-
Ο χρήστης Goldentie έγραψε:
...Η Τερέζα όταν είδε το χρώμα (σε ανυποψίαστο χρόνο) σχολίασε το 'σκατουλί' χρώμα και πρόσθεσε 'δεν πιστεύω να αγόρασες κι άλλη σαβούρα!!!'' Το αρνήθηκα σαφώς κατηγορηματικά....
Σταύροςτσ τσ τσ τσ.....ολες ιδιες ειναι τελικα.......
οπως εχω ξαναπει......το δευτερο φερνει την καταστροφη......καλως ορισες στην κατρακυλα.....
υ.γ. σημερα ειμαι καθαρος, δεν πηρα μινι.....
-
Alpine οι φωτογραφίες είναι φρέσκιες....οι εργασίες αργούν ακόμα ((Citroevag καθόλου άσχημη ιδέα για την συνάντηση...αν με αφήσει όμως θα έχω κόσμο για σπρώξιμο, έτσι?(Αχα)!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα καλά λόγια...Η Τερέζα όταν είδε το χρώμα (σε ανυποψίαστο χρόνο) σχολίασε το 'σκατουλί' χρώμα και πρόσθεσε 'δεν πιστεύω να αγόρασες κι άλλη σαβούρα!!!'' Το αρνήθηκα σαφώς κατηγορηματικά....Όσο για το χρώμα it 's all about class baby....Γυναίκες...
Σταύρος
Ειναι σα να ακουω τη μητερα μου.....καθημερινα σχολιαζει τη gsa λεγοντας σε εμενα και τον πατερα μου οτι ειναι σαβουρα,χρεπι και πρεπει να το παμε για ανακυκλωση ,αρχικα και ο father ετσι ελεγε ομως τωρα εχει αρχισει να κολλαει και αυτος και να ασχολειται ολο και περισσοτερο με τη τζεσικα..
εγω δε πορωμενος με το αυτοκινητο δεν ακουω τα σχολια συγγενων και συνεχιζω μαζι με τον father τις εργασιες ωστε η τζεσικα να γινεται συνεχως καλυτερη -
Η Τερέζα όταν είδε το χρώμα (σε ανυποψίαστο χρόνο) σχολίασε το 'σκατουλί' χρώμα και πρόσθεσε 'δεν πιστεύω να αγόρασες κι άλλη σαβούρα!!!'' Το αρνήθηκα σαφώς κατηγορηματικά....Όσο για το χρώμα it 's all about class baby....Γυναίκες...
Σταύρος
Είσαι βέβαιος ότι η Τερέζα δεν μπαίνει στο φόρουμ να σε κατασκοπεύσει;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
...Η Τερέζα όταν είδε το χρώμα (σε ανυποψίαστο χρόνο) σχολίασε το 'σκατουλί' χρώμα και πρόσθεσε 'δεν πιστεύω να αγόρασες κι άλλη σαβούρα!!!'' Το αρνήθηκα σαφώς κατηγορηματικά....
Σταύροςτσ τσ τσ τσ.....ολες ιδιες ειναι τελικα.......
οπως εχω ξαναπει......το δευτερο φερνει την καταστροφη......καλως ορισες στην κατρακυλα.....
υ.γ. σημερα ειμαι καθαρος, δεν πηρα μινι.....
(αν και δεν είμαι σίγουρος πως λες αλήθεια...)
-
Έχω φίλους και με νιώθουν....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
υ.γ. σημερα ειμαι καθαρος, δεν πηρα μινι.....Άρα πρέπει να πήρες χτες!!!
-
Goldentie, υποσχέσου όμως πως στην πρώτη εμφάνιση της GS, θα είσαι χωρίς ΠΔ τροχό, έτσι για να γουστάρουμε!
κάπως έτσι δηλαδή(ς)
-
Και μετα επιδειξη με σλαλομ!! http://www.youtube.com/watch?v=v9Vp-Y6Ue3w&feature=related
-
Μιά και πιάσαμε τα κλιπάκια...
Ο τύπος, Η μουσική, Το χρώμα!!!(σκατουλί μεταλίκ παρακαλώ πολύ)
-
http://www.youtube.com/watch?v=tqDho5qc ... re=related
-
Μιά και πιάσαμε τα κλιπάκια...Ο τύπος, Η μουσική, Το χρώμα!!!(σκατουλί μεταλίκ παρακαλώ πολύ)
Αντί να μας δείχνει τη ρόδα μας δείχνει τη μάπα του με το πουράκι....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μιά και πιάσαμε τα κλιπάκια...
Ο τύπος, Η μουσική, Το χρώμα!!!(σκατουλί μεταλίκ παρακαλώ πολύ)
Αντί να μας δείχνει τη ρόδα μας δείχνει τη μάπα του με το πουράκι....
-
Πες τα
-
O Μαρκος Σεφερλης με citroen GS....οταν το ειχα πρωτοδει ημουν μικρος και σημερα το θυμηθηκα..
-
Καλα δεν αφησε τιποτα ορθιο..
-
Το διελυσαν το αυτοκινητακι..
-
Μπρρρρρρ...
-
Το αυτοκινητάκι έφτασε στο συνεργείο και θα περιμένει ως την πρώτη εκτίμηση την Δευτέρα...Η κόλαση του Δάντη! Περισσότερες φωτογραφίες :
http://www.pbase.com/stavros29/citroen_gs_11l_1978
Σταύρος
-
viewtopic.php?f=11&t=43400&p=1915775#p1915775
-
Shit!
Μα τον Τουτάτη ξέχασα εντελώς την συνάντηση...Είμαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!Πνιγμένος με την GS το Σαββατοκύριακο προσπάθησα να κλέψω χρόνο και να την συμμαζέψω λίγο. Το αυτοκίνητο βγήκε από το συνεργείο την Παρασκευή, όπου και ζητήθηκαν να γίνουν μόνο οι πλέον απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την σωστή επανεκκίνηση του κινητήρα και την σχετικά αξιόπιστη λειτουργία του για την κίνησή του από συνεργείο σε συνεργείο κατά την διάρκεια των εργασιών ανακατασκευής. Παρ΄ όλο που έγινε μία αλλαγή λαδιών και φίλτρου στο συνεργείο, σήμερα αποφάσισα να κάνω μόνος μου πλέον στο γκαράζ άλλη μία αλλαγή, μόνος μου αυτή τη φορά, μαζί με αλλαγή φίλτρου καθώς βάζω λάδια 15W-40 SG και θεωρώ καλή ιδέα μετά από χρόνια ακινησίας να καθαρίσω το μοτεράκι μετά από 10-15 χιλ. λειτουργίας. Προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι το 'νέο' φίλτρο λαδιών που είχε τοποθετηθεί στο συνεργείο είχε επιφανειακά σημάδια σκουριάς. Πολλά σενάρια πέρασαν από το μυαλό μου, (άφησαν αυτό που είχε το αυτοκίνητο ή έβαλαν μεταχειρισμένο), αλλά τελικά το μόνο που μου έμεινε είναι μια πίκρα. Σε έναν χώρο που έχω αφήσει μέσα σε δύο χρόνια πάνω από 4 χιλιάρικα έπρεπε ρε γαμώτο να σε αντιμετωπίζουν καλύτερα. Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα κοιτάω τις επιλογές μου, ή συνεχίζω να τρώω σανό με τον συγκεκριμένο μάστορα καθώς στους τυφλούς καλός και ο μονόφθαλμος ή ψάχνω για καλύτερο...έχετε να μου προτείνετε κάποιον σωστό επαγγελματία εντός Αττικής που να γνωρίζει από GS (Στείλτε μου π.μ.)? Και θερμή παράκληση όχι σχόλια τύπου καλός μάστορας αλλά ακριβός γιατί από την εμπειρία μου τις μεγαλύτερες σφαλιάρες και στο αυτοκίνητο και στην μοτοσυκλέτα τις έχω φάει από καλούς αλλά ακριβούς μάστορες...
Φωτογραφίες με το φίλτρο του συνεργείου και αυτό που έβαλα εγώ σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό και δεν είναι καθαρές (θα αντικατασταθούν σύντομα). Ωστόσο πιστεύω διακρίνεται ποιό είναι ποιό....
http://www.pbase.com/stavros29/citroen_ ... 978&page=2
Σταύρος
Classic Citroen Forum