-
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Αυτή είναι μια τεκμηριωμένη, επώνυμη καταγγελία.
Σε ανάλογη περίπτωση, η ΦΙΛΠΑ θα έκανε κάτι;Τωρα πλακα μου κανεις?
Διαβασε εδω μεσα να δεις τι γινεται...
Τους εχουμε μαμησει στην καταγγελια! Σε χλωρο κλαρι δεν τους αφηνουμε. Αρκει να τους παρουμε χαμπαρι.Συγγνώμη Μιχάλη, λάθος.
Απλώς, για μένα που πληρώνω κανονικά στα 1300 + 1600 κε, όλα αυτά είναι πρόκληση. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2137399/Ερε γλεντια. Ετσι και δεν ειναι δηλωμενος Ε3 ή Ε4 θα καλοπερασει!
Θα σας ενημερωσω. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ερε γλεντια. Ετσι και δεν ειναι δηλωμενος Ε3 ή Ε4 θα καλοπερασει!
Θα σας ενημερωσω.Τον ελεγξα ηδη και ειναι ολα δηλωμενα. Μοτερ, ζαντες, cage.
Τo αυτοκινητο εχει παλια καρτα με κατηγορια Χ3 που αντιστοιχει σε σημερινη Ε4.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει, ειναι νομιμος. -
Και που μαστε ακόμα... Λόγω κρίσης το σενάριο δεν πληρώνω τέλη... παίζει πολύ!
Εγώ τα έχω κατηγοριοποιήσει σε δυο κατηγορίες. Τους χειρότερους που είναι οι έμποροι, που τους έλαχε ένα καγκουρεμενο σαπακι, και για να το ξεφορτωθούν θα το βαφτίσουν οτι μπορούν.
Μου είχε τυχει πριν απο κανένα χρόνο και το είχα γράψει και εδώ!
Στο πλυντήριο που πλένω το αυτοκίνητο μου το έχει ένας έμπορος που είχε ένα defender δεξιοτιμονο του 70 κάτι...
Τα defender βέβαια δεν έβγαιναν τότε, και στην αγγελία (στο car.gr) έλεγε πωλείτε με πινακίδες λέσχης.Από περιέργεια τον ρώτησα και έμαθα οτι το αμάξι ήταν μετατροπή απο series 2 με μισά μέρη απο defender και άλλα μισά από
disco. Και όταν τον ρώτησα πως βγάζεις πινακίδες μου είπε τι σε νοιαζει εσένα? Άμα το θες θα στο παραδώσω έτοιμο εγώ...Aυτος δεν νομίζω να έχει κάποιο ελαφρυντικό! Αντιπροσωπεύει καθαρά και μόνο την Ελληνική λαμογια που έχουμε μάθει τόσα χρόνια...
Η Άλλη κατηγορία είναι οι άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να έχουν ενα συλλεκτικό αυτοκίνητο αλλά ενα αυτοκίνητο για μόστρα!
Θα το πάρουν, θα το καγκουρεψουν θα του βάλουν όλα τα comfor νέας τεχνολογίας μαζί και κανα μοτερακι, και στο τέλος
θα του βγάλουν και πινακίδες λέσχης γιατί δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν τέλη....
Αυτοί λοιπών θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν όταν τους φύγει η κάψα (δεν κρατάει και πολύ) με την ίδια λογική που έχουν οι ιδίου. Φτηνά τέλη και τα κάνει όλα!!!!!Για τους υπόλοιπους που ανήκω και εγώ σε αυτην την κατηγορία, είμαστε και πάλη παραβάτες. Γιατί άμα ανοίξει ο καιρός όλο
και κάποια Κυριακή θα το πάρω για βόλτα στο Σούνιο αλλά και για ενα κοντινό καφέ που κανονίζω με κάποιους ομοιοπαθείς.
Δεν το θεωρώ κακό, το αμάξι πάντα βγαίνει έξω γυαλισμένο περιποιημένο και δεν υπηρετεί κάποιο σκοπό, αλλά μόνο και μόνο
την ευχαρίστηση του προνομίου να χαιρεσε μια βόλτα με το αυτοκίνητο σου.Ούτε ο Παππούς με τον εγγονό του, που αναφέρθηκε μου φαίνεται για σοβαρός παραβάτης.
Τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος που θα βεβηλώσει τον θεσμό. Μια απόσταση κάθε μέρα με το αυτοκίνητο που αγαπά, για να παει τον εγγονο του σχολειο?Τέλος πάντων νομίζω ότι οι παραβάτες δεν είμαστε εμείς αλλά οι λέσχες!! Που κάποιες, και όχι όλες βγάζουν αέρα πατέρα πινακίδες σε οποίον δίνει την εγγραφή!!
Νομίζω ότι πρέπει να γίνετε κάποιος έλεγχος από της λέσχες μέσα στο διάστημα που λήγει η κάρτα σου!
Και όχι κατοίκων, να είναι τουλάχιστον υποχρεωτική η παρευρεση του αυτοκινήτου σε ένα ετήσιο event της λέσχης. -
υπαρχει κι αλλος ενας παραγοντας, τον οποιο δεν εχουμε σχολιασει μεχρι τωρα....οχι οτι θα βγει κατι βεβαια.....και ειναι αυτος της αισθητικης! με χαλαει να βλεπω πινακιδες ιστορικου οχηματος σε αυτους τους κινουμενους καρναβαλους κι αυτο δυστηχως δεν μπορουμε να το προλαβουμε ουτε να το ελεγξουμε εκ των υστερων.
-
Άμα όμως οι λέσχες κάναν υποχρεωτική την παρεβρεση τους έστω και σε ενα ετήσιο event θα βλέπαμε πολύ λιγότερα έκτροπα!!
-
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Άμα όμως οι λέσχες κάναν υποχρεωτική την παρεβρεση τους έστω και σε ενα ετήσιο event θα βλέπαμε πολύ λιγότερα έκτροπα!!αντωνη διαφωνω, γιατι οπως εγραψες παραπανω ο απατεωνας ο ελληνας θα βρει το παραθυρο. επισης διαφωνω μαζι σου στις ''ενοχες'' σου για τυχον βολτιτσες με φιλους η με την οικογενεια σου
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αντωνη διαφωνω, γιατι οπως εγραψες παραπανω ο απατεωνας ο ελληνας θα βρει το παραθυρο. επισης διαφωνω μαζι σου στις ''ενοχες'' σου για τυχον βολτιτσες με φιλους η με την οικογενεια σουΦώτης είναι το όνομα μου
Σίγουρα άμα θέλει.... θα βρει παράθυρο.... Αλλά άμα οι λέσχες τον υποχρέωναν, νομίζω ότι θα ένοιωθε άσχημα και ο ίδιος για το αυτοκίνητο που εμφανίζει, άλλωστε αυτή δεν είναι και η σημασία εγγραφής σε μια λέσχη? Να παραβρίσκεσαι στα event της.Όσο για τις ενοχές, τις έχω γιατί άμα ήμασταν όλοι συνειδητοποιημένοι, θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή χρήση του προνομίου που μας δίνουν! Διαφορετικά, μια μέρα θα την πληρώσουμε όλοι μαζί!
-
Το ότι δεν ισχύουν τεκμήρια διαβίωσης για αυτοκίνητα με κάρτα ακόμα και με κανονικές πινακίδες από πότε ισχύει
-
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
αντωνη διαφωνω, γιατι οπως εγραψες παραπανω ο απατεωνας ο ελληνας θα βρει το παραθυρο. επισης διαφωνω μαζι σου στις ''ενοχες'' σου για τυχον βολτιτσες με φιλους η με την οικογενεια σου
Φώτης είναι το όνομα μου
και στο ζαππειο γιατι μ αφηνες και σε ελεγα αντωνη?
-
Δεν το είχα καταλάβει!!!
-
τοτε πρεπει το Πασχα, να του παρεις αυγο λαμπαδα και κοκκινα παπουτσια, μιας και τον ξαναβαφτισες. να χαιρεσαι το νουνο σου...Αντωνη
-
σχετικα παντως, με τη κυκλοφορια, θα ηθελα να προσθεσω κι εγω κατι. εγω περαν της ιδιοτητας του οικονομολογου λογιστη, εχω και αυτη του αυτοκινητιστη, ενεργος (παω και δρομολογιο) και εκ των πραγματων με καποια συνεργεια... εχω αλλη σχεση. εφοσον δηλαδη τα ακουμπαω για τη συντηρηση του πουλμαν μου, σχεδον ολοι, οι συνεργατες μηχανικοι, με εξυπηρετουν με τα ιστορικα. πολλες φορες δε μου παιρνουν χρηματα, ή βαζω ενα μεζε οπως λεμε κι ενα κρασι για να τους ευχαριστησω. ομως... εκ των πραγματων, δε μπορω να παω αποκλειστικα Σαββατο στο συνεργειο, ουτε θελω να αφησω το οχημα εκει καμια βδομαδα, για ευνοητους λογους. μια Τεταρτη αν θυμαμαι καλα, πηρα το οχημα του αδερφου μου( ο οποιος ειναι κατοικος εξωτερικου, κι οταν ερχεται Ελλαδα ερχεται παντα με το προσωπικο του οχημα) που φερει πινακιδες ΦΙΛΠΑ και το πηγα πρωινη ωρα για να ελεγξω μια διαρροη παραφλου, σε ενα απο τα γνωστα μου συνεργεια. μετα απο καιρο ηρθε επιστολη απο τη ΦΙΛΠΑ οτι κυκλοφορω καθημερινα το οχημα. δε σας κρυβω οτι στεναχωρεθηκα. εστειλα μια επιστολη..τοτε δεν ελαβα απαντηση μεχρι τωρα, αλλα απο την αλλη πως μπορεις.. να αποδειξεις οτι δεν εισαι και ελεφαντας? δεν εχουν ολοι τα ιδια ωραρια εργασιας. απο τοτε.. δεν την ξαναεβγαλα, και δυστυχως ειναι απο επισκευη... ηρθε τα Χριστουγεννα ο αδερφος την εβαλε μπροστα τα ειπαμε.. και την εκλεισε παλι στο γκαραζ. για μενα, πιστευω η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι στην Ιταλια. τα πιστοποιημενα, πληρωνουν 150 ευρω τελη και ασφαλεια και κρατουν συμβατικες πινακιδες κυκλοφοριας. εκ των πραγματων...κανεις δεν ειναι τρελλος... να παρκαρει ωπουδηποτε ενα ιστορικο, ή να κυκλοφορει κανονικα, λογω των πιθανοτητων για ζημιες που μπορει να προκληθουν εστω και σε παρκαρισμα.
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
τοτε πρεπει το Πασχα, να του παρεις αυγο λαμπαδα και κοκκινα παπουτσια, μιας και τον ξαναβαφτισες. να χαιρεσαι το νουνο σου...ΑντωνηΘα τα περιμένω το Πασχα!!! Αλλα αντί για λαμπάδα θα ήθελα κανα carello Παπουτσάκια piloti και το αυγο kinder! Φανταστικέ Νονέ!!!
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
σχετικα παντως, με τη κυκλοφορια, θα ηθελα να προσθεσω κι εγω κατι. εγω περαν της ιδιοτητας του οικονομολογου λογιστη, εχω και αυτη του αυτοκινητιστη, ενεργος (παω και δρομολογιο) και εκ των πραγματων με καποια συνεργεια... εχω αλλη σχεση. εφοσον δηλαδη τα ακουμπαω για τη συντηρηση του πουλμαν μου, σχεδον ολοι, οι συνεργατες μηχανικοι, με εξυπηρετουν με τα ιστορικα. πολλες φορες δε μου παιρνουν χρηματα, ή βαζω ενα μεζε οπως λεμε κι ενα κρασι για να τους ευχαριστησω. ομως... εκ των πραγματων, δε μπορω να παω αποκλειστικα Σαββατο στο συνεργειο, ουτε θελω να αφησω το οχημα εκει καμια βδομαδα, για ευνοητους λογους. μια Τεταρτη αν θυμαμαι καλα, πηρα το οχημα του αδερφου μου( ο οποιος ειναι κατοικος εξωτερικου, κι οταν ερχεται Ελλαδα ερχεται παντα με το προσωπικο του οχημα) που φερει πινακιδες ΦΙΛΠΑ και το πηγα πρωινη ωρα για να ελεγξω μια διαρροη παραφλου, σε ενα απο τα γνωστα μου συνεργεια. μετα απο καιρο ηρθε επιστολη απο τη ΦΙΛΠΑ οτι κυκλοφορω καθημερινα το οχημα. δε σας κρυβω οτι στεναχωρεθηκα. εστειλα μια επιστολη..τοτε δεν ελαβα απαντηση μεχρι τωρα, αλλα απο την αλλη πως μπορεις.. να αποδειξεις οτι δεν εισαι και ελεφαντας? δεν εχουν ολοι τα ιδια ωραρια εργασιας. απο τοτε.. δεν την ξαναεβγαλα, και δυστυχως ειναι απο επισκευη... ηρθε τα Χριστουγεννα ο αδερφος την εβαλε μπροστα τα ειπαμε.. και την εκλεισε παλι στο γκαραζ. για μενα, πιστευω η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι στην Ιταλια. τα πιστοποιημενα, πληρωνουν 150 ευρω τελη και ασφαλεια και κρατουν συμβατικες πινακιδες κυκλοφοριας. εκ των πραγματων...κανεις δεν ειναι τρελλος... να παρκαρει ωπουδηποτε ενα ιστορικο, ή να κυκλοφορει κανονικα, λογω των πιθανοτητων για ζημιες που μπορει να προκληθουν εστω και σε παρκαρισμα.Γιαυτό μια μέρα θα την πληρώσουμε όλοι μαζί....
-
τι εννοεις? θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τη γνωμη ολων. ειναι κατι που μου ετυχε για αυτο και το συζητω. το δικο μου ιστορικο εχει συμβατικες πινακιδες κυκλοφοριας
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Το ότι δεν ισχύουν τεκμήρια διαβίωσης για αυτοκίνητα με κάρτα ακόμα και με κανονικές πινακίδες από πότε ισχύειΣτον περσινό νόμο που αύξησε τα τεκμήρια το αναφέρει ρητά.
-
στον 3842 αν θυμαμαι καλα
-
Σωστά. Αρθρο 16. http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/189
'Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη δεν εφαρμόζεται για επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης που διαθέτουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας το οποίο εκδίδεται από διεθνή ή ημεδαπό φορέα που έχει αρμοδιότητα να εκδίδει τέτοιο πιστοποιητικό, καθώς και για επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης τα οποία είναι ειδικά διασκευασμένα για κινητικά αναπήρους.'
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες