-
H gtam που έτρεχε ο Μοσχούς ανήκε στον Φωτιαδη.
Θα ζητήσω κάτι δυσκολο αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορούμε να δούμε μια φωτο αυτού του αυτοκινήτου πως είναι τώρα?
Ξέρω ειναι δύσκολο αλλα πιστευω πως αξίζει τον κόπο. -
-
Από όσο ξέρω ετοιμαζε μια αλφέττα, όχι gt, 4πορτη.
-
-
Alfa Romeo 33 PininFarina Coupe 1969
-
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ναι ετσι ειναι.Η τοτε αγωνιστικη berlina,οταν τελειωσε την καριερα της,μετατραπηκε σε 'πολιτικο' και πουληθηκε.Τωρα φτιαχνουν η εφτιαξαν ηδη μια ρεπλικα της τοτε αγωνιστικης.
Και η πρωτοτυπη.Άλλες φώτο από τα θηρία της θρυλικής Μότορ Ελλάς???Αποκλείεται να μην έχετε!!!
-
Εχω Γιαννη.Ορεξη να'χεις.
Γιωργος Μοσχους.Tipo 33.Πουληθηκε εναντι χαμηλου τιμηματος,ακομα και για τα δεδομενα της τοτε εποχης,σε Αγγλο συλλεκτη.Προσφατα εμφανιστηκε σε δημοπρασια.
Γιωργος Μοσχους.Τατοι
Σιρκουι Κερκυρας.
Ροδος.Αναβαση Φιλερημου.
[URL=http://imageshack.us][IMG]
Κερκυρα
http://img208.imageshack.us/img208/1345 ... km3me1.jpg[/IMG][/URL]
Φιλερημος.Γιαννης'Μαυρος'Μειμαριδης Giulia Gta
Το τραγικο ατυχημα του 'Μαυρου'στη Ροδο
Εαν υπαρχει ενδιαφερων εχω αρκετες ακομα -
Tipo 103.Το πρωτοτυπο πανω στο οποιο βασιστηκε η Giulia.Με μια σημαντικη διαφορα ομως.Η 103 ηταν προσθιοκινητη
Υ.Γ Το χρωματακι αφιερωμενο στον D-jet.
Σε ευχαριστώ μονόφαρε φίλε μου... αλήθεια, από που το ήξερες ότι το γαλάζιο είναι το αγαπημένο μου;
Κάπου έχω ένα λευκό 105 να πάθεις την πλάκα σου, που το είχα φωτογραφίσει μαζί με μια φλούβια πρώτης σειράς ραλύ...θα ψάξω να στο βρω, ίσως το Σ/Κ που δε θα νυστάζω από τις 10:30...
-
Ανατρίχιασα.
Ειδικά με την τελευταία!!
Περιμένουμε και άλλες!! -
Η junior του Μοσχού στο Ακρόπολις του '73
Η GTV του Μοσχού στο Ακρόπολις του '76
-
Στη δευτερη χωρίς να είμαι σίγουρος εχω την εντύπωση πως είναι ο Κωστας Μέξης!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Στη δευτερη χωρίς να είμαι σίγουρος εχω την εντύπωση πως είναι ο Κωστας Μέξης!οχι γιαννη ειναι ο μοσχους
ακροπολις 1976
4ος γενικης -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Tipo 103.Το πρωτοτυπο πανω στο οποιο βασιστηκε η Giulia.Με μια σημαντικη διαφορα ομως.Η 103 ηταν προσθιοκινητη
Υ.Γ Το χρωματακι αφιερωμενο στον D-jet.
Σε ευχαριστώ μονόφαρε φίλε μου... αλήθεια, από που το ήξερες ότι το γαλάζιο είναι το αγαπημένο μου;
Κάπου έχω ένα λευκό 105 να πάθεις την πλάκα σου, που το είχα φωτογραφίσει μαζί με μια φλούβια πρώτης σειράς ραλύ...θα ψάξω να στο βρω, ίσως το Σ/Κ που δε θα νυστάζω από τις 10:30...
Το 'ξερα,το'ξερα
Φυστικί giulia... (πλάκα μας κάνουν ώρες ώρες; )
-
Δεκτόν, μου φάνηκε σαν μυστακιοφόρος ο οδηγός αλλά ο συνοδηγός σίγουρα δεν είναι ο κύριος Χριστιανός.
-
Το 'ξερα,το'ξερα
Φυστικί giulia... (πλάκα μας κάνουν ώρες ώρες; )Έχω και μια φυστικί από τον τελευταίο αγώνα 'του κουτιού' πρώτη σειρά...
Γνωριζόμαστε, μήπως; -
Ρε μπαγάσα, εσύ είσαι με τη φυστικί (έγω το έγραψα πριν καναδυο μήνες! )
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-210987 -
Όλα εδώ πληρώνονται Αλέξανδρε!!!
-
Κυριε Μονοφάναρε, φωτο και παλιές και της γιαγιάς ιουλίας!!!
-
classic Alfa Romeo