-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Μια χαρά περάσαμε. Όλα ήταν πολύ όμορφα...Η εικονα τα λεει ολα.............
Youtube Video -
μετα απο μερικες ωρες υπνου....νομιζω οτι το καλυτερο θεμα για να τα πουμε ειναι εδω..
ξεκινησαμε να παμε πρωτη φορα ρεκουλαριτε..με την κοπελα μου συνοδηγο...η οποια τα πηγε καλυτερα απο μενα δεν εκανε λαθη και τα εκανα εγω,κατα τα αλλα ηταν πολλη ωραια το σκα8αρι βγηκε ηρωας...παρολα αυτα χαρηκα πολλη που γνωρισα τον ριτμο130 και χανομασταν στις ειδικεσ και στις απλες..τωρα τι να πω για καπαπι. μαλλιοκουβαρα το μινι..με γυναικα και παιδι μεσα...
ο νιγκας βεβαια με εξεπληξε με τις οδηγικες του ικανοτητες τον ειχα για ηρεμο οδηγο και ειδικα με το αουντι αλλα στο μερκουρη καταβαση κατεβαινε κοματια ΑΚΟΥΣ ΑΠΡ ...???
τι αλλο...??α η απουσια του διγετιου ηταν αισθητη,,,!!!τωρα να ευχαριστησω τον μηχανικο της ομαδας..... αγγελο 7pas100 για την πολυτιμη βοηθεια του...
τωρα για τους υπολοιπους του φορουμ επειδη δεν τους ξερω η δεν τους γνωρισα...πολλη ωραια αυτοκινητα του ronnie..!!και η alpine του chala..
α τωρα τα φαβορι τα ματιασαμε..! stubo kai strathgo... με φουλβια...μερικες φωτο..
[URL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=uw8r0gdns2f5228j7gj3.jpg][/URL
-
Να'στε γεροί να ξαναπάτε, παιδιά! Το έγραψα και αλλού: ο σκαθαράκος γράφει απίστευτα στο φακό! ... η φωτό, βέβαια με τους τρεις σωματοφύλακες (κόκκινος πράσινος περδικαλής) όλα τα φράγκα!
ΥΓ Κοιτάζω τα αποτελέσματα στην Οινόη (τα τελευταία; )! Μπράβο παιδιά!!!!!! 30, 32, 33, 34 και όλοι μαζί!!!!! Βαγγελάκη, παρά 50 βαθμούς έχασες κύπελλο στην F ρε γαμώτο (περιττό να σου πω ότι είδα ένα -32 στο κατέβασμα στην οινόη και κατάλαβα... δε μου λες, ακόμα παντρεμένος είσαι ή χώρισες ρε;;; ) ;;;;;;; Η εμπειρία δεν κρύβεται, ε; Και χωρίς ρολόγια ναούμ, και με μίλια!!!! Πολλήκαλά στην πρώτη επαφή και ο Γιαννάκης με την Κατερίνα, μπράβο και στο Στέλιο και στο Νίκο! O stubos 16ος γενικής, βλέπω, στην πρώτη επαφή, αν και έδειξε το επίπεδό του με κάτι 0.τόσα δεύτερα σε κάποιες ειδικές...ελπίζω να τον ζόρισες αρκετά το Στρατηγό να πάρει τη γλύκα! ... μόλις στρώσει το θηρίο θα σας πιεί το αίμα, λύπαμαι για εσάς αλλά εγώ θα βρω αμάξι σε άλλη κατηγορία από τη λάντσια!!!
-
Αυτοκίνητα που με εντυπωσίασαν (εκτος από των φίλων μου) :
-
Μονοφάρος και great8 έλαμψαν δια της απουσίας τους...
-
-
-
Θα πω κατι , κι ας το κρινετε οπως θελετε ......
Δεν θεωρω σωστο οταν βαζουμε φωτο απο αγωνες , να μην εχει στην λεζαντα το ονομα του οδηγου αν οχι του ιδιοκτητη .....
Αν πιστευετε οτι ισως να εχει προβλημα ο ιδιοκτητης , τοτε για εμενα ειναι και δεν εχει καμια σχεση με σεμνοτητα και αλλα αυτο ..........
Kι αν ειναι ετσι .... τοτε μην τις βαζετε ...
διαφορετικα τι να θαυμασουμε την σπανιοτητα των αυτοκινητων ?Και δεν αφορα μονον αυτο το ποστ αλλα κυριως των events .
Ειναι σαν το κακο ιδιωμα των Ελληνων να μην συστηνοντε οταν ερχοντε να σου μιλησουν , λες και παιζατε ταβλι μαζι την προηγουμενη ημερα .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θα πω κατι , κι ας το κρινετε οπως θελετε ......Δεν θεωρω σωστο οταν βαζουμε φωτο απο αγωνες , να μην εχει στην λεζαντα το ονομα του οδηγου αν οχι του ιδιοκτητη .....
Αν πιστευετε οτι ισως να εχει προβλημα ο ιδιοκτητης , τοτε για εμενα ειναι και δεν εχει καμια σχεση με σεμνοτητα και αλλα αυτο ..........
Kι αν ειναι ετσι .... τοτε μην τις βαζετε ...
διαφορετικα τι να θαυμασουμε την σπανιοτητα των αυτοκινητων ?Και δεν αφορα μονον αυτο το ποστ αλλα κυριως των events .
Ειναι σαν το κακο ιδιωμα των Ελληνων να μην συστηνοντε οταν ερχοντε να σου μιλησουν , λες και παιζατε ταβλι μαζι την προηγουμενη ημερα .....
Ειλικρινά, η θέση σου με εκφράζει απόλυτα.
Ευτυχώς, σε αυτήν εδώ την γωνίτσα μαζευτήκαμε γιατί μας ενώνει (τους περισσότερους τουλάχιστον) ένα κοινό πάθος, το κλασσικό - ιστορικό αυτοκίνητο! Υπάρχει κάτι το μαγευτικό σε αυτό το συνονθύλευμα προσωπικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο χώρο και είναι κρίμα να χαζεύω αυτοκίνητα μελών του φόρουμ ή απλών ανθρώπων και να μην μπορώ ουσιαστικά να τα θαυμάσω! Το ουσιαστικά δε, έγκειται στο γεγονός ότι αλλιώς θα αντιμετωπίσω το Μινάκι του KP (πρώτη φορά το είδα και μου άρεσε πολύ ), σε σχέση με οποιδήποτε Μίνι του κόσμου (π.χ. πρόσφατα αγωνιστικό Μίνι με τεράστια καριέρα πωλήθηκε στην Αγγλία για περίπου 120.000 λίρες. Ωραίο αλλά... το είδα, γνωρίζω αυτόν που το αγόρασε, πόσο το αγαπάει;;; -Όχι)
Κατ' εμέ, από την στιγμή κατά την οποία αναφερόμαστε σε μοντέλα που κρύβουν τη δική τους προσωπική ιστορία (και όχι σε τενεκέδες πενταετίας), είναι άσχημο να αφήνουμε το πρόσωπο που δίνει ζωή στο όχημά του στην αφάνεια!
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χαίρονται με το καμάρι του γείτονα, του φίλου, του απλού συνφορουμίστα.
Με εκτίμηση, Βασίλης. -
μερικοί άνθρωποι ίσως από σεμνότητα δεν θέλου να πουν για το αυτοκίνητό τους
στην εν λόγω φώτο βλέπετε την Alpine του chala13
και εδώ τη Spider του ronnie
[/quote]
αχ ρε Γιον, παραλίγο και θα τσιμπούσες κυπελάκι στην κατάταξη των αυτοκινήτων που δεν είχαν επιπρόσθετα όργανα! Έκανες πολύ καλό αγώνα και ας ήταν δύσκολες κάποιες ειδικές. Η εμπειρία (2 Ακρόπολις στην πλάτη σου) φαίνεται ότι έπαιξε το δικό της ρόλο
-
Γιον, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για τη φωτογραφία ρε φίλε...
έχεις δώσει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής, όπως και ο D-Jet
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
μερικοί άνθρωποι ίσως από σεμνότητα δεν θέλου να πουν για το αυτοκίνητό τους:
Aυτο ( προσωπικη γνωμη ...) δεν λεγεται σεμνοτητα , αλλοιως λεγεται , και μαλλον λαθος κανει ενας τετοιος τυπος και ανακατευεται μ'αυτο το φορουμ η εμφανιζεται σε αγωνες ......
Κυριοι καποια στιγμη μεγαλα παιδια ειστε-ειμαστε , πρεπει να τα λετε οπως ξερετε και ειναι στο μυαλο σας , αλλοιως με τις κυριες τσα'ι και συμπαθεια θα ταιριαζαμε περισσοτερο .
Οπως πολυ ωραια τα λεει ο vassilis , το ενδιαφερον βρησκεται στα αυτοκινητακια λογο της αγαπης που ριχνει ο καθενας ξενυχτωντας να το φτιαξει η και να το αποκτησει ακομα , κι αυτο πρεπει να δειχνεται . -
Αλλιώς μπορεί να λέγεται από εσάς. Σεμνότητα μπορεί να λέγεται από κάποιους άλλους. Σεβαστείτε το και κρατήστε και τα υπόλοιπα. Δε βλέπω το λόγο γιατί να επιμένετε. Στο κάτω- κάτω όποιος βάζει φωτογραφίες, δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει και τα ονόματα όσων είναι μέσα στο κάθε αυτοκίνητο που του (μας) τραβάει την προσοχή.
και για να μην παρεξηγηθώ, δε διαφωνώ κατ' ανάγκη με την άποψή σας περί ονομάτων. Διαφωνώ με την προσπάθεια επιβολής της.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
. Διαφωνώ με την προσπάθεια επιβολής της.Μαζί σου.....
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Αλλιώς μπορεί να λέγεται από εσάς. Σεμνότητα μπορεί να λέγεται από κάποιους άλλους. Σεβαστείτε το και κρατήστε και τα υπόλοιπα. Δε βλέπω το λόγο γιατί να επιμένετε. Στο κάτω- κάτω όποιος βάζει φωτογραφίες, δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει και τα ονόματα όσων είναι μέσα στο κάθε αυτοκίνητο που του (μας) τραβάει την προσοχή.και για να μην παρεξηγηθώ, δε διαφωνώ κατ' ανάγκη με την άποψή σας περί ονομάτων. Διαφωνώ με την προσπάθεια επιβολής της.
+1000 κι απο εμένα. Επειδή γενικά υπάρχει αυτό το κλίμα στις συναθροίσεις κλασικών απο αρκετούς ιδιοκτήτες (είτε σε λέσχες είτε σε αγώνες), δηλαδή προβάλλω τον εαυτό μου μέσω του αυτοκινήτου που έχω, ας μην το συνεχίσουμε εδώ...
-
-
ωπ σου ηρθαν οι φωτο αντιπαλε.....!!!κουκλια και τα δυο..
-
-
των βρηκα στην λεσχη microcars και μου εδωσε και απο το απολλωνιο
ιστορικε σε ευχαριστω φανταζομαι και το vw στην συγκεκριμενη στροφη θα δειχνει πολυ ωραιο
-
Φίλοι καλημέρα,
φωτό από την εκδήλωση στο Ζάππειο υπάρχουν στο http://www.philpa.gr.
Μάριος
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων