-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
.(fokion_sportage, το σκαθάρι είναι μια πολύ ωραία λύση... χώρια που μπορείς να συνδυάσεις και την αγάπη σου για το εκτός δρόμου! typ82)
Μπα.... αν παω προς τα κει... το εχω το ονοιρο ετοιμο....
iltis
Σορρυ για το OFFTOPIK
-
Νομίζω ότι ένα κοινό σημείο όλων μας, είναι η μαζεμένη κυκλοφορία των ιστορικών, ώστε να μην προκαλεί.
Φοβόμαστε όλοι, ότι αν προκαλεί θα λάβουν γνώση οι αρχές και θα καταργηθεί το ευνοϊκό για τα πραγματικά ιστορικά αυτοκίνητα καθεστώς, Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά? Θα αναλάβει να τα πιστοποιεί ποιός? Το Κράτος? ας γελάσω...δείτε και τα ΚΤΕΟ
Όλοι ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να περιορίσουμε το φαινόμενο. Άλλος υποστηρίζει σαν μέθοδο το ξεμπρόστιασμα, άλλος την ομερτά, άλλος τις καταγγελίες. Όλοι έχουνε δίκιο...
Εγώ προσωπικά διαφωνώ στην σειρά.
1ον Οι λέσχες να δημιουργούν την 'παιδεία' που χρειάζεται και να είναι αυστηρές στην έκδοση.
2ον Οι καταγγελίες να γίνονται για αρχή, στις λέσχες που ανήκουν τα παραβατικά αυτοκίνητα.
3ον Οι λέσχες να έχουν point system, και αυτό να είναι γνωστό και να υπογράφεται με την αίτηση πινακίδων. Κατα την γνώμη μου πάντα το point system να είναι πιο αυστηρό με τα σούργελα και λιγότερο με την κυκλοφορία ενός αυτοκινήτου για μία χαλαρή βόλτα το σ/κ για ένα καφεδάκι.
4ον Θα πρότεινα ότι αν κάποιος συμπληρώσει κάποιους πόντους ποινής να υπάρχει καταγγελία, ώστε να πληρώνει όλα αυτά που έχει γλυτώσει όσα χρόνια εκμεταλεύεται τον ευνοϊκό αυτόν τρόπο, στο Κράτος...και αυτό να το υπογράφει με την αίτηση, ώστε να έχει γνώση.
Αυτά μου ήρθαν στο κεφάλι τώρα...και φυσικά είναι υποκειμενική η γνώμη που εκφράζω... -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΟΧΙ δεν έχω ιστορικό, αλλά με ενδιαφέρει να το διατηρήσουν οι φίλοι μου που έχουν.(ΚΑΙ ΕΣΥ)
και μια που δεν ασχολείσαι με το f/b καλά θα κάνει όποιος σου έδωσε αυτό που έγραψα να στο δίνει άλλη φορά ολόκληρο και όχι το σημείο που τον βολεύει.(η σε βολεύει)
και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η προσωπική διαμάχη μεταξύ μας, η κάνω λάθος.
δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, δικαίωμα μου να πιστεύω ότι θέλω.Μα, έσυ το έγραψες πέντε σελίδες πιο πίσω...
Καμμία διαμάχη, εσύ έκανες την αναφορά και φούντωσα από το πρόσφατο περιστατικό που μου έτυχε.
Για αυτό και επειδή δεν μπορώ να σε πείσω, σε παρακάλεσα... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
iltis
Έχω πάει βόλτα με τέτοιο!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΟΧΙ δεν έχω ιστορικό, αλλά με ενδιαφέρει να το διατηρήσουν οι φίλοι μου που έχουν.(ΚΑΙ ΕΣΥ)
και μια που δεν ασχολείσαι με το f/b καλά θα κάνει όποιος σου έδωσε αυτό που έγραψα να στο δίνει άλλη φορά ολόκληρο και όχι το σημείο που τον βολεύει.(η σε βολεύει)
και θα ήθελα να σταματήσει αυτή η προσωπική διαμάχη μεταξύ μας, η κάνω λάθος.
δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, δικαίωμα μου να πιστεύω ότι θέλω.Μα, έσυ το έγραψες πέντε σελίδες πιο πίσω...
Καμμία διαμάχη, εσύ έκανες την αναφορά και φούντωσα από το πρόσφατο περιστατικό που μου έτυχε.
Για αυτό και επειδή δεν μπορώ να σε πείσω, σε παρακάλεσα...να είσαι σίγουρος δεν θα είναι η μοναδική φορά που φούντωσες.
εγώ να δεις τι ακουω ακόμα και μετά από ενάμιση χρόνο που είχα φέρει ένα ιστορικό σπίτι για να συνεχίσω και την επόμενη ημέρα τον αγώνα (ήταν 2ημερος) από τους γείτονες.και ηταν mercedes το ατιμο. άντε να τους κλείσεις τα στόματα.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
1ον Οι λέσχες να δημιουργούν την 'παιδεία' που χρειάζεται και να είναι αυστηρές στην έκδοση.
2ον Οι καταγγελίες να γίνονται για αρχή, στις λέσχες που ανήκουν τα παραβατικά αυτοκίνητα.
3ον Οι λέσχες να έχουν point system, και αυτό να είναι γνωστό και να υπογράφεται με την αίτηση πινακίδων. Κατα την γνώμη μου πάντα το point system να είναι πιο αυστηρό με τα σούργελα και λιγότερο με την κυκλοφορία ενός αυτοκινήτου για μία χαλαρή βόλτα το σ/κ για ένα καφεδάκι.
4ον Θα πρότεινα ότι αν κάποιος συμπληρώσει κάποιους πόντους ποινής να υπάρχει καταγγελία, ώστε να πληρώνει όλα αυτά που έχει γλυτώσει όσα χρόνια εκμεταλεύεται τον ευνοϊκό αυτόν τρόπο, στο Κράτος...και αυτό να το υπογράφει με την αίτηση, ώστε να έχει γνώση.Συμφωνω απολυτα με το ενα και το δυο.
Διαφωνω με το 3 (οποτε και με το 4) για το λογο οτι η εγγραφη καταγγελια ειναι μοναδικη και τελεσιγραφη. Σε περιπτωση υποτροπιασμου αφαιρουνται οι πινακιδες. Οποτε απο κει και περα δεν υπαρχει θεμα συζητησης... -
Κράτα το 2ο σκέλος του 4.
Δηλαδή όταν αφαιρεθούν οι πινακίδες απο την λέσχη λόγω υποτροπιασμού να πληρώνει ό,τι γλύτωσε απο τα τέλη κλπ. Και να το γνωρίζει πριν καν κάνει την αίτηση. Έτσι για να σφίξουν μερικοί κ@λοι...και να μην αξίζει τον κόπο το ρίσκο. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Απλη ενημερωση...Σημερα ηρθε στο ΣΙΣΑ απο την Εοφιλπα εγγραφη καταγγελια με τελεσιγραφη προειδοποιηση για μελος μας που εκανε καθημερινη χρηση κλπ...
Αμεσα εβρεθη, ενημερωθηκε και αν δεν συμμορφωθει θα του αφαιρεθουν οι πινακιδες παραυτα!
μην μου πεις οτι το ε28 ηταν δικο σας????
-
djet
γιατι παιρνεις στραβα ολη αυτην την ιστορια με την δημοσιοποιηση των αυτοκινητων που κυκλοφορουν , λες οσοι μας διαβαζουν να μην ξερουν ,να μην βλεπουν τι γινεται γυρω τους?
Συμφωνω οτι δεν ειναι ωραιο και οτι βαζουμε τα χερακια μας και.... αλλα για πες μου κανει καποιος αλλος κατι για αυτους, ΟΧΙ!!!! η καθε ομοσπονδια για να παρει το 300αρι και την συνδρομη κανει τα στραβα ματια , να μου πεις εγω θα σωσω τον κοσμο , ΟΧΙ !!!!!αλλα θα ρεζιλεψω οσο μπορω τον καθε ενα που εβαλε το χερακι του για να ξεφτιλισει το ιστορικο αυτοκινητο.Οσο για τους γερους δεν φταινε καλα κανουν και το πιστευουν μια και ετσι ειναι!!!!!κυριως στα μεγαλα κυβικα ολη εχουν κανουν το ιδιο συστημα και κυκλοφορουν την mercedes τους σαν να μην τρεχει μια !!!!!
Παραδειγμα η κυρια απο κατω με us spec turbo diesel !!!!!!!!!στην φορμιωνος με αυτοκινητο γεματο κουτσουλιες και πανβρωμικο (γεγονοτα που φανερωνουν την καθημερινη του χρηση)
απο που να το πιασω diesel στην αθηνα , ενα αυτοκινητο που ντρεπεσε να το δεις απο την βρωμα , και την πλησιασα με το μοτοσακο μου και τις ειπα οτι απαγορευεται η καθημερινη χρηση αλλα δεν καταδεχτηκε να ανοιξει το παραθυρο , να βγει απο τους 22 βαθμους που εχει ρυθμισει το clima στο 3000 κυβικα diesel mercedes της που τις κοστιζει 50 (+50 )ευρω το χρονο η μετακινηση του.Αν σε μερικους μηνες αρχισουν και πετανε αυγα στα ιστορικα οπως στα cayenne μην παραξενευτητε η σιωπη μας φταιει !!!!!!διοτι και για μενα η συγκεκριμενη κυρια κλεβει το ελληνικο κρατος!!!!!!!!
Μπραβο στην Φιλπα και στον κυριο Ρη.... που κανανε κατι , σειρα τωρα εχει η ΕΛΠΑ αλλα εκει .........αστα να πανε δημοσιο!!!!
-
Νομίζω ότι έχουμε χάσει το νόημα. Το πρόβλημα δεν είναι να αστυνομεύσουμε όσους κάνουν κακή χρήση των πινακίδων που ήδη έχουν πάρει (πολύ δύσκολο να οριστεί αυτό το 'κακή χρήση' στην πράξη).
Μήπως αν η χορήγηση πινακίδων γινόταν υπο αυστηρότερο καθεστώς να είχαμε και λιγότερους μη συνειδητοποιημένους κατόχους? Πχ βγάζουν μόνο τα κατηγορίας Α ή μόνο μέχρι κάποια χρονολογία, έστω κι αν δικαιούνται,τα νεότερα, κάρτα ιστορικού οχήματος.
Γιατί βλέπω τελικά πως ό,τι μας εξοργίζει αφορά αυτοκίνητα μετά το '75 ή/και σε κακή κατάσταση. Ποιός παλαβός άλλωστε θα κυκλοφορούσε μέσα στην κίνηση της Φορμίωνος με ένα καλοδιατηρημένο κλασικό ή ένα αυτοκίνητο του 50 ας πούμε?
Και στο κάτω κάτω, τα έχουμε ξαναπεί, τί φταίνε οι ανίδεοι ιδιοκτήτες όταν κάποιοι τους είπαν 'βγάλε ιστορικές πινακίδες, είναι άνω των 25 χρόνων', και οι λέσχες τους τις έβγαλαν χωρίς δεύτερη κουβέντα? (αυτά τα 'θα σε πιάσω απ το αυτί, μικρέ κατεργαράκο, αν το κυκλοφορείς κανονικά' είναι για γέλια και φυσικά κανείς ιδιοκτήτης δεν τα πήρε στα σοβαρά). -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Και στο κάτω κάτω, τα έχουμε ξαναπεί, τί φταίνε οι ανίδεοι ιδιοκτήτες όταν κάποιοι τους είπαν 'βγάλε ιστορικές πινακίδες, είναι άνω των 25 χρόνων', και οι λέσχες τους τις έβγαλαν χωρίς δεύτερη κουβέντα? (αυτά τα 'θα σε πιάσω απ το αυτί, μικρέ κατεργαράκο, αν το κυκλοφορείς κανονικά' είναι για γέλια και φυσικά κανείς ιδιοκτήτης δεν τα πήρε στα σοβαρά).
Κατσε βρε συ!Δεν ειναι και νηπια που τους ξεγελασαν με καραμελες.
-
@ Ritmo: οχι ηταν Σκαραβαιος. Ο τυπος εχει αλλα 3-4 συμβατικα αυτοκινητα αλλα το κυκλοφορουσε καθημερινα (!) γιατι το γουσταρε. Εννοειται του εγινε συσταση οτι δεν θα υπαρξει επομενη προειδοποιηση!
@7pas100: Επετρεψε μου να συμφωνησω με τον Bill. H Fia-Fiva δεν διαχωριζει 'ποιοτητα' ιστορικων (αν θες να παραδεχθω οτι... δυστυχως!). Ουτε η υπουργικη αποφαση λεει 'δινω πινακιδες στον Α αλλα οχι στον Β. Επισης Οσοι παιρνουν πινακιδες υπογραφουν Υπευθυνη Δηλωση με ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ που λεει ρητα οτι οι πινακιδες ειναι ιδιοκτησια της ΕοΦιλπα (στην δικη μας περιπτωση), θα εχω το αμαξι μου παντα ασφαλισμενο και θα κανω χρηση μονο βασει της Υπουργικης Αποφασης ταδε, της οποιας παρελαβα αντιγραφο! Επισης λεει οτι αν του ζητηθουν οι πινακιδες, ειναι υποχρεωμενος να τις επιστρεψει! ΑΡΑ ΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Λες οτι οι λεσχες προτρεπουμε να βγαλουνε ιστορικα νουμερα. Δεν ειναι ετσι! Τι κερδιζουμε απο αυτο (σου απαντω... ψιχουλα) ? Οι περισσοτεροι βγαζουν νουμερα και εξαφανιζονται. Ουτε σε αγωνες ερχονται ουτε σε εκδηλωσεις. Μονο οταν ληξει η ασφαλεια τους ξαναεμφανιζονται...
@Ritmo: To παραδειγμα και η φωτογραφια της Mercedes ειναι χαρακτηριστικο και αν μας διαβαζει καποιος της Ελπα καλο θα ητνα να του τραβηξει λιγο το αυτακι.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ζηλιάρη και κακέ άνθρωπε, δεν έχει το σκουτερακι σου clima edit mod.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι, αλλά όταν ακούμε (δυστυχώς πάρα πολύ συχνά) φράσεις του στύλ 'τί χρειάζεται για να το κάνω αντίκα?', 'βγάζει ιστορικές πινακίδες με έξοδα 50€ το χρόνο-αγοράστε το', 'πότε το αυτοκίνητό μου θα γίνει ιστορικό?' κλπ κλπ σημαίνει ότι η μόνη έννοια του ιδιοκτήτη είναι να γλιτώσει όσα μπορεί (και καλά κάνει) χωρίς παράλληλα να στερηθεί το δικαίωμα χρήσης του αυτοκινήτου. Αυτό δε μπορεί να κοπεί με καμία νουθεσία απο τις λέσχες, και με καμία καταγγελία απο το facebook. Χρειάζεται παιδεία, την οποία αυτή η κατηγορία ιδιοκτητών δε διαθέτει και φυσικά δε μπορεί κανείς να τους την επιβάλλει.
Την τακτική που ακολουθούσε η ΦΙΛΠΑ πριν κάποια χρόνια τη γνωρίζετε κάποιοι. Δεν δεχόταν μέλη αν προηγουμένως δεν τα είχαν συστήσει 2 άλλα ενεργά μέλη της. Γελοίο και φασιστικό, ναι, αλλά θυμάστε να βλέπουμε τότε αυτοκίνητα 20ετίας (που ήταν το τότε όριο) να κυκλοφορούν με ιστορικές πινακίδες?
@7pas100: Επετρεψε μου να συμφωνησω με τον Bill. H Fia-Fiva δεν διαχωριζει 'ποιοτητα' ιστορικων (αν θες να παραδεχθω οτι... δυστυχως!).
Η FIVA μπορούμε να πούμε ότι διαχωρίζει 'ποιότητα' βάσει κατηγορίας. Αυτό που φαντάζομαι ότι εννοείς είναι πως ένα αυτοκίνητο δε μπορεί να θεωρηθεί 'πιο ιστορικό' απο ένα άλλο κατώτερης κατηγορίας,αν και τα 2 διαθέτουν κάρτα (λογικό και δίκαιο). Όταν όμως οι άνθρωποι της FIVA συνέτασσαν τον κανονισμό, δε νομίζω να είχαν στο μυαλό τους την έκδοση πινακίδων βάσει της κάρτας, αυτό στις πολιτισμένες χώρες είναι αρμοδιότητα του υπουργείου συγκοινωνιών και μόνο.
Αφού λοιπόν ταιριάξαμε τον κανονισμό της FIVA στα μέτρα μας, μήπως θα έπρεπε να τον ταιριάζαμε και στα δεδομένα της εποχής?Λες οτι οι λεσχες προτρεπουμε να βγαλουνε ιστορικα νουμερα. Δεν ειναι ετσι! Τι κερδιζουμε απο αυτο (σου απαντω... ψιχουλα) ? Οι περισσοτεροι βγαζουν νουμερα και εξαφανιζονται. Ουτε σε αγωνες ερχονται ουτε σε εκδηλωσεις. Μονο οταν ληξει η ασφαλεια τους ξαναεμφανιζονται...
Δεν είπα αυτό φυσικά. Είπα ότι οι ομοσπονδίες που βγάζουν πινακίδες, τις εκδίδουν αφειδώς και χωρίς σοβαρό έλεγχο στα αυτοκίνητα. Λες να μην έχουν συμφέρον? Τότε γιατί να το κάνουν?
-
το 2009 που τα τελη κυκλοφοριας ηταν υψηλα (και κατατεθηκαν καποιες χιλ πινακιδες στην εφορια) λογο φορτου εργασιας φανταζομαι η ελπα ζητουσε για ΙΟ κτεο και φωτογραφιες , αρα δεν ερχοταν κανενας να ελενξει το αυτοκινητο.......
-
δυστυχως η παιδεια σε αυτο το θεμα τωρα πια χαθηκε τουλαχιστον απο τους μεγαλυτερους
Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει για να γινει δουλεια να τις παρουν ολες πισω και να τις ξαναμοιρασουν με πιο αυστηρα κριτηρια που μεσα σε αυτα δεν θα ειναι η ελαχιστη συμετοχη σε καποιες διοργανωσειςΟσο για την αστυνομευση σιγουρα δεν ειναι δουλεια μου , σιγουρα δεν εχω τον χρονο το κεφι να κανω την δουλεια αλλων (που δεν την κανουν) αλλα οτι πεφτει στην αντιληψη μου θα το αναφερω οχι σαν κακος μπατσος αλλα σαν παραδειγμα προς αποφυγη
-
ζηλιάρη και κακέ άνθρωπε, δεν έχει το σκουτερακι σου clima και κοντεύουν να λιώσουν τα 'τρυφερά σου'και θέλεις το 'γατάκι' της κυρίας να πάθει το ίδιο. [/quote]
ποιο πολυ με πειραξε που ειπες το παπακι μου σκουτερακι!!!
-
Δεν είπα αυτό φυσικά. Είπα ότι οι ομοσπονδίες που βγάζουν πινακίδες, τις εκδίδουν αφειδώς και χωρίς σοβαρό έλεγχο στα αυτοκίνητα. Λες να μην έχουν συμφέρον? Τότε γιατί να το κάνουν?Επετρεψε μου για την Εοφιλπα να διαφωνησω. Δεν παιρνει πινακιδες οτι ναναι. Αντε να συμφωνησω οτι τελη 2009 με τη ληξη της 25ετιας εγινε ενας ψιλος χαμος. Παντως τωρα η κατασταση ειναι ελεγξιμη.
ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΩΝ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ! Απλα για την Εοφιλπα τυχαινει να γνωριζω εκ των εσω.Τελος να ενημερωσω οτι στην τελευταια συνελευση η Εοφιλπα υιοθετηθηκε ενα μετρο βασει του οποιου θα γινει ελεγχος ολων των πινακαιδων που εχουν δοθει και οτι ειναι ακυρο πλεον θα επιστραφει! Επιτρεψτε μου να πω περισσοτερα οταν το μετρο εξαγγελθει επισημα.
-
Όχι, αλλά όταν ακούμε (δυστυχώς πάρα πολύ συχνά) φράσεις του στύλ 'τί χρειάζεται για να το κάνω αντίκα?', 'βγάζει ιστορικές πινακίδες με έξοδα 50€ το χρόνο-αγοράστε το', 'πότε το αυτοκίνητό μου θα γίνει ιστορικό?' κλπ κλπ σημαίνει ότι η μόνη έννοια του ιδιοκτήτη είναι να γλιτώσει όσα μπορεί (και καλά κάνει) χωρίς παράλληλα να στερηθεί το δικαίωμα χρήσης του αυτοκινήτου.
Αυτο που γραφεις δεν με επιβεβαιωνει;Μονο ανιδεοι δεν ειναι οι υποψηφιοι 'ιστορικοι' .
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
... λες οσοι μας διαβαζουν να μην ξερουν ,να μην βλεπουν τι γινεται γυρω τους?!Δεν ξέρουν! Τόσο απλά... εσύ και εγώ ασχολούμαστε 4 ώρες την ημέρα (τουλάχιστον) με το ιστορικό. Ο απλός κόσμος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ιστορικό, αντίκα, ειδικό καθεστώς κλπ κλπ...τον γαμάνε κάθε μέρα στα τέλη και τους φόρους και δικαιολογημένα ψάχνει για αίμα...όπου μπορεί φυσικά!
Συμφωνω οτι δεν ειναι ωραιο και οτι βαζουμε τα χερακια μας και.... αλλα για πες μου κανει καποιος αλλος κατι για αυτους, ΟΧΙ!!!! η καθε ομοσπονδια για να παρει το 300αρι και την συνδρομη κανει τα στραβα ματια , να μου πεις εγω θα σωσω τον κοσμο , ΟΧΙ !!!!!αλλα θα ρεζιλεψω οσο μπορω τον καθε ενα που εβαλε το χερακι του για να ξεφτιλισει το ιστορικο αυτοκινητο...
Μην πας να τον καρφώσεις στην ΈΛΠΑ και ρίχτον εδώ στον κουβα...Και μαζί με αυτόν ας γίνονται ρόμπα και ας τρώνε αβγά όλοι, σωστά;
Οσο για τους γερους δεν φταινε καλα κανουν και το πιστευουν μια και ετσι ειναι!!!!!κυριως στα μεγαλα κυβικα ολη εχουν κανουν το ιδιο συστημα και κυκλοφορουν την mercedes τους σαν να μην τρεχει μια !!!!!
Παραδειγμα η κυρια απο κατω με us spec turbo diesel !!!!!!!!!στην φορμιωνος με αυτοκινητο γεματο κουτσουλιες και πανβρωμικο (γεγονοτα που φανερωνουν την καθημερινη του χρηση)
απο που να το πιασω diesel στην αθηνα , ενα αυτοκινητο που ντρεπεσε να το δεις απο την βρωμα , και την πλησιασα με το μοτοσακο μου και τις ειπα οτι απαγορευεται η καθημερινη χρηση αλλα δεν καταδεχτηκε να ανοιξει το παραθυρο , να βγει απο τους 22 βαθμους που εχει ρυθμισει το clima στο 3000 κυβικα diesel mercedes της που τις κοστιζει 50 (+50 )ευρω το χρονο η μετακινηση του.Αν σε μερικους μηνες αρχισουν και πετανε αυγα στα ιστορικα οπως στα cayenne μην παραξενευτητε η σιωπη μας φταιει !!!!!!διοτι και για μενα η συγκεκριμενη κυρια κλεβει το ελληνικο κρατος!!!!!!!!!
Οπότε, με συγχωρείς που θα στο πω έτσι, έκανες το δικαστήριο, έβγαλες την απόφαση και την κοινοποίησες κιόλας!!!
Αν η μανδάμ είχε ένα καθαρισμένο Α35, ακόμα και αν πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά της (και το δικό μου το σκόντα του 2010 καθαρό είναι.... συνήθως) δε θα έλεγες τίποτα (μάλιστα θα έβαζες και τη φωτό στο safari να τη θαυμάξει ο κόσμος!).
Σε πείραξε το γεγονός ότι είναι mercedes, 126 κιόλας που δε σου αρέσει η μάπα της, 3000 κυβικά, ντήζελ και έχει και κλιμά στους 22 βαθμούς, ναι;
Φυσικά μπορεί να είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και να την πάει στο συνεργείο της, αλλά εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις (γραφει πουθενα ότι πρέπει το ιστορικό να είναι πλυμένο ή ότι τα περιστέρια απαγορεύεται να κουτσουλάνε ιστορικά αυτοκίνητα; υπάρχει απαγόρευση λειτουργίας συνεργείων στη Φορμίωνος και στο Παγκράτι; Μήπως απαγορεύεται να κυκλοφορούν ντηζελ ιστορικά; μήπως μια 126 που μπορεί να είναι 31 ετών δεν επιτρέπεται να έχει ιστορικά νούμερα γιατί έχει φρέσκια μόστρα; Τι τελοσπάντων; και το κυριότερο ΠΩΣ μπορείς να το ξέρεις εσύ που την είδες ένα μεσημέρι καβάλα στο παπί σου και να το δημοσιοποιείς; )
Ξέρεις τι σκέφτομαι εγώ;... αν είχαμε όλοι εμείς τσαγανό και γνώση και δεν κρυβόμασταν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ένα knick θα πηγαίναμε κατευθείαν στην ΕΛΠΑ και θα τη δίναμε επώνυμα και ωραία ( ειδικά εσύ, αφού ανέβηκες και μέχρι τη φορμιωνος )... ΤΟΤΕ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ.djet
γιατι παιρνεις στραβα ολη αυτην την ιστορια με την δημοσιοποιηση των αυτοκινητων που κυκλοφορουν
Και επειδή ρώτησες να σου πω κάτι και εγώ...
έχω μερσεντές (μάλιστα και ίδιο χρώμα),
μοντέλο του '74 (αλλά εβγαινε μέχρι το '89 και έχει μόστρα που επίσης δε σου αρέσει),
επίσης με ιστορικά ατελώς εισηγμένη από τη Γερμανία (φυσικά με τα πιστοποιητικά της και τη νόμιμη διαδικασία- το ξέρουν στην ΕΛΠΑ αλλά εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις),
το συνεργείο μου είναι πολύ κοντά στο Παγκράτι ( το οποίο αφήνει τα αυτοκίνητα έξω οπότε συνήθως το παραλαμβάνω βρώμικο -αν δεν προλάβουν να μου το πλύνουν),
η ώρα που θα το κυκλοφορήσω θα είναι μετά τις 5:30 το απόγευμα καθημερινή (γιατί δουλεύω - παρόμοια ώρα δλδ) και
φυσικά αν είχα air condition (που μπορεί καποια στιγμή να βάλω γιατί αφενός μεν έμπαινε εργοστασιακά αφετέρου...ζεσταίνομαι) θα το είχα αναμμένο.
Άρα υποθέτω ότι ε τα κριτήριά σας είμαι και εγώ κλέφτης και πρέπει να καεί και ο δικός μου ο κώλος...
Πες μου για ποιο λόγο δεν πρέπει να παίρνω στραβά την ιστορία που ξεκινήσατε...(Επίσης, θα ήθελα να ήξερα ALPINE, αν ήταν συγγενής σου η μανδάμ, πως θα σου φαινόταν να κάνουν το σχόλιο που έκανες
μέσα σε ένα δημόσιο φόρουμ αφού ερήμην της την έχουν καταδικάσει συλλήβδην ).I rest my case, gentlemen, να με σχωρνάτε αλλά όταν ακούω τα περί παιδείας/κουλτούρας και τα ρέστα και μετά βλέπω αυτό που βλέπω εδώ, που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τόσα χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, θλίβομαι και απελπίζομαι ακόμα περισσότερο από την κατάσταση ...
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο (πέρα από το να ζητήσω από τον BILL να ρίξει μια κοκκινιά στα γατάκια και τα άλλα ζωντανά, γιατί ντρέπομαι συνολικά ως μέλος της κοινότητας).
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες