-
Καλησπέρα σε ολουs....μια άπλη ερώτηση...έχω βρει στο αργοs μια ανακύκλωση που έχει μια. 126w mercedes 3800cc μοντέλο 1985 σύμφωνα με το πλαίσιο, και το πουλάει ολόκληρο χωριs πινακιδεs. επισηs το μεταφέρει στην Αθήνα με πλατφόρμα.σε αυτό το όχημα εγώ μπορώ να βγάλω πινακιδεs Ελπα. η εοεε με το τιμολογιο αγοραs που υποθέτω ότι θα μου δόσει....ευχαριστω
-
Πριν κανεις οτιδηποτε,εξασφαλισε οτι οταν λεει ''ολοκληρο'',εννοει ταυτοχρονα και ''ακοπο''..γιατι πολλα απο αυτα τα ανακυκλωτηρια μπορει να πουλανε το αυτοκινητο ολοκληρο ως ανταλλακτικα,αλλα αφου το κοψουν στα δυο προηγουμενως.
-
:ήμουν σαφηs μαζί του, για την ακρίβεια μου είπε ότι θα αφαιρέσει τον καταλύτη εάν υπάρχει, τυχόν βενζίνη και τα λάδια.ευχαριστώ για την απάντηση σου
-
οπως φαινεται,και μετα τη δημοσιευση του παραπανω ΦΕΚ,τα δινουν ακοπα(ολοκληρα).....
-
Καλησπέρα,
Ξέρει μήπως κάποιος αν έχει βγει κάποια απόφαση από το Υπουργείο Μεταφορών για την διαδικασία διαγραφής με βάση το παραπάνω ΦΕΚ;
Τώρα έχουμε εκλογές βεβαίως και αμφιβάλλω εάν έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση.
SEM
-
Στον ιστότοπο του Υπουργείου δεν υπάρχει σχετική απόφαση.
-
ούτε στις νομικές βάσεις δεδομένων εμφανίζεται κάτι.
-
Ο χρήστης stelios t. έγραψε:
:ήμουν σαφηs μαζί του, για την ακρίβεια μου είπε ότι θα αφαιρέσει τον καταλύτη εάν υπάρχει, τυχόν βενζίνη και τα λάδια.ευχαριστώ για την απάντηση σουKi αυτο ακομα σηκωνει συζητηση..
Ειχα δει καποτε ενα ρεπορταζ στην τηλεοραση της Χιου,που εδειχνε πως γινεται η ανακυκλωση.Για να αδειασουν το καρτερ,το τρυπουσαν με ενα μηχανημα που ταυτοχρονα ρουφουσε το λαδι,το ιδιο εκαναν και με το ρεζερβουαρ..
Οσο για τον καταλυτη,τον εκοβαν με κοφτη οικοδομης..βεβαια το αποκορυφωμα ηταν τα ελαστικα,τα τρυπουσαν και μετα με ενα μηχανημα παραμορφωναν τις ζαντες, μιλαμε για αρρωστημενα ενστικτα,οχι αστεια.
Αν και ευτυχως νομιζω πως ηταν εξαιρεση,γιατι σε αλλα ρεπορταζ που ειχα δει,ηταν πιο νορμαλ. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στον ιστότοπο του Υπουργείου δεν υπάρχει σχετική απόφαση.ούτε στις νομικές βάσεις δεδομένων εμφανίζεται κάτι.
Εφ' όσον εχει δημοσιοποιηθεί το άρθρο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως είναι νόμος του κράτους. Επειδή όμως είναι πολύ καινούριο αυτό το ΦΕΚ, πρέπει ακόμα να 'χωνευτεί' και επιπλέον να βγεί απόφαση του Υπουργού Μεταφορών για της λεπτομέρειες της διαδικασίας. Ποιες θα είναι αυτές κανείς ξέρει... Αρκεί μόνο να μην το κάνουν super γραφειοκρατικό και κατά την γνώμη μου το κράτος να μην έχει καμμία ανάμιξη στην πιστοποίηση του οχήματος γιατί μυρίζομαι διαφθορά και τραγελαφικές καταστάσεις.
Αυτό που υποπτεύομαι είναι ότι μπορεί να βάλουν min. 30 έτη ηλικίας, χωρίς να έχει υποστεί αλλαγές κτλ. (ότι λέει και το Ευρωπαϊκό δίκαιο δλδ.) και να έχει πάρει βεβαίωση το όχημα από την ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ ή ΕΟΟΕ.
Βεβαίως, θερμή παράκληση για τα μέλη του φόρουμ, όποιος είναι πιο στις λέσχες και στις ομοσπονδίες, να μας ενημερώσουν μόλις υπάρχουν νεότερα.
SEM
-
προφανώς είναι νόμος του κράτους. δεν έψαξα όλο το νόμο και τι λέει για έκδοση εκτελεστικων υπ. αποφάσεων, αλλά χοντρικά χωρίς τις σχετικές εγκυκλίους (που απ' ότι φαίνεται στις βάσεις δεδομένων δεν έχουν εκδοθεί) οι νόμοι δεν 'λειτουργούν'.
-
παρακαλω οποιοs εχει την διαθεση και γνωριζει αs μου δωσει μια απαντηση γιατι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον μαντρα μου ειπε οτι θα αρχισει να το διαλυει το Mercedes και να το δινει κομματι κομματι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
παρακαλω οποιοs εχει την διαθεση και γνωριζει αs μου δωσει μια απαντηση γιατι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον μαντρα μου ειπε οτι θα αρχισει να το διαλυει το Mercedes και να το δινει κομματι κομματι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕχεις ελεγξει το αυτοκινητο που θες να παρεις απο το μαντρα?
Ησουν κατοχος w126 στο παρελθον?
Ξερεις τι συντηρηση χρειαζονται ,ειδικα αν ειναι αυτοματα? (γιατι μαλλον αυτοματο ειναι κι αυτο που σ'ενδιαφερει...)
-
Φιλε 250ce δεν εχω παει στο Αργοs για να τα δω και ποιοs ο λογοs εάν δεν βγαζουν πινακιδεs ελπα ,εοεε. Τα αυτοκίνητα είναι 2 w126 ένα μπλε και ένα ασπρο,και μου ειπε ότι λειτουργουν.Σιγουρα θα τα ψαξω εάν μαθω τι κανω με πινακιδεs....... τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην ανακυκλωση αργολιδαs και τα βρηκα από το Car.gr. πρεπει να είναι από οδδυ και δειχνουν οκ. ναι είχαμε μια 420 w126 παλιοτερα
-
παρακαλω οποιοs εχει την διαθεση και γνωριζει αs μου δωσει μια απαντηση γιατι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον μαντρα μου ειπε οτι θα αρχισει να το διαλυει το Mercedes και να το δινει κομματι κομματι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩStelios t.
Απ' ότι φαίνεται, τώρα που εκλέχθηκε νέα Βουλή και η ηγεσία του ΥΜΕ θα αλλάξει, παρ' όλο που υπάρχει ο νόμος, φαίνεται οτι φοβούνται να το πουλήσουν ολόκληρο, η μπορεί να θέλουν να βγάλουν περισσότερα χρήματα πουλώντας το ανταλλακτικά. Ένα είναι σίγουρο, οτι τώρα με την αλλαγή ηγεσίας θα μείνουν πίσω πολλά πράγματα και ελπίζω να μην αλλάξει η στάση της αρνητικά προς το ιστορικό αυτοκίνητο, αν και τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος, ανω των 30 ετών δλδ. και που τηρούν διάφορες προϋποθέσεις, είναι προστατεύμενα από το κοινοτικό δίκαιο. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα τηρηθούν οι νόμοι σε περίπτωση ανάγκης στην μπανανία που ζούμε.
SEM
-
παρακαλω οποιοs εχει την διαθεση και γνωριζει αs μου δωσει μια απαντηση γιατι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον μαντρα μου ειπε οτι θα αρχισει να το διαλυει το Mercedes και να το δινει κομματι κομματι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤο σοφότερο θα ήταν να απευθυνθείτε στις ομοσπονδίες και στις λέσχες ώστε να έχετε μια έγκυρη απάντηση για το ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αν θα μπορέσετε να πάρετε πινακίδες.Τα forum είναι ουσιαστικά ανώνυμες δημόσιες συζητήσεις και δεν είναι σωστό να βασίζεστε στην απάντηση που θα σας δώσω εγώ παραδείγματος χάριν.
-
Ο χρήστης Βασίλης Γεωργίου έγραψε:
παρακαλω οποιοs εχει την διαθεση και γνωριζει αs μου δωσει μια απαντηση γιατι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον μαντρα μου ειπε οτι θα αρχισει να το διαλυει το Mercedes και να το δινει κομματι κομματι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το σοφότερο θα ήταν να απευθυνθείτε στις ομοσπονδίες και στις λέσχες ώστε να έχετε μια έγκυρη απάντηση για το ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αν θα μπορέσετε να πάρετε πινακίδες.Τα forum είναι ουσιαστικά ανώνυμες δημόσιες συζητήσεις και δεν είναι σωστό να βασίζεστε στην απάντηση που θα σας δώσω εγώ παραδείγματος χάριν.
+1000
http://www.philpa.gr/contact/admin_el/f ... hilpa.html
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5662694/
Ποιος υπέγραψε για να βγάλει ΙΟ πινακίδες αυτό το ερείπιο...
-
μηπως καποιος γνωριζει καποιον στην ανακυκλωση που βρισκεται στον Ασπροπυργο;;;;
προκειται για καποιο αυτοκινητο που πρεπει να σωθει απ την πρεσσα.....
περιμενω και ΠΜ..... -
Εχει πολλες ανακυκλωσεις στον ασπροπυργο η βαλε αγγελια η γραψε ονομα ανακυκλωσης
-
ΑΝΤΥΜΕΤ......
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες