-
-
Και φυσικά χάρη σε γάλλο αναστήθηκε.
Παρεμπιπτόντως, την έχω ερωτευτεί, ασχέτως αν δυσκολεύομαι πολύ να μπω και να κάτσω στην θέση του οδηγού.
-
Έεεεετσι
-
Αστέρι φαίνεται!
Καλά αυτό το λάστιχο δεν βρήκατε αλλού να το ακουμπήσετε;
-
Ήταν ακουμπισμένο εκεί.
-
Και ήταν πολύ λερωμένα όλα για να το μετακινήσω όταν τράβηξα τις φωτό...κι ας μου χαλούσε το concept
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΠανέμορφο αυτοκίνητο μπράβο! Να το προσέχεις σαν τα μάτια σου! Μόνο τα προβολάκια ομίχλης εμπρός νομίζω ότι είναι λίγο παραφωνία. Μαμά είναι?
-
Δεν είναι δικό μου αν και θα το ήθελα πολύ
-
Συγγενικού προσώπου?
-
Κολλητού μου...
Και εγώ το θέλω πολύ... Αλλά θα το κρατήσει τελικά ο ίδιος από ότι βλέπω...
-
Είναι κυμπάρικο αυτοκίνητο όπως και να το κάνουμε.
-
@D-Jet.Για κοιτα κι αυτο.
http://www.imcar2.it
Εχει και Stuttgard. -
Specializzata in Mercedes-Benz HOME CHI SIAMO DOVE SIAMO CONTATTI
Mercedes 220/8
Euro: 9.800
Km: 96.910
Anno: 1971 Cv: 98
Colore: Blu
Alimentazione: benzinaAltre informazioni:
Cambio meccanico al volante, interno beige ,unico proprietario, corredata di tutti i libretti compreso tagliandi ed anche contratto di acquisto. Conservata in condizioni pari al nuovo , auto da alta collezione per amanti dei /8. UNICA !!!!!να ποσο πανε τα αληθινα αυτοκινητα
εν το μεταξυ αυτο ειναι σαν του Βαγγελη νομιζω.. -
Παρατηρώ ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι γιά 107.
Κοιτάξτε και εδώ.. http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=28163
Είναι η δική μου που την πουλάω λόγω του ότι βρήκα μία παγόδα άριστη και δεν μου πήγαινε να μην την πάρω.Οπότε το να συντηρείς 3 ιστορικά είναι λίγο δύσκολο. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάρτε μια αντλία ρε παιδιά, φτηνή είναι!
Όπως λένε και στην Κρήηηηητη , Ζζζζζζζζήλεψσσσσα!Φθηνή?????Στην αντιπροσωπεία μόλις 890 ευρώ + ΦΠΑ!!!!
Στο εμπόριο έξω περίπου 100 αλλά προσοχή στα bar.Ηδική μου 280 που έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό δουλεύει βάσει manual με 2,25 bar.
Εβαλα μία εμπορίου 3 bar,ενα ρυθμιστή πίεσης μέτρησα την πίεση στα 2 και κάτι και αυτό ήταν.Γλυτώσαμε περίπου 1000 ευρώ! -
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Πάρτε μια αντλία ρε παιδιά, φτηνή είναι!
Όπως λένε και στην Κρήηηηητη , Ζζζζζζζζήλεψσσσσα!Φθηνή?????Στην αντιπροσωπεία μόλις 890 ευρώ + ΦΠΑ!!!!
Στο εμπόριο έξω περίπου 100 αλλά προσοχή στα bar.Ηδική μου 280 που έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό δουλεύει βάσει manual με 2,25 bar.
Εβαλα μία εμπορίου 3 bar,ενα ρυθμιστή πίεσης μέτρησα την πίεση στα 2 και κάτι και αυτό ήταν.Γλυτώσαμε περίπου 1000 ευρώ!Εννοείται!
120 είχα βρει εγώ ακριβώς την ίδια (bosch) πριν κάτι χρόνια σε μαγαζί στη φρατζή, όχι φυσικα με στάμπα μερσεντές ΄πάνω...
Αυτό ακριβώς είναι και το ζήτημα με τα ΜΒ! -
Ελπίζω να μιλάτε για την αντλία βενζίνης και όχι για τα πιτσιλιστήρια, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελπίζω να μιλάτε για την αντλία βενζίνης και όχι για τα πιτσιλιστήρια, ε;Αυτή κάνει 2000 ευρώ! Πάρτε ένα μπουκάλι με νερό και ρίχτε το απο πάνω καλύτερα!!
-
Με 1000 ευρώ το ψεκάζω κιόλας.
-
Εξ'αιτίας κάποιων επαγγελματικών συνθηκών,υπάρχει η πιθανότητα μετοίκησης για ένα χρονικό διάστημα έως ένα έτος εις τη Γερμανία...
Σκασίλα μας,θα πείτε..
Ναι αλλά εκεί που θα πάμε, σκεφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο,και μάλιστα Μercedes παλαιά!!
Σκέφτομαι,εξ'αφορμής της αγγελίας του istorikou, είτε μια εξακυλινδρη W123 ή μια W201 diesel ή βενζίνη...
Βασικό κριτήριο η μηχανική αξιοπιστία σε ένα αυτοκίνητο που ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνει ταξίδια μεγάλα ανά τας Ευρώπας,και που δεν θα ζήσει μαζί μου περισσότερο από έτος,εκτός αν την αγαπήσω. ..
Επιδόσεις και οδική συμπεριφορά, αδιάφορες (αλλιώς δεν θα επέλεγα ΜERCEDES),τιμή το max 1000 ευρώ,και ούτε σεντς πέραν αυτού!Τι λέτε ως προτάσεις?
Κατανοώ τα ταπεινά μου ελατήρια,προκειμένου να επιλέξω μια παλαιά Μercedes,όμως έτσι έχουν τα πράγματα (εντάξει,μου αρέσουν κιόλας,αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν!
Επαναλαμβάνω, ότι ακόμη τα σχέδια βρίσκονται στη σφαίρα της υπόθεσης και του πιθανού...
Classic Mercedes-Benz Forum