-
Uploaded with ImageShack.us
κάποιος έπρεπε να κάνει την αγγαρεία και να βάλει την φώτο σωστά,τόσα χρόνια ανάποδα θα μας πάθει τίποτα ο Δημητράκης μας. -
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
2-1 το εφαγαν τα οπελ το σκαθαρι και εκεινο το κοκκινο εκει πισω πρεπει να ειναι simca;;;;Και εκείνο για opel μου μοιάζει!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
H μαμά το ξέρει ότι πρωταγωνιστεί στο ιντερνετ;Δεν μασάει η μαμά! (είναι φανερό με τέτοιο παιδί που έχει βγάλει )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συγχωρα με αλλα τωρα τις ειδα.. Εξαιρετικες..Thanx!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κάποιος έπρεπε να κάνει την αγγαρεία και να βάλει την φώτο σωστά,τόσα χρόνια ανάποδα θα μας πάθει τίποτα ο Δημητράκης μας.Εκ μερους της μαμας, του σκαραβαιου, της αδελφουλας μου και εμού προσωπικώς ευχαριστούμε!
-
Αυτό είναι το δικό μου παιδί δεν είναι τόσο κλασικό απλά έχει γίνει αρκετά δυσεύρετο ποια
-
Ξέχασα να σας το συστήσω είναι golf mk1 cabriolet του 1987 με καναδικές προδιαγραφές
-
O ρωμαλέος με το καινουργές τιμόνι από τον 190D!
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... timono.JPG
Κουτί του ήρθε του μπαγάσα... -
Μεγειες μεγειες
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μεγειες μεγειες'Στω!
-
Το έβαλα και αλλού αλλά νομίζω ότι ταιριάζει κι εδώ
Σπάνιο, γνήσιο σε πολύ καλή κατάσταση και με Ελληνικά νούμερα.
Υπήρε και ένα τέτοιο πεταμένο κάπου προς το Κορωπί. -
εμαθα κι εδω στην Αμαλιαδα οτι υπαρχει ενα ...και το ψαχνω
-
Να ρωτήσω τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το Golf?
-
Eιναι τετρακινητο
-
....και golfgralle look......
-
τοχε βγαλει η VW για τους αγωνες ραλλυ εξου και το ονομα rallye ειναι g60 ενα μηχανικο υπερτροφοδοτη πατεντα τησ VW ηταν πολυ γρηγορο αλλα ζημιαρικο και επειδη το εχω δει απο κοντα και πολυ ομορφο επισης
-
Επίσης,νομίζω πως πρέπει να είχαν βγεί 5000 κομμάτια,για να μπορέσει να πάρει την ομολογκασιον της εποχής.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Επίσης,νομίζω πως πρέπει να είχαν βγεί 5000 κομμάτια,για να μπορέσει να πάρει την ομολογκασιον της εποχής.Aκριβως
-
Θα ψάξω να βρω φωτογραφίες από το πεταμένο
-
Αφιερωμένο σε όσους το έχουν, σε όσους θα το ήθελαν ( συμπεριλαμβανομένου και εμένα ! ) και σε όσους το αγαπάνε.
Προσωπικά το αυτοκίνητο που του αξίζει απόλυτα ο όρος 'κλασσικό αυτοκίνητο' μιας και στην πάροδο των ετών εχει οδηγηθεί απο εκατομμύρια οδηγούς, εχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες, εχει γελιοποιηθεί, εχει γελιογραφηθεί, έμαθαν χιλιάδες οδηγοί να οδηγούν για πρώτη φορά πάνω σε αυτο, χαρακτήρισε ολόκληρη γενιά, εχει βρεθεί σχεδόν σε όλα τα πλάτη και μήκη αυτού του κόσμου ( το ίδιο ισχύει και για το φορτηγάκι )
Ενα αυτοκίνητο που ήταν για όλους και όχι για μερικούς, με αποτέλεσμα να θεωρείται ενα απο τα σημαντικότερα προιόντα που δημιουργήθηκαν στην νεωτέρα ιστορία αυτου του κόσμου ( δείτε φωτό απο οποιοδήποτε μέρος του δυτικού πολιτισμού των δεκαετιών 50 - 60 - 70 και θα καταλάβεται τι εννοώ )Η έκδοση μέχρι το 67 είναι η αγαπημένη μου και η πιό όμορφη, για εμένα θα έπρεπε να παρέμενε πάντα σε αυτή την εξωτερική εμφάνιση.
Αγαπημένη μου επίσης έκδοση απο την σειρά Τ είναι το Τ2 σε έκδοση westfalia, και απλά γυρνάς όλο τον κόσμο...Και μια απορία που έχω.
Με αυτον τον προφυλακτήρα μπροστά, άνοιγε το καπώ ???
Δεν το εμποδίζει η οριζόντια μπάρα ?
Classic Volkswagen Forum