-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
http://www.postinsurance.eu/productsπολυ καιρο τωρα.
Οσο για την adac Το εχω ξαναγραψει, δοκιμαστε βραδυ να επικοινωνησετε για να σας μαζεψουν.
Στο αυτοκινητο θα κοιμηθειτε. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
πολυ καιρο τωρα.
Οσο για την adac Το εχω ξαναγραψει, δοκιμαστε βραδυ να επικοινωνησετε για να σας μαζεψουν.
Στο αυτοκινητο θα κοιμηθειτε.Παντως στην εκδηλωση της triymph που εμεινα με το 500αρακι κυριακη μεσημερι ηρθαν μεσα σε μιση ωρα κα ι ημουν και καμια 100αρια χιλιομετρα απο την αθηνα
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
πολυ καιρο τωρα.
Στο αυτοκινητο θα κοιμηθειτε.Παντως στην εκδηλωση της triymph που εμεινα με το 500αρακι κυριακη μεσημερι ηρθαν μεσα σε μιση ωρα κα ι ημουν και καμια 100αρια χιλιομετρα απο την αθηνα
.
Δοκιμασε να παρεις κατα τις 12 το βραδυ να σου απαντησει ο αυτοματος τηλεφωνιτης στα Γερμανικα -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
πολυ καιρο τωρα.
Ψέματα λες 34 χιλιόμετρα ήταν!
-
Ιστορικό 'ελκων' βαρκα ειναι συννομο?
Και αφου την ριξαμε
Κατικοεδρευον επι εβδομαδος ( να μην πω 10ημερου κι ειμαι υπερβολικός ) εις παραθεριστικό τοπο...Για ευνοητους λογους 'καλης γειτωνιας' δεν αναφερω μαρκα μοντελο χρωμα και λεσχη αλλα υπαρχει το σχετικό φωτογραφικό υλικό....
-
Το που κατοικοεδρεύει δεν είναι τόσο θέμα, αλλά αυτό με τη βάρκα είναι κάπως...
-
Κάτι τέτοιο σε φορτηγάκι ανοιχτό, έχω δει στον Ωρωπό...
-
Δυστυχώς δεν εννοώ περιοχη οπου καποιος μπορει να εχει ενα εξοχικό και να μαστορευει...
εννοώ ας πουμε..... ξενοδοχείο = τουριστικός τοπος...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ιστορικό 'ελκων' βαρκα ειναι συννομο?
Και αφου την ριξαμε
Κατικοεδρευον επι εβδομαδος ( να μην πω 10ημερου κι ειμαι υπερβολικός ) εις παραθεριστικό τοπο...Για ευνοητους λογους 'καλης γειτωνιας' δεν αναφερω μαρκα μοντελο χρωμα και λεσχη αλλα υπαρχει το σχετικό φωτογραφικό υλικό....
Απαγορευεται δια ροπαλου.
Εκτος αν μιλαμε για κανα ιστορικο πχ. Landcruizer 'χαρτί' που κουβαλαει καμια RIVΑ... (και μετα ξυπνησα...)Αν μιλαμε για Φιλπα θα ηθελα να μου στειλεις φωτογραφιες.
Αν μιλαμε για αλλο φορεα καλο θα ηταν να γινει μια αναφορουλα στα αρμοδια ατομα. -
Μιλάμε για κατι πιο...... ταπεινό απο LC και η βαρκα ειναι.... ALPHAHELLAS
-
μπορει ενα ιστορικο να εχει καβατζα και κανονικες πινακιδες;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μπορει ενα ιστορικο να εχει καβατζα και κανονικες πινακιδες;;Ναι
-
Να ξεκαθαρισουμε κατι.
Δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα και ιστορικες και συμβατικες.
Δεν ξερω απ εξω το γραμμα του νομου αλλα εκτος απο (μαλλον) παρανομο ειναι και ασυμφορο (διπλες ασφαλειες).Μπορεις ομως:
α) να εχεις καρτα fiva και συμβατικες πινακιδες (πληρωνεις τα τελη σου, κυκλοφορεις οποτε θες και εχεις φθηνη ασφαλεια (80-10 ευρω/ετος)
β) να καταθεσεις τις συμβατικες στην εφορια και να παρεις ιστ. πινακιδες πχ. Εοφιλπα. Πας την καρτα Fiva στη Φιλπα, διορθωνεις την πινακιδα, ασφαλιζεις τις ιστ. πινακιδες (35-60 ευρω/ετος), δεν πληρωνεις τελη, δεν το δηλωνεις στην φορολογικη δηλωση, δεν κυκλοφορεις ομως και οποτε θες.
γ) αποφασιζεις να ξαναπαρεις τις συμβατικες πινακιδες σου απο την εφορια. Πληρωνεις τα τελη του τρεχοντος ετους, καταθετεις τις ιστ.πινακιδες στην ΦΙΛΠΑ με μια δηλωση οτι ζητας να στις φυλαξουν προσωρινα (ωστε να μην ξαναπληρωσεις το 100αρικο) και κανεις οτι γραψαμε στο α). Αν η ακινησια στην εφορια εχει περσαει το 1 ετος, τοτε πιθανον οι παλιες πινακιδες να εχουν καταστραφει. Τοτε η εφορια σου δινει ενα χαρτι, πας στο υπουργειο και με λιγα χρηματα (30-40 η 50 ευωρ... δεν θυμαμαι) παιρνεις νεα αδεια και πινακιδες κλπ κλπ κλπ... -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Να ξεκαθαρισουμε κατι.
Δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα και ιστορικες και συμβατικες.
Δεν ξερω απ εξω το γραμμα του νομου αλλα εκτος απο (μαλλον) παρανομο ειναι και ασυμφορο (διπλες ασφαλειες).Μπορεις ομως:
α) να εχεις καρτα fiva και συμβατικες πινακιδες (πληρωνεις τα τελη σου, κυκλοφορεις οποτε θες και εχεις φθηνη ασφαλεια (80-10 ευρω/ετος)
β) να καταθεσεις τις συμβατικες στην εφορια και να παρεις ιστ. πινακιδες πχ. Εοφιλπα. Πας την καρτα Fiva στη Φιλπα, διορθωνεις την πινακιδα, ασφαλιζεις τις ιστ. πινακιδες (35-60 ευρω/ετος), δεν πληρωνεις τελη, δεν το δηλωνεις στην φορολογικη δηλωση, δεν κυκλοφορεις ομως και οποτε θες.
γ) αποφασιζεις να ξαναπαρεις τις συμβατικες πινακιδες σου απο την εφορια. Πληρωνεις τα τελη του τρεχοντος ετους, καταθετεις τις ιστ.πινακιδες στην ΦΙΛΠΑ με μια δηλωση οτι ζητας να στις φυλαξουν προσωρινα (ωστε να μην ξαναπληρωσεις το 100αρικο) και κανεις οτι γραψαμε στο α). Αν η ακινησια στην εφορια εχει περσαει το 1 ετος, τοτε πιθανον οι παλιες πινακιδες να εχουν καταστραφει. Τοτε η εφορια σου δινει ενα χαρτι, πας στο υπουργειο και με λιγα χρηματα (30-40 η 50 ευωρ... δεν θυμαμαι) παιρνεις νεα αδεια και πινακιδες κλπ κλπ κλπ...Το ασυμφορο δεν το κανει παράνομο.Επίσης το 'μαλλον ' δεν λέει κάτι.Για ιστορικές πινακίδες πρέπει να καταθέσεις τις πινακίδες του υπουργείου;Αν ναι ειναι παράνομος,αν όχι δεν είναι.Εγώ δεν ξέρω.
(δεν στην 'λεω' ,προς Θεού!Μην παραξηγηθώ ) Κουβέντα να γίνεται -
Ειπα:
Δεν ξερω απ εξω το γραμμα του νομου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ασυμφορο δεν το κανει παράνομο.Επίσης το 'μαλλον ' δεν λέει κάτι.Για ιστορικές πινακίδες πρέπει να καταθέσεις τις πινακίδες του υπουργείου;Αν ναι ειναι παράνομος,αν όχι δεν είναι.Εγώ δεν ξέρω.
(δεν στην 'λεω' ,προς Θεού!Μην παραξηγηθώ ) Κουβέντα να γίνεταιΓια να πάρεις τις ιστορικές χρειάζεσαι κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την κυριότητα του οχήματος. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει πινακίδες απαιτείται το χαρτί κατάθεσης στην εφορία ή (παλιότερα) της καταστροφής από το υποργείο. ΔΕΝ μπορεί να έχει ταυτόχρονα 2 πινακίδες - όσοι γράφουν έχει και υπουργείου εννοούν ότι μπορεί, κατά βούληση του ιδιοκτήτη, να πάρει πίσω του υπουργείου.
Αν τώρα πάει κάποιος και πάρει τις πινακίδες από την εφορία ενώ δεν έχει επιστρέψει τις ιστορικές είναι 100% παράνομος.
Γιατί να το κάνει, όμως; Πέρα από το κόστος (που αναιρεί τη λογική των ιστορικών πινακίδων) δεν ισχύει ούτε η ασφάλειά του (εκτός και αν πάει να κάνει κιάλλη). Αν τώρα το κάνει ευκαιριακά προκειμένου να μεταβιβάσει το αυτοκίνητο και να μην τρέχει συνέχεια επάνω, προφανώς και ξέρει πολύ καλά ότι οι ιστ.πινακίδες παραμένουν στο όνομά του και συνεπώς υπ'ευθύνη του, συνεπώς ο ίδιος πρέπει είτε να πάει να τις επιστρέψει για το δικό του το καλό, είτε, εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής (και ξανακαταθέσει την κανονική άδεια μετά τη μεταβίβαση), να τις μεταβιβάσει στο νέο όνομα. -
Οκ
-
Ειπα:Δεν ξερω απ εξω το γραμμα του νομου...
Αυτονόητο είναι ότι κανένα όχημα δεν μπορεί να έχει δύο διαφορετικές πινακίδες.
Θυμάμαι και στο στρατό, τα οχήματα που έχουν πινακίδες βαθμών (ο ουρανός με τα άστρα) κανονικά όταν εξέρχονται από τα στρατόπεδα πρέπει να γυρίζουν στις πολιτικές πινακίδες τους. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν τώρα πάει κάποιος και πάρει τις πινακίδες από την εφορία ενώ δεν έχει επιστρέψει τις ιστορικές είναι 100% παράνομος.Δεν είναι παράνομος αν έχει ασφαλίσει το όχημα και με τις κανονικές πινακίδες. Το ότι πρέπει να επιστρέψει τις Ι.Ο. είναι κανονισμός της ΦΙΛΠΑ, αλλά δεν είναι νόμος!!!!
Φυσικά δεν έχει νόημα, αλλά μπορεί κάποιος να μην θέλει τα σούρτα-φέρτα πάρε-δώσε πινακίδων και να τις κρατήσει στο σπίτι του. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω σε αυτό είναι ότι όταν πάρεις Ι.Ο. πινακίδες γράφονται στην κάρτα FIVA, άρα κινδυνεύεις να σου πει κάποιος ότι η κάρτα FIVA δεν ισχύει. Υπάρχει όμως γραμμένος ο αριθμός πλαισίου, οπότε θεωρώ ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι μαχητός. Άλλωστε όταν βγάζεις κάρτα FIVA σε αυτοκίνητο με κανονικές πινακίδες δεν αναγράφονται αυτές, μόνο από τον αριθμό πλαισίου ταυτοποιείται το όχημα.
-
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες