-
Παιδια αληθεια ειμαι φρεσκος και εχω πορωθει..και προσπαθω να μαθω τα κολπα
-
και καλως σας βρηκα εννοειται!!!!!
-
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Σας την έφερα!
(πλάκα κάνω)
Liberis (καμμία σχέση με το γνωστό κυπελλοκυνηγό; ), καλά κάνεις και σου αρέσουν τα /8 γιατί είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (καλύτερα από τις DS, πάντως! ).
-
και οι w116 εγραψαν ιστορια αλλα πολυ βενζινοβορες...αν και βρισκω πολες παρατημενες και σε καλη σχετικα κατασταση..Το ονειρο μου βεβαια ειναι μια παγοδα αλλα προς το παρων με αυτο το πλευρο θα κοιμαμαι.....την ηθελα και με hard roof........
-
οχι καμια σχεση με τον κυπελοκυνηγο...παντως για μενα τα μοναδικα αξια λογου γαλλικα αυτοκινητα ειναι το ds(πηγαινε και με 3 ροδες) και το ρενω 5 τουρμπο του 80' ολα τα αλλα αξιοθρηνητα...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Σας την έφερα!(πλάκα κάνω)
Liberis (καμμία σχέση με το γνωστό κυπελλοκυνηγό; ), καλά κάνεις και σου αρέσουν τα /8 γιατί είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (καλύτερα από τις DS, πάντως! ).
οχι καμια σχεση με τον κυπελοκυνηγο...παντως για μενα τα μοναδικα αξια λογου γαλλικα αυτοκινητα ειναι το ds(πηγαινε και με 3 ροδες) και το ρενω 5 τουρμπο του 80' ολα τα αλλα αξιοθρηνητα...
την πηρες την απαντηση σου παλι....
-
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
-
χμμ για να μην αναφερω και τις ΧΜ!!!!!! χα χα (πλακα κανω)αυτεσ ποτε δε μαρεσαν
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!citrovag ΧΜ
-
καλως ηρθες νεο σμυρνιωτης...??μμμμ πως και δε σε ξερω....
τωρα στο θεμα μας....καλα τα γαλλικα λιγο προβληματικα τωρα πια αλλα τα παραδεχομαι...
τωρα τα γερμανικα αυτα υπεραυτοκινητα ειναι αλλο πραμα.... -
Δε το λες κακο...αυτο που με εντυπωσιαζε στις XM ηταν το διαστημικο εσωτερικο τους με την απιστευτη κονσολα
-
καλα οι γερμανοι ειναι εγγυηση...μακραν μπροστα...και συ νεο σμυρνιωτης??
-
ναι...
-
τα συχγρονα γαλλικα τα θεωρω πολυ βαρετα σχεδιαστικα,μονες φωτεινες εξαιρεσεις η DS και λιγο η XM με το space σαλονι της..
-
Ο χρήστης liberis έγραψε:
Δε το λες κακο...αυτο που με εντυπωσιαζε στις XM ηταν το διαστημικο εσωτερικο τους με την απιστευτη κονσολαθα σας εβγαζα και το εσωτερικο να βλεπατε αλλα δεν το εχω εδω ειναι στο
συνεργειο -
δερματινο????
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Δε το λες κακο...αυτο που με εντυπωσιαζε στις XM ηταν το διαστημικο εσωτερικο τους με την απιστευτη κονσολα
θα σας εβγαζα και το εσωτερικο να βλεπατε αλλα **δεν το εχω εδω ειναι στο
συνεργειο **:lol:γιατι συνεργειο...χαλασε...?
αυτο με χαλαει ρε γαμωτο ειναι ωραια αλλα για να τα εχει αλλος..!! -
ειναι ωραια αλλα για να τα βλεπεις στο γκαραζ..βγαζουν και πολλα ηλεκτρολογικα προβληματα περα απο μηχανικα
-
Liberis καλώς ήλθες και από 'μένα. Το γλαφυρό εισαγωγικό σου μήνυμα με ενέπνευσε για μεσημεριανό χιούμορ, να ξυπνήσουμε λίγο.
Εδώ μπορείς άφοβα να διοχετεύεις τον θαυμασμό σου για τα αγαπημένα σου μοντέλα από τη Στουτγκάρδη. Σε προειδοπειώ όμως όμως ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα όπως ιστορικές ανακρίβειες και συκοφαντίες κατά άλλων σχολών, τα υπόλοιπα παλικάρια εδώ μέσα θα σε επαναφέρουν στην τάξη σε μια δυο το πολύ σελίδες
Καλή διαμονή
Classic Mercedes-Benz Forum