-
Παίδες, δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα με το ρούτερ. Συνδεέται, ψάχνει IP αλλα δεν βρίσκει. Καμία ιδέα?
-
Αναλύεις λίγο το πρόβλημα? Δεν πολυκατάλαβα τι παίζει (εκτός του ότι δεν συνδέεσαι).
-
Βρισκει το ασύρματο αλλά δεν δίνει IP.
-
Μήπως το έχεις ρυθμίσει το laptop να μην παίρνει μέσω DHCP?
Μήπως έχεις βάλει περιορισμό στις συνδέσεις που θα δίνει το router και έχεις ήδη συνδέσει κάποιο άλλο μηχάνημα?
Μήπως απλά θέλει ένα reset το router? -
Μέχρι χθες έμπαινε kid....73 ρισετ έχω κάνει.
-
τι εταιρεια?
μηπως ειναι τπτ τοπικο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι εταιρεια?μηπως ειναι τπτ τοπικο?
Έχει σημασία? Με καλώδιο μπαίνω....
-
Οι ρυθμίσεις του router είναι σωστές έτσι? Δεν πειράχτηκαν κάπως φαντάζομαι..
Πήγαινε ιδιότητες δικτύου, TCP/IP ιδιότητες, και δες αν έχει obtain an ip address automatically. Αν δεν έχει, βάλτο.
-
Ναι λέμε, όλα είναι ΟΚ!
-
Τότε πάρε καινούριο router.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τι εταιρεια?
μηπως ειναι τπτ τοπικο?
Έχει σημασία? Με καλώδιο μπαίνω....
μπας και εχει προβλημα το ιδιο το δικτυο...
-
Τι σχέση έχει ρε ταραμά η IP που δίνει το router στο laptop με το internet?
-
Αν δοκίμαζε να καρφώσει ip;
-
Ίσως έτσι να δούλευε.. Για δοκίμασε..
-
Tο dvd drive Μου εξαφανιστηκε...
Τα win στη διαχειρηση συσκευων μου λενε οτι ''δεν είναι δυνατό να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει.''
Δεν εχω drivers...Πως το επαναφερω? -
Από τα XP και μετά νομίζω πως δεν χρειάζονται drivers ...
Για αρχή δοκίμασε μια επανεκκίνηση.
Αν δεν δουλέψει, να ελέγξεις το BIOS.
-
Exω vista...
Εννοειται εχω κανει επανεκινηση και τους απλους ελεγχους απο τη διαχειριση υλικου...
Το προβλημα προεκυψε μετα απο εισαγωγη εσφαλμενου αρχειου στο daemon tool για Image files.
Αν κανω καταργηση εγκαταστασης του drive και επανεκινηση,παιζει να το βρει η θα τα κανω χειροτερα? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αν κανω καταργηση εγκαταστασης του drive και επανεκινηση,παιζει να το βρει η θα τα κανω χειροτερα?Από ό,τι φαίνεται αυτό θα έκανα εγώ...
_
-
Και παλι τιποτα...
Πηγε να κανει εγκατασταση σα να το ειχα πρωτοσυνδεσει,αλλα τελικα δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση.
Drivers πουθενα για κατεβασμα??? -
νεότερα από το μέτωπο. Σάββατο βράδυ κατά τις 4 το πρωί βρήκα άκρη απ'τα χίλια forums που διάβασα για το πρόβλημα P5K και IDE και έφταιγε το USB11/12. Χωρίς να έχω βάλει κάποια συσκευή πάνω, απλώς την καλωδίωση του front usb panel. Το βγάζω και λειτούργησαν τα dvd. Και το κουφό: Κάνω σκάτζα την 9/10 με την 11/12 (τα καλώδια) και δούλεψαν όλα ρολόι
πάω χθες ν'ακούσω λίγη μουσική, δεν έβγαζε φως η οπτική λέω τι σκατά αφου΄τα χω ρυθμίσει σωστά και οι drivers όλα οκ.
`Αλλαξα θέση στην κάρτα και είναι εντάξειΠάμε πάλι
Αυτό το P35 μ'έστειλε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]