-
Ο χρήστης fethry έγραψε:
Καλησπέρα άνθρωποι!
Μετά απο καιρό απραξίας για διάφορους λόγους, αποφάσισα να προχωρήσω στη σταδιακή επισκευή μιας Alfa Romeo Giulia Sprint GT 1600 που έχω ακινητοποιημένη σε υπόγειο γκαράζ για πολλά χρόνια. Το αμάξι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να κινηθεί κι ενώ είχα προσπαθήσει παλιότερα να φέρω έναν άνθρωπο να το δεί, να κάνει μια εκτίμηση της επισκευής και φυσικά να δεί κατά πόσο είναι εφικτή, αυτό ποτέ δεν ευδοκίμησε...
Μήπως μπορει κάποιος να μου δώσει τα στοιχεία ενός μηχανικού στην Αθήνα, αν είναι δυνατό στα νότια προάστεια, που ν'ασχολείται με τέτοιου είδους εργασίες, ώστε να πάρω 2-3 γνώμες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλώς ήρθες! Φωτογραφία παίζει? Ψιλοσπάνια έκδοση έχεις.. χρονιά?
-
-
με την gina lolobrigita!!!! στο τελος.. στα παλια εργα εβαζαν και μοναδικα αυτοκινητα οι Ιταλοι μιας και τα ειχαν....ευκολα απο τους σχεδιαστες τους. Τωρα ειδα το Απο τη Ρωμη με αγαπη και ειχαν νεες Θεμα και Δελτα σε πρωτο πλανο....
-
Kόλαση !!!
-
Καλησπέρα,
πολύ ενδιαφέρον το φόρουμ σας, συγχαρητήρια!Θα ήθελα να μάθω (καθώς 'ψήνομαι' για μια κλασική άλφα) απο που έχετε βει αυτές τις ωραιότατες scalino και junior GT?
Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απο Ιταλία? Έχω μπεί στο subito.it και είδα πολύ φοβερά πράγματα (& θάματα)!!!
Όποιος έχει λεπτομέρειες ας κάνει ένα κόπο να με διαφωτίσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Καλώς ήρθες!
Και η Ελλάδα έχει καλές περιπτώσεις αρκεί να το ψάξεις και να έχεις υπομονή! -
Ευχαριστώ Στέφανε,
εσύ αν καταλαβαίνω έχεις την πράσινη Junior?
Πολύ όμορφη, που την πήρες? -
Έχεις PM
-
Βανακι με στυλ. Ισως να ειναι και πιο γρηγορο απο τα trendy Τ1.
http://www.subito.it/auto/alfa-romeo-f1 ... 473887.htm
-
Παιδία γνωρίζετε κάποια πηγή για να βρω τον ακριβή αριθμό των ALFA 155 Q4 που είχαν παραχθεί?
-
2701 σύμφωνα με την Wikipedia
-
το έχω δει στο βικι αλλά λέω μήπως έχετε κάτι πιο αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης kws έγραψε:
Παιδία γνωρίζετε κάποια πηγή για να βρω τον ακριβή αριθμό των ALFA 155 Q4 που είχαν παραχθεί?2591 πρώτης σειράς και 110 restyling (post 95)
Elvira Ruocco (archivio storico alfa romeo) -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Παιδία γνωρίζετε κάποια πηγή για να βρω τον ακριβή αριθμό των ALFA 155 Q4 που είχαν παραχθεί?
2591 πρώτης σειράς και 110 restyling (post 95)
Elvira Ruocco (archivio storico alfa romeo)Ευχαριστώ πολύ.
-
-
καλησπερα,
Ψαχνω παλια εξαρτηματα απο Alfasud Ti, για μετρησεις και υπολογισμους σε ενα project.
Συγκεκριμενα ψαχνω:
ημιαξονια,
μπροστινες δισκοπλακες,
μπροστινες δαγκανες,μαζυ με τις ντιζες χειροφρενου,ει δυνατον,
διπλα καθετα WEBER ή DELLORTO ,κομπλε με το συστημα του φιλτρου αερα,τις ντιζες γκαζιου και τις εισαγωγες τους.Μ' ενδιαφερουν αυτα τα εξαρτηματα ακομη και σε περιπτωση που δεν ειναι σε κατασταση λειτουργιας.
Οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει μπορει να στειλει pm. -
χμ..... δαγκανες? ημιαξονια?..... τι χρονιας το Alfasud?
-
νομιζω απ το 1972-1984....
-
Καλησπέρα και απο μένα! Μετά τον αποχωρισμό της alfetta berlina 1.8 και καθώς η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερες συγκινήσεις (εταιρικό corsa diesel καθώς και alfa 156 που όμως ταλαιπωρείται κατά κύριο λόγο απο τη σύζυγο ) αποφάσισα να ξαναδώσω λίγο χρώμα στη ζωή μου:
http://s66.photobucket.com/user/dimsiafakas/media/20140201_153027_zpsb14ad67a.jpg.html
Μπορεί να μη φαίνεται αλλά είναι μία alfetta gtv του 76 με το γνήσιο δίλιτρο κινητήρα. Το αυτοκίνητο ήταν απο το 96 σε ένα υπόγειο γκαράζ σκεπασμένο και για αυτό ίσως εσωτερικό και κινητήρας είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει ιδιαίτερα σάπια αλλά έχει τη μεταγενέστερη εικόνα εξωτερικά. Μετά από περίπου ένα χρόνο στη κατοχή μου αποφάσισα να τη ξανακάνω και όπως ήταν εξωτερικά. Αν περισσεύουν σε κάποιον φανάρια πίσω,τα δύο σπόιλερ μπροστά και νίκελ πλαισίων στα παράθυρα θα ήθελα να με ενημερώσει με pm. Επίσης αν ενδιαφέρεται κάποιος για τα πλαστικά του αυτοκινήτου που ηδη έχουν βγει απο πάνω (προφυλακτήρες, μαρσπιέδες) με ενημερώνει. -
classic Alfa Romeo