-
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω βέβαια ακόμα 2-3 πραγματάκια ακόμα να κάνω, αλλά γενικά είναι Ο.Κ.
-
Kυκλοφορει ενα τετοιο λευκο στην Καλαματα σε πολυ καλη κατασταση, δεν το ειχα δει ποτε και το ειδα την Κυριακη που ηρθε επισκεψη στα πεθερικα.
-
Δεν φαίνεται στην φώτο τίποτα απολύτος....
-
[quote='nikospappas']Kυκλοφορει ενα τετοιο λευκο στην Καλαματα σε πολυ καλη κατασταση, δεν το ειχα δει ποτε και το ειδα την Κυριακη που ηρθε επισκεψη στα πεθερικα.
To διορθωσα, συγνωμη για το λαθος με το αλλο λινκ, δεν ειχα δει οτι δεν δουλευει
-
Πριν από 50 χρόνια, το πρωί της 9ης Οκτωβρίου 1963, το Rover 2000 παρουσιάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας δόθηκε μια λιτή δεξίωση στο δημαρχείο του Solihull. -
Ίσως η καλύτερη εποχή της Rover
-
-
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μιλάμε για πολύ σαπίλα!Το 'δες, το 'παιξες;
-
....εσυ και ο γρυλος σου.
-
Διαβάζοντας το thread κάπου διάβασα για κάποιο Austin 1100/1300. Ε αφού δεν το ήξερα,λέω 'δεν το κοιτάω στο google?'.
Τι μου θυμίσατε: Πολλά χρόνια ήταν ένα τέτοιο παρατημένο ακριβώς κάτω απ'το σπίτι μου (εκτός πόλης μένω). Το είχαν καταπιεί οι θάμνοι και φαινόταν μόνο το πίσω μέρος του. Κάποια στιγμή που κουρέψανε τους θάμνους έπειτα απο πολλά χρόνια,διέκρινα το αυτοκίνητο ολόκληρο-επιτέλους. Τόσα χρόνια παρατημένο εκεί,οι θάμνοι το είχαν προστατέψει και ήταν σε αναπάντεχα καλή κατάσταση.Δυστυχώς τότε δεν είχαν αρχίσει ακόμα να με ενδιαφέρουν τα παλία οχήματα. Πρίν 2-3 χρόνια ένα καλοκαίρι που γύρισα απο διακοπές,δεν ήταν πλέον εκεί,όπως και διάφορα άλλα που ήταν σκόρπια γύρω (ρυμούλκες-μικρά βυτία κλπ). Πιθανότατα πήγε για σκράπ το κακόμοιρο
-
Εδώ στα διαλυτήρια έχουνε κάποια και προτιμούν να το κάνουνε σίδερα παρά να στο πουλήσουνε 200 - 300 για ανταλλακτικά....
-
Τελικά η λύση στο πρόβλημα ήταν πολύ απλή...
-
Austin Ant.
http://www.classicandsportscar.com/news ... top_link_1
-
Παιδιά καλημέρα σας,
Ψάχνομαι εδώ και δυο - τρία χρόνια να μπω στο χώρο του ιστορικού αγοράζοντας ένα έτοιμο σχετικά αμάξι ( ή που να θέλει λίγα πράγματα) καθότι δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μου.
Αν και για τον ανωτέρω λόγο είχα αποκλείσει τις αγγλικές μάρκες ως μπελαλίδικες βρήκα πρόσφατα ένα MGB σε πολύ καλή κατάσταση από Ολλανδία , θα ήθελα να ρωτήσω πόσο δύσκολο είναι το σέρβις του στην Ελλάδα. Επίσης αν θεωρείτε ότι ενδεικνύται ως πρώτο κλασικό ή όχι. Τέλος να τονίσω ότι το ετήσιο μπάτζετ μου για το αμάξι δεν υπερβαίνει τα 1000 ευρώ για συντήρηση.
-
Καλη επιλογη για πρωτο, με απιστευτη υποστήριξη σε ανταλακτικα και οικονομικα σχετικα στην χρηση.
Επειδη το αυτοκινητο ειναι σε βροχερη χωρα, προσεξε μην ειναι σαπιο.
Επισης το overdrive ειναι εξαιρετικα χρησιμο, αν σε ενδιαφερει να πας μια πιο μακρινη βολτα.Εναλακτικα, αν ψαχνεις ενα οικονομικο roadster με χαμηλο κοστος, μπορεις να δεις το ΜΧ-5 πρωτης γενιας.
-
Ευχάριστο, πρακτικό, οικονομικό, αξιόπιστο και εύκολο στη συντήρηση. Δεν είναι τυχαία τόσο επιτυχημένο στην αγορά των κλασικών εδώ και δεκαετίες.
Όπως είπε και ο ronnie, η κάλυψη σε ανταλλακτικά είναι καλύτερη και απο μερικά σύγχρονα αυτοκίνητα (!), ωστόσο η ποιότητα αρκετών εξ αυτών είναι κακή. Τα κυριότερα μηχανικά και αναλώσιμα τα βρίσκεις και εδώ, αν χρειαστεί κάτι πιο εξειδικευμένο υπάρχουν πολλές επιλογές καταστημάτων στο εξωτερικό.
Δεν έχει κάτι το περίεργο ώστε να μη μπορεί να το συντηρήσει-επισκευάσει ένας μηχανικός με στοιχειώδεις γνώσεις και καλή αντίληψη της κοινής λογικής.
Με δεδομένο ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εξ αρχής, με τα 1000€ / έτος είσαι πολύ άνετος, συμπεριλαμβάνοντας και τα πάγια έξοδα αυτοκινήτου με πινακίδες υπουργείου.
-
Το 1000 είναι το όριο μου ελπίζω να μπορώ με λιγότερα συνήθως και θα το βγάλω ιστορικό όχι υπουργείου καθώς έχω ήδη 2 με υπουργείου σύγχρονα και δεν με παίρνει για τρίτο.
-
https://picasaweb.google.com/1146473106 ... veSpoilers
Αυτό είναι αυτό που βρήκα , επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα αυτοκίνητα καθόλου για πείτε μου τη γνώμη σας.
MADE IN ENGLAND