-
Αυτή είναι η έκδοση Grand Raid με εργάτη, τρακτερωτά λάστιχα (αλλά τρακτερωτά λέμε σαν μοτο-κρος!) αλλά όχι τετρακίνητο.
-
Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Rancho:
http://www.rootes-chrysler.co.uk/matra-rancho.html
Συγκεκριμμένα γράφει για την έλλειψη τετρακίνησης:
'Although the final production car was front wheel drive only, Matra did experiment with four-wheel-drive versions. With the limited development budget available, developing a 4X4 was not really a viable option - in any case, 4X4 would have meant extra weight and fuel consumption. However, the Rancho did come with a sump guard just in case owners were fooled by the looks into heading for the hills. The company had also hoped to replace the 1442cc carburettor fed engine with a 1600 cc fuel injected unit – again, another plan that remained but a pipe dream.
It was the lack of four wheel drive that was perhaps the biggest disappointment of the car, which certainly looked every bit the part of the go anywhere, do anything type of vehicle that would appeal to upwardly mobile adventurous young people. Publicity photographs invariably featured people using their Rancho to indulge in various outdoor sports in what were obviously supposed to be out of the way places. Unfortunately, with just front wheel drive and ground clearance limited to six inches, the Rancho had no more chance of getting through the jungle or across the steppes than, say, a regular Simca 1100…'
Και για το Grand Raid:
'The Rancho Grand Raid was launched in 1980, intended for use over rougher country than the standard model. It featured a limited slip differential to try and mitigate the limitations of front wheel drive only in slippery conditions.'
-
Πέτυχα το καλοκαίρι σε μια παραλία που λέγεται Αλωνάκι, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, ένα ζεύγος Αυστριακών που κάνει το γύρο της Ευρώπης με ένα Rancho. Είχαν διαμορφώσει το πίσω μέρος σε διπλό κρεβάτι μόνιμα, με τα πράγματά τους από κάτω (υπήρχε πρόβλεψη από τον κατασκευαστή για τέτοια διαμόρφωση, ενώ υπήρχε και 7θέσιο...).
Ρε παιδιά, το αυτοκίνητο ήταν σε σχέδόν άριστη κατάσταση και οι τύποι όταν τους ρώτησα, μου είπαν ότι δε μπορούσαν να σκεφτούν κάποιο καλύτερο αυτοκίνητο για το ταξίδι τους...
Θα ανεβάσω τη φωτό μόλις μπορέσω. -
Πάντως από την πρώτη μου βόλτα μαζί του, έχω να καταθέσω πως ότι έχει γραφτεί κατά καιρούς στον τύπο για τη Γαλλική άνεση από την ανάρτηση, έχει και παραέχει βάση... Το πράγμα, ακόμα και με τελειώμενα τα αμορτισέρ του -στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα δηλαδή- δείχνει πως 'το έχει' σε ότι αφορά την άνεση των επιβατών και το εξαιρετικό ride quality.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Matra Rancho...Αν πάς στη Λ. Νατο στον Ασπρόπυργο υπάρχοτν 1-2 σε μία μάντρα απο όσο θυμάμαι. Να σε κατατοπίσω μου είναι δύσκολο γιατί εκεί πηγαίνω 'στα τυφλά' , ο μαντράς λέγεται Καρασούλας, ρωτώντας θα τον βρείς! Ελπίζω να το έχει ακόμη το Rancho.
Πολύ μπροστά απο την εποχή του, γι αυτό και δεν πέτυχεΜάλλον ξέρω για ποιά μάντρα μιλάς. Έχω δει και τα αυτοκίνητά του (μάλιστα βρήκα και τρίτο εκεί μέσα αλλά ήταν πατημένο για τα καλά...). Τα δύο καλύτερά του ήταν σε άθλια κατάσταση, με πολλά σπασίματα στο πολυεστερικό πίσω μέρος αλλά και μεγάλες τρύπες στο μπροστινό...
Ο αδύνατος κρίκος του Rancho γενικά, είναι η εύκολη σκουριά -που μετατρέπεται σχετικά σύντομα σε εκτεταμένη σαπίλα αν το εγκαταλείψεις- χαμηλά, στο πίσω μέρος των εμπρός φτερών (στη συμβολή με τις πόρτες). Από εκεί ξεκινούν τα περισσότερα δεινά για το σύνολο του πατώματος του αυτοκινήτου. Το δικό μου έχει 'αρπάξει' (χωρίς τρύπες κ.λ.π.) ιδιαίτερα από τη μεριά του οδηγού και χρειάζεται κοπτοραπτική για να συνέλθει, γι' αυτό σκέφτομαι μήπως βρω τίποτα καλύτερο από απόψεως σκουριάς και αποφύγω τις εκτεταμένες επεμβάσεις... -
Ωραίο λινκ Νίκο .Αυτό το διάβασες?
The Rancho Découvrable appeared in 1981. It featured canvas sides and rear to the rear compartment in an attempt to create a more Jeep-like vehicle. Two colours were offered - green or brown. Seats were vinyl trimmed rather than the cloth used on the fully enclosed versions. No more than two hundred examples were built, most winding up on the Spanish Mediterranean coast and in the Greek islands.
Ναι θυμάμαι ότι ήταν σάπια. Στην ένωση πολυεστερικού κουβουκλίου/χαλύβδινου φτερού φαντάζομαι θα υπάρχει πρόβλημα σκουριάς?
-
Matra- Simca Rancho κοκκινο 500 μετρα απ το σπιτι μου
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Matra- Simca Rancho κοκκινο 500 μετρα απ το σπιτι μουξέχασες το πιο σημαντικό : ΜΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ!
-
Ολα θα τα μαρτυρας εσυ ;
-
ρε πλάκα κάνετε;; για δώστε στοιχεία
-
Αυτό άσχετο είναι;
SIMCA MATRA 1.600 cc, μοντ. '83, συλλεκτικό, 3θέσιο, τιμή 5.000 ευρώ 210/3820183, Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 14.00
-
Μάλλον για Bagheera πρόκειται (αν και αν θυμάμαι καλά, και το Murena πρέπει να ήταν τριθέσιο)
5.000€ είναι πολλά για μια φωλιά σκουριάς από fiber glass...
όσοι το έχουν οδηγήσει όμως, λένε πως είναι πολύ ευχάριστο και σχετικά οικονομικό στη χρήση του. Δεν ξέρω πλέον τι γίνεται με τη συντήρησή του αφού έχει κάποιες εγγενείς ιδιοτροπίες.
-
Παιδιά περιμένω νέα για το προς πώληση Rancho...
-
Θα σου πω οταν θα μαθω λεπτομερειες
-
Στο μεταξύ, να μερικές ακόμα του δικού μου...
εσωτερικό
Πληρέστατος πίνακας οργάνων
Και φυσικά το φοβερό και τρομερό engine bay με τη συνήθη διάταξη των γαλλικών εκείνης της εποχής που επιστημονικά έχει χαρακτηριστεί ως
AH-TARMA...
-
Επίσης, έχει και ηχοσύστημα εποχής (που δουλεύει κιόλας!)
η έκδοση η καλή έχει τα προβόλια στη βάση του παρμπρίζ και φυσικά δε λείπουν από το δικό μου
Ενδεικτικό για το προχώρημα της σκουριάς
και το σημείο που πονάω περισσότερο...
-
νωτ μπαντ!
exco dei kai heirotera! -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Πληρέστατος πίνακας οργάνων
όταν η μηχανή είναι σβηστή, κρατάει 3.400 στροφές το θηρίο?
φίλε πρέπει να σου στοιχίζει πολλά, μόνο και μόνο να το διατηρείς σ'
ένα γκαραζ... -
Ναι ρε, ξέρεις τι καίει ανά ώρα λειτουργίας;;;;
έχουν κολλήσει οι δείκτες και στα δύο όργανα... στράβωσαν και ακουμπούν στο τζάμι του πίνακα των οργάνων -
Ποια η διαφορα του Off απο του stand-by στο ραδιοκασσετοφωνο?
επισης κατι χειριστηρια στην οροφη πανω απο τον καθρεπτη, τι ρολο παιζουν?
Matra- Simca Rancho...