-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Συγγνώμην δηλαδή αλλά αν κάποτε φτιάξεις το Kapitan θα του βάλεις κανονικές πινακίδες;Αν καποτε φτιαξει το παρταλι γιατι να μην κανει και μια μεταβιβαση να γινει νομιμος ιδιοτκητης και με τη βουλα? Εδω θα ξοδεψει και αυτα που δεν εχει........
-
Επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει.
Αν έχεις χαρτί ακινησίας, πρέπει να πας να βγάλεις καινούργιες κανονικές πινακίδες για να μεταπηδήσεις στις πινακίδες ιστορικού;
Η μπορείς να πας στην λέσχη με το χαρτί της ακινησίας και να πάρεις απευθείας ιστορικές πινακίδες, αν φυσικά εννοείται καλύπτεις τις προυποθέσεις. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει.
Αν έχεις χαρτί ακινησίας, πρέπει να πας να βγάλεις καινούργιες κανονικές πινακίδες για να μεταπηδήσεις στις πινακίδες ιστορικού;
Η μπορείς να πας στην λέσχη με το χαρτί της ακινησίας και να πάρεις απευθείας ιστορικές πινακίδες, αν φυσικά εννοείται καλύπτεις τις προυποθέσεις.αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα 'έγγραφο' που να μπορείς να αποδείξεις ότι σου ανήκει το αυτοκίνητο,στην προκειμένη περίπτωση είναι το χαρτί της ακινησίας, αν έχεις και φωτοτυπία της άδειας του ακόμα καλύτερα.
-
Παίδες μια βοήθεια ....γνωρίζει κανείς κάτι για ένα trans am ροζ ??!!! χρώματος που κυκλοφορεί στην Καλαμάτα?
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Συγγνώμην δηλαδή αλλά αν κάποτε φτιάξεις το Kapitan θα του βάλεις κανονικές πινακίδες;
Αν καποτε φτιαξει το παρταλι γιατι να μην κανει και μια μεταβιβαση να γινει νομιμος ιδιοτκητης και με τη βουλα? Εδω θα ξοδεψει και αυτα που δεν εχει........
Ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος είναι. Αφού το αμάξι έχει χαρτιά, γιατί να μην κάνω μεταβίβαση? Εξάλλου είναι δηλωμένο 1500κε, αν κρίνω από το μοτέρ που του έχουν φορέσει.
Όπως λέει και ο Γιώργος, το παρτάλι για να γίνει αυτοκίνητο θέλει ένα ίδιο σεντάν, και καμιά 15000Ε για εργασίες. Θεωρώ ότι αφού μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, να κάνω τη μεταβίβαση και να μαι μια χαρά.
Μόλις κατέβω από Κοζάνη θα δω τι μπορώ να κάνω.
-
Σημερα μεσημερι επεστρεφα απο δουλεια στο φαναρι Καισαριανή -Υμμητου λίγο πριν τη τροχαια σκαει μυτη carrera μαύρη 911 porche του '80. Οδηγός κουστουμαρισμένος με γυαλι , ο τυπακος επεστρεφε απο δουλεια φαινεται και ο μακακας ειχε και πινακιδες ΦΙΛΠΑ.
Απορώ πως δεν ιδρωνουν μερικοι και πανε στη δουλεια τους με αντικες????!!!!!!
Προσπαθησα να τον πλευρισω να του τα ψαλλω αλλα δε τον προλαβα ητανε και γκαζιας ...τρομαρα του!!!! -
**Γιατι βρε συ? Μπορει να ειχε παει στο συνεργειο με κουστουμι? **
Περα απο πλακα τωρα και χωρις να θελω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα... Αυτη δεν ειναι κραυγαλεα περιπτωση κακης χρησης. Μπορει π.χ. το αμαξι να ηθελε συντηρηση και σου λεει 'ας παω σημερα στη δουλεια με το ιστορικο και στο δρομο το αφηνω συνεργειο...'. Το εχω κανει κι εγω αυτο και δεν απαγορευεται. Για να καταλαβεις μενω Γλυφαδα, το συνεργειο ειναι Αχαρνων και το γραφειο μου ειναι Μοναστηρακι. Αφηνω πρωι το αμαξι μου συνεργειο, παω με το τρενο γραφειο και το απογευμα το παιρνω και γυριζω μεσω Αττικης Οδου σπιτι. Οποτε αν με πετυχεις την ωρα που γυριζω σπιτι θα πεις οτι κανω κακη χρηση πινακιδων ενω στην ουσια ειμαι νομιμος. Ετσι δεν ειναι?
-
Στο κάτω κάτω δεν τον πέτυχες με σακουλες απο σουπερμαρκετ.....
-
...ή ναρκωτικα στο πορτ-παγκαζ...(βαση της περιγραφης του τυπου )
-
η μεταφορά νύφης και μάλιστα επί πληρωμή και χωρίς αποδείξει παροχής υπηρεσιών (μαύρο χρήμα δηλαδή)
είναι νόμιμη χρήση αυτοκίνητου με πινακίδες ΙΟ.
όχι ότι δεν ξέρω αλλά έτσι απλά ρωτάω για κουβέντα να κάνουμε.
-
Με πινακιδες ΙΟ απαγορευεται!
Με πινακιδες ΕοΦιλπα επιτρεπεται!Ελα μωρε ασε να βγει και κανα χαρτζιλικι... πως κανεις ετσι?
(Σημειωση προς αποφυγην παρεξηγησης και κραξιματος: δεν ασχολουμαι με μεταφορες νυφων... ΟΚ?) -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Με πινακιδες ΙΟ απαγορευεται!
Με πινακιδες ΕοΦιλπα επιτρεπεται!Ελα μωρε ασε να βγει και κανα χαρτζιλικι... πως κανεις ετσι?
(Σημειωση προς αποφυγην παρεξηγησης και κραξιματος: δεν ασχολουμαι με μεταφορες νυφων... ΟΚ?)1ο δεν χωράει νύφη μέσα στο δικό σου, οπότε δεν μπορείς να κάνεις αυτή την δουλειά.
2ο έχει ενδιαφέρων πως ψαρεύει ο τύπος με το ιστορικό νύφες, φώτο θα εχω αύριο μετά την τέλεση του εγκλήματος -
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
Παίδες μια βοήθεια ....γνωρίζει κανείς κάτι για ένα trans am ροζ ??!!! χρώματος που κυκλοφορεί στην Καλαμάτα?αυτη σου κανει.
http://cgi.ebay.fr/1979-Pontiac-Firebir ... 19bf5f0db4 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
η μεταφορά νύφης και μάλιστα επί πληρωμή και χωρίς αποδείξει παροχής υπηρεσιών (μαύρο χρήμα δηλαδή)είναι νόμιμη χρήση αυτοκίνητου με πινακίδες ΙΟ.
όχι ότι δεν ξέρω αλλά έτσι απλά ρωτάω για κουβέντα να κάνουμε.
δύσκολο;
στη χώρα μας;
δε νομίζω!
ρε δε πα να απαγορεύεται, πάρε φόρα παρτίδα και τις πινακίδεςhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/436749/
- 110 Alpine η τοποθέτησή σου ήταν η αφορμή. Κουβέντα να γίνεται που λες και εσύ...
-
700 είναι η τιμή για να πάει την νύφη η η αγορά του αυτοκινήτου μαζί με τον οδηγό.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
700 είναι η τιμή για να πάει την νύφη η η αγορά του αυτοκινήτου μαζί με τον οδηγό.700 € ειναι οι υπηρεσιες του οδηγου για την νυφη μεσα στο οχημα.
-
Καλησπέρα ήθελα να σας κάνω μια πολύ σημαντική για εμένα ερώτηση.
Είχα ένα θείο ο οποίος είχει ένα replica (αντίγραφο) renault 5 turbο2, μοντέλο 1980 (μετατροπή απο renault 5 TL), το οποίο το είχε πάρει θυμάμαι τότε από Γαλλία και του είχε κοστίσει 6.500.000δρχ.
Το αυτοκίνητο το είχε λύσει για ανακατασκευή πριν 3 χρόνια αλλά σοβαρά προβλήματα υγείας δεν του επέτρεψαν να κάνει αυτή την ανακατασκευή ποτέ.
Τώρα η θεία μου θέλει να το πετάξει. Το αυτοκίνητο αυτό το λατρεύω δεν μπορώ να το δω στα σκουπίδια. Θέλω να το πάρω για να το ανακατασκευάσω, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να συντηρώ (τρελά τέλη κυκλοφορίας - ασφάλιστρα - κτεο κλ.) ένα αυτοκίνητο που θα το έχω μόνο για να το βλέπω και δεν θα το κυκλοφορώ ποτέ, και ήθελα να ξέρω αν μπορεί να βγάλει πινακίδες ιστορικού σαν Replica που είναι. -
Το 5αρι εχει μετατροπη εμφανισιακα μονο με φουσκωματα ή εχει και το μοτερ στο κεντρο?
Αν η αδεια του ειναι μεχρι το 80-81 λογικα βγαζει πινακιδες.
-
Αμφιβαλω αν ειχε καταφερει ο θειος να βαλει μοτερ Τ2 στο κεντρο. Πισω στα 80ies ηταν της μοδας να μετατρεπουν R5 σε R5 Τurbo 2. Εβαζαν πολεστερικα φτερα, αποστατες και μεγαλυτερους τροχους και καταργουσαν το πισω καθισμα ωστε να φαινεται οτι το μοτερ ειναι στο κεντρο (βαζοντας ενα καλυμα/κουτι με ταπετσαρια κλπ...). Τα αλογα ανεβαιναν βαζοντας ενα μοτερακι απο R5 Alpine Turbo (εβγαζε 110-120 αν θυμαμαι καλα).
Τελως παντων στο θεμα μας.
Αν το αμαξι εχει κατασκευαστει μεχρι το 1980 (που λογικα ετσι θα ειναι) τοτε βγαζεις καρτα Fiva αλλα με βαθμολογια Ε4 (μετατροπες εκτος εποχης με ανταλλακτικα μη γνησια για τον τυπο του αυτοκινητου και εκτος εποχης). Για να καταλαβεις αν το αμαξι ηταν γνησιο θα κατατασοταν Α2 ή Α3.
Αν το αμαξι ειναι 1981 τοτε περιμενεις 3 μηνες μεχρι να μπει το 2011. Αν ειναι 1982+ τοτε ανα ετος περιμενεις εναν επι πλεον χρονο. Μην μπερδευεσαι με τη λεξη ρεπλικα.
Το αμαξι δεν ειναι ρεπλικα αλλα Τ2-look (συγχωρεσε μου την εκφραση αλλα ειναι 'ελαφρως καγκουριασμενο' ). Ρεπλικα ειναι πχ μια DAX Lotus Seven ή μια Lonestar Cobra. Δηλαδη κατι που μοιαζει με το αυθεντικο αλλα το σασι και τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι μη γνησια.
Ελπιζω να βοηθησα... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Το 5αρι εχει μετατροπη εμφανισιακα μονο με φουσκωματα ή εχει και το μοτερ στο κεντρο?Αν η αδεια του ειναι μεχρι το 80-81 λογικα βγαζει πινακιδες.
Μετατροπή μόνο εμφανισιακά με φουσκώματα (LOOK) TURBO 2.
Το μοτέρ είναι to alpine και είναι μπροστά.Έχω επικοινωνήσει με ΕΟΟΕ αλλά δεν μπορούν να βρουν εδώ και τέσσερις ημέρες τον υπεύθυνο.
Οπουδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.
Ευχαριστώ.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες