-
θέλω ενα Capri για τις καθημερινές μου μετακινήσεις... [/u]
-
Ποιός έχει 5-6 Rancho; Spit γιατί σφυράς αδιάφορα;;; τι λέτε ρε παίδες; έχω σταμπάρει ένα καφέ στη Ν. Σμύρνη... για καθίστε να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ποιός έχει 5-6 Rancho; Spit γιατί σφυράς αδιάφορα;;; τι λέτε ρε παίδες; έχω σταμπάρει ένα καφέ στη Ν. Σμύρνη... για καθίστε να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμαφερτην πινακιδα να δουμε ποιος το χει κι αν το πουλαει...
-
KP αν καταφέρουμε και βρούμε άκρη, κερνάω φαγητό...
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
KP αν καταφέρουμε και βρούμε άκρη, κερνάω φαγητό...το νου σου
μην υποσχεσαι, θα φερω και την παρεα μουστειλτην με πμ γιατι ειμαι διπλα του αλλα θα το ξεχασω
-
Capri εεε...??Aχαααα
φτανουν τα ford προς το παρον μονο καμια ευκαιριασυγχαρητηρια, για την προσπαθεια και καλο κουραγιο..!!!!
-
Το μονο που θα αγορασω αμα βρω ειναι fiesta mk1 xr2 1600cc γνησιο,
οποιος δει κανενα σε λογικα λεφτα το σφυραει...!!! -
αυτός είναι καημός... το μοτέρ αυτό είναι από το ...
Το είχα οδηγήσει λίγο σε ασφάλτινη πίστα, με προετοιμασία για χώμα.....
Δίπλα του, ίσα που διακρίνεται ένα Capri Brooklands. Η τελευταία έκδοση του Capri πριν σταματήσει η παραγωγή του (βγήκε μόνο σε αυτό το κυπαρισί -τύπου BRG- χρώμα). Μόνο που το συγκεκριμένο ήταν δεξιοτίμονο. -
τι φαναρια ειναι αυτα ..??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
τι φαναρια ειναι αυτα ..??Lucas
-
χα χα χα χα
ειναι γνησια ..?? -
Μη γελάς ρε...
Lucas είναι -
δηλαδή απέκτησε και λίγη αίγλη απο Spitfire Mk1/2/3?
-
Ο άνθρωπος που το συντηρούσε μου είπε πως με αυτά, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για αλλαγή κάποιας λάμπας ή και ολόκληρου αν σπάσει (σε συνθήκες αγώνα)
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ο άνθρωπος που το συντηρούσε μου είπε πως με αυτά, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για αλλαγή κάποιας λάμπας ή και ολόκληρου αν σπάσει (σε συνθήκες αγώνα)πολυ σωστα
τα στριβεις αριστερα και ξεκουμπωνουν
και εχουν και το μισο βαρος απο τα νορμαλ -
εγω ρωτησα αν ειναι γνησια ..??!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ο άνθρωπος που το συντηρούσε μου είπε πως με αυτά, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για αλλαγή κάποιας λάμπας ή και ολόκληρου αν σπάσει (σε συνθήκες αγώνα)πολυ σωστα
και εχουν και το μισο βαρος απο τα νορμαλέχουν 2 βίδες σταυροκατσάβιδου το κάθε lens
μόνο απ εξω αλλάζει -
έδωσα το πρωί τις Rostyle για φρεσκάρισμα, οπότε αυτές εδώ οι αφτερμαρκετάδικες θα πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια...
-
Sorry νόμιζα ότι ήταν τα παλιά Lucas ατ γυάλινα που δεν είχαν βίδες αλλά κουμπώναν σε ένα ελαστικό χειλάκι...αυτό ήταν όντως χρονοβόρο... Τώρα βέβαια κατά ποσο χρειάζεται να αλλάξεις λάμπα φλας σε αγώνα? Μόνο Άγγλος μπορούσε να δώσει τέτοια εξήγηση
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
και εχουν και το μισο βαρος απο τα νορμαλέχουν 2 βίδες σταυροκατσάβιδου το κάθε lens
μόνο απ εξω αλλάζειτα γνησια ειναι μπαγιονετ
τα γυριζεις αριστερα και ξεκουμπωνουνει ολο το φαναρι
εχει εγκοπες η ποδια
Classic Ford Forum