-
κατ' αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις μεχρι τωρα και παρακαλώ οτι παρατηρηση εχετε, ευπρόσδεκτη
Ψαχνωντας τα τι και πως για το καρμαν
'τρακαρα' σε αυτο http://fiva.fb.mi.addemar.com/c73/hb4cc4
προβλεπεται κι εδω?
-
Ναι, το εχουμε συζητησει και εδω μεσα.
Μεχρι τωρα δεν υπαρχει ακομα επισημη αποφαση απο Εοφιλπα.
Μιλαμε για πιστοποιητικο καταχωρησης 'potientially historical' που θα δινει δικαιωμα σε καποια αυτοκινητα να παιρνουν μερος σε εκδηλωσεις.
Ιστορικες πινακιδες ομως ουτε κατα διανοια...@ NIGA: κοιτα εδω...
'¾ right and left from front and rear, VIN number, car plate, Engine, front and rear axel'
Ειναι εν μερει οι φωτογραφιες που ζηταμε εδω και εναμιση χρονο! -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1560289/
'σε 2 χρόνια μπορεί να πάρει πινακίδες ιστορικού αυτοκινήτου' ....
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1560289/'σε 2 χρόνια μπορεί να πάρει πινακίδες ιστορικού αυτοκινήτου' ....
1988 συν 30 ίσον 2018.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1560289/
'σε 2 χρόνια μπορεί να πάρει πινακίδες ιστορικού αυτοκινήτου' ....
1988 συν 30 ίσον 2018.
χμμμ... μήπως είχε μείνει στην εποχή που ίσχυε η 25ετία? οι άλλοι όμως τι φταίνε αν αυτός είναι ανενημέρωτος
-
Καλά , αν πάνε να την πάρουν με μόνο κριτήριο αυτό τότε ειναι χαμένοι απο χέρι.... Αλλα πραγματα πρέπει να κοιτάξουν πρώτα.
-
Απλη ενημερωση...
Σημερα ηρθε στο ΣΙΣΑ απο την Εοφιλπα εγγραφη καταγγελια με τελεσιγραφη προειδοποιηση για μελος μας που εκανε καθημερινη χρηση κλπ...
Αμεσα εβρεθη, ενημερωθηκε και αν δεν συμμορφωθει θα του αφαιρεθουν οι πινακιδες παραυτα!
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Απλη ενημερωση...Σημερα ηρθε στο ΣΙΣΑ απο την Εοφιλπα εγγραφη καταγγελια με τελεσιγραφη προειδοποιηση για μελος μας που εκανε καθημερινη χρηση κλπ...
Αμεσα εβρεθη, ενημερωθηκε και αν δεν συμμορφωθει θα του αφαιρεθουν οι πινακιδες παραυτα!
να που κάτι αρχίζει και γίνετε μακάρι να συνεχιστεί.
(το κοινωνικής δικτυώσεις f/b αποδίδει.) -
να που κάτι αρχίζει και γίνετε μακάρι να συνεχιστεί.
(το κοινωνικής δικτυώσεις f/b αποδίδει.)Διάβασε τι μετέφερες εσύ ο ίδιος ως απάντηση της ΦΙΛΠΑ για την καταγγελία μέσω δημοσίων μέσων:
Byron E. Riginos
.... Όμως στο πλαίσιο της πραγματικής περιφρούρησης, θα προτιμούσα οι καταγγελίες και ενστάσεις ή υποδείξεις να γίνονται 'εν τω οίκο' για ευνόητους λόγους στους οποίους έχω αναφερθεί και στο παρελθόν.
...Περιττό δε να αναφέρω πάλι τους λόγους για τους οποίους η μέθοδος αυτή είναι αυτοκαταστροφική...
Να σε ενημερώσω, ωστόσο, για ένα περιστατικό την Τρίτη και σε απόσταση ούτε 50m από το συνεργείο μου που πήγα για βαλβίδες, όπου μου την είπαν κάτι γέροι σε ένα καφενείο ότι 'βρήκαμε κομπίνα να κυκλοφοράμε τζάμπα' και 'τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το φιατάκι εμείς κόβουμε βόλτες με μερσεντές'. Αυτονόητο είναι δε, ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας περαιτέρω επέσε στο κενό.
Προφανώς, είτε δεν έχετε μεγάλα ιστορικά αυτοκίνητα (όσοι έχετε), είτε δεν έχετε πολλά ιστορικά αυτοκίνητα (όσοι έχετε), είτε δεν έχετε νόμιμα ατελώς εισηγμένα ιστορικά, είτε έχετε πολλά χρήματα και δε σας νοιάζει να πληρώνετε τέλη για αυτοκίνητα τα οποία βγαίνουν 3 σαββατοκύριακα το χρόνο. Εκ μέρους όσων έχουν πραγματική ανάγκη να κυκλοφορούν με ιστορικά νούμερα, αφού δεν μπορώ να σας πείσω, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σταματείστε αυτή την αυτοκαταστροφική τακτική προτού είναι πολύ αργά και κάντε με μεγαλύτερη ένταση τις καταγγελίες σας, αφού νιώθετε ότι θίγεστε (και δικαιολογημένα τις πιο πολλές φορές) άμεσα και με πιο διακριτικό τρόπο.
Προσωπικά νιώθω απίστευτη αηδία, ειδικά μετά από το περιστατικό που μου συνέβη και πραγματικά είμαι στο μεταίχμιο της απόφασης να ρίξω 18 μουτζες και να ασχοληθώ με κάτι άλλο...
-
αγαπητέ μου D-jet δεν μου αρέσει να κρύβουμε πίσω από το δάκτυλο μου,αυτό για απάντηση όσο αφορά το f/b.
αλλά λύσε μου μια απορία,δεν ήμουν ο μόνος που έγραψα στην ΦΙΛΠΑ,γιατί αναφέρεσαι μόνο σε εμένα
γράψανε και άλλοι πολύ ποιο σοβαροί στο χώρο του ιστορικού και με πολύ σοβαρότερες καταγγελίες,αυτούς δεν τους αναφέρεις.
όσο για τους γέρους (και όχι μόνο οι γέροι) έχουν άδικο,ούτε χαζοί είναι ούτε τυφλοί, 'εμείς' όμως να κρυβόμαστε και να σφυρίζομαι αδιάφορα μη τυχόν και μας πάρουν χαμπάρι.και διαφωνώ το να ρίξεις 18 μουτζες.
ΥΓ. μόνο μη μου απάντησης πως εγώ άρχισα αυτή την ιστορία στο f/b, το ξέρω.
-
το θεμα ( μου επιτρεπετε του πλεον ασχετου μια παρεμβαση??) ειναι οτι ο κόσμος ειναι ανενημερωτος κατ' αρχην τι σημαινει 'ιστορικό αυτοκινητο' και ποια ειναι η χρηση του.
ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν κακα παραδειγματα χρησεων πινακιδων. Θυμαστε τα ΑΜΟ, τα ΕΕΕ???
Πινακιδες αλβανιας βουλγαριας κ.λ.π. κ.λ.π. ( διαβαστε το θεμα των τελών και θα καταλαβετε οτι εκει ειναι χειρότερα τα πραματα σε απατεωνιες)
γιατι κι αυτα δεν σχολιαζονται ψς - πιθανον - λαμογιες??
Και στην τελική αφορουν και οντως πανακριβα αυτοκινητα κι οχι συμπαθιτικές σακαρακες εστω και 'μαουνες'...
Γιατι ξαναλεω πιστευω δεν εχει 'εκικοινωνηθει' τι ειναι το ιστορικό αυτοκινητο..( το οτι γλυκοκοιταω σκαραβαιους σας το εχω πει....?????? Μαλλον με την 'κακη σας παρεα' αρχιζω να.... κολλάω την 'ιωση'!! )
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
το θεμα ( μου επιτρεπετε του πλεον ασχετου μια παρεμβαση??) ειναι οτι ο κόσμος ειναι ανενημερωτος κατ' αρχην τι σημαινει 'ιστορικό αυτοκινητο' και ποια ειναι η χρηση του.
ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν κακα παραδειγματα χρησεων πινακιδων. Θυμαστε τα ΑΜΟ, τα ΕΕΕ???
Πινακιδες αλβανιας βουλγαριας κ.λ.π. κ.λ.π. ( διαβαστε το θεμα των τελών και θα καταλαβετε οτι εκει ειναι χειρότερα τα πραματα σε απατεωνιες)
γιατι κι αυτα δεν σχολιαζονται ψς - πιθανον - λαμογιες??
Και στην τελική αφορουν και οντως πανακριβα αυτοκινητα κι οχι συμπαθιτικές σακαρακες εστω και 'μαουνες'...
Γιατι ξαναλεω πιστευω δεν εχει 'εκικοινωνηθει' τι ειναι το ιστορικό αυτοκινητο..( το οτι γλυκοκοιταω σκαραβαιους σας το εχω πει....?????? Μαλλον με την 'κακη σας παρεα' αρχιζω να.... κολλάω την 'ιωση'!! )
όσο υπάρχουν αγγελίες του στιλ MASERATI 'σε δυο χρόνια βγάζει ιστορικές πινακίδες' αυτό θα γίνετε.
όσο για το τελευταίο, υπεύθυνες είναι η ΕΛΠΑ και η ΦΙΛΠΑ και η 3η λέσχη.(αλήθεια υπάρχει ακόμα αυτή) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να σε ενημερώσω, ωστόσο, για ένα περιστατικό την Τρίτη και σε απόσταση ούτε 50m από το συνεργείο μου που πήγα για βαλβίδες, όπου μου την είπαν κάτι γέροι σε ένα καφενείο ότι 'βρήκαμε κομπίνα να κυκλοφοράμε τζάμπα' και 'τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το φιατάκι εμείς κόβουμε βόλτες με μερσεντές'. Αυτονόητο είναι δε, ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας περαιτέρω επέσε στο κενό.Καλα κι εσυ μην χαλιεσαι με την μπουρδα του καθενος και με κουβεντες καφενειου.
Βεβαια συμφωνω μαζι σου και διαφωνω με το φιλο Σηφη (Α110) για το μεθοδο Facebook. Εφοσον το συστημα δουλευει καλο ειναι οι καταγγελιες να γινονται μονο στους αρμοδιους φορεις και οχι δημοσια. Εγω γι αυτο εγραψα τη δημοσιευση, για να ενημερωσω οτι το συστημα δουλευει και οχι για κοκορευτω ποσο καλος ειναι ο Σισα και ο Μουζουκης...
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Να σε ενημερώσω, ωστόσο, για ένα περιστατικό την Τρίτη και σε απόσταση ούτε 50m από το συνεργείο μου που πήγα για βαλβίδες, όπου μου την είπαν κάτι γέροι σε ένα καφενείο ότι 'βρήκαμε κομπίνα να κυκλοφοράμε τζάμπα' και 'τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το φιατάκι εμείς κόβουμε βόλτες με μερσεντές'. Αυτονόητο είναι δε, ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας περαιτέρω επέσε στο κενό.
Καλα κι εσυ μην χαλιεσαι με την μπουρδα του καθενος και με κουβεντες καφενειου.
Βεβαια συμφωνω μαζι σου και διαφωνω με το φιλο Σηφη (Α110) για το μεθοδο Facebook. Εφοσον το συστημα δουλευει καλο ειναι οι καταγγελιες να γινονται μονο στους αρμοδιους φορεις και οχι δημοσια. Εγω γι αυτο εγραψα τη δημοσιευση, για να ενημερωσω οτι το συστημα δουλευει και οχι για κοκορευτω ποσο καλος ειναι ο Σισα και ο Μουζουκης...
αυτό που με ενοχλεί πραγματικά είναι ότι αναφέρθηκε ένα μόνο σημείο στο f/b και όχι όλη η κουβέντα που έγινε από όλους που πήραν μέρος σε αυτή.
-
@ Fokion: Αυτο ειναι ενα θεμα προς συζητηση. Δυστυχως εχω ακουσει απο πολλους που εφαγαν την καταγγελια οτι 'εμενα μου ειπαν οτι κυκλοφορω κανονικα...' Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι τυπου απλα κανουν τον χαζο ή υπαρχουν μελη λεσχων που για να πουλησουν εκδουλευση λενε παπαριες στον κοσμακη?
@Α110 για το θεμα της αγγελιας: Και ο αλλος εγραψε οτι το αμαξι του ειναι μ@@νοπαγιδα? Ειναι? Θα παιρνουμε μετρητοις τη σαχλαμαρα του καθενος? Το ζητουμενο ειναι να γινεται μια σωστη 'αστυνομευση' απο τις λεσχες και εμας τους ιστορικους (ΝΑΙ και απο εμας... και δεν εννοω ρουφιανια). Γιατι αν φθασουμε στο σημειο να γινει απο την Αστυνομια τοτε το χασαμε το παιχνιδι!
-
Cosmo_Mike Κρινοντας απο τον φιλο μου με το Καρμαν δεν νομιζω οτι ΔΕΝ ξερουν τι κανουν.. Θελω να πω ρωτησε εμαθε τους περιορισμους και ειπε ΟΚ δεν εχω θεμα
Δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ατομο που κατεθεσε κανονικες πινακιδες, πηγε γραφτηκε σε Λεσχη, εβγαλε ιστορικες που σημαινει καποιος του ελενξε το αυτοκινητο για την αυθεντικότητα του και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ 'δεν ηξερε'..
Ηξερε - πιστευω και πολυ καλα...
Ακομα ακομα κι αν καποιος 'εγγονος' το σκεφτηκε για να διευκολυνει τον παππου του να μπορει να πηγαινει στο σουπερμαρκετ αλλα να μην πληρωνει πολλά τελη ασφαλειες κ.λ.π., οκ ο παππους μπορει να ειναι ανενημερωτος αλλα σαφως ο εγγονος ηξερε τι εκανε...
( Αντιλαμβανεστε το παραδειγμα τι εννοω..) -
Cosmo_Mike Κρινοντας απο τον φιλο μου με το Καρμαν δεν νομιζω οτι ΔΕΝ ξερουν τι κανουν.. Θελω να πω ρωτησε εμαθε τους περιορισμους και ειπε ΟΚ δεν εχω θεμαΔε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ατομο που κατεθεσε κανονικες πινακιδες, πηγε γραφτηκε σε Λεσχη, εβγαλε ιστορικες που σημαινει καποιος του ελενξε το αυτοκινητο για την αυθεντικότητα του και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ 'δεν ηξερε'..
Ηξερε - πιστευω και πολυ καλα...
Ακομα ακομα κι αν καποιος 'εγγονος' το σκεφτηκε για να διευκολυνει τον παππου του να μπορει να πηγαινει στο σουπερμαρκετ αλλα να μην πληρωνει πολλά τελη ασφαλειες κ.λ.π., οκ ο παππους μπορει να ειναι ανενημερωτος αλλα σαφως ο εγγονος ηξερε τι εκανε...
( Αντιλαμβανεστε το παραδειγμα τι εννοω..)συμφωνώ απόλυτα, ξέρουν και παρά ξέρουν. είναι άνω των 18 και άγνοια νόμου δεν επιτρέπετε.
-
αγαπητέ μου D-jet δεν μου αρέσει να κρύβουμε πίσω από το δάκτυλο μου,αυτό για απάντηση όσο αφορά το f/b.
αλλά λύσε μου μια απορία,δεν ήμουν ο μόνος που έγραψα στην ΦΙΛΠΑ,γιατί αναφέρεσαι μόνο σε εμέναΔιότι εσύ έγραψες εδώ περί 'αποτελεσματικότητας' της μεθόδου αυτής...
Τι έννοείς 'δε σου αρέσει να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου'; Που ακριβώς, δηλαδή τολμάς να εκτίθεσαι; Έχεις ιστορικό αυτοκίνητο με τέτοια νούμερα αλλά 'δεν κολλάς';γράψανε και άλλοι πολύ ποιο σοβαροί στο χώρο του ιστορικού και με πολύ σοβαρότερες καταγγελίες,αυτούς δεν τους αναφέρεις.
Δεν ασχολούμαι με το f/b, δεν έχω πρόσβαση κατ'επέκταση και δεν μπορώ να τους γνωρίζω. Αν τους γνώριζα τα ίδια θα τους έλεγα.
Η συγκεκριμένη αναφορά μου αφορά τη μαζική πρόσβαση του κάθε κακομοίρη που βαριέται να ψαχτεί προτού εξάγει συμπεράσματα-κοινή πρακτική σε μέσα μαζική ενημέρωσης και πρόσβασης- πράγμα που προσπαθούμε τόσα χρόνια να καταπολεμήσουμε εδωμέσα.(fokion_sportage, το σκαθάρι είναι μια πολύ ωραία λύση... χώρια που μπορείς να συνδυάσεις και την αγάπη σου για το εκτός δρόμου! typ82)
-
Cosmo_Mike Κρινοντας απο τον φιλο μου με το Καρμαν δεν νομιζω οτι ΔΕΝ ξερουν τι κανουν.. Θελω να πω ρωτησε εμαθε τους περιορισμους και ειπε ΟΚ δεν εχω θεμαΔε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ατομο που κατεθεσε κανονικες πινακιδες, πηγε γραφτηκε σε Λεσχη, εβγαλε ιστορικες που σημαινει καποιος του ελενξε το αυτοκινητο για την αυθεντικότητα του και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ 'δεν ηξερε'..
Το φαινόμενο της 'επιλεκτικής ακοής' το γνωρίζεις; (Το έχει η πεθερά μου!!!)
Το αστείο (?) είναι πως όταν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο η κυκλοφορία των αυτοκινήτων αυτών γίνεται κανονικά χωρίς φόρους (πέρα από συμβολικά ποσά), είτε περιορισμένη (συνήθως από την ασφάλεια) είτε εντελώς ελέυθερη, εμείς εδώ ψαχνόμαστε να βγάλουμε με τα χέρια μας τα μάτια μας...
-
ΟΧΙ δεν έχω ιστορικό, αλλά με ενδιαφέρει να το διατηρήσουν οι φίλοι μου που έχουν.(ΚΑΙ ΕΣΥ)
και μια που δεν ασχολείσαι με το f/b καλά θα κάνει όποιος σου έδωσε αυτό που έγραψα να στο δίνει άλλη φορά ολόκληρο και όχι το σημείο που τον βολεύει.(η σε βολεύει)
και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η προσωπική διαμάχη μεταξύ μας, η κάνω λάθος.
δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, δικαίωμα μου να πιστεύω ότι θέλω.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες