-
-
Όταν έχει λείξει μια δημοπρασία στο e-bay και δεν την παρακολουθήσαμε μέχρι το τέλος ,πως γίνεται να ξέρουμε ποια η τελική τιμή στην οποία πουλήθηκε το εν λόγω αντικείμενο?
-
Ο χρήστης mic_parauno έγραψε:
Όταν έχει λείξει μια δημοπρασία στο e-bay και δεν την παρακολουθήσαμε μέχρι το τέλος ,πως γίνεται να ξέρουμε ποια η τελική τιμή στην οποία πουλήθηκε το εν λόγω αντικείμενο?Aν θυμάσαι τον αριθμό της βάζεις στο advanced search τον αριθμό και μαρκάρεις την επιλογή 'completed listings only'. Αν δεν τον θυμάσαι γράψε την περιγραφή του στο advanced search και μάρκαρε πάλι την ίδια επιλογή
edit: Αν θυμάσαι τον αριθμό της υπάρχει κι άλλος τρόπος: advanced rearch> find items by item number
-
Το link το είχα , απλά δεν έλεγε winning bid αλλά current bid παρόλο που είχε λήξει.Μάλλον θα είναι η τελική τιμή.
Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ. -
Βρήκα το LINCOLN CONTINENTAL 1966 το οποίο σε 4θυρο είχα την τύχη να το δω απο κοντά σε μια έκθεση αυτοκινήτων που είχε γίνει στο Ελληνικό.
Είναι πραγματικό κόσμημα, έχει ακόμα και ηλεκτρικά παράθυρα για την εποχή του!
Το βρήκα στο ebay:
LINCOLN CONTINENTAL
Γράφει οτι πωλείται έναντι 2106 λιρών
Πόσα θα είναι τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου για να έρθει Ελλάδα?
Μπορεί να βγάλει πινακίδες ΕΛΠΑ? -
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Βρήκα το LINCOLN CONTINENTAL 1966 το οποίο σε 4θυρο είχα την τύχη να το δω απο κοντά σε μια έκθεση αυτοκινήτων που είχε γίνει στο Ελληνικό.
Είναι πραγματικό κόσμημα, έχει ακόμα και ηλεκτρικά παράθυρα για την εποχή του!
Το βρήκα στο ebay:
LINCOLN CONTINENTAL
Γράφει οτι πωλείται έναντι 2106 λιρών
Πόσα θα είναι τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου για να έρθει Ελλάδα?
Μπορεί να βγάλει πινακίδες ΕΛΠΑ?Πολύ λίγα για αυτή την κουκλάρα!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα ανταλλακτικά του (που δεν υπάρχει περίπτωσει να βρεις τίποτα στην Ευρώπη) και, βέβαια, δε ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ από΄το ebay αυτοκίνητο γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω την πραγματική του κατάσταση. Αν θέλει φτιάξιμο ξεχνάς τις 2000 λίρες (που δεν έχει κλείσει ακόμα) και μιλάς για κάποιες δεκάδες χιλιάδες.Αν είναι το μοντέλο σου, όμως, τι να πω: a man's gotta do what a man's gotta do!
-
Μου έκανες την καρδια περιβόλι
Επειδή δεν γνωρίζω για το ebay, έχει για το συγκεκριμένο αυτή την προσφορά η οποία λήγει σε κάποιες ώρες. Αν για τον ιδιοκτήτη δεν υπάρξει η επιθυμητή τιμή μπορεί να την αποσύρει και να ξανανεβάσει άλλη? ή τον παίρνεις τηλ. και κλείνεις την συμφωνία μέσω τηλ.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Μου έκανες την καρδια περιβόλιΕπειδή δεν γνωρίζω για το ebay, έχει για το συγκεκριμένο αυτή την προσφορά η οποία λήγει σε κάποιες ώρες. Αν για τον ιδιοκτήτη δεν υπάρξει η επιθυμητή τιμή μπορεί να την αποσύρει και να ξανανεβάσει άλλη? ή τον παίρνεις τηλ. και κλείνεις την συμφωνία μέσω τηλ.
Για το ebay, Χρήστο, θα σου απαντήσουν οι περισσότερο αρμόδιοι που κοιμούνται ακόμα...
Για το περιβόλι στην καρδιά, πίστεψέ με καλύτερα να σου γίνει τώρα παρά αφού το πάρεις. Αλήθεια, παρατήρησε ότι, από τους τόσους πολλούς που έχουμε μαζευτεί εδώ, κανένας μας δεν έχει τόσο εξεζητημενο αυτοκίνητο παρά τα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε, την τρέλα που κουβαλάμε και τα μπουμπούκια που κατά καιρούς ζαχαρώνουμε.
Δυο συμβουλές θα σου δώσω, αν θέλεις να με ακούσεις, γύρω από το ιστορικό:- Δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Και να υπάρξει μια ευκαιρία κάποια στιγμή αφορά το κοινό που βρίσκεται τριγύρω της και δύσκολα θα βγει παραέξω: τα καλά αυτοκίνητα έχουν πάντοτε κόσμο που περιμένει να τα αγοράσει.
- Πάντοτε κάνουμε σταδιακή προσέγγιση. Ο σοφός λαός λέει 'αν δε βρέξεις κ*λο ψάρια δεν πιάνεις'. Με πολλή υπομονή και σιγά σιγά, αρχίζοντας από πιο κοινά και εύκολα αυτοκίνητα θα φτάσεις κάποια στιγμή να μπορείς να πάρεις και το εξεζητημένο που σου αρέσει. Θα κάνεις τις γνωριμίες σου, θα βρεις μαστόρια και φαναρτζήδες που θα σε ξέρουν από παλιά και δε θα σε δουνε σαν κινούμενο χιλιάρικο και γενικά θα απογοητευτείς λιγότερο.
Αυτά!
-
Τωρα τον σακατεψες τον ανθρωπο d-jet μου .......
Οταν εχει κανει κλικ σε εναν ανθρωπο ενα μοντελο , δεν μπορει εκεινη την στιγμη να σκεφτει με καμια ρεαλιστικη λογικη , και απο lincoln να κοιταξει cortina .
Πιστευω ποιο μαλακα θα επεφτε αν του ελεγες ..... ψαξε και αλλες αγγελιες με το ιδιο μοντελο και κυριως εξω απ'το ebay (που οπως λενε οι ειδικοι , στο ebay μπαινουν οτι δεν μπορει να πουληθει σε αγγελιες ,εκθεσεις και πλειστιριασμους ) ακομα κι απο ιδιωτες σε site σχετικα με το αυτοκινητο , και αφου συγκρινεις τιμες , δηλαδη αν το αντιστοιχο φθηνοτερο ειναι 15.000 λιρες ακριβοτερο στην ιδια περιπου κατασταση .......κατι θα βρωμαει στην περιπτωση του , κι αν δεν εχεις ανθρωπο να παει εκει να το δει ...... ε δεν το συζηταςΕχει κανει καποιος αληθεια εδω μεσα , αναφορα για αγορα του , σε αυτοκινητο απ'το ebay ?
-
Το καταλαβαίνω άλλωστε ότι είναι κάπως δύσκολο να φέρεις ένα τέτοιο αμάξι απο το εξωτερικό και πόσο μάλλον μέσα απο το ebay.
Πάντως για να έχεις ένα κλασσικό αμάξι ή έστω και μηχανή αξίζει τον κόπο να ψαχτείς αρκετά και πιστεύω ότι είμαι διατεθιμένος να το κάνω.
Βέβαια δεν έχω ακόμα τα λεφτά αλλά διάθεση υπάρχει -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχει κανει καποιος αληθεια εδω μεσα , αναφορα για αγορα του , σε αυτοκινητο απ'το ebay ?εγω έχω αγοράσει αυτοκίνητο από ΕΒΑΥ και έχω πουλήσει μεταξύ άλλων κάποιες Lambretta.
Στην πώληση τα πράγγματα είναι εύκολα. Με το αυτοκίνητο όμως?
Μέχρι τώρα από το ΕΒΑΥ έχω αγοράσει 3 αυτοκίνητα για μένα και κάποιους φίλους, ενώ ξέρω άλλα 5 αυτοκίνητα που έχουν πάρει φίλοι, επίσης μέσω ΕΒΑΥ
περισσότερες πληροφορίες την Τρίτη στο Rockwood
-
Τι ειναι ROCKWOOD ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι ειναι ROCKWOOD ?Που ειναι το Rockwood ?
Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων δίπλα στο μουσείο. Στο δρόμο που είναι οι αφετηρίες των Λεωφορείων
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... &start=270
Αύριο στις 9.00μμ
-
Έλα τσάμπα πράμα! Ανθοδοχεία για κλασσικά αυτοκίνητα! !!!!
-
80 χρονών είναι ο παππούς!
-
Δεν είναι παππούς! Γιαγιά είναι!!!!!
-
Μόδα αξεσουάρ της δεκαετίας του 50 ειδικά στη Γερμανία. Με τα τιμόνια και μπουτόν απο λευκό βακελίτη και τα λαμαρινένια ταμπλώ της εποχής ταίριαζε πολύ πάντως!
-
Sirgus σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιό?
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %3DS%252BI' target='_blank -
Για μενα βρηκες τιποτα Γιωργη ;
ΕΒΑΥ Classic