-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακαλύψουμε τον τροχό από την αρχή.
Όλα αυτά που συζητάτε είναι προβλήματα λυμένα αλλού. 'Η μάλλον δεν υπήρξαν ποτέ προβλήματα.
-
Τελικά μου φαίνεται δεν ξέρετε τι θέλετε,γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν ξέρετε τι σας γίνετε.Οταν ζητάς δικαιώματα αυτόματα έχεις και υποχρεώσεις αγαπητοί μου.Κι όπως λέει κι ο P6B όλα αυτά έχουν λυθεί από τους κουτόφραγκους που τους ζητάμε ν'αντιγράψουν.
Νίκο,υπολόγισε και τα εκτός λεκανοπεδίου και θα σου βγούν τα κουκιά.
-
Eγώ ξέρω τι θέλω, να με αφήσουν ήσυχο! Δεν έγραψα αυτό που έγραψα για να ξαναρχίσει μια πολυειπωμένη κουβέντα, τα έχετε ξαναπεί πολλάκις και στο τέλος θα τα διαβάσει και κανένας κρατικός παράγοντας και θα μας τη φορέσει με τον πιο άτσαλο τρόπο όπως συνήθως. Γι'αυτό βγάλτε το σκασμό!
Βασίλη δεν μου βγαίνουν, δεν μετράς καλά....Κουφάρια-ανταλλακτικά δεν λογίζονται....
-
Κι επειδή οι τροχαίοι δεν πιπιλάνε το δάχτυλο Νικόλα,όταν θ'αρχίζουν να εφαρμόζουν την υπουργική απόφαση κατά γράμμα,να δω τότε τι θα λες και που θα κυκλοφορείς τα έξι σου κλασσικά. Προσωπικά το κλείνω εδώ μιας και δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και απόψεις από συνφορουμίτες.
-
νευρακια? νευρακια?
μια χαρα ειναι το κτεο, τι εχουμε να φοβηθουμε? και για αυτους που βαριουνται, κατι θα κανουμε..... και τελη να πληρωνουμε, αλλα σε λογικα επιπεδα, οπως ''αλλου''!!! -
μην ανχωνεστε αμα.. λεω αμα... γινουν κρατικες το αρχαιο επαγγελμα του διεκπεραίωτη θα δωσει και παλι τη λυση...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μην ανχωνεστε αμα.. λεω αμα... γινουν κρατικες το αρχαιο επαγγελμα του διεκπεραίωτη θα δωσει και παλι τη λυση...σωστός.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μην ανχωνεστε αμα.. λεω αμα... γινουν κρατικες το αρχαιο επαγγελμα του διεκπεραίωτη θα δωσει και παλι τη λυση...ικζάκτλυ!
Μακράν το πιο εύστοχο σχόλιο που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες! Εύγε! Ο Γιαννάκης έχει πιάσει το νόημα και ας έχει τα μισά σας χρόνια!
Το συμπέρασμα είναι ότι αν είσαι μια φορά μπουρδέλο, θα παραμείνεις για πάντα μπουρδέλο απλα τα κορίτσια και οι τσατσάδες μπορεί να αλλάζουν κατά καιρούς! Μεταφερθήκαμε και υπο νέα διεύθυνση το μαγαζί! -
Επίσης μπορούμε να τα κυκλοφορούμε φορώντας φόρμα μηχανικού και όντας λίγο μουτζουρωμένοι, σα να έχουμε μόλις τελειώσει μία επισκευή και τα βγάζουμε δοκιμή. Τουλάχιστον για μένα δουλεύει απόλυτα το σενάριο, αφού και τα πρωινά μου ελεύθερα έχω για βόλτες και τα οχήματα δεν είναι στο ονομά μου, και μηχανικός είμαι (και εν δυνάμει φανοποιός ).
-
Οσο σκέφτομαι αυτή την ιδέα, μένω άναυδος με την εφευρετικοτητά μου. Με θαυμάζω. Θα ξεσκιστώ στις βόλτες
-
Προτίθεμαι επίσης να βοηθήσω όλους τους παγιδευμένους και φοβισμένους συμφορουμίτες, που θα διστάσουν να βγάλουν βόλτα τα οχήματά τους, μην έρθουν αντιμέτωποι με τον τροχονόμο που εφαρμόζει το νόμο κατά γράμμα, και να εκτελώ εγώ τις ¨αναγκαίες δοκιμές' για τα οχήματά τους. Εκείνοι μπορούν να κάθονται στη θέση του συνοδηγού
-
Nικόλα όταν το υπουργείο υιοθετήσει τις προτάσεις του Μονοφάρου που εκπλήσσεται με τις απόψεις μου, θα μου τα πηγαίνεις και στο ΚΤΕΟ κάθε χρόνο; Αν και σκέφτομαι αν γίνει αυτό να ξαναπάρω τις κανονικές πινακίδες για να νομιμοποιούμαι να τα πηγαίνω ΚΤΕΟ κάθε δύο χρόνια!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Nικόλα όταν το υπουργείο υιοθετήσει τις προτάσεις του Μονοφάρου που εκπλήσσεται με τις απόψεις μου, θα μου τα πηγαίνεις και στο ΚΤΕΟ κάθε χρόνο; Αν και σκέφτομαι αν γίνει αυτό να ξαναπάρω τις κανονικές πινακίδες για να νομιμοποιούμαι να τα πηγαίνω ΚΤΕΟ κάθε δύο χρόνια!Εκπλήσσομαι και εγώ, αλλά, τέλος πάντων, όπως πολύ σοφά ειπώθηκε παραπάνω, τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, έχουν λυθεί αλλού προ πολλού, και αρκεί να δούμε το πώς. Εγώ κατανοώ ότι αν και μας διακατέχει όλους μας εδώ μέσα το ίδιο μεράκι, είμαστε ο καθένας μία διαφορετική περίπτωση με ιδιαιτερότητες. Κανόνισε εσύ να περνάνε ΚΤΕΟ όταν είμαι έξω και μη σε νοιάζει τίποτα.
-
Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι οι προβληματισμοί πάνω στα 'προβλήματά' μας είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ε;
(Ή αλλιώς λέμε καμιά μ.....α να περνά η ώρα!)
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
......Ή αλλιώς λέμε καμιά μ.....α να περνά η ώρα!.....παντα!!! τα σοβαρα θεματα τα κουβεντιαζουμε στις μπυρες η κατω απ τ αυτοκινητα, με τις ξαπλωστρες
-
αν κατάλαβα καλά, δε σας άρσε η ιδέα μου. Για όσους συμφωνούν πάντως, ας μου στείλουν με πμ το νούμερό τους, για να φροντίσω για φόρμα, τώρα το πρωί που θα πάω να ψωνίσω και για μένα, στο STOP στην Αγίου Δημητρίου (Είδη Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων). Τουλάχιστον με το κόλπο αυτό, μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ σας αυτοκίνητα και να κοροϊδεύετε τους τροχονόμους ότι είστε ο μηχανικός που τα δοκιμάζει. Τι θα έχει να πεί? Ας είχατε κι εσείς την προνοητικότητα να τα έχετε στο όνομα της συζύγου σας.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
αν κατάλαβα καλά, δε σας άρσε η ιδέα μου. Για όσους συμφωνούν πάντως, ας μου στείλουν με πμ το νούμερό τους, για να φροντίσω για φόρμα, τώρα το πρωί που θα πάω να ψωνίσω και για μένα, στο STOP στην Αγίου Δημητρίου (Είδη Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων). Τουλάχιστον με το κόλπο αυτό, μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ σας αυτοκίνητα και να κοροϊδεύετε τους τροχονόμους ότι είστε ο μηχανικός που τα δοκιμάζει. Τι θα έχει να πεί? Ας είχατε κι εσείς την προνοητικότητα να τα έχετε στο όνομα της συζύγου σας.Γιατί, υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι η συντήρηση πρέπει να γίνεται σε συνεργείο;;;; Δεν μπορώ να την κάνω μόνος μου δλδ; Έχει κάτι φανταστικά παπούτσια (τα φοράς και πας γαμπρός λέμε) με 20Ευρώ, αν πας...
-
quote from d-jet
[.......\Σε κάθε περίπτωση η πατρίδα δεν αναγνωρίζει ούτε το γεγονός ότι είναι δείγμα πολιτισμού μιας χώρας να σέβεται την ιστορία (έχει βιάσει μπόλικη από δαύτη πάντου τριγύρω μας),..........ενα δειγμα πολιτισμου που ....driftari
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1370823/και ο οποιος μαλλον μας διαβασε και σκεφτηκε χμχμχμχ πως θα περασω κτεο με την εξατμιση στο πλαι
Προτεινω η ΕΛΠΑ να βγαλει πινακιδες ξεχωριστες και στους drift-αδες κατι αντιστοιχες με τις ΙΟ
-
http://autoclassic-magazine.blogspot.co ... 3/303.html
-
Σε αυτον τον εμπορο γιατι αραγε δεν γινετε μια μηνυση???
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1345847/
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες