-
H εξαιρεση ..........τα ελατήρια που μοντάρει ο ...doctor-george ειναι για........peugeot
Uploaded with ImageShack.us
-
Σύμφωνα με τον Αγγλο που ανέβασε τη φωτογραφία σε μια ομάδα στο facebook, φτιάχτηκαν 3 δίπορτα και 1 τετράπορτο από την καροσερία Geelong στην Αυστραλία το 1966 και αυτό στην φωτογραφία είναι το μόνο που σώζεται
-
Ναι κάπου το έχω διαβάσει και εγώ αυτό.
-
THE SHOW....MUST GO ON
Καλό χειμώνα ρε....Γιωργοοοοο
-
τον ιανουαριο μετα απο 4 χρονια στο γυψο σηκωθηκε (οτι ειχε απομεινει) η κουκουλα και το θεαμα ηταν καπως ετσι...
αφου λοιπον επεσε σαπουνι και νερο η οψη βελτιωθηκε λιγο αλλα το χρωμα σε πολλα σημεια και ειδικα στον ουρανο ειχε γινει ενα με την κουκουλα....
εφτασε ο απριλιος και αρχισε η περιποιηση σωματος για να βγουμε στην παραλια...
το καλοκαιρι εφτασε χωρις να προλαβουμε την παραλια παρολα αυτα αν και κλεισμενο μεσα σε ενα δωματιο 'πηρε χρωμα'
και σημερα μετα απο 9 μηνες ειδε ξανα το φως του ηλιου με καινουρια επιδερμιδα
-
Καλοταξιδο!!
-
να σαι καλα προς το παρον παει για πινακιδες
-
Λουκά γαμεί! Πότε θα του κάνουμε φωτοσούτινγκ;
-
κατσε να πλυθει και μεσα και μετα....
-
πω πω πω ομορφιες....
Ο χρήστης fiestakias έγραψε:
κατσε να πλυθει και μεσα και μετα....λουκα, θα πλυθει και θα ξαναντυθει?
-
οσο κανανε εργασιες δεν ειχανε μονοσει τιποτε παρα μονο οταν βαφτηκε ετσι οτι στοκος εφυγε απο το τριβειο εχει κατσει σε ολο το εσωτερικο
εχει να πεσει ξεσκονοπανο.... και σκουπα
-
Ο χρήστης fiestakias έγραψε:
οσο κανανε εργασιες δεν ειχανε μονοσει τιποτε παρα μονο οταν βαφτηκε ετσι οτι στοκος εφυγε απο το τριβειο εχει κατσει σε ολο το εσωτερικοεχει να πεσει ξεσκονοπανο.... και σκουπα
παρε την πολυσκουπα του γιον, και πλυνε τα. θα γινουν σαν καινουργια! ολα εκτος απ τις πλαινες ταπετσαριες.
-
Μήπως γνωρίζεις τον αρχικό αριθμό κυκλοφορίας του?
-
τον εχω κατατεθειμενο στην εφορια μεσα στους επομενους μηνες εχουν σειρα οι ιστορικες πινακιδες μονο για εκδηλωσεις
-
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Καλά, αυτά τα Fjiord καίνε λάδι απο καινούρια??? (βλέπε 6:08) του video...
-
-
-
Προτιμώ το κόκκινο που είναι και δίπορτο!
-
Classic Ford Forum