-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
vlc, ούτε codecs ούτε τίποτα.Tον έχεις δοκιμάσει και στο Ring
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
vlc, ούτε codecs ούτε τίποτα.να'ταν και πιο εύχρηστος...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
vlc, ούτε codecs ούτε τίποτα.
να'ταν και πιο εύχρηστος...
κανεις λες και εισαι αναπηρος...Μια χαρα ειναι. Νταξ ειναι λιγο φτωχο το ιnterface, αλλα δεν νομιζω να τιθεται ποια και ζητημα ευχρηστιας.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ανοιξε Word... πανω αριστερα πατα εκεινο το μπαλακι, κατω κατω στο πλαισιο που θα ανοιξει εχει ενα κουμπακι για Settings η καπως ετσι, μετα πας στο πρωτο TAB του αριστερου μενου, και στα δεξια κατω θα σου δωσει επιλογη Language Settings, πατας και πας στο μεσαιο tab του νεου παραθυρου. Βαλε GREEK οπου βρεις...
Είναι ενεργοποιημένο.
Δεν έπαιξε τελικά.
Έχεις PM.
Λίγο μεγάλο αλλά πλήρες έκδοση του language pack 2007. -
να πάρω πιο μεγάλη οθόνη κ κινούμενη βάση τοίχου με βραχίονα για να τη φέρνω πιο κοντά ή να βάλω γυαλιά? στο 1ο με βλέπω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Aφού εισαι αναπηρος...Μια χαρα ειναι. Νταξ ειναι λιγο φτωχο το ιnterface, αλλα δεν νομιζω να τιθεται ποια και ζητημα ευχρηστιας.
Υποηχητικέ με γεία το avatar
-
Εαν τυχον καποιος εχει invite για τις βαφλες.fm, θα εκτιμηθει ιδιαιτερως.
-
Μετά το oink.cd ψάχνεις και συ νέα 'ιθάκη' ε?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aφού εισαι αναπηρος...Μια χαρα ειναι. Νταξ ειναι λιγο φτωχο το ιnterface, αλλα δεν νομιζω να τιθεται ποια και ζητημα ευχρηστιας.
Υποηχητικέ με γεία το avatar
Να το αλλάξει ΑΜΕΣΩΣ!!!
-
Canon Pixma iP2000. Καλή η επιλογή? 86
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μετά το oink.cd ψάχνεις και συ νέα 'ιθάκη' ε?Μη μου το θυμιζεις. Σνιφ σνιφ, παει το γουρουνακι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μετά το oink.cd ψάχνεις και συ νέα 'ιθάκη' ε?
Μη μου το θυμιζεις. Σνιφ σνιφ, παει το γουρουνακι.
Πρέπει να χει ένας φίλος από το πανεπιστήμιο προσκλήσεις, Δευτέρα θα ξέρω. Αν βρεθεί πρόσκληση που την στέλνω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρέπει να χει ένας φίλος από το πανεπιστήμιο προσκλήσεις, Δευτέρα θα ξέρω. Αν βρεθεί πρόσκληση που την στέλνω?Εισαι αρχοντας.
-
[quote='kouk']Canon Pixma iP2000. Καλή η επιλογή? 86
-
Κάπως υπερβολικός. Και αναγόμωση γίνεται με >50% οικονομία και είναι σπάνιο να σου χυθεί το μελάνι (1 φορά μου είχε τύχει εμένα σε 3-4 χρόνια). Δεν μπορεί να δίνει κάποιος σώνει και ντε 180+++ ευρώ για λίγο χρώμα με λέιζερ.
Για το συγκεκριμένο μοντέλο: μόνο Canon θ' αγόραζα σε inkjet. Άλλοι λατρεύουν τη ΗΡ, προσωπικά τη σιχαίνομαι. Δεν θα συνιστούσα Lexmark και Epson (υψηλό κόστος χρήσης).
-
τους λατρεύω τους HP.
είναι τρελά σκυλιά...έχω 2 laser στην επιχείρησή μου και 1 inkjet photosmart στο σπίτι.
καμία βλάβη καμία δυσλειτουργία, ΑΨΟΓΟΙ.
-
Έχεις αλλάξει μελάνια στον inkjet? Τυπώνει τις ίδιες σελίδες (περίπου) όπως καινούριος ή πολύ λιγότερες;
-
Στο Canon IP4200 έχει χρειαστεί μέσα σε 2,5 χρόνια ν' αλλάξω τρεις φορές όλα τα μελάνια (5 στον αριθμό). Πρακτικά έχω πληρώσει άλλον ένα εκτυπωτή σε μελάνια
-
Έχω τον IP5000 (5 μελάνια) και το μεγάλο μαύρο αδειάζει εκεί που παρκάρει. Έβαλα μια χαρτοπετσέτα στη θέση που παρκάρει η κεφαλή και μούσκεψε - κατάμαυρη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω τον IP5000 (5 μελάνια) και το μεγάλο μαύρο αδειάζει εκεί που παρκάρει. Έβαλα μια χαρτοπετσέτα στη θέση που παρκάρει η κεφαλή και μούσκεψε - κατάμαυρη.leonp μετά από πόσες αλλαγές μελανιών το έχει πάθει αυτό??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]