-
Σίγουρα θα την έβρισκες, αφού είσαι ο πατριάρχης των Merc.
-
Σε ευχαριστώ αλλά δε διεκδικώ κανενός είδους αξίωμα... θρησκευτικό, πολιτικό, ιστορικό και ότι θέλεις μαζί...
Υπάρχει αφιέρωμα στο Classic Mercedes Benz για τα Popemobile κάποια τεύχη πριν. Πιθανολογώ ότι θα το έβρισκα εκεί. Το 'άθλημα' της αναγνώρισης παλαιών οχημάτων είναι κυρίως θέμα χρόνου για ψάξιμο ή έτοιμων πηγών παρά γνώσεων. Οι γνώσεις φαίνονται στην 'αρένα' των ανακατασκευών και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο!
-
Οι γνώσεις φαίνονται στην 'αρένα' των ανακατασκευών και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο!
??????????????????????
-
Γιατί απορείς; Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποκαταστήσει με τα χέρια τους τέτοια ή παρόμοια αυτοκίνητα (και είναι πιο κοντά μας από όσο πιστεύεις). Μπορούν να συγκριθούν οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους με τις όποιες γνωσείς και εμπειρίες τις δικές μου μέσα από τις σελίδες των περιοδικών και των βιβλίων;
(για τον 'τιτλο' μου πάει αυτό, δεν έχει να κάνει με εσένα...) -
OK, όλα κατανοειτά Αλέξανδρε, το τίτλο σου τον έδωσα εγώ, για την εδώ παρουσία σου και τις γνώσεις που αντλούμε από εδώ, γύρω από τα θέματα που απαντάς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Καλή σου ημέρα.
-
Θεμα: 190Ε
Για να δουμε τι λετε επι του θεματος μιας και σκοπευω να παρω μια ετσι πιο πολυ για να εχω με κατι να παιζω/ασχολουμε Απο UK θα τη βρω παντως οταν ξανανεβω.
-
Παρε ένα 123 κουπε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Παρε ένα 123 κουπεd-jet το λες αυτο με ποια λογικη, ποιο πολυ απο μηχανολογικης αποψεως (ΑΝ τιθεται τετοιο θεμα φυσικα) ή αισθητικης?
-
http://www.stellecadenti.com
Τί έξυπνα αυτοσαρκαστικός ο τίτλος του club (αστέρια που πέφτουν).Πολύ ωραίο ιταλόφωνο club,που δημιουργήθκε για να προβάλει τις λιγότερο glam γερμανίδες.Το τραγουδάκι εξαιρετικά αφιερωμένο στο D Jet. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
http://www.stellecadenti.com' target='_blank
Τί έξυπνα αυτοσαρκαστικός ο τίτλος του club (αστέρια που πέφτουν).Πολύ ωραίο ιταλόφωνο club,που δημιουργήθκε για να προβάλει τις λιγότερο glam γερμανίδες.Το τραγουδάκι εξαιρετικά αφιερωμένο στο D Jet.Τι καλα....
-
-
Ίσως άσχετο με το θέμα αλλά, σήμερα (ξανά) πήγα βόλτα με ένα αυτοκίνητο από την ομορφότερη (κατά την άποψή μου πάντα) σειρά της Mercedes. Μια W126 3.8 ενός γνωστού.
Αν και αρκετά μεγάλη σε ηλικία είναι ακόμη κούκλα με γοητεία ώριμης κυρίας και με ποιότητα (κύλισης, κατασκευής) που θα έκανε πολλά νεότερα 'μοντέλα' να νοιώσουν τουλάχιστον αμήχανα. -
W114 230.6
Aπό εδώ
http://www.carphoto.ch/74mercedesbenz2306_1.htm -
-
Νομιζω βρηκα τον παραδεισο μου...επιτελουσ βρηκα ατομα που να μοιραζονται την ιδια τρελα μαζι μου..ειμαι 28 και νομιζω οτι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν μερτσεντες....Βλεπω μερτσεντες κλασσικη και χτυπιεμαι κατω...ακομα δεν εχω αποκτησει μια και καταλαβαινετε τι αποθυμενα εχω...Η πρωτη ΜΒ που ειδα και μπηκα στα 5 μου ηταν μια w116 κυπαρισσι χρωμα με μπεζ δερματινο σαλονι....πορωση
-
Πάντως υπάρχουν μία - δυό W115-114 πολυ καλές στο φόρουμ που ίσως και να πωλούνται αν το αποφασίσεις....
-
Ο χρήστης liberis έγραψε:
Νομιζω βρηκα τον παραδεισο μου...επιτελουσ βρηκα ατομα που να μοιραζονται την ιδια τρελα μαζι μου..ειμαι 28 και νομιζω οτι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν μερτσεντες....Βλεπω μερτσεντες κλασσικη και χτυπιεμαι κατω...ακομα δεν εχω αποκτησει μια και καταλαβαινετε τι αποθυμενα εχω...Η πρωτη ΜΒ που ειδα και μπηκα στα 5 μου ηταν μια w116 κυπαρισσι χρωμα με μπεζ δερματινο σαλονι....πορωσηΕίμαστε σίγουροι ότι ο κύριος παραπάνω δεν είναι ο D-Jet που έκανε νέα εγγραφή με άλλο όνομα;
-
θα το σκεφτω πολυ σοβαρα πιστεψε με...αν και εχω πετυχει μια παρατημενη STRICHACHT εδω στη Ν.Σμυρνη σε βυσσυνι και με τριγωνικα παραθυρακια και κλασσικουσ καθρεφτες στην πορτα που με εχει σκλαβωσει...Νομικα τι να χρειαζομαι να το διεκδικησω απο το δημο???παντωσ δε θα με χαλαγε να αγορασω και μια απο το φορουμ
-
οχι δεν ειμαι ο d-jet παιδια
-
Εισαι σίγουρος?
καλωσήλθες!!!
Classic Mercedes-Benz Forum