-
τα αγροτικα 88 ευρω σημα δεν εχουν..;αξιζει .;για 88 ευρω να βγαλεις ιστορικες..;
-
Aπλα ηθελα να μαθω τι παιζει σε αυτη τη περιπτωση Τα εξοδα σε τελη και ασφαλεια ειναι λιγα!!!Τα πολλα ειναι στη βενζινη που εδω στη Κρητη εχει παει 1,80+!!!!!!!!
-
Kαι τα ιστορικα βενζινη καινε...
-
Ο χρήστης fortetsanos έγραψε:
Aπλα ηθελα να μαθω τι παιζει σε αυτη τη περιπτωση Τα εξοδα σε τελη και ασφαλεια ειναι λιγα!!!Τα πολλα ειναι στη βενζινη που εδω στη Κρητη εχει παει 1,80+!!!!!!!!Επειδη δεν επιτρεπεται να το κυκλοφορεις συνεχεια θα σου ειναι πιο οικονομικο στη καταναλωση.
-
Γιατί δεν το δηλώνεις με έδρα τα Ζωνιανά; Έτσι σίγουρα δεν θα χρειαστείς ούτε πινακίδες, ασφάλιστρα,ΚΤΕΟ κτλ.
Εγγυημενη λύση -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Γιατί δεν το δηλώνεις με έδρα τα Ζωνιανά; Έτσι σίγουρα δεν θα χρειαστείς ούτε πινακίδες, ασφάλιστρα,ΚΤΕΟ κτλ.
Εγγυημενη λύσηΧωρις παρεξηγηση αλλα δεν εχω καμια σχεση με τα Ζωνιανα!!!!!!!Δυστυχως η νοοτροπια αυτη ειναι αιτια και δεν υπαρχει περιπτωση να κινηθω εκτος Ηρακλειου μετα τις 10 το βραδυ και να μη με σταματησουνε τα ΤΑΕ. Ξεσκονιζουνε και μενα και το αμαξι δεν βρισκουν τιποτα κανουν μετα τον τυπικο ελεγχο στα χαρτια μου και φευγω!!!!!!
-
@ Fortetsanos: Και μονο που δηλωνεις οτι θα το χρησιμοποιεις σαν επαγγελματικο ειναι λογος να μην σου δοθουν οι πινακιδες. Ασε που με τετοιο αυτοκινητο και τετοια χρηση θα εισαι μονιμος στοχος για καταγγελιες.
Επισης κατι που πολυς κοσμος δεν ξερει. Εχεις την εντυπωση οτι οι ιστορικες πινακιδες δεν εχουν εξοδα? Αρχικο κοστος εκδοσης+εγγραφης+ασφαλισης ειναι 350-400 ευρω αναλογα με τη λεσχη που θα γραφτεις. Και μετα εχεις ετησια εξοδα 100-150 ευρω για συνδρομες και ασφαλειες. Κρατησε το με 88 ευρω τελη και βρες μια φτηνη ασφαλεια και κανε τη δουλεια σου. -
Δεν ειναι ετσι ακριβώς.... Η κατοχή εππαγγελματικών πινακίδων απαιτεί να έχεις και το αντιστοιχο επάγγελμα και φυσικά να δηλώνεις και εισόδημα ή μάλλον φορολογείσαι ακόμα και αν δεν βγάζει τίποτα. Δεν μπορεί δηλαδή ένας απλός ΙΔ να βγάλει επαγγελματικές πινακίδες , μόνο ελευθερος επαγγελματίας όπως και αντίστοιχα αγρτοιτκές πινακίδες μόνο όσοι έχουν αγροτεμάχια και ανάλογη έναρξη. ... Προσοχή λοιπόν....
-
Ρε παιδια θα τρελαθουμε??????? Φυσικα και εχω στο ονομα μου αγροτικες εκτασεις αλλιως πως θα ειχα το αμαξι αγροτικο?Και ειμαι γραμμενος στο TAXIS των αγροτων και κοβω τιμολογια στα προιοντα μου στο ονομα μου!!!!
Ασχετα αν ειμαι και ιδιοτικος υπαλληλος μαζι! -
Με απλά λόγια με ποιόν θα επικοινωνήσω για να βγάλω στο όχημά μου ιστορικές πινακίδες.Γιατί είναι 5000cc και δέν μπορώ να πληρώνω τέλη κυκλοφορίας
-
Υπάρχει ένα ολόκληρο τοπικ (εδώ που γράφουμε) με κοντά 200 σελίδες! Διάβασε το, και άμα έχεις απορίες μετά ρωτά κάτι συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης Nemoukos έγραψε:
Με απλά λόγια με ποιόν θα επικοινωνήσω για να βγάλω στο όχημά μου ιστορικές πινακίδες.Γιατί είναι 5000cc και δέν μπορώ να πληρώνω τέλη κυκλοφορίαςhttp://philpa.gr/philpa1.html ->Περί πινακίδων
-
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Υπάρχει ένα ολόκληρο τοπικ (εδώ που γράφουμε) με κοντά 200 σελίδες! Διάβασε το, και άμα έχεις απορίες μετά ρωτά κάτι συγκεκριμένο!Ριξε μια ματια για πινακιδες Εοφιλπα κι εδω.
http://www.sisa.gr/uploads/files/DIADIK ... S_FIVA.pdf -
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2137399/τα ασχημα οταν ο επανελεγχος γινεται σε 10 χρονια.
-
Ναι, αλλά ο 'τυχερός' αγοραστής, θα πρέπει να το ξαναπάει για έλεγχο.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
τα ασχημα οταν ο επανελεγχος γινεται σε 10 χρονια.
το καπέλο που γράφει 'ταξί' του λείπει και έδεσε το γλυκό.
-
Μήπως η ΦΙΛΠΑ και οι λοιπές ομοσπονδίες να ξεκινήσουν να ελέγχουν τα μέλη τους.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα γράφουν και δημόσια τα όμορφα. -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ναι, αλλά ο 'τυχερός' αγοραστής, θα πρέπει να το ξαναπάει για έλεγχο.ποιος θα δωσει 3200 για δαυτο ωστε να περασει και επανελεγχο?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες