-
Δεν ανοιγει
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Et9KRXL3 ... ed&search=
Δυστυχώς σε λίγες μέρες θα το στείλουμε για ανακύκλωση και στενοχωριέμαι...
Το αυτοκίνητο-σχολείο που με έμαθε να οδηγώ αλλά και τι σημαίνει υπερστροφή...25 χρόνια+ στην οικογένεια αντικατέστησε επάξια μία κορτίνα 1600 του 1974...
respect!!!Απλά ΔΕΝ φτιάχνονται ξανά τέτοια αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Youtube VideoΔυστυχώς σε λίγες μέρες θα το στείλουμε για ανακύκλωση και στενοχωριέμαι...
Το αυτοκίνητο-σχολείο που με έμαθε να οδηγώ αλλά και τι σημαίνει υπερστροφή...Γιατί να το στείλεις για ανακύκλωση και να μην το πάρει κάποιος από εδώ που μπορεί να το θέλει?
Οι Φορντάκηδες ακούτε?
Για ΜΚ2 μιλάμε? -
Youtube VideoΔυστυχώς σε λίγες μέρες θα το στείλουμε για ανακύκλωση και στενοχωριέμαι...
Το αυτοκίνητο-σχολείο που με έμαθε να οδηγώ αλλά και τι σημαίνει υπερστροφή...25 χρόνια+ στην οικογένεια αντικατέστησε επάξια μία κορτίνα 1600 του 1974...
Τετράπορτο ή δίπορτο;
-
τετραπορτο παιδιά...
-
ΤΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΦΟΡΑΕΙ; ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Great8, μασκάρεις καλά με χαρτοταινία masking tape 19mm από το χρωματοπωλείο, τα σημεία που δεν θέλεις να βαφτούν, πέρνεις ντουκόχαρτο Νο 150 από το χρωματοπωλείο και με νερό και ένα σφουγγάρι τρίβεις απαλά τα σημεία που θέλεις, η ηλεκτροστατική αγριεύει, μην το φοβάσαι, μόλις τελειώσεις καλά το τρίψιμο τις πλένεις να φύγει το γκρίζο χρώμα, τις στεγνώνεις με αέρα ή με το πετσί και με πιστόλι και με μαύρο χρώμα ακρυλικό αυτοκινήτου, ή αερογράφο, ή με σπρέϋ, αν και αυτό δεν έχει ποιοτικό χρώμα, βάφεις τα σημεία που έχεις τρίψει.Αν κάτι δεν κατάλαβες, ξαναρώτα.
Ο Πέττας που τις έβαψε μου είπε πως αν τρίψω την ηλεκτροστατική, θα ξεφλουδίσει και στα γύρω σημεία που δε θα θέλω... λες να το τολμήσω
'διακριτικά'; Και το ρημάδι το μαύρο, πρέπει να γίνει ματ για να αναπαραστήσω την εργοστασιακή μορφήΘενκς πάντως!!
-
Η ηλεκτροστατική και οι κοινές υγρές βαφές ξεφλουδίζουν αν δεν έχει γίνει σωστή προετοιμασία, η ηλεκτροστατική πιάνει καλά μόνο σε καθαρή λαμαρίνα, το αλουμίνιο θέλει ειδική προετοιμασία για να απομονωθεί η αλουμίνα από το οξυγόνο της ατμόσφαιρας.
Δεν ξέρω τι έκανε ο Πέττας, αν όμως ακολουθήσης την διαδικασία που σου είπα δεν θα έχεις πρόβλημα, θα τρίψης ελαφρά, ίσα που να φύγει η γυαλάδα της ηλεκτροστατικής, σου είπα να μασκάρης πρώτα για να τρίψεις μόνο τα σημεία που θέλεις και να μην γδάρεις, τα υπόλοιπα. Μπορείς να πάς σε κατάστημα που πουλάει ΜΟΝΟ χρώματα αυτοκινήτου και να αγοράσεις χρώμα μαύρο μάτ. Πιστόλι έχεις ? Αν έχεις ακόμα απορίες, πάρε μια ζάντα και την χαρτοταινία μαζί σου και έλα στο μαγαζί μου στην μεταμόρφωση να σου δείξω το μασκάρισμα και το τρίψιμο, και όταν τις ετοιμάσεις έλα για μισή ώρα να σου τις βάψω. Τι άλλο να κάνω ?
-
-
Ο χρήστης MKII έγραψε:
ΤΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΦΟΡΑΕΙ; ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;φοράει το 1,3gt με τα 62 άλογα και ενα διπλό βεμπερ καρμπυρατερ. Το αυτοκίνητο κινείται κανονικά ενώ είναι η πιο λουξ έκδοση με το στανταρ στροφόμετρο και τις μαύρες επενδύσεις
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
κάτι έχω πάθει με τα Taunus τελικά...
-
Αν κάποιος γνωρίζει που υπάρχει κάποιο ίδιο προς πώληση, σε οποιαδήποτε κατάσταση, please let me knowλεωφορο νατο βρηκα αυτο (δεν ειναι ιδιο αλλα κανουν καποα πραγματακια νομιζω)
http://clubs.pathfinder.gr/ABARTHCLUB/3 ... 905&zoom=3 -
Αν κάποιος γνωρίζει που υπάρχει κάποιο ίδιο προς πώληση, σε οποιαδήποτε κατάσταση, please let me knowλεωφορο νατο βρηκα αυτο (δεν ειναι ιδιο αλλα κανουν καποα πραγματακια νομιζω)
http://clubs.pathfinder.gr/ABARTHCLUB/3 ... 905&zoom=3 -
δες πμ
σε ευχαριστω -
Εχω βρεί και εγω ενα τέτοιο, σε τάκους πολλά χρόνια. λες??
-
Μαντράς ζητάει 700 ευρώ γι'αυτό (χωρίς πινακίδες, για ανταλλακτικά)! Τι λέτε;
-
Τα χόρτα μπροστά μήπως είναι θυμάρι; Κάνει ωραίες μακαρονάδες αν βάλεις θυμάρι στη σάλτσα...
Νίκο, σύνελθε!
-
200 € και πολλά του είναι πές του, στείλε 1-2 φίλους σε διάστημα 10 ημερών να του πούνε ότι δεν δίνουν πάνω από 150-200 €, και μετά πήγαινε εσύ, σίγουρα υα το πάρεις 200-300 €, ποιός άλλος νομίζεις θα ενδιαφερθεί ? εκεί θα του μείνει μέχρι να σαπίσει τελείως.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
200 € και πολλά του είναι πές του, στείλε 1-2 φίλους σε διάστημα 10 ημερών να του πούνε ότι δεν δίνουν πάνω από 150-200 €, και μετά πήγαινε εσύ, σίγουρα υα το πάρεις 200-300 €, ποιός άλλος νομίζεις θα ενδιαφερθεί ? εκεί θα του μείνει μέχρι να σαπίσει τελείως.ωχ εχουν πολλοι τελικα την ιδια μεθοδο
Classic Ford Forum