-
SPITFIRE
Ασε τα σάπια και εσύ... δηλαδή αν μπορούσες να πάρεις μια e-type θα ντρεπόσουν, ε;
Ε, όπως λες και εσύ ότι δε θέλεις να βγάζεις μάτι και για αυτό δεν πήρες την e-type έτσι λέω και εγώ ότι η κάθετος είναι ίδια με την παγόδα αλλά με βολεύει καλύτερα που είναι τετραθέσια!
Ωωωωωωωχ! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
SPITFIRE
Ασε τα σάπια και εσύ... δηλαδή αν μπορούσες να πάρεις μια e-type θα ντρεπόσουν, ε;
Ε, όπως λες και εσύ ότι δε θέλεις να βγάζεις μάτι και για αυτό δεν πήρες την e-type έτσι **λέω και εγώ ότι η κάθετος είναι ίδια με την παγόδα **αλλά με βολεύει καλύτερα που είναι τετραθέσια!
Ωωωωωωωχ!:ysterical:Ποια σάπια ρε Triumph-άκια? Εγώ απλά σου απάντησα στο υπονοούμενο ότι η μία μου αρέσει πιο πολύ, γιατί έχει 40 αντί για 12. Τέλος πάντων, δε βγάζω άκρη μαζί σου. Θα με τρελάνεις εσύ ...
Όσον αφορά την κάθετο κουπέ και την παγόδα, φίλε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση:
Η μοναδική τους διαφορά δεν είναι στον αριθμό των θέσεων των επιβατών!Επίσης να σου προσθέσω ότι κάποια στιγμή θα με βλέπεις πολύ πιο συχνά εδώ μέσα (....ωχ!)
Όλο και το γυροφέρνω το αστεράκι με τους χρωμιο προφυλακτήρες... Κοίτα μην 'χτυπήσω' την μπλε και τρίβεις τα μάτια σου μετά... -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
SPITFIRE
Ε, όπως λες και εσύ ότι δε θέλεις να βγάζεις μάτι και για αυτό δεν πήρες την e-type έτσι **λέω και εγώ ότι η κάθετος είναι ίδια με την παγόδα **αλλά με βολεύει καλύτερα που είναι τετραθέσια!
Ωωωωωωωχ!:ysterical:Ποια σάπια ρε Triumph-άκια? Εγώ απλά σου απάντησα στο υπονοούμενο ότι η μία μου αρέσει πιο πολύ, γιατί έχει 40 αντί για 12. Τέλος πάντων, δε βγάζω άκρη μαζί σου. Θα με τρελάνεις εσύ ...
Όσον αφορά την κάθετο κουπέ και την παγόδα, φίλε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση:
Η μοναδική τους διαφορά δεν είναι στον αριθμό των θέσεων των επιβατών!Επίσης να σου προσθέσω ότι κάποια στιγμή θα με βλέπεις πολύ πιο συχνά εδώ μέσα (....ωχ!)
Όλο και το γυροφέρνω το αστεράκι με τους χρωμιο προφυλακτήρες... Κοίτα μην 'χτυπήσω' την μπλε και τρίβεις τα μάτια σου μετά...περιμενε να παρεις την κοκκινη, οταν θα παρω το επομενο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
περιμενε να παρεις την κοκκινη, οταν θα παρω το επομενοκαλή ιδέα!
Θα πάρω την κόκκινη φίλε και θα την βάλω με τη μία στο συνεργείο.
Να της κόψω το ελατήρια για να την χαμηλώσω λιγάκι
Να της βάλω 7'άρα ζάντα βαμένη ΝΙΚΕΛ και να της πετάξω μερικά φώτα νέον και μαύρες ζελατίνες στα παράθυρα. Θα την κάνω ερπετό με 2 διπλές μπούκες πίσω.
Για το ηχοσύστημα να μην κάνω λόγο
Α, ξέχασα και τις 2 χρυσαφί γραμμές που θα τραβήξω από το μπροστινό καπώ μέχρι πίσω, και τα άσπρα στρογγυλά στις πόρτες για τα αγωνιοιστικά νούμερα
Θα τον κάνω τον Διγέτ να πάθει συγκοπήΤα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται βέβαια, γι αυτό δεν ανέφερα τα αυτοκόλητα (βαλμένα διαγωνίως μάλιστα) στις πίσω πόρτες... που θα λεν' Pagoda!
(Άλεξ φιλαράκι, ελπίζω να μην σου προξένησα εμετό)
-
-
-
-
-
Α συγγνώμη, τηλέφωνο δεν έχω ! Είναι όμως πολύ κοντά στο σπίτι μου, θα πάω να το πάρω αύριο.
ΥΓ. Πότε πρόλαβες και το είδες ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Α συγγνώμη, τηλέφωνο δεν έχω ! Είναι όμως πολύ κοντά στο σπίτι μου, θα πάω να το πάρω αύριο.Θα κάψεις καρδιές με αυτό το αυτοκίνητο, το ξέρεις...
-
Λοιπόν, αύριο θα έχω νεότερα! Κι αυτό είναι δέσμευση...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α συγγνώμη, τηλέφωνο δεν έχω ! Είναι όμως πολύ κοντά στο σπίτι μου, θα πάω να το πάρω αύριο.
Θα κάψεις καρδιές με αυτό το αυτοκίνητο, το ξέρεις...
μπααα..... ειπα και τελος!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λοιπόν, αύριο θα έχω νεότερα! **Κι αυτό είναι δέσμευση... **Φίλε μου, με αυτό που είπες στο τέλος με έκανες να ανησυχώ
Κλασική (πλέον) ατάκα πολιτικών... -
έλλειψα και ξεσαλώσατε, ειδικά οι αλλόθρησκοι
D-Jet μάθε και πες, αν και ασημί δεν είναι η πρώτη επιλογή -
Τι να μάθω που το βρήκαμε κιόλας το αυτοκίνητο...
-
εγκώ ντεν καταλαβαίνει, πιο αναλυτικά pls
BTW τα avatar σου απο το κακό στο χειρότερο πάνε -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
περιμενε να παρεις την κοκκινη, οταν θα παρω το επομενο
καλή ιδέα!
Θα πάρω την κόκκινη φίλε και θα την βάλω με τη μία στο συνεργείο.
Να της κόψω το ελατήρια για να την χαμηλώσω λιγάκι
Να της βάλω 7'άρα ζάντα βαμένη ΝΙΚΕΛ και να της πετάξω μερικά φώτα νέον και μαύρες ζελατίνες στα παράθυρα.
.
.
.
Θα τον κάνω τον Διγέτ να πάθει συγκοπή(Άλεξ φιλαράκι, ελπίζω να μην σου προξένησα εμετό)
Ξέχασες το γουνινο τιμόνι και τα τιγρέ καθίσματα!!!
Παραλίγο να πάθω εγώ συγκοπή από την περιγραφή... -
Αυτό το είχα απορία και εγώ:
Τα φώτα 'νέων' είναι διαφορετικά από τα φώτα 'ξένων'; 'Η μπορεί οι ξένοι να είναι και νέοι και το αντίστροφο;Wannabe θα σου απαντήσω μονολεκτικά
-Ζηλεύειειειειειειειειεις! -
Oι νέοι είναι ντόπιοι, μονο αυτοί βγάζουν τέτοια φώτα (νέων), οι άλλοι είναι οι ξένοι που βγάζουν τα δικά τους φώτα (ξένων)!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα φώτα 'νέων' είναι διαφορετικά από τα φώτα 'ξένων';NEON θα βάλω κάτω από το αμάξι. Να σχηματίζουν το αστέρι της Μερτσεντέ στο οδόστρωμα. Να φαινεται ενώ κινείται το αυτοκίνητο... στους δρόμους της πόλης
Classic Mercedes-Benz Forum