-
Γιατί εδώ εμφανιστηκαν κάποιοι που επεμεναν για πράγματα και καταστασεις παρόλο που διαβεββαιώθηκαν για το αντίθετο.....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ανεξαρτητα με οτι συζητηθηκε μεχρι τωρα
Προς το παρων αρκετα ευγενικα θα παρακαλέσω οποιους η οποιον περναει απο το σπιτι μου και ξεσκεπαζει οποιο αυτοκινητο βρισκεται κοντα στο σπιτι μου για να δει τι πινακιδες εχουν αυτα τα αυτοκινητα , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.Την επομενη φορα δεν θα ειμαι καθολου ευγενικος. Ευχαριστω .κκ΄
Και για ποιό λόγο το γράφεις εδώ;
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ, NIGA!
Δηλαδή στα ξεκουκουλώματα άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη;
-
Δεν έχω όρεξη για πλάκα.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που έχουν κάποιο λόγο και όρεξη να κάνουν τον ντέτεκτιβ για να βρούν το σπίτι του κ. Καρίπη για να πάνε να δουν τι πινακίδες έχει στα αυτοκίνητά του; Για ποιό λόγο; Για να επιβεβαιώσουν τι ακριβώς;
Η λογική υποδεικνύει ότι αν έχει σκορπίσει κουκουλωμένα αυτοκίνητα στη γειτονιά το πιθανότερο είναι να το ψάχνουν οι γείτονες πρώτα απ' όλα....
-
H λογική βασικά λέει οτι με τα τεκτενόμενα εδώ μέσα και κάνα 2 διάτοντες αστερες που μπήκαν να ποστάρουν μόνο για την διαμάχη και το γεγονός οτι το ξεκουκουλουμα έγινε μετα απο αυτά μαλλον οτι υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που έχουν κάποιο λόγο και όρεξη να κάνουν τον ντέτεκτιβ...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
H λογική βασικά λέει οτι με τα τεκτενόμενα εδώ μέσα και κάνα 2 διάτοντες αστερες που μπήκαν να ποστάρουν μόνο για την διαμάχη και το γεγονός οτι το ξεκουκουλουμα έγινε μετα απο αυτά μαλλον οτι υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που έχουν κάποιο λόγο και όρεξη να κάνουν τον ντέτεκτιβ...Η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει κίνητρο για μια πράξη. Αυτό το κίνητρο δυσκολεύομαι να κατανοήσω. Αντίθετα μπορώ ευκολότατα να το βρω σε άλλους πιο απτούς από ένα φόρουμ χώρους
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
H λογική βασικά λέει οτι με τα τεκτενόμενα εδώ μέσα και κάνα 2 διάτοντες αστερες που μπήκαν να ποστάρουν μόνο για την διαμάχη και το γεγονός οτι το ξεκουκουλουμα έγινε μετα απο αυτά μαλλον οτι υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που έχουν κάποιο λόγο και όρεξη να κάνουν τον ντέτεκτιβ...
Η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει κίνητρο για μια πράξη. Αυτό το κίνητρο δυσκολεύομαι να κατανοήσω. Αντίθετα μπορώ ευκολότατα να το βρω σε άλλους πιο απτούς από ένα φόρουμ χώρους
Η λογική λέει πως ούτως ή άλλως εμείς ξέρουμε τι πινακίδες έχουν τα αυτοκίνητα του κ.Καρίπη κατα συνέπεια δεν έχουμε και κανένα λόγο να σηκώσουμε τις κουκούλες τους...
(άσε που μας προσβάλλει δλδ, λες και δεν έχουμε να κάνουμε άλλη δουλειά...) -
η δικη μου λογικη λεει, ας υποστηριξει ο κ.καριπης τις θεσεις του, κι οχι ο καθε μαιντανος
-
Υπονοεις κάτι για το προσωπό μου? Αν ναι να παρεξηγηθω.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Υπονοεις κάτι για το προσωπό μου? Αν ναι να παρεξηγηθω.....απαντω στο καφενειο, εχουμε πει, πολλες φορες, οτι δεν ειναι εδω χωρος για ξεκατινιασμα και ψιλη κουβεντα
-
Έχετε καταλάβει ότι έχουμε φτάσει τις 120 σελίδες σε ένα θέμα που φαντάζομαι ότι δημιουργήθηκε για να λύνει απορίες και με τη λογική να είναι όσο πιο ευκολο στην ανάγνωση γίνεται?
Πλέον είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος να το παρακολουθήσει, και ακόμα και αν το κάνει θα του δημιουργηθούν περισσότερες απορίες από όσες θα λύσει.
Όπως είπε και ο Βαγγέλης, ξεκατίνιασμα στο καφενείο.
Και κ. Καρίπη, αμφιβάλω αν οποιοσδήποτε από εδώ μέσα θα είχε την όρεξη να ασχοληθεί με το τι πινακίδες έχετε.
Σκεφτείτε το ενδεχόμενο, κάποιος να το ξεσκέπασε για να δει το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!Και για να φύγουν οι υποψίες από εμένα (P6B ) κάνω αποτοξίνωση.
Έχω να ξεσκεπάσω αμάξι δύο βδομάδες (με την άδεια, γιατί χωρίς έχω πάνω από μήνα!)Υ.Γ.: Υπάρχει περίπτωση κάποιος mod να καταφέρει να βάλει τάξη στο μπάχαλο?
-
Eεεεεεεμμμμμμμμμ.... Να υποθεσω οτι δεν θα γινει αυριο η υπεροκομματικη συναντηση για μπυρες?
-
Εαν υπαρχουν ντεντεκτιβς θα το μαθετε διαβαζοντας τις τελευτειες 15 σελιδες.
Εδω και 10 περιπου ημερες ξαφνικα η Καντζα και ιδιαιτερα η Αιολου ,που ειναι το σπιτι μου, εγινε δρομος διερχομενων κλασσικων αυτοκινητων,το τελευταιο ηταν ενα TRIUMPH HERALD με πινακιδες ΙΟ , ασπρου χρωματος. Και τα νουμερα και τα αυτοκινητα τα εχω καταγραψει,μερικα ετυχε και τα φωτογραφισα,επισης να πω στους οδηγους των αυτοκινητων αυτων να μην κοιτουν μονο προς το γκαραζ του σπιτιου ,να κοιτουν και πιο ψηλα μηπως με δουν να τους κοιτω.
Μιχαλη ευχαριστως να τις πιουμε τις μπυρες ,μπορει να μπορεσουμε να συζητησουμε και κατι ποιο εποικοδομητικο. κκ -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Υ.Γ.: Υπάρχει περίπτωση κάποιος mod να καταφέρει να βάλει τάξη στο μπάχαλο?Υπήρξε ήδη προειδοποίηση, και αυτή είναι άλλη μία.
Αν δεν αλλάξει το κλίμα και δεν έρθει η κουβέντα και πάλι στο θέμα της, έχω ένα κουμπάκι κάτω δεξιά...
[mod] -
ΚΙ εγώ αυτό λέω. Ας αφήσουμε αυτό το τόπικ για να μπορούν όσοι έχουν κοινή λογική να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και ας αφήσουμε τις προσωπικές διαμάχες και τις απειλές
Όποιος νιώθει πως τον 'απειλούν' ας επικοινωνήσει άμεσα με εκείνους τους οποίους βαρένουν οι υποψίες του και ας λύσουν το θέμα σαν άντρες
Τα 'μου ειπες', 'σου ειπα', 'του ειπα'... ουτε προσφερουν στο θεμα ούτε τίποτα
Θεωρούνται σπαμ και ειναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους κάποιος θα μπορούσε να πεταχτεί εξω από ένα φόρουμ (όταν το κάνει κατ εξακολούθηση)
Πάμε παρακάτω...
-
επειδη αυτο το τοπικ εχει φτασει τις 120+ σελιδες, μηπως μπορει καποιος που ξερει να γραψει την διαδικασια εκδοσης καρτας, ασφαλειας, πινακιδων κλπ σε ενα νεο τοπικ και να κλειδωθει απο τους μοντερέιτορς ωστε να το εχουμε σαν οδηγο?
Νασο?Φτιάξτε το και θα το κάνω Επικολλημένο [Mod]
-
Για αυτό μπορεί να ανατρέξει κανείς στις λέσχες/ομοσπονδίες Λευτέρη. Εδώ δεν υπάρχουν επίσημοι εκπρόσωποι των τριών λεσχών/ομοσπονδιών, ώστε να προσφέρουν έγκυρη άποψη. Άλλωστε δεν υπάρχει και μεγάλη σταθερότητα στις απαιτήσεις απ'ότι φαίνεται. Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι η ΕΛΠΑ ζητάει ΚΤΕΟ!!!! Ακόμα και για αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!!!
-
Ρε παιδία για πείτε γιατί μπερδέυτηκα...
Έχω ένα citroen gs club 1978 αυτό μπορεί να γίνει αντίκα, αν το κάνω ξέρω πως δεν θα πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιες, Κτεο κτλ...
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιείι ο πατέρας μου στο χωρίο γύρω γύρω, αν γίνει αντίκα θα μπορεί να κινήται κανονικά...
-
Όχι...
Κανονικά για να δικαιούται αυτές τις πινακίδες πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (αν όχι άριστη), και να μην χρησιμοποιείται, παρα μόνο για εκδηλώσεις και για τις αναγκαίες μετακινήσεις/επισκευές του.
Τουλάχιστον αυτά νόμιμα.
-
κάποιος έγραψε ότι έχει μικτή στο ιστορικό του, τον ρώτησα να μας πει τι και πως αλλά την έκανε
σοβαρότητα ΜΗΔΕΝ -
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Ρε παιδία για πείτε γιατί μπερδέυτηκα...Έχω ένα citroen gs club 1978 αυτό μπορεί να γίνει αντίκα, αν το κάνω ξέρω πως δεν θα πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιες, Κτεο κτλ...
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιείι ο πατέρας μου στο χωρίο γύρω γύρω, αν γίνει αντίκα θα μπορεί να κινήται κανονικά...
Φιλε μου τα λεγαμε και με πμ καποτε για τη βελγικη gs του πατερα σου..
Πρεπει να γινει ανακατασκευη στο αμαξι πριν γινει το οτιδηποτε..Απ οτι εχω καταλαβει ειναι σε γνησια κατασταση αλλα θελει δουλιτσα για να παρει πινακιδες..
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες