-
Δεν ειμαι σιγουρος . Γιατι , τι βρηκες ;
-
Έχει διάφορα citroen αραγμένα έχω... pony έχω δει, DS, GSA... Θα βάλω φωτό.
-
Κατι αντιστοιχο υπαρχει και προς Καρδια , εκτος αν λεμε το ιδιο . . Αν μπορεις βαλε
-
Το ίδιο λέμε μάλλον.
-
Ρε παιδιά αυτή την SM δεν την είχαμε δει και πέρυσι; κάποιος είχε βάλει πάλι φωτογραφία. Αυτή έχει καταρρεύσει εντελώς δεν αξίζει τον κόπο!
-
Η συγκεκριμενη ειχε σχολιαστει απο μας και στο GCC, δεν ξερω αν θυμασαι Νικολα . .
-
Την συγκεκριμένη; Δεν νομίζω. Εγώ προ κάποιον μηνών είχα βάλει μια αρκετά γνωστή άσπρη.
-
-
drdino Στην εξοδο για Σχολαρι περιπου . . Αν μπορεις βαλε φωτο . . Η ασπρη ηταν στις εκδηλωσεις Κλασικων το φθινοπωρο , μαζι με την Traction Avant
-
Το συνεργείο είναι μετά την Καρδία και πριν την έξοδο για Σχολάρι πηγαίνοντας προς Χαλκιδική. Είναι στην έξοδο για 3λοφο...
Θα βάλω φωτό την Κυριακή μάλλον που θα πεταχτώ στο Μεσημέρι.
-
Ευτυχως συνεννοηθηκαμε . . Την περιμενουμε . .
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Η συγκεκριμενη ειχε σχολιαστει απο μας και στο GCC, δεν ξερω αν θυμασαι Νικολα . .A ναι στο GCC θα ήταν....
-
Τα λεγαμε στο αντιστοιχο τοπικ . .
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ρε παιδιά αυτή την SM δεν την είχαμε δει και πέρυσι; κάποιος είχε βάλει πάλι φωτογραφία. Αυτή έχει καταρρεύσει εντελώς δεν αξίζει τον κόπο!Εγώ πάλι το βλέπω σαν πρόκληση .Τώρα αν η τιμή της είναι αντιστοίχη με το άλλο γκρίζο ερείπιο ε δεν θα χουν τον θεό τους.Τι τους φταίνε τα αμαξάκια, πρέπει να βγάλουν όλα τα σπασμένα πάνω τους;
-
Ποιο γκριζο ερειπιο λες ;
-
Κλασσικά αυτοκίνητα 2 σελ 70κάτι μια SM γκρίζα σε άθλια κατάσταση.
-
Μαλλον καταλαβα . .
-
-
Γιατί να μην μένω θεσσαλονίκη
-
Λοιπόν GeoKy θα μας πεις τελικά από που είναι η υπογραφή σου;
Classic Citroen Forum