάσω.
-
χρησιμοποιεί κανείς voipbuster για κλήσεις σε κινητά, παρά το κινητό/σταθερό του?
-
σε πισι με 512ΜΒ μνήμη, δίσκο 4200 στροφών και επεξεργαστή Celeron 1,5 GHz τι λέτε θα κάτσουν καλύτερα τα Ubuntu από τα XP ;
τώρα του χάρισαν ένα κενό χωρίς OS laptop του πατέρα μου και αμφιταλαντεύομαι τι να του βάλω...
το θέλει για docs-excel-surfing και ταινίες κυριως divx ή xvid...
-
Αν συνυπολογίσεις το βάρος του antivirus/antispyware/firewall , τότε ναι, τα XP θα σέρνονται. Βάλε ubuntu καλύτερα.
Αν είναι για offline χρήση μόνο, οτι θέλεις. -
Σταύρο όχι θα σερφάρει κιόλας.
οκ κατεβάζω να του βάλω το 7.10
ποιος player αντίστοιχος του klite code pack+media pl classic υπάρχει για το ubuntu?
-
Από τότε που έβαλα το Office 2007, έχω συνέχεια προβλήματα. Το τελευταίο είναι ότι δεν δουλεύουν τα shortcut keys στο Office. Καμία ιδέα?
-
Ακούω καμιά πρόταση για TV tuner για το desktop μου σε PCI (μάλλον)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τότε που έβαλα το Office 2007, έχω συνέχεια προβλήματα. Το τελευταίο είναι ότι δεν δουλεύουν τα shortcut keys στο Office. Καμία ιδέα?Να το βγαλεις;
Δεν με βολεψε καθολου, ειδικα οι συνεχεις αλλαγες που απαιτουνται απο toolbar σε toolbar.Τι θα συστηνατε για antivirus/antispyware/firewall;
Μιλαω για αγορα προγραμματος, εγκατασταση σε Η/Υ που δεν σηκωνει πολλα-πολλα και χειριστη τελειως αδαη.
Χρηση γραφειου. Πλοηγηση θα κανει, αλλα δε νομιζω σε 'υποπτα' στεκια... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Από τότε που έβαλα το Office 2007, έχω συνέχεια προβλήματα. Το τελευταίο είναι ότι δεν δουλεύουν τα shortcut keys στο Office. Καμία ιδέα?
Να το βγαλεις;
Δεν με βολεψε καθολου, ειδικα οι συνεχεις αλλαγες που απαιτουνται απο toolbar σε toolbar.Τι θα συστηνατε για antivirus/antispyware/firewall;
Μιλαω για αγορα προγραμματος, εγκατασταση σε Η/Υ που δεν σηκωνει πολλα-πολλα και χειριστη τελειως αδαη.
Χρηση γραφειου. Πλοηγηση θα κανει, αλλα δε νομιζω σε 'υποπτα' στεκια...+1
ξαναγύρισα στο 2003 και στο openoffice
-
kantoniou
Spike +Οπισθοδρομικοι users
Αν ξεπερασετε το αρχικο σοκ της επαναδιαταξης των μενου και δουλεψετε μαζι του, θα δειτε πως ειναι και μαλιστα ποιο γρηγορο... it's all in the mind Use the force...
Περι Shortcuts παντως δεν ξερω/χρησιμοποιω... αλλα google is ur friend...
Παντως, αυτο το Onenote δεν το αλλαζω με τιποτα... φοβερο και τρομερο app...
-
Δεν μου άρεσε ποτέ. Περιμένω με ενδιαφέρον το office 2008, αν και με το iWork 08 μια χαρά κάνω την δουλειά μου.
-
Χρήστο το iWork το αγόρασες μαζί με τα Leopard έτσι?
-
για κάποιο λόγο το Ubuntu 7.10 δεν το παίρνει...φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά η μισή οθόνη γίνεται μπλε και σταματά.
οπότε πάω για XP+office 2003.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]