-
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Εάν ενδιαφέρεται κανείς, ρίξτε μια ματιά εδώ:
viewtopic.php?f=9&t=32656' target='_blank' target='_blank
Αυτή είναι, μόνον που πλέον ο ιδιοκτήτης της την έχει τρίψει σχεδόν εξ'ολοκληρου, απομένει να συμμαζευτούν κάποια σάπια της & να βαφτεί.
Μηχανικά είναι άριστη, έχει γίνει πλήρες σέρβις & ρυθμίσεις, φοράει το μαμά κινητήρα 1600cc, & γενικά, στο δρόμο είναι πάρα πολύ καλή (μη σας ξεγελά η εμφάνιση, την έχω οδηγήσει). -
Συγνωμη αν εχει ποσταριστει παλαιοτερα αλλα στο παρακατω λινκ υπαρχουν παμπολες φωτογραφιες.
http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=287294 -
Ακολουθεί χαζή ερώτηση:
Γιατί το μοντέλο αυτό λέγεται monofaro; -
περναγα απο δω και ειπα να απαντησω εγω...
γιατι ειναι με ενα φαναρι απο καθε μερια μηπως? -
Τόσο απλό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακολουθεί χαζή ερώτηση:
Γιατί το μοντέλο αυτό λέγεται monofaro;Μηπως επειδη δεν ειναι αυτο με τα διπλα φαναρια??
-
Μην ρωτάτε εμένα ρε παιδιά, εγώ ρώτησα πρώτος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τόσο απλό;Ξερω και'γω??Ετσι φανταζομαι...!
-
Δεν ειχα καταλαβει οτι περνωντας ο ΚΡ εριξε την απαντηση.. Τωρα ειμαι βεβαιος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακολουθεί χαζή ερώτηση:
Γιατί το μοντέλο αυτό λέγεται monofaro;Το 1975,μεσούσης της ενεργειακής κρίσης,η Alfa Romeo παρουσίασε μια καινούργια έκδοση της Αλφέττα στα 1600 cc.Το μοντέλλο αυτό είχε πιό φτωχό εξοπλισμό από τη 1800,καθώς δεν είχε ξύλινο τιμόνι,είχε απλούστερη κονσόλα χωρίς τις ξύλινες επενδύσεις,απουσίαζαν οι θήκες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων,προφυλακτήρες χωρίς πούλια με τον πίσω να μην 'αγκαλιάζει'πλήρως τα φτερά,στενό θυρεό στη μάσκα και το χαρακτηριστικότερο όλων δύο μεγάλα φανάρια μπροστά αντί τεσσάρων μικρότερων όπως της 1800.Το συγκεκριμένο μοντέλλο έμεινε μόλις δύο χρόνια στην παραγωγή,αφού από το 1977 όλη η σειρά ομογενοποιήθηκε εμφανισιακά.
Η λέξη monofaro δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ επίσημα,απλά τη χρησιμοποιούν στην 'πιάτσα' των κλασσικών για να ξεχωρίσουν αυτά τα μοντέλλα της πρώτης σειράς. -
Διαφωτιστικότατος. Ευχαριστώ!
-
Σερφαροντας,βρηκα αυτη τη φωτο.Τα φτωχα ιταλικα μου δεν βοηθουν,αλλα πρεπει να ειναι απο το Ακροπολις του 74 με οδηγο το Γ.Μοσχου.Καποιος παλαιοτερος(ο κ.Χρηστος ισως?)θυμαται κατι?
Καλημερα! Rally San Martino di Castrozza 1974,οδηγος: Luciano Trombotto-1ος στο Gr.2
http://www.avetowrc.com/foto/Storiche/S ... 74_jpg.htm' target='_blank
-
Δύσκολα μας βάζεις Κάρολε.
-
Μάλλον 6C 2300 B Gran Turismo του 1935-1936.Στις φωτό που έχω το αμάξωμα είναι σχεδόν ταυτόσημο εκτός από τις εξαγωγές αέρα.Ισως κάποιου καροστερίστα,αν και η βιβλιογραφία αναφέρει ότι τις τετράπορτες εκδόσεις τις κατασκεύαζε το ίδιο το εργοστάσιο
-
Μάλλον 6C 2300 B Gran Turismo του 1935-1936.Στις φωτό που έχω το αμάξωμα είναι σχεδόν ταυτόσημο εκτός από τις εξαγωγές αέρα.Ισως κάποιου καροστερίστα,αν και η βιβλιογραφία αναφέρει ότι τις τετράπορτες εκδόσεις τις κατασκεύαζε το ίδιο το εργοστάσιοΓια σκαναρισε καμμια φωτο να δουμε.
-
Δεν έχω σκάνερ καρντιά μου (Αλήθεια)
-
Βγάλτα φωτογραφία τότε
-
-
Το μοντελο πως λεγεται ;
classic Alfa Romeo