-
καλό μεσημέρι σε όλους....θα κάνω μια ερώτηση κι αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει (και τον ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον)...όποιος έχει πινακίδες ΕΟΟΕ πως μπορεί να τον αποζημιώνει απο τρακάρισμα η ασφαλιστική αφού η ΕΟΟΕ δεν έχει πια το δικαίωμα να δίνει πινακίδες; Αυτό κατα τη γνώμη μου θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσαν οι ασφαληστικές για να μην πληρώσουν τα αυτοκίνητα που έχουν τρακάρει οι πελέτες τους και φέρουν πινακίδες ΕΟΟΕ. 'Εχω δει απο φίλους να αποζημιώνονται απο την ασφαλιστική κανονικότατα και να πηγαίνουν το αυτοκίνητο τους σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Απο αυτά που διάβασα αφου είναι τόσο εύκολο μετα απο μια προσφηγή που θα κάνει κάποιος να του δίνουν το δικαίωμα να βγάζει πινακίδες γιατι η κάθε λέσχη δεν έχει βγάλει δικιές της και είναι αναγκασμένη να συγχονεύεται στις 3 μεγάλες λέσχες;
-
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
σωστό αυτο που μου λέτε αλλά πως η άλλη ασφάλεια του εμπλεκόμενου οχήματος δεν το ψάχει καλήτερα για να εποφεληθεί η ίδια και να μην πληρώσει το όχημα της ΕΟΟΕ(σας ευχαριστώ)Eάν η υπαιτιότητα βαρύνει τον οδηγό άλλου εμπλεκομένου στο ατύχημα οχήματος το αν είναι νομότυπες οι πινακίδες του ιστορικού οχήματος είναι αδιάφορο δεδομένου ότι είναι νόμιμα ασφαλισμένο. Το να ψάχνει η ασφαλιστική να βρει παραθυράκι στην νομιμότητα ή όχι των πινακίδων (που επαναλαμβάνω δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι) είναι απίθανο, δεδομένου ότι δεν αφορά στοιχείο που θα μπορεί να αποδείξει συνυπαιτιότητα του ιστορικού οχήματος στο ατύχημα.
Μου θυμίζει συμβάν που μου έχει τύχει το 85: είμαστε σε ένα μινι μποτιλιαρισμένοι στα Βίλια και ξαφνικά ο παππούς με το Ταυνους Ρ4 μπροστά βάζει όπισθεν κι έρχεται και κάθεται πάνω στο καπώ του ταλαίπωρου Μίνι. Μετά βγαίνει έξω και αρχίζει να φωνάζει ότι είμαστε παράνομοι γιατί είμασταν έξι άτομα μέσα στο ΜΙνι!
-
@ OLYMPIA
να σου κάνω μια ερώτηση?
για το αυτοκίνητό σου, βγάζεις κάποια ετήσια κάρτα FIVA που την πληρώνεις 20€?ΝΑΙ φυσικά και βγάζω αφου το αμάξι ελένχετε κάθε χρόνο
Φίλε OLYMPIA αυτό που πληρώνεις κάθε χρόνο 20€ **ΔΕΝ **είναι κάρτα FIVA
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
σωστό αυτο που μου λέτε αλλά πως η άλλη ασφάλεια του εμπλεκόμενου οχήματος δεν το ψάχει καλήτερα για να εποφεληθεί η ίδια και να μην πληρώσει το όχημα της ΕΟΟΕ(σας ευχαριστώ)
Eάν η υπαιτιότητα βαρύνει τον οδηγό άλλου εμπλεκομένου στο ατύχημα οχήματος το αν είναι νομότυπες οι πινακίδες του ιστορικού οχήματος είναι αδιάφορο δεδομένου ότι είναι νόμιμα ασφαλισμένο. Το να ψάχνει η ασφαλιστική να βρει παραθυράκι στην νομιμότητα ή όχι των πινακίδων (που επαναλαμβάνω δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι) είναι απίθανο, δεδομένου ότι δεν αφορά στοιχείο που θα μπορεί να αποδείξει συνυπαιτιότητα του ιστορικού οχήματος στο ατύχημα.
Μου θυμίζει συμβάν που μου έχει τύχει το 85: είμαστε σε ένα μινι μποτιλιαρισμένοι στα Βίλια και ξαφνικά ο παππούς με το Ταυνους Ρ4 μπροστά βάζει όπισθεν κι έρχεται και κάθεται πάνω στο καπώ του ταλαίπωρου Μίνι. Μετά βγαίνει έξω και αρχίζει να φωνάζει ότι είμαστε παράνομοι γιατί είμασταν έξι άτομα μέσα στο ΜΙνι!
Ε21 ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΑΞΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ;
-
Ε21 ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΑΞΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ;Η ΑΣΠΙΣ έχει κλείσει.
-
@ OLYMPIA
όπως σου είπε ο GR8 αυτό το πράσινο χαρτάκι (πιστοποιητικό καταγραφής ΕΟΟΕ) που πληρωνεις 20€ ΕΤΗΣΙΩΣ (=200€ τη 10ετία) δεν είναι κάρτα FIVA
Ειναι το πιστοποιητικο καταγραφης που εκδιδει η ΕΟΟΕ και εχει (ως δια μαγειας) πανω του μια σφραγιδα της FIVAH αληθινή κάρτα FIVA είναι αυτή εδώ
έχει 10ετή διάρκεια, κόστος 60€ (αντί για 10Χ20=200€) και εκδίδεται μόνο από τον εκπρόσωπο της FIVA σε κάθε χώρα (πχ ΕΟΦΙΛΠΑ) και όχι από οποιοδήποτε μέλος της FIVA (πχ ΕΟΟΕ)
Άλλο το μέλος ΦΙΒΑ και άλλο το μέλος που είναι και ο εκπρόσωπος... κατανοητό?Βεβαια κάποιοι εσκεμμένα αφήνουν να παρερμηνευθεί η ιδιοτητα της ΕΟΟΕ σαν απλό μελος FIVA σε εκπρόσωπο... όπως και το πράσινο πιστοποιητικό της (είναι άραγε τυχαία πράσινο?) να θεωρείτε κάρτα FIVA!!!
@ ΝΙGA
Γράφεις
ψάχνει η ασφαλιστική να βρει παραθυράκι στην νομιμότητα ή όχι των πινακίδων (που επαναλαμβάνω δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι)
Το ότι δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι... τις κάνει ΝΟΜΙΜΕΣ?
Αν ναι, τότε γιατί δεν προμηθεύεσαι πινακίδες ΕΟΟΕ για τ αυτοκίνητά σου μα προμηθεύτηκες σε άλλα EOFILPA και σε άλλα ΙΟ?
Και γιατί πολύ περισσότερο έχεις προμηθευτεί κάρτα FIVA ΣΕ ΟΛΑ αντί για το πιστοποιητικό καταγραφής απο οποιοδήποτε άλλο φορέα?Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας λοιπόν. Ας πούμε για μια φορά τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν χρειάζεται κύριοι να είστε και τόσο 'ευγενικοί' ειδικά όταν τα γνωρίζετε εκ των έσω και τόσα πολλά χρόνια
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ε21 ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΑΞΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ;
Η ΑΣΠΙΣ έχει κλείσει.
ΓΙΑΥΤΟ το λεω γιατι εμενα εψαχνε τα παντα γιανα κερδιση χρονο και του φιλου ΑΜΕΣΩΣ εγω θα βγαλω δικεσμου απο του χρονου να μειν εχω ανχος καλο απογευμα .
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
@ OLYMPIAόπως σου είπε ο GR8 αυτό το πράσινο χαρτάκι (πιστοποιητικό καταγραφής ΕΟΟΕ) που πληρωνεις 20€ ΕΤΗΣΙΩΣ (=200€ τη 10ετία) δεν είναι κάρτα FIVA
Ειναι το πιστοποιητικο καταγραφης που εκδιδει η ΕΟΟΕ και εχει (ως δια μαγειας) πανω του μια σφραγιδα της FIVAH αληθινή κάρτα FIVA είναι αυτή εδώ
έχει 10ετή διάρκεια, κόστος 60€ (αντί για 10Χ20=200€) και εκδίδεται μόνο από τον εκπρόσωπο της FIVA σε κάθε χώρα (πχ ΕΟΦΙΛΠΑ) και όχι από οποιοδήποτε μέλος της FIVA (πχ ΕΟΟΕ)
Άλλο το μέλος ΦΙΒΑ και άλλο το μέλος που είναι και ο εκπρόσωπος... κατανοητό?Βεβαια κάποιοι εσκεμμένα αφήνουν να παρερμηνευθεί η ιδιοτητα της ΕΟΟΕ σαν απλό μελος FIVA σε εκπρόσωπο... όπως και το πράσινο πιστοποιητικό της (είναι άραγε τυχαία πράσινο?) να θεωρείτε κάρτα FIVA!!!
@ ΝΙGA
Γράφεις
ψάχνει η ασφαλιστική να βρει παραθυράκι στην νομιμότητα ή όχι των πινακίδων (που επαναλαμβάνω δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι)
Το ότι δεν είναι ευρέως γνωστό αν είναι νόμιμες ή όχι... τις κάνει ΝΟΜΙΜΕΣ?
Αν ναι, τότε γιατί δεν προμηθεύεσαι πινακίδες ΕΟΟΕ για τ αυτοκίνητά σου μα προμηθεύτηκες σε άλλα EOFILPA και σε άλλα ΙΟ?
Και γιατί πολύ περισσότερο έχεις προμηθευτεί κάρτα FIVA ΣΕ ΟΛΑ αντί για το πιστοποιητικό καταγραφής απο οποιοδήποτε άλλο φορέα?Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας λοιπόν. Ας πούμε για μια φορά τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν χρειάζεται κύριοι να είστε και τόσο 'ευγενικοί' ειδικά όταν τα γνωρίζετε εκ των έσω και τόσα πολλά χρόνια
εχω δει στο car miniτου65 με πορτες απο του 70 αλλα το θεμα ειναι οτι η ΦΙΛΠΑ αν ειναι οπως τα λετε φτεει οχι η εοοε του χρονου θα βγαλω δικεσμου
-
θα βγαλεις δικές σου πινακίδες του χρόνου?
τι εννοείς? -
εχω δει στο car miniτου65 με πορτες απο του 70 αλλα το θεμα ειναι οτι η ΦΙΛΠΑ αν ειναι οπως τα λετε φτεει οχι η εοοε
εχουμε ξεφυγει απ το θεμα νομιζω, θα κρινουμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ σ αυτο το φορουμ?
ενας κανιβαλος αλλαξε πορτες σ ενα μινακι, και επειδη ηταν ΤΣΙΠΗΣ ( οι πορτες του mark3/4 υπαρχουν και στα περιπτερα, ενω οι σωστες σ ενα mark1 εχουν 10πλασιο νουμερο)
φταιει η φιλπα, η καρτα φιβα η ακομα χειροτερα αυτος που το ελεγξε??? και δεν φταιει ο κανιβαλος????μηπως το παρακανουμε???
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
@ OLYMPIAΕιναι το πιστοποιητικο καταγραφης που εκδιδει η ΕΟΟΕ και εχει (ως δια μαγειας) πανω του μια σφραγιδα της FIVA
Βεβαια κάποιοι εσκεμμένα αφήνουν να παρερμηνευθεί η ιδιοτητα της ΕΟΟΕ σαν απλό μελος FIVA σε εκπρόσωπο... όπως και το πράσινο πιστοποιητικό της (είναι άραγε τυχαία πράσινο?) να θεωρείτε κάρτα FIVA!!!
Καλησπέρα. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Το πιστοποιητικό της ΕΟΟΕ ήταν πράσινο πολύ πριν συγχωνευθει η FIVA με την IHVO.
Στην πίσω του σελίδα έχει σηματάκι της FIVA, εκτυπωμένο - όχι σφραγίδα - , και γράφει απο πάνω 'H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ (ΕΟΟΕ) Ε Ι Ν Α Ι Μ Ε Λ Ο Σ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ F.I.V.A.'
Η καρτά δεν γράφει τίποτα πάνω που να υπονοεί ότι το παρόν πιστοποιητικό αντικαθιστά την κάρτα F.I.V.A. ούτε έχει το έχει πει ποτέ κανείς μέσα στην λέσχη. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Το να βγαζεις το σπανιο αμαξι σου ελαχιστες φορες δεν το καθιστα επιπλο.
Το να τρεχεις το λιγοτερο σπανιο αμαξι σου σε εκδηλωσεις δεν το καθιστα μαιμου.Φυσικά και δεν εννοούσα αυτά.
Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που νομίζει ότι κλασικό αυτοκίνητο = γκαράζ και εκδηλώσεις. Κανένα πρόβλημα, γι αυτούς τους λίγους φτιάχτηκαν οι πινακίδες καταγραφής, αλλά **ας μην παίρνουν στο λαιμό τους και εμάς τους υπόλοιπους ** που τη βρίσκουμε όταν για τη μετακόμιση χρησιμοποιούμε το κλασικό μας αυτοκίνητο. Και φυσικά δεν εννοώ ότι όλα τα παραπάνω θα πρέπει να γίνονται με ιστορικές πινακίδες, αλλά ότι δεν πρέπει να τιμωρείται (με παράλογα τέλη και ασφάλειες) αυτός που για το κλασικό του αυτοκίνητο επιλέγει να κρατάει τις πινακίδες κυκλοφορίας.
πληρωνε 200 ευρω το χρονο για τελη κυκλοφοριας και 350 (!!!) ευρω το χρονο για ασφαλεια. Εμεις πληρωνουμε 0 ευρω για τελη και 50 ευρω για ασφαλεια, δηλαδη στα 2 χρονια εχεις αποσβεσει το Punto των 1000 ευρω και κυκλοφορεις και νομιμα και με ελαχιστη βενζινη.
Δεν θα έλεγα ότι το Punto αποσβένεται στα 2 χρόνια με τη λογική σου.
Επίσης, τα τέλη των 200€ είναι λογικό ποσό (όχι το χαμηλότερο-με βάση τα εκεί δεδομένα-αλλά ούτε και το υψηλότερο), ενώ οι πινακίδες Η δεν έχουν ουσιαστικούς περιορισμούς στη χρήση τους.
Επίσης κοίτα λίγο γύρω σου, δεν είναι όλα τα κλασικά αυτοκίνητα βενζινοβόρα θηρία, υπάρχουν πάρα πολλά με κατανάλωση μικρότερη του...Punto
Κάρολε, ξαναδιάβασε τα όσα έγραψα
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
@ OLYMPIA
Ειναι το πιστοποιητικο καταγραφης που εκδιδει η ΕΟΟΕ και εχει (ως δια μαγειας) πανω του μια σφραγιδα της FIVA
Βεβαια κάποιοι εσκεμμένα αφήνουν να παρερμηνευθεί η ιδιοτητα της ΕΟΟΕ σαν απλό μελος FIVA σε εκπρόσωπο... όπως και το πράσινο πιστοποιητικό της (είναι άραγε τυχαία πράσινο?) να θεωρείτε κάρτα FIVA!!!
Καλησπέρα. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Το πιστοποιητικό της ΕΟΟΕ ήταν πράσινο πολύ πριν συγχωνευθει η FIVA με την IHVO.
Στην πίσω του σελίδα έχει σηματάκι της FIVA, εκτυπωμένο - όχι σφραγίδα - , και γράφει απο πάνω 'H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ (ΕΟΟΕ) Ε Ι Ν Α Ι Μ Ε Λ Ο Σ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ F.I.V.A.'
Η καρτά δεν γράφει τίποτα πάνω που να υπονοεί ότι το παρόν πιστοποιητικό αντικαθιστά την κάρτα F.I.V.A. ούτε έχει το έχει πει ποτέ κανείς μέσα στην λέσχη.Είναι προφανέστατο όμως το ότι το πιστοποιητικό συγχέεται με την κάρτα FIVA. Αλήθεια, ποια είνα η διαφορά μεταξύ τους σε χρήση/ εφαρμογή και απατείται η ετήσια ανανέωση με κόστος 20€ στη μια περίπτωση; Γιατί δεν το κάνουν και οι άλλοι δύο φορείς παροχής πινακίδων για να έχουν ένα επιπλεον ετήσιο έσοδο, παρά χορηγούν με ισχύ 10ετίας την κάρτα FIVA και με κόστος 60€;
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Επίσης κοίτα λίγο γύρω σου, δεν είναι όλα τα κλασικά αυτοκίνητα βενζινοβόρα θηρία, υπάρχουν πάρα πολλά με κατανάλωση μικρότερη του...PuntoΟπως...?
Γιατί δεν το κάνουν και οι άλλοι δύο φορείς παροχής πινακίδων για να έχουν ένα επιπλεον ετήσιο έσοδο, παρά χορηγούν με ισχύ 10ετίας την κάρτα FIVA και με κόστος 60€;
Βρε συ Great, θα γκρινιαξουμε γιατι παιρνουν λιγα και οχι περισσοτερα?
Τελως παντων. Μερικοι συμφωνουν μαζι μου ενω αλλοι οχι. Σε ελευθερη χωρα ζουμε και ο καθενας εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πανε στην υπο αμφισβητηση Εοοε (τα λεω χωρις να εχω προηγουμενα μαζι τους) και πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα τη στιγμη που μπορουν να πανε αλλου με εγκυρα χαρτια και με λιγοτερα χρηματα. Ολα αυτα εν ετη 2010 που υπαρχει μεσω των φορουμ ελευθερη πληροφορηση.
-
Γιατί δεν το κάνουν και οι άλλοι δύο φορείς παροχής πινακίδων για να έχουν ένα επιπλεον ετήσιο έσοδο, παρά χορηγούν με ισχύ 10ετίας την κάρτα FIVA και με κόστος 60€;
Βρε συ Great, θα γκρινιαξουμε γιατι παιρνουν λιγα και οχι περισσοτερα?
Τελως παντων. Μερικοι συμφωνουν μαζι μου ενω αλλοι οχι. Σε ελευθερη χωρα ζουμε και ο καθενας εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πανε στην υπο αμφισβητηση Εοοε (τα λεω χωρις να εχω προηγουμενα μαζι τους) και πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα τη στιγμη που μπορουν να πανε αλλου με εγκυρα χαρτια και με λιγοτερα χρηματα. Ολα αυτα εν ετη 2010 που υπαρχει μεσω των φορουμ ελευθερη πληροφορηση.
Mike αυτό κατάλαβες εσύ; 'γκρινιάζω' γιατί παίρνουν λιγότερα; είναι δυνατόν;
άντε να το επαναδιατυπώσω:ειλικρινά δεν ξέρω -και θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει- γιατί να πληρώνει κανείς για πιστοποιητικό ετήσιας ισχύος 20€ κάθε χρόνο και όχι 60€ για 10 χρόνια; Τι παραπάνω προσφέρει -αν προσφέρει κάτι παραπάνω- το ακριβότερο έναντι του φθηνού;
καλύτερα τώρα; -
Επίσης κοίτα λίγο γύρω σου, δεν είναι όλα τα κλασικά αυτοκίνητα βενζινοβόρα θηρία, υπάρχουν πάρα πολλά με κατανάλωση μικρότερη του...Punto
Οπως...?
Κάτσε ρε Κόσμο, δηλαδή ένα 2cv καιει πιο πολύ από ένα πούντο; Που, εδω που τα λέμε, με το Πούντο άντε να μεταφέρεις καμιά γλάστρα, με το σιτροενάκι μεταφέρεις και κομοδίνο άμα λάχει.... Ο 7pas100 δεν είπε ΠΟΥΘΕΝΑ να κάνεις τα κόλπα σου με ιστορικά νούμερα (και δεν καταλαβαίνω πως το κόλλησατε εδώ αυτό). Προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη πολλών να ζουν με το ιστορικό τους καθημερινά και οι κάρτες+πινακίδες+λέσχες φρουροί και τα ρέστα είναι η ταφόπλακα για αυτό.
NIGA, δες λίγο εδω : http://www.autobild.de/artikel/wechselk ... 83050.html είναι στη βαρβαρική αλλά μπορείς να το μεταφράσεις στο babelfish αν θέλεις...
Απλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πανε στην υπο αμφισβητηση Εοοε (τα λεω χωρις να εχω προηγουμενα μαζι τους) και πληρωνουν εναν σκασμο λεφτα τη στιγμη που μπορουν να πανε αλλου με εγκυρα χαρτια και με λιγοτερα χρηματα. Ολα αυτα εν ετη 2010 που υπαρχει μεσω των φορουμ ελευθερη πληροφορηση.
Σκέφτηκες ότι μπορεί απλά η παρέα τους να ήταν εκεί από την αρχή; Ότι πολύ απλά μπορεί να τους πέτυχαν πρώτοι; Σκέφτηκες ίσως, ότι με τον τρόπο σας καταφέρνετε και εσείς να γίνεστε αντιπαθείς; Θυμάμαι μια φορά με την Μερσεντές μου, που εισέπραξα σε μια εκδήλωση 3 4 γιουχαρίσματα στη σειρά λόγω των ΕΟΟΕ αρ.κυκλ. λες και έφταιγα εγώ ή είμαι υπεύθυνος για τις ενέργειες του εκάστοτε άρχοντα (χωρίς κανείς να πει μια καλή κουβέντα που ήταν πολύ ανώτερο από τα δικά τους... τότε...)
Δεν ξέρω αν βρίσκετε πολύ ελέυθερο χρόνο εσείς(που δεν το πιστεύω) αλλά ο περισσότερος κοσμάκης έχει ελάχιστο και υπερπολύτιμο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσει σε έρευνες... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
NIGA, δες λίγο εδω : http://www.autobild.de/artikel/wechselk ... 83050.html είναι στη βαρβαρική αλλά μπορείς να το μεταφράσεις στο babelfish αν θέλεις...
Άφωνος!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θυμάμαι μια φορά με την Μερσεντές μου, που εισέπραξα σε μια εκδήλωση 3 4 γιουχαρίσματα στη σειρά λόγω των ΕΟΟΕ αρ.κυκλ.Αφωνος...
-
@ Djet:
-
Καταναλωση: Μου φερνεις ενα ακραιο παραδειγμα (2CV) τη στιγμη που εγω σου ανεφερα στην τυχη ενα συνηθες αμαξι παραγωγης. Τλως παντων φευγουμε πολυ off topic και σταματω εδω.
-
Παρεα: Ναι το σκεφτηκα. ΟΜΩΣ... Η ζωη συνεχιζεται και ο κοσμος εξελισεται. Δεν σου ειπε κανεις να μην πηγαινεις το εντευκτηριο της λεσχης με τους φιλους σου. Απλα λες 'παιδια με το συμπαθειο με συμφερει να εχω πινακιδα Εοφιλπα ή Ελπα. Ειναι πιο φθηνο και γουσταρω μια στο τοσο να παω και ενα ιστ. Ακροπολις ή σε κανα διεθνες της Φιλπα. '.
Επιλογος: Εχω ακουσει ιστοριες καφριλας του Θεοχ... απεναντι στην Φιλπα όπως και εχει δει με τα ματια μου το www.eofilpa.gr και www.eophilpa.gr να το 'χτυπας' και να σου βγαινει η Εοοε και ο Σισπα... οποτε καταλαβαινω μια αντιπαθεια της Φιλπα και ΕοΦιλπα απεναντι στο ατομο του. Οσον αφορα τα 'γιουχαρισματα' προσωπικα και σαν ΣΙΣΑ τα αποδοκιμαζουμε και ολοι ξερουν οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα μαζι σας. Και ετσι για την ιστορια, πριν 7-8 χρονια οταν ειχαμε τα δικαστηρια με την Μεσογειων μας ειχε βγαλει ολος ο χωρος το ονομα οτι ειμαστε κανιβαλοι, σιδεροφαγοι, κανουμε επικινδυνους αγωνες κλπ. Με μεθοδικοτητα, υπομονη, προσπαθεια, ομαλη διαδοχη στα διοικητικα, με επιλογη σωστων προσωπων στην οργανωση των αγωνων (δεν μιλαω για μενα) καταφεραμε και αυτοι που μας λιθοβολουσαν τωρα να μας σφιγγουν το χερι. Μηπως λοιπον πρεπει η ανανεωση στην Εοοε να ξεκινησει απο τη Βαση?
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχω δει στο car miniτου65 με πορτες απο του 70 αλλα το θεμα ειναι οτι η ΦΙΛΠΑ αν ειναι οπως τα λετε φτεει οχι η εοοε
εχουμε ξεφυγει απ το θεμα νομιζω, θα κρινουμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ σ αυτο το φορουμ?
ενας κανιβαλος αλλαξε πορτες σ ενα μινακι, και επειδη ηταν ΤΣΙΠΗΣ ( οι πορτες του mark3/4 υπαρχουν και στα περιπτερα, ενω οι σωστες σ ενα mark1 εχουν 10πλασιο νουμερο)
φταιει η φιλπα, η καρτα φιβα η ακομα χειροτερα αυτος που το ελεγξε??? και δεν φταιει ο κανιβαλος????μηπως το παρακανουμε???
Τελικα νομίζω οτι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά γιατι αν αυτό το mini είχε πινακίδες ΕΟΟΕ θα ψάχνατε για το ποιος είναι υπεύθηνος που του έδωσε πινακίδες και δε θα λέγατε για τον τσίπη. Δεν στη λέω αλλά έτσι κάνετε σε άλλες περιπτώσεις.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες