-
-
-
Μακαρι η καθε μαρκα να ειχε ενα τετοιο αρχοιο.....
http://www.sportscardigest.com/the-daim ... preserved/
-
Α γεια σου!
Να τα βλεπουμε αυτα, για μην ξεχνιομαστε, στο 'who's who' των αυτοκινητων!Γιατι τελευταια, πολλες 'ασχετες' μαρκες,προσπαθουν υπουλα να διεισδυσουν σε 'χωρους' που δικαιωματικα ανοικουν στην Μερτσεντε, Μπεμβε, και Πορτσε!
Οπως,. π.χ. εταιριες σαν την....AUDI που μας προμοταρει κατι Α8 και R8, λες και ειχαν καμμια ιστορια στ αντιστοιχα 'σαλονια'! Χωρια που οσους ξερω με AUDI κλαινε την μοιρα τους, αφου εχουν πληρωσει εναν σκασμο λεφτα, χωρις...κανεναν λογο, πραγματικα!
Ασχετως οτι η Μερτσεντε εχει καταντησει ντροπη, (A-class, B-class, ML, SLK και τα ρεστα), οταν οι ανθρωποι φτιαχνανε κατι 6.3 και κατι W100, (injection, πολυπλοκα υδραυλικα συστηματα, αεροσουστες) κατι αλλοι ΑΚΟΜΑ διεμεναν στην...τενεκεδουπολη!
Μεχρι το '90, υπηρχαν δυο ειδων αυτοκινητα...Μερτσεντα, και..........τα δευτερα....να θυμομαστε, παιδια, οταν βλεπουμε κατι w123 με κατι εκατομυρρια χιλιομεντρα στα κοτερ τους ακομα να κυλανε, ποιος εφηυρε το αυτοκινητο! -
Βρε χαλαρωσε γιορτινες μερες μην ανοιγεις θεμα για πολεμο
-
θυμίστε μου να απαντήσω μετά από τις γιορτές,μη χαλάσουμε τις καρδιές μας μέρες που είναι.
-
Ο χρήστης xrepolatris έγραψε:
Α γεια σου!
Να τα βλεπουμε αυτα, για μην ξεχνιομαστε, στο 'who's who' των αυτοκινητων!Γιατι τελευταια, πολλες 'ασχετες' μαρκες,προσπαθουν υπουλα να διεισδυσουν σε 'χωρους' που δικαιωματικα ανοικουν στην Μερτσεντε, Μπεμβε, και Πορτσε!
Οπως,. π.χ. εταιριες σαν την....AUDI που μας προμοταρει κατι Α8 και R8, λες και ειχαν καμμια ιστορια στ αντιστοιχα 'σαλονια'! Χωρια που οσους ξερω με AUDI κλαινε την μοιρα τους, αφου εχουν πληρωσει εναν σκασμο λεφτα, χωρις...κανεναν λογο, πραγματικα!
Ασχετως οτι η Μερτσεντε εχει καταντησει ντροπη, (A-class, B-class, ML, SLK και τα ρεστα), οταν οι ανθρωποι φτιαχνανε κατι 6.3 και κατι W100, (injection, πολυπλοκα υδραυλικα συστηματα, αεροσουστες) κατι αλλοι ΑΚΟΜΑ διεμεναν στην...τενεκεδουπολη!
Μεχρι το '90, υπηρχαν δυο ειδων αυτοκινητα...Μερτσεντα, και..........τα δευτερα....να θυμομαστε, παιδια, οταν βλεπουμε κατι w123 με κατι εκατομυρρια χιλιομεντρα στα κοτερ τους ακομα να κυλανε, ποιος εφηυρε το αυτοκινητο!Μου θυμιζεις τηλεφωνημα πορωμενου με τον Ολυμπιακο στον Σπορ FM.
Ημαρτον.....
-
Τι να πω ρε παιδια, το εντονο παθος, βλεπετε, με καταντησε Τσουκαλας
Ενταξει, δεν θιγω το γεγονος οτι εκεινα τα χρονια βγηκαν αριστουργηματα παγκοσμιως, για ονομα του θεου!
Τι να το κανεις ομως, που δυστυχως θρυλικες εταιριες οπως η Lancia π.χ. που καποτε φτιαχναν θρυλους, καταντησαν σε τετοιο σημειο...
Ε, μια απ αυτες τις εταιριες για μενα, ειναι και η Mercedes!
Ο,τι φτιαξανε μεχρι το '90, εγραψε καποια ιστορια.....(ενταξει, αλλαξε τελειως η βιομηχανια βεβαια), και παρειχε ποιοτητα και αξιοπιστια....
Τωρα, καθε φορα που περναω εξω απο αντιπροσωπεια Benz, κοιταω κλεφτα με φοβο, μην αντικρυσω κανενα νεο τερατουργημα παλι!
Και δυστυχως, ο κοσμος σημερα, εχει καθαρα διαστρεβλωμενη (ταπεινη μου γνωμη) για το πως πρεπει να ειναι ενα αυτοκινητο, με αποτελεσμα πολλα αμαξια να ειναι απλα.....κουβαλητες αεροσακων, με αισθητικη αναπηρικου οχηματος... -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
θυμίστε μου να απαντήσω μετά από τις γιορτές,μη χαλάσουμε τις καρδιές μας μέρες που είναι.Πραγματικα, ελεος...
-
Ενταξει, δεν θιγω το γεγονος οτι εκεινα τα χρονια βγηκαν αριστουργηματα παγκοσμιως, για ονομα του θεου!
Τι να το κανεις ομως, που δυστυχως θρυλικες εταιριες οπως η Lancia π.χ. που καποτε φτιαχναν θρυλους, καταντησαν σε τετοιο σημειο...
Ο,τι φτιαξανε μεχρι το '90, εγραψε καποια ιστορια.....(ενταξει, αλλαξε τελειως η βιομηχανια βεβαια), και παρειχε ποιοτητα και αξιοπιστια....
Τωρα, καθε φορα που περναω εξω απο αντιπροσωπεια Benz, κοιταω κλεφτα με φοβο, μην αντικρυσω κανενα νεο τερατουργημα παλι!
Και δυστυχως, ο κοσμος σημερα, εχει καθαρα διαστρεβλωμενη (ταπεινη μου γνωμη) για το πως πρεπει να ειναι ενα αυτοκινητο, με αποτελεσμα πολλα αμαξια να ειναι απλα.....κουβαλητες αεροσακων, με αισθητικη αναπηρικου οχηματος...Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποτε η Mercedes έφτιαγνε αριστουργήματα σαν και αυτό:
Άλλα και σήμερα είναι ωραία τα οχήματα της
Μόνο κάτι οχήματα σαν την ML μου χαλάνε την εικόνα της Mercedes. Οι αερόσακοι στη σημερινή αυτοκινητοβιομηχανία είναι πιο απαραίτητοι και από το κλιματισμό. -
Καλα, δεν αντιλεγω!
Και σημερα, προφανως και καποια Benz ειναι κουκλακια, βλεπεις το C, G, S, CL,CLS και εχουν μια γραμμη!
Αλλα κοιτας διπλα, και σου σκαει μυτη το A η το B, και στα χαλαει ολα ρε παιδι μου...Κατα τη γνωμη μου, αυτα δεν θα πρεπε να ειναι καν στην ιδια αντιπροσωπεια!Ενα ωραιο Α-class ειδα στην ζωη μου παντως...σε γερανο, μετα απο 'γερη' πλαγιομετωπικη...
Μονο ετσι βλεπεται...
Βλεπεις εταιριες π.χ. οπως η Citroen εχει το C2, η Renault το Twingo, η Alfa το Mito, σ αυτη την κατηγορια...
Και ρε παιδια, δεν προκαλουν ουτε εμετο, ουτε πιστευω οτι προσβαλλουν την αισθητικη κανενος...
Χαθηκε και η Benz να κανει κατι λιγοτερο απανθρωπο? -
Καλα, δεν αντιλεγω!
Και σημερα, προφανως και καποια Benz ειναι κουκλακια, βλεπεις το C, G, S, CL,CLS και εχουν μια γραμμη!
Αλλα κοιτας διπλα, και σου σκαει μυτη το A η το B, και στα χαλαει ολα ρε παιδι μου...Κατα τη γνωμη μου, αυτα δεν θα πρεπε να ειναι καν στην ιδια αντιπροσωπεια!Ενα ωραιο Α-class ειδα στην ζωη μου παντως...σε γερανο, μετα απο 'γερη' πλαγιομετωπικη...
Μονο ετσι βλεπεται...
Βλεπεις εταιριες π.χ. οπως η Citroen εχει το C2, η Renault το Twingo, η Alfa το Mito, σ αυτη την κατηγορια...
Και ρε παιδια, δεν προκαλουν ουτε εμετο, ουτε πιστευω οτι προσβαλλουν την αισθητικη κανενος...
Χαθηκε και η Benz να κανει κατι λιγοτερο απανθρωπο?Όντως το Α είναι χάλια άλλα ούτε το C2 μπορώ να το πω ωραίο. Απλώς η Mercedes θέλει να μπει σε όλες τις κατηγορίες. Το Β εΊναι χειρότερο του Α. Χάλια είναι και το ML. Τα άλλα είναι οκ. Και μερικά είναι
-
Να πάτε στο future classics να γκρινιάξετε , εντάξει;
-
Και δυστυχως, ο κοσμος σημερα, εχει καθαρα διαστρεβλωμενη (ταπεινη μου γνωμη) για το πως πρεπει να ειναι ενα αυτοκινητο, με αποτελεσμα πολλα αμαξια να ειναι απλα.....κουβαλητες αεροσακων, με αισθητικη αναπηρικου οχηματος...xrepolatri ξεχασες την ALFA ROMEO που ποτε δεν εβγαζε ουτε θα βγαλει τα LEOPARD που βγαζουν οι γερμανοι.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Να πάτε στο future classics να γκρινιάξετε , εντάξει;+100000
. Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ 4T.FORUM ‹** Κλασικά και ιστορικά μοντέλα**
-
http://www.gocar.gr/videos/watch/8455,M ... _W123.html
-
-
http://www.mercedes-benz-classic.com/co ... -benz.html
-
Όποιος εδιαφέρεται για ένα σετ βάσεων υποπλαισίου πίσω για 114/5, 116 ή 107 coupe ας μου ρίξει ένα πμ (τις μεγάλες τις στρογγυλες).
Μισή τιμή από τις εργοστασιακές, στη ζελατίνα τους, κομπλέ σετ δεξί-αριστερο.Άμεσα, όμως, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα πάνε διακοπές στο νησί (πέρα πέρα μακριά).
-
Classic Mercedes-Benz Forum