-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
...Τελικά ίσως θα ήταν καλύτερο και πρακτικότερο να το πουλήσω και να μην ξανασχοληθώ.Θα επενδύσω τα λεφτά μου σε μινιατούρες και βιβλία .....Μπορείς να πάρεις ένα εγγλέζικο μηχανάκι, όπως κάποιοι ( ) από εμάς ή αν
θέλεις, σου φτιάχνω ένα καπάκι από plexiglass να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου σαν 1:43 (αλλά μεγαλούτσικο).
Νομίζω ότι είχε βγάλει κάτι τέτοιο και η alfa για τις sud ώστε να αποφεύγεται η επαφή του αμαξώματος με τα διάφορα διαβρωτικά (νερό) αλλά αμαρτία να δώσεις τόσα λεφτά...Πέρα απο την πλάκα... ούτε αυτή είναι λύση!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Spitfire...αν και πολύ φοβάμαι ότι σε μερικά (όχι πολλά) χρόνια... θα έχει δικαιωθεί
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Νομίζω ότι είχε βγάλει κάτι τέτοιο και η alfa για τις sud ώστε να αποφεύγεται η επαφή του αμαξώματος με τα διάφορα διαβρωτικά (νερό) αλλά αμαρτία να δώσεις τόσα λεφτά...καλό!
-
Το δικό μου αυτοκίνητο δεν είναι Alfa sud.Είναι Alfa nord
Και το βάζω και στα νερά.Όχι όπως ο μονοφάναρος που του κάνει στεγνό καθάρισμα λες και είναι δερμάτινο.Tις δικαστικές αποφάσεις δεν τις χρειάζομαι άμεσα.Περισσότερο για να υπάρχουν στο μέλλον είτε μου χρειαστούν επαγγελματικά είτε (φτου σκόρδα) προσωπικά.Για επίκληση του δεδικασμένου.
Ευχαριστώ πάντως.Η λύση είναι μια για μένα.Οδεύοντας ολοταχώς προς το Middle life crisis έχω ανάγκη να ξεφορτωθώ τις παλιατζούρες και να αγοράσω ένα 500αράκι,για να είμαι και trendy τρομάρα μου.
-
Το δικό μου αυτοκίνητο δεν είναι Alfa sud.Είναι Alfa nord
Και το βάζω και στα νερά.Όχι όπως ο μονοφάναρος που του κάνει στεγνό καθάρισμα λες και είναι δερμάτινο.μη μου πειραζετε τον βασιλη και τα πραγματα του
παντα προσεχε τα πραγματα του, οπως το velamos, οταν ηταν μικροςTις δικαστικές αποφάσεις δεν τις χρειάζομαι άμεσα.Περισσότερο για να υπάρχουν στο μέλλον είτε μου χρειαστούν επαγγελματικά είτε (φτου σκόρδα) προσωπικά.Για επίκληση του δεδικασμένου.
το πραγμα συνεχιζει να με απασχολει και λυση δεν βλεπω στον οριζοντα, καθως για μενα ειναι απ τα σπουδαιοτερα προβληματα
-
Κυριακή κοντή γιορτή.Αυριο μπαίνει για επισκευή η Spider που ακούμπησε κα@λ@τίμονος με 147 πηγαίνοντας στη συγκέντρωση στο Λυκαβητό.Εγινε φιλική δήλωση,ο πραγματογνώμονας συμφώνησε με το κόστος επισκεύης (το έχω βεβαιωμένο)και περιμένουμε λοιπον.H Spider έχει κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Μια μικρή διόρθωση-υπενθύμηση στόν Kp.Επειδή το Velamos δεν έστριβε αντικαταστάθηκε άμεσα με Atala.Ναί Made in Italy. -
....και να αγοράσω ένα 500αράκι,για να είμαι και trendy τρομάρα μου.Α, δεν θα πάρεις Audi τελικά;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
....και να αγοράσω ένα 500αράκι,για να είμαι και trendy τρομάρα μου.
Α, δεν θα πάρεις Audi τελικά;
Αudi εννούσα καινούριο όχι κλασσικό Έχεις μπερδέψει άθελά σου και το μονοφάναρο και με κατηγορεί ότι παραμυθιάζω τον κόσμο.
ΥΓ.Kαι 500αρακι καινούριο εννοώ όχι το θρυλικό nuova.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Κυριακή κοντή γιορτή.Αυριο μπαίνει για επισκευή η Spider που ακούμπησε κα@λ@τίμονος με 147 πηγαίνοντας στη συγκέντρωση στο Λυκαβητό.Εγινε φιλική δήλωση,ο πραγματογνώμονας συμφώνησε με το κόστος επισκεύης (το έχω βεβαιωμένο)και περιμένουμε λοιπον.H Spider έχει κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Μια μικρή διόρθωση-υπενθύμηση στόν Kp.Επειδή το Velamos δεν έστριβε αντικαταστάθηκε άμεσα με Atala.Ναί Made in Italy.Ναι αλλά η ζημιά ήταν της πλάκας και μάλλον γι αυτό συμφώνησε έτσι εύκολα ο πραγματογνώμονας........για να καταλαβαίνουν και τα παιδιά για τί πράγμα μιλάς.
Εγώ σου είπα πάντως ότι την κυκλοφορώ και έτσι,δεν ήταν ανάγκη να μου τη φτιάξεις πριν μου τη χρησηδανίσειςΚαι κοίτα να συμμαζευτείς σε ένα κλασσικό γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά.
-
Αudi εννούσα καινούριο όχι κλασσικό Έχεις μπερδέψει άθελά σου και το μονοφάναρο και με κατηγορεί ότι παραμυθιάζω τον κόσμο.ΥΓ.Kαι 500αρακι καινούριο εννοώ όχι το θρυλικό nuova.
Εντάξει έτσι ακριβώς το έχω καταλάβει, και τα καινούρια έχουν την έγκρισή μου!
-
Alba έγραψε:
Και κοίτα να συμμαζευτείς σε ένα κλασσικό γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά
*
*Και ποιός με εμποδίζει να τα κλείσω σ'ένα γκαράζ και να τα βλέπω?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Όσο οι ζημιές είναι επιπόλαιες όλα καλά (είρησθω εν παρόδω μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε τον αριθμό απόφασης και το δικαστήριο στην υπόθεση του Τόλη;)
Ο Τόλης δεν πήγε στο δικαστήριο. Απλά με τα τιμολόγια αποζημιώθηκε για 1500€
Άλλα μέλη έχουν πάει στο δικαστήριο. Δυστυχώς αποφάσεις δεν έχω. Αν όμως είναι αναγκαίο (τις χρειάζεσαι για κάποιο λόγο) μπορούμε εύκολα σχετικά να μάθουμεΜην ξεχνας οτι α)spitfire υπαρχουν παντα στις αγγελιες σε υψηλες τιμες και β) Τα 1500 ειναι πολυ πιο κατω απο την αξια του οποτε κανεις δεν πρεπει να εκανε τον κοπο να ψαξει. Ας τυχαινε τετοια αποζημιωση σε π.χ. Autobianchi και να δεις τι θα γινοταν...
-
καλησπερα, εχω παρει ενα αυτοκινητο χωρις πινακιδες γιατι εχουν παει για καταστροφη. μπορω να του βγαλω κανονικες πινακιδες? η μονο αν το εκτελονησω κ το ξαναφερω στην ελλαδα? ευχαριστω.
-
Καποτε ηταν δυνατο να γινει επαναταξινομηση χωρις διαδικασια τελωνειου (πηγαινε αρκετα χρηματα ομως). Με την εφαρμογη του καθεστωτος της ανακυκλωσης ομως, αυτο απαγορευτηκε, αυτοκινητο που εχει κανει οριστικη καταστροφη πινακιδων δε γινεται να τις ξαναπαρει πισω.
Κατι ας πουμε σχετικο με το θεμα. Το παρακατω λινκ
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 53:EL:HTML
ειναι η οδηγια 2000/53 της Ευρωπαικης Ενωσης περι ανακυκλωσης αυτοκινητων. Προσεξτε τα παρακατω σημεια:
παραγραφος (10) (αυτο τι ακριβως εννοει?)
αρθρο 5 παραγραφος 3 (ειναι προφανως το καθεστως που ισχυει στη χωρα μας)
αρθρο 7 παραγραφος 1 (πως ενθαρρυνεται αραγε εδω η επαναχρησιμοποιηση ανταλλακτικων?) -
Το ζήτημα είναι τι απαιτείται για να δεχθούν ότι το αυτοκίνητο είναι αντίκα; κάρτα FIVA;
-
αν το εκτελονησς το αυτοκινητο γινεται κανονικοτατα να ξαναβγαλω πινακιδες ετσι? ξερετε πως γινεται? ποσο κοστιζει ολο το σκινηκο.?
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
αν το εκτελονησς το αυτοκινητο γινεται κανονικοτατα να ξαναβγαλω πινακιδες ετσι? ξερετε πως γινεται? ποσο κοστιζει ολο το σκινηκο.?πρέπει να ρωτήσεις εκτελωνιστή. Εξαρτάται από τα κυβικά, την παλαιότητα και την αξία που θα ορίσουν στο τελωνείο
καλύτερα να σε καθοδηγήσει κάποιος επαγγελματίας.
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
καλησπερα, εχω παρει ενα αυτοκινητο χωρις πινακιδες γιατι εχουν παει για καταστροφη. μπορω να του βγαλω κανονικες πινακιδες? η μονο αν το εκτελονησω κ το ξαναφερω στην ελλαδα? ευχαριστω.Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό ή βρίσκεται στο εξωτερικό?Απ'ότι μπορώ να διαβάσω είναι μάλλον έξω.Για να εκτελωνίσεις αυτοκίνητο πρέπει να έχεις άδεια κυκλοφορίας από τη χώρα που προέρχεται.Σε πολλές ευρωπαικές χώρες δεν είναι πλέον δυνατή η επαναταξινόμηση,ενώ σε άλλες ισχύουν κάποιες εξαιρέσεις.Στήν Ιταλία π.χ,αν έχει ζητήσει τη διάγραφη ο ιδιοκτήτης δεν ξαναπαίρνεις άδεια και πινακίδες.Εάν όμως είναι radiata d''ufficio,κάτι σαν τη δική μας προσωρινή ακινησία εκεί όμως κρατάς τις πινακίδες,γίνεται ξανά ταξινόμηση.
Τώρα με τις ιστορικές δεν γνωρίζω τι γίνεται.Είναι πιθανό με κάποιο συμβολαιογραφικό έγγραφο,που να αποδεικνύει ότι είσαι ο ιδιοκτήτης,ίσως να μπορείς να πάρεις ιστορικές. -
καλημερα, οχι το αμαξι ειναι στην ελλαδα, απλος οι πινακιδες εχουν παει για καταστροφη, κ θελω να του βγαλω κανονικες πινακιδες. γιαυτο ειπα να το εκτελονησω για να το ξαναεισαγω στην ελλαδα κ να του βγαλω κανονικες πινακιδες. ξερεται καθολου αν γινεται αυτο που λεω?
-
Απ'όσα ξέρω,πας μόνο για ιστορικές.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες