-
Ο χρήστης aneuthinos έγραψε:
Παιδια σκεφτομαι την αγορα μιας 190Ε (W201) 2.3/2.5 16v, κατα καιρους εχω δει καποιες αγγελιες στην ΧΕ αλλα θελει αρκετο ψαξιμο για να βρεις ενα καλα διατηρημενο και γνησιο αμαξι. Αυτο που με ανησυχει ειναι το οτι δεν εχω βρει συνεργειο στην Αττικη που να γνωριζει πολυ καλα αυτα τα αυτοκινητα, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!υπαρχει πολυ καλος τεχνιτης και λογικος σε τιμες στον ν.κοσμο κοντα στην συγγρου
-
Στην merc του φίλου μου έχουμε ένα θεματάκι με το τιμόνι και την θέση οδήγησης... Δεν ξέρω πώς γινόταν δουλειά παλιότερα, αλλά η διάμετρος του τιμουνιού είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εκτός ότι δεν μπορούμε σχεδόν να μπούμε και να κάτσουμε, μετά έχουμε και πρόβλημα στο στρίψιμο... Υπάρχει κάποιο τιμόνι μικρότερης διαμέτρου που να ταιριάζει;
Υ.γ. Την οδήγησα τις προάλλες και είναι τζάμι... Το αμάξι παρόλα τα χιλιόμετρα που έχει είναι αστέρι μοτερικώς, αναρτησιακώς και κιβωτιακώς. Ένα θεματάκι με τα λάστιχα έχει (λογικό), και ίσως να θέλει άλλαγμα στα τακάκια για να στρώσει λίγο στο φρενάρισμα... Κατά τα άλλα σχεδόν όλα οκ, απλά θέλει να φτιάξουμε 1-2 μικρούλια σαπάκια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μοτερικώς, αναρτησιακώς και κιβωτιακώς.Αυτά είναι επιρρήματα!!!!!
-
Ε τι να κάνουμε...
-
Για να μη χαλάσεις την εικόνα του εσωτερικού δοκίμασε κάποιο από 123 ή 201 από τα πρώτα. Πρέπει να μπαίνει αλλά δεν ξέρω για το offset μήπως χρειάζεται πατέντα...Δεν είναι το ίδιο αλλά μοιάζει (το δικό σας λογικά έχει αυτό με τις ρίγες δεξιά και αριστερά από το σήμα... αυτό είναι 17' ) ενώ έμπαινε και στα επόμενα 107.
Διαφορετικά υπάρχει και το AMG που το έβαζαν συχνά... είναι τετράκτινο με τις δύο ακτίνες οριζόντια και τις άλλες ελαφρώς λοξά προς τα κάτω και συνήθως είναι ξύλινο... εμένα δε μ'αρέσει αλλά περί γούστου ουδείς λόγος. Αν δεν το βρείς σε καμμία μάντρα ή στο e-bay στείλε e-mail σ'αυτόν εδώ το γερμανάκο...
http://www.oldtimerhalle.de/
το'χει δεν το'χει μπες στο site να χαζέψεις, να δεις τι έχει μαζέψει ο τύπος και να βάλεις τα γέλια:ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΜΠΕΝΒΕΔΕΣ
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για να μη χαλάσεις την εικόνα του εσωτερικού δοκίμασε κάποιο από 123 ή 201 από τα πρώτα. Πρέπει να μπαίνει αλλά δεν ξέρω για το offset μήπως χρειάζεται πατέντα...Δεν είναι το ίδιο αλλά μοιάζει (το δικό σας λογικά έχει αυτό με τις ρίγες δεξιά και αριστερά από το σήμα... αυτό είναι 17' ) ενώ έμπαινε και στα επόμενα 107.Διαφορετικά υπάρχει και το AMG που το έβαζαν συχνά... είναι τετράκτινο με τις δύο ακτίνες οριζόντια και τις άλλες ελαφρώς λοξά προς τα κάτω και συνήθως είναι ξύλινο... εμένα δε μ'αρέσει αλλά περί γούστου ουδείς λόγος. Αν δεν το βρείς σε καμμία μάντρα ή στο e-bay στείλε e-mail σ'αυτόν εδώ το γερμανάκο...
http://www.oldtimerhalle.de/' target='_blank
το'χει δεν το'χει μπες στο site να χαζέψεις, να δεις τι έχει μαζέψει ο τύπος και να βάλεις τα γέλια:ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΜΠΕΝΒΕΔΕΣ
Πορκουά?! Δια να μη λάβωμεν γνώσιν των μαύρων και άραχνων χαλίων σας?
-
-
Έτσι πηγαίνωμεν πάσο, Χερ Διγέτ!
-
Μα τι πιατέλα είναι αυτή... Πώς χωράγαν να περάσουν οι οδηγοί, δεν τους ενοχλούσε; Εγώ (εμείς) είμαστε τόσο γκρινιάρηδες;
Αν κανένας σας πέσει πάνω σε κανένα από 123 ή 201 όπως λέει ο χερ, ας μου ρίξει κανένα σύννεφο καπνού...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα τι πιατέλα είναι αυτή... Πώς χωράγαν να περάσουν οι οδηγοί, δεν τους ενοχλούσε; Εγώ (εμείς) είμαστε τόσο γκρινιάρηδες;Αν κανένας σας πέσει πάνω σε κανένα από 123 ή 201 όπως λέει ο χερ, ας μου ρίξει κανένα σύννεφο καπνού...
μετρα ποσα εκατοστα ακριβως ειναι η εξωτερικη διαμετρος του τιμονιου σου κωνσταντινε και πες μου
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Μα τι πιατέλα είναι αυτή... Πώς χωράγαν να περάσουν οι οδηγοί, δεν τους ενοχλούσε; Εγώ (εμείς) είμαστε τόσο γκρινιάρηδες;
Αν κανένας σας πέσει πάνω σε κανένα από 123 ή 201 όπως λέει ο χερ, ας μου ρίξει κανένα σύννεφο καπνού...
μετρα ποσα εκατοστα ακριβως ειναι η εξωτερικη διαμετρος του τιμονιου σου κωνσταντινε και πες μου
δεν κανει απο καθετος...
απο 123 ειναι παλι μεγαλο...απο 201 ειναι οκ... -
Από 201, roger... Για καλή κατάσταση, τι να περιμένω από άποψη χρημάτων;
-
100-150 περιπου...
-
-
Πολύ ωραίο είναι, αλλά το πόδι με το ζόρι χωράει από κάτω... Και δεν λέει να βγαίνεις από τέτοιο αμάξι πέφτοντας...
-
Nα ρωτήσω τον Αλέξανδρο περί τίνος πρόκειται, μάλλον είναι περιττό, αλλά θα το πράξω το ατόπημα, κε D-Jet, διαφωτίστε μας.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Nα ρωτήσω τον Αλέξανδρο περί τίνος πρόκειται, μάλλον είναι περιττό, αλλά θα το πράξω το ατόπημα, κε D-Jet, διαφωτίστε μας.
770 (Κ) Groβer Mercedes S1 W07 (1930-1938)
-
Σε τσάκωσα βιαστικέ νέε, την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου και κουρεμένος, έτσι δεν μας έλεγαν στο σχολείο ?
Βέβαια επέλεξα φωτό που δεν δείχνει τις λεπτομέρειες του πράγματος, σε ψιλοπαρέσυρα στο προφανές.
Nurburg 460 Popemobile του 1930, την χρησιμοποιούσε ακόμα και το 1984 ο Πάπας Ιωάννης ΙΙ
-
Ναι, με τσάκωσες.
Αν το ήξερα πως ήταν ερώτηση παγίδα μπορεί και να το έβρισκα...
(Άσχετο: τη βλέπετε και εσείς μισή; )
Classic Mercedes-Benz Forum